hejelsa.blogg.se

Jag går bredvid men halkar efter

Kategori: Allmänt

Jag klarade mig genom skoldagen med nöd och näppe. Med en hel massa huvudvärk hjärnan i Taiwan har man inte så trevliga skoldagar ändå. Även fast onsdagar är chill så har de ju varit påfrestande. Plus att jag håll på att dyka ner för NV-trappan! Tur att det fanns NVare påväg i motsatt riktning så man kunna ta tag i nån random så man inte flög iväg! haha...

Nä, skolan var nog inte ett så bra alternativ dagen efter hjärnskakning. Men nu har vi konstaterat det iallafall! Då vet ju både ni och jag till sen. 

Nu är jag yr och hungrig och vill träffa mitt lilla pundo. And off to the kitchen we go with som paaaaaj.

Min käre vän Edith och dagens klädsel på bild.

Make an effort

Kategori: Allmänt

Det blir första natten jag sover ensam den här veckan inatt. Cissi och Tove har ju crascha här 2 nätter i rad nu, men inatt så är Tove tillbaka i hennes rum en trappa upp, och vi har just bärt tillbaka Cissis säng, så nu är jag forever alone igen :P 
Dock inte länge till! För på torsdag kommer nämnligen min egen lilla Julius hit och sover här! Hon ska på skoterkurs, och efter det så kommer hon hit och tar hand om mig och min hjärnskakning. Hon är ju trots allt 20% utbildad undersköterska :) Blir bra det :)

Appropå huvudet så har jag fortfarande väldigt ont. Det går i vågor. Har ont ett tag, sen är jag yr ett tag, sen ont igen osv osv. Också är jag allmänt borta hela tiden. Känns som att hjärnan befinner sig i en annan dimension.
När jag är yr vanligtvis (för blodtrycket) så brukar jag beskriva det som att det känns som att hjärnan befinner sig några meter bortifrån huvet, eller i en annan värld. Men nu är det verkligen i en annan dimension alltså.. haha. Men det lär väl fixa sig med dagarna. Tror faktiskt inte att det kommer bli värre, så farligt var det nog inte ändå. Jag brukar ha tur med att klara mig bra från sånt där. Man är väl viking.

Men även vikingar sover ju, så godnatt! 

Då vare klart, hjärnskakning in tha house!

Kategori: Allmänt

Efter ett besök på sjukhuset är jag nu upplyst om att pga att jag inte svimmat eller spytt så har jag en lindrigare hjärnskakning. Så min medicin är att ta det lugnt, och att mina vänner ska ha koll på mig så jag inte svimmar eller liknande. Om jag svimmar eller börjar spy ska jag tillbaks till sjukhuset.

Men nu har vi iallafall tänkt att äta. Men ni, satsa inte på hjärnskakning, inte ens en lindrig, min nuvarande huvudvärk är sjuuuuuk, och det blir värre när jag sitter still här, så hejdåå!


Hjärnskakning?

Kategori: Allmänt

Mitt huve är helt dött. Skrev ju tidigare att jag landa på huvet och blev asyr men att det gick över.. Men nu ni är det tillbaka! Googlar man så verkar det stämma bra överens med symtom på hjärnskakning, men man kanske borde kolla upp? 

Just nu känns det som att ögon brynen är nere vid käkbenen, huvve dunkar och gör ont, och det känns inte som att jag skulle kunna gå långt alls utan att ramla ihop. Det är svårt att pricka rätt knappar på datorn också.. känns ju stabilt. Men jag är glad ändå, hur jag lyckas med det vet jag inte.. :P

Här har ni iallafall lite bilder från min fina flygtur!

(Ser att de inte fick plats men orka inte gö nå annat än att kopiera..)

Friluftsdag

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaks inne på rummet efter en förmiddag i Kajevall(stavning?)! Ont i läppen har jag å, efter för många åk i pulkabacken. En som heter Kim hade en ring med som gick snabbt som blixten, så det hade jag och Tove riktigt kul med! Gav oss även på ett hopp med ringen som slutade med att jag landa på huvud och blev skapligt yr där i några minuter, men det gick över :)
Vi hade jättedåliga skor båda 2, så dagen sluta med att vi försökte torka skor, strumpor och fötter i solen, inga bra resultat dock.. Man kan vrida ur vattnet ut mina strumpor.. Ska nog ta upp dom till ett torkskåp efter jag duschat :P

Tog tyvärr inga bilder med en kompis gjorde det, får väl sno från fejjan och lägga ut några sen. Det är värt att se, det lovar jag! ;D

Kunde dock inte hålla mej för att ta lite töntiga webcambilder nu heller. Jag är ju trots allt en sån som inte kan låta bli att fula mig.



Looks like we'll be slumbering again!

Kategori: Allmänt

Dubbelsängen står kvar och vi har inga planer på att flytta isär dom, så Tove och Cissi blir här en natt till :) Jag klagar inte! :D

Imorrn är det friluftsdag. Så jag och Tove ska bege oss ut för den lilla pulkabacken i Kajvall. Hade jag inte glömt mina solglasögon hemma så skulle vi lätt va coolast av alla 300 som ska dit. Men hoppas på fint och soligt väder ändå! Ganska lovande ser det ju ut ändå:




SOOO AWESOME!

Kategori: Videos

Känns hur larvigt som helst å göra videoinlägg, men de tär det ju inte bara jag som tycker så :)

drömscenario

Kategori: Allmänt

Slumber parteeey!

Kategori: Allmänt

Nu har vi äventyrat lite och bärt in Cissis säng hit och tänker sova sambos inatt! På bilderna ser det väll ut som att det är dags att sova kanske..? ;)

Åh men mys. Hade läppglans i jackfickan s...

Kategori: Allmänt

Åh men mys. Hade läppglans i jackfickan som tydligen blivit mosad.. Sen hade jag mobilen däri.. MYSIGT

Story of my life

Kategori: Allmänt

Nu ska ni få höra på en liten historia:

Jag och bror min begav oss ut till bilen, aningen sent, och körde till hallen. Jag gick upp för trappan, öppnade dörren och såg att det inte pågick nån fotbollsträning. Innebandymatch var det visst. Jag vände innan Petrus hann åka iväg och ringde min lagledare som inte hade tänkt på att skicka till mig. Can't blame him, är ju trots allt frånvarande hela veckorna.
Men fick dock reda på nått positivt! Dom ska börja skotta bort på konstgräsplan så troligtvis blir det att träna ute på söndag! Om det inte blir nå snöoväder i veckan förstås :p

Nu när man var taggad på att träna så vill man ju träna på nått annat vis.. Känns riskabelt att ge sig ut och springa på isiga vägar.. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Försöka komma på lite dans kanske. Vore ju behövligt. 



Hey dooouuuwwwg!

Kategori: Allmänt

Frukost ---> Träning ---> Ljusdal

Låter som en bra dag. Nu kör vi. 



Och lite sånt där halvtrevligt inside info. Jag har pratat i sömn 3/4 nätter. Visste att jag bruka prata när jag sover med andra, men nu har "sleep talk recorder"-appen gjort mig medveten om att jag pratar lika mycket när jag sover själv.
Jag är alltså en av 5% som pratar i sömnen.. Chill. 

Just because we're cool and i love you my dear friend <3

We're gonna make it you and I

Kategori: Allmänt

Har haft det jättemysigt ikväll. Grillat marshmallows, kollat på melodifestivalen och lekt mörkerkurragömma. 

Nu har jag inte tänkt göra så mycket annat än att göra kväller och lägga mig. Är jättetrött. Ska väg på träning imorrn, om mitt knä hållet dvs. Small till i knävecket efter jag klev ut ur en väldigt konstig ställning i ett litet köksskåp. Känns bättre nu så jag tror nog det bara var nått temporärt (vi säger att de heter så, temporarily).

Isak gömde sig i vedspisen, trodde den var oanvänd. Gullungen.


What you see's not what you get

Kategori: Allmänt

Jag är ond mot mina vänner och lägger upp en massa gamla fila bilder på dom i en av våra alla grupper på fejjan! Åh vad kul ja har :D 
Men när man kollar igenom massa gamla bilder så hittar man ju massa extremt fula på en själv också.. Vissa går inte ens kolla på, helt stört hur man har lyckats genom åren. Jag kan dela med mig av några milda, riktigt milda.





Det är väl igenom.. ett fult HEJ

Kategori: Allmänt

Choklad till frulle är mums och jättebra för magen! Sant eller inte så tycker jag att det är ett bra alternativ :)

Som ni ser så startar jag Lördagen på ett bra sätt. Hoppas på att den fortsätter med lite bilkörning. Pappa sa kanske, så jag kan nog övertala han :) Sen ikväll ska vi ut på Beck och grilla och hare trevligt, sen kolla på gladiatorerna :) Det är så det brukar bli för oss, gladiatorerna, och melodifestivalen i pauserna :p


Här är en bild på mej och Adina i vårt charmigaste jag. Det lägger jag upp föratt jag vill träffa dig min sköning. På lovet blire Meangirls med killarna! Läätt! <3

Simning

Kategori: Träning

Åt just en rad choklad och den fick mig må dåligt.. då ska man sluta äta, men jag tog en rad till, så nu mår jag verkligen dåligt. Borde ta nå nyttigt på det här alltså.. 

Simningen gick inte som förväntat. Hade ju minst 1000m som mål. Efter 600 fick jag sendrag och kunde inte fortsätta. Jag tycker inte om att ha magnesiumbrist. Jag skulle lätt börja överdosera magnesiumtabletter om jag fick bestämma! Men tydligen så tycker doktorn att han vet bättre. Får väl lita på det då.


(bild från google)

Boom

Kategori: Allmänt

Nu trabaskar vi ner till tåååget.

Jag tänker simma ikväll.
Jag ska leva en stund på hälsinge med min bror i väntan på bussen.
Jag borde ha kommit på mer på min dans tills ikväll.
Jag vill ha pengar.
Jag har träningsvärk i ryggen. Jättelite, but still.

Hoppas på träning på söndag.
Hoppas på bilkörning i helgen.
Hoppas på plusgrader resten av vintern.
Hoppas på bra madrassföre till veckan.
Hoppas på god mat hemma.
Hoppas på lite folk på tåget.
Hoppas på kille, sen jag var 10.
Hoppas på en riktigt trevlig helg.

boom

It's hard to be without you

Kategori: Videos

Blev klent idag tyvärr. Men det hänger vi inte upp oss på, vi skriver istället!

Vi har prov imorrn, som jag glömt plugga till.. men det lär väl gå bra ändå, har ganska bra komm på skalor och intervaller och sånt, bättre koll än jag tror skulle jag gissa på. Men inte nog med det så råka jag just paper-cutta mig på näsan, hoppas de inte syns imorrn. 

Typ direkt efter skolan idag däcka jag och Tove i min säng i sisådär 2 timmar. Så hård är skolan vettni! Iallafall när man kliver upp extra tidigt för att ha ett pass Zumba också (som idag var afrodans). Är dock bara en halvtimme, men det räcker gott och väl för att få en bra start på dagen, och lite motion som defenitivt behövs. Imorrn tänker jag nog skaffa mig lite mer motion. Tänkte dra till simhallen mot kvällningen och avnjuta nån timme i vattnet. Eller, så länge jag orkar iallafall. Men satsar väl på iallafall 1000 meter :)

Vi hörs imorgon, lovar att uppdatera bättre resten av jordens dagar. Lite kul å se hur några besökare man får när man inte skriver nått också, statistiken går som ett stup rakt neråt ska ni veta. Haha :p

En fin liten video på mej och Cecilia sitter verkligen inte fel just nu!


Jag saknar dig så exremt mycket min älskade vän <3

I need more than a little fun

Kategori: Allmänt

Godmorgon på eftermiddan! 
Fast de va ju inte godmorgon heller, för jag har ju inte sovit.. Men jag har varit i skolan, det är en anna form av sömn, eller tvärtom. Dock så skulle man villa se skolan som sömn, eller iallafall sova istället för att gå till skolan. Men man är väl pliktlydig och går ändå :D 

Jag gjorde nått jag inte gjort förr på skolan iallafall. Jag, som har problem med att klara matte 1 vad på matte D lektionen idag. Det enda jag fatta var bokstäverna i alfabetet. Kändes konstigt att vara i ett rum med så högt IQ-medelsnitt. 

Guess what?.. Ikväll blir det både innebandy och volleyboll! Tänk att vi lyckas få vår vilja igenom utan att göra skogsarna besvikna ändå ;)


I like my cousins

I'm gonna sleep like a baby

Kategori: Allmänt

Äntligen i säng! Är sjuuuukt trött. Jag ska sova så underbart skönt inatt så ni fattar inte :) 
Kvällen spenderades framför storTVn på 4an med Tove, Jenny och Big Brother. Konstigt program det där, dom är så sjuk :P Blir ju askul att kolla på bara föratt det är så störda människor överallt, haha. Dock sov jag sista delen av programmet.. Så trött är jag verkligen! 

Ska som sagt sova som ett barn nu, och sen ska jag vakna upp till en chilledill-onsdag som jag ska njuta av till fullo. Känns bra :) Hoppas inte filmrecensionen skulle in imorrn på svenskan bara. För jag hade tänkt att skriva den på lektionen jag minsann.. :P

Hur som haver. Jag lever i mittbena idag, och imorrn, och vi får se hur länge framöver, hur länge jag har lust. Att ta en bild nu vore katastrof, men jag har ju mittbenebilder sen förr. Dock inte vackra alls, men det är svårt att va som man inte blev, eller nått sånt logiskt :)


HalkBANAN inte banan

Kategori: Allmänt

Har just varit ut på en runda runt ljusdal med Tove. Köpte med oss lite gräddfil och naturgodis på hemvägen. Så ikväll blir det mys med kortspel, BB, naturgodis, morötter och dip! Låter fin fint :)

Igår klagade jag ju på att jag hade så ont i huvet.. Men när jag skulle gå till ICA så släppte det i princip så fort jag kom utanför dörren. "Åh vad bra" tänkte jag då. Men sen kom det tillbaka så fort jag kom in igen. Och jag är inte precis smärtfri idag heller. Så jag har iallafall kommit på orsaken. Jag tål inte elevhemmets luft. Du tomma lilla 3a som finns nånstans där ute i Ljusdal. I WANT YOU!

Då var det sagt. Kan ju också säga att jag och Klara var helt crazy hela dan idag. Och såhär ser det ut när man tar upp hela soffan från varsit håll:

Hey, what's going on?

Kategori: Allmänt

Det finns nog knappt nån på denna jord som förstår lyckan jag kände idag när jag kom ut efter skolan och vattnet nära på rann ner från taken. Hoppas verkligen att det inte blir kallt igen, och att våren kommer nu! :D

Även fast det är mördartisdag så har det inte varit så hemskt idag. Jag hade bestämt mig för att cykla hela naturkunskapslektionen.. Vi har en träningscykel i klassrummet och jag såg det som en utmaning. Dock sprack mig idé när vi skulle kolla i mikroskåp, inte så lämpligt att cykla samtidigt kanske? 
Men jag gjorde nå ascoolt! Prova knäppa kort i mikroskåpet, så här har ni lite tjursperma:



Mysigt va?! :D

Har ju börjat med pianolektioner också. Tyckte att jag lika gärna kan köra på lite sånna när jag ändå pluggar, orkar inte bli bra på piano sen, lika bra å satsa på det nu :) Gick bra idag, han tyckte jag var duktig och musikalisk. Köttigt. Så nu är jag glad :)

Nu börja det spruta skrivinsperation ur mig. Fick helt plötsligt jättemycket att skriva om. Men jag ver hur tråkigt det är att läsa milslånga inlägg, så jag får väl göra fler senare istället, så tar vi det då! :D 
Och det här med facebook.. tänker länka typ 1 gång om dagen. Känns lagomt. Och om man skriver typ 2-3 inlägg om dagen, så är det väl kanske 1 av dom som är någorlunda intressant också.. haha

IQ -2000

Kategori: Allmänt

Existens delade med sig av 2 riktigt störda bilder. Jag förstår värkligen inte hur sjukt blåst dom här 2 människorna är om det är äkta. Det första är man ju riktigt fundersam på. Men den andra är nog seriös.. allmänbildningsnivån är så lågt den kan komma.

f/4a0f5_fbfail.png


n/be3e5_1329412880.png

Pure awesomness!

Kategori: Allmänt

Just nu mår jag böst av att ha det kolsvart. För jag har ont i huvudet. Kolsvart i rummet och varm mössa på huvet, känns bäst så. Bytte just till mina allra skönaste byxor också, dvs underställsbyxor. 
Ska snart ta steget och gå till ICA och veckohandla lite. Känns som att jag borde köpa massa uppfriskande grejer. Känner mig så nerfriskad man kan va, usch. Jag vill va glad. Jag brukar va glad. Jag tycker om att va glad. Men det är inte så lätt å va glad när man är så här yr.. det är svårt.
Nått som gör mig lite, eller ganska mycket gladare är att jag skypar med en massa vackra vänner just nu! :D Skype är en gåva till mänskligheten. Är ju nästan som att vara med dom på riktigt när alla pratar med varann samtidigt :)

Den här bilden gjorde min dag alltså! Fy vad fruktansvärt fint, dom finns verkligen på riktigt:

I notice nothing makes you shatter

Kategori: Allmänt

Är alldeles slut i huvet fast jag sov bra inatt. Kanske nån sjuka påväg. Hoppas inte. För det första så kan ju inte jag gå och bli sjuk om Cissi kommer nån dag i veckan, och sen vill jag inte va sjuk från gympan på fredag. Jag har värsta lust att åka skriller!

Nu har jag just ätit mat. Värsta lyxmåltiden. På riktigt å! Nu är jag inte bara slut i huvet, nu är jag slut i magen och överallt.. Så här ligger jag nog däckad ända tills jag är tvungen att gå till ica! :p

Det är verkligen sjukt va mätt jag blev.. usch


Look in my eyes, what do you see?

Kategori: Allmänt

Drygt att det bara blev en bild i förr inlägget. Jag som skicka 5! Jag litar inte mms-inlägg. Sånna var det bättre med på devote. Men jag orkar inte fixa med att ladda över bilder till datorn nu heller. Får ta de en annan dag. Så nån dag kommer det säkert bilder från anglingen och 70års-kalaset. Man kan ju iallafall hoppas :)

Hade tänkt att jag skulle lägga mig i tid nura! Tycker jag lyckats ganska bra, har lagt mig i sängen, tänkte bara kolla på nån serie innan jag släcker :) Är faktiskt inte så trött ändå, mest slut i huvet. Ont i huvet har jag. Förskylningstjaffs. Och blodtryckstjafst också känner jag. Man känner faktiskt skillnad på när man är" blodtrycksyr" och "sjukyr", knepigt :)

Det syns asmycke på statistiken att jag inte har länkat nå inlägg på facebook idag, haha. Funderar på om jag ska sluta med det överhuvudtaget. Känns nästan lite uppmärksamhetsberoende på nå vis.. länkar jag inte så får vi väl hoppas på att dom som vill läsa kommer ihåg att gå in på bloggen min ändå. Men dom allra viktigaste och intressantaste inläggen kommer jag självklart länka ändå! :)

Men nu ska jag gö nå annat än att länka, nu ska jag kolla på nå trevligt och sen sova.


Här har vi några bilder från imorse. Tänk ...

Kategori: Allmänt

mms_img-11721953 (MMS)

Här har vi några bilder från imorse. Tänk er att 3 kungliga brudar borra 10 hål för hand, satte upp don, mörta på och gjorde en eld som höll sig. Strört va grym man kan va. Hade en jättebra start på dagen med er brudar, ni är bäst! Synd bara att jag inte kunne stanna tills dom andra kom....

Tillbaks till Ljusdal!

Kategori: Allmänt

Än sitter jag faktiskt hemma. Ska ta kvart i 7 bussen och sena tåget. Kommer blåsa iväg och dö på vägen upp. Men det är väl sånt man får leva med när man promt ska flytta iväg. Och inte nog med det så blir jag ensam ikväll också. Cissi klarar inte av att komma ändå den stackars själen. Och Tove kommer imorgonbitti. Fast det är nog ganska bra ändå. Då kommer jag kanske i säng i tid, sov kanske 4 timmar inatt så de lär behövas :)

Men dom där 4 timmarna var det värt! Anglingsförmiddagen var underbar. Kommer lite bilder från det sen :)
Och alldeles nyss åkte våra gäster hem. Firade farmors 70årsdag, så farmor och farfar, faster med familj, och farmors syster och hennes man kom och åt mat å tårta och hade det jättetrevligt här hemma :) 

Nu ska jag packa ihop.
Jag vill ha sommar <3

She moves in her own way

Kategori: Tankar och åsikter

Antingen så kan man välja om man vill kolla på melodifestivalen eller gladiatorerna. Eller så kan man göra som mamma och pappa och inte titta, men spela in och kolla på dom nu. Och antingen så kan man köpa en godispåse och äta upp den. Eller så kan man köpa en jättetjock en som räcker hela helgen. Men det resultatet blir att jag går runt och har ont i magen hela helgen också. Allt har sina nackdelar.

En till fundering.. Det finns ju drottningsylt, och prinskorv, och princesstårta. Men det finns inge mat till kungen! Det enda han får är kungsörn.. och det är ju ett djur, ingen mat. Stackarn.

Mer har jag. Men det orkar inte ni. Min hjärna har en tendens att spåra. Den kanske ska ta å sova. Ska ju upp tigit imorrn och äntligen komma iväg på lite angling!

i'm driving one of your cars

Kategori: Allmänt

Fattar ni vilken köttig godispåse jag sitter och äter ur? gött :) Massa choklad till frukost, pannkaka på det, och nu är man mättare än aldrig förr. Mätt på massa skit! Det kallas ont i magen de ;)

Jag ska ut och köra bil snart. Jag ska tvinga pappa. Jag måste köra bil idag, annars blir jag arg och grinar hela kvällen. Lovar. Borde nog vänta lite tills godiset har lagt sig lite, annars kan de nog hända grejer :p Snart ska jag gå coh tving ut han.. nu ska jag gå och tvinga ut han. Hejdå



I am the fire burning desperately
But you're controlling me
Release me

I miss my ciss!

Kategori: Allmänt

(Det här inlägget satt egentligen ihop med förra..Kände att jag var tvungen att dela upp det i 2. Annars hade ingen orkat läsa)

Hade en aschill skoldag också! Praktiskt taget bara 2 lektioner. Först så snodde vår svenska lärare både Gehörslektionen och Mattelektionen, så det enda vi gjorde på förmiddan var att kolla på film. "Strandvaskaren". Riktigt bra faktiskt om du frågar mig. Men nog skrek man till ett antal gånger allt! :p Sen när filmen var slut fick vi tidig lunch. Sen idrott (volleyboll :D). Sen försvann alla människor utom 4, så det blev inte så mycket av samhällelektionen. Fick väl gå efter ca en kvart, så den lektionen räknas inte :) Jag har älskat den här dagen.

Fick också några väldigt goda nyheter från min underbara vän Cecilia. Fast också dåliga nyheter. Dom dåliga är att hon fortfarande mår skit. Hon blir inge bättre, och ingen vet varför, inte jag iallafall. Men dom bra nyheterna är att hon har lovat att komma på söndag, hur hon är mår! :D Det gör mig riktigt lycklig.
Jag saknar människan som en tok. Det är orealistiskt hur mycket jag saknar att busa runt med min egen lilla fästmö hela dagarna. Hoppas hon kommer, blir frisk, och stannar för gott <3

Detta kan va den ocharmigaste bilden i världen. Men jag tycker att det är värt att lägga ut den ändå. För alla vet ju hur snygg vi är egentligen! Eller? Fulare personer får man leta efter ;D


Jag har inget mer än mina tankar

Kategori: Allmänt

Min bakgrund ser olika ut på alla olika datorer jag är inne på.. Det ser säkert stört ut för dom flesta. Men den är lagomt stor för min bärbara iallafall. Det är väl ändå innehållet som räknas å ändå så :)

Blivit klent med bloggning idag tycker jag. Eller ja, det är ju igår nu.. Alltså blogga jag inte på hela dan. Kan ju säga att det syns på läsarsiffrorna iallafall :P



Nu kanske inte alla förstår sig på de här statestikdiagrammet. Men ni ser nog iallafall att de gick neråt branog mellan igår och i förrgår. Tar det som att det alltså är bäst att uppdatera iallafall nån gång om dagen :)

Har just kommit hem från en riktigt mysig filmkväll med mina mysispolare. Dom är så bra alltså! Även fast jag inte var så inne i filmen så hade jag en trevlig kväll ändå :) Och filmen verka bra. Minns dock inte vad den hette :P

Nu blire sängen snart, och förhoppningsvis bilkörning imören. Vi höres!

Lite småarg och lite glad å! Sådär :)

Kategori: Allmänt

Tjena brudar! Å jakob.. Närå, hej killar :)

Zumban imorse funka ju bra de. Kom igång lite sådär och var faktiskt piggare på dagen. Dock förstår jag mej inte på mej själv. Jag tyckte inte att zumban var nå jobbigt alls. Blev inte anfådd på en fläck. Men ändå svettas jag som en gris. Ett riktigt svin faktiskt :P

Skolan flöt på den också. Förutom att jag är fruktansvärt arg över matteprovet. Som jag tyckte gick så sjukt bra! Enligt lärarn och facit gick det inte bra alls.. Nu tänker jag inte säga nå mer än de. Då får jag psyk. Men vad ska jag egentligen göra för att klara proven?! Jag gör precis som jag gör när jag jobbar i boken, och blir det rätt, men sen är det tydligen fel på proven. Shitstuff.

Just nu längtas jag tills imorgon. Först till gympan, har volleyboll! :D Men mest till kvällen. Först komma hem, sen öva musikaldanser, sen ska vi kötta film och massa massa godis! Har bestämt mig för att köpa värsta köttar-godis-påsen, typ 1kg minst, och äta tills ja spyyyyyr, nästan. Låter jättebra enligt mig :) (märks att jag verkligen satsar på det här med att komma i form va? ;))

Men först och främst längtas jag till att gå och lägga mig. Vi tar de om ett tag :)

John West reklam

Kategori: Videos

Hitta den här å bara lära lägga ut den. Så sjukt kul!

Tränings-dilemma

Kategori: Träning

Tror ni de blev nå volleyboll idag? Näe. Blir så arg på dom där tjuriga skogsarna som inte låter en gö nå annat en endaste gång av 1000. Vi spelar innebandy 2 ggr i veckan varje vecka.. Vad är det som är problemet med att göra nått annat en endaste liten gång? Aja, dom tycker väl bara de är kul å va dryg. Då får dom väl va de då. 

Måste verkligen sova nu, ska upp riktigt tidigt imorrn! Jag ska nämnligen följa med Tove på Zumba klockan 8. Känns som att det kan vara en riktigt bra start på dagen. Hoppas på att lyckas göra det till en standard på torsdagsmornar. 

Känns som att jag skulle kunna lyckas med det här att träna en del ändå. Om jag liksom kör Zumba på torsdagsmornar. Idrotten räknas kanske inte, men en timme gympa har man ju på fredagar. Innebandy lördagsmornar. Fotbollsträning söndagar. Och sen dom kommande veckorna kommer jag ju ha fullt upp att komma på/öva på danser till musikalen. Och när det blir varmare och isen på vägen börjar torka upp har vi tänkt att göra lite speciella springturer, för att få det roligare. Kanske kan bli nått av de här ändå.. Det finns 2 saker som skulle gö allt så mycket bättre.
  1. Att jag skulle kunna va med på resten av fotbollsträningarna i veckan. Men man kan ju inte åka till Edsbyn mitt i veckan precis..
  2. Att det skulle finnas en simhall i Ljusdal! Då hade jag simmat as-ofta. Älskar att simma.
Plus att jag inte skulle tacka nej till att kunna följa med mamma på hennes vattengympa heller.

Det är mycke man vill här i livet! Men man får väl nöja sig med det man har :)

Skillad liten kines

Kategori: Musik

Det här kan jag å! Eller?


Jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

Kategori: Allmänt

Mmmmmmmmat! Jag älskar mat. Just  äter jag paj. Mammas paj <3 
Hon skicka med mig 4 stycken att frysa in. Wünderful.

Vi sångare i 1an och 3orna var på nån dans-workshop idag efter skolan. Dansa stöveldans. Var ganska spännande tycker ja, men svettigt! Iallafall för mig som alltid svettas som ett vattenfall. Efter dansen skulle jag ha sånglektion i en halvtimme.. När halvtimmen hade gått så sköt vi upp det till 45 minuter ändå som vanligt. När vi sluta så hade det helt plötsligt gått en timme... ;p

Ikväll har vi iallafall blivit lovade att det blir Volleyboll på riktigt! Så nu köttar vi, äntligen :D



Motionsnissar!

Kategori: Träning

Vi var riktigt duktiga och gick hela vägen runt kyrksjön. Vi stannade inte vid ICA, gick in och köpte nått och vände som vi skulle kunna ha gjort ;) Känns bra att ha kommit ut och rört på benen lite. Behövs.

Nu på vår trevliga promenad har vi diskuterat allt ifrån sånna där livsviktiga grejer som olycklighet, mobbing osv. till att vi funderat över hur det skulle vara att ha ett 98cm stort rövhöl...
..Tove är en sån där människa som jag verkligen kan diskutera allt jag har i hjärnan med. Dom flest tycker bara jag är konstig när jag kommer med mina någorlunda udda frågor, åsikter och kommentarer. Men Tove är en av de sällsynt få som förstår mig på dessa fronter, och som man kan få upp en diskution med och inte bara ett skratt eller suckande. Vet ni vad jag tror att det beror på? Att hon är lika konstig själv! :D

Knäppte iallafall lite bilder på promenaden:

Valentines-dinner

Kategori: Allmänt

Jag och Tove blev som många andra "forever alone" denna alla hjärtans dag. Men som tur är har vi varandra! Och som tur är verka vi va riktiga mästare i köket! Vi lagade en hejdundrande god alla hjärtans dag-middag. Och vi blev så fruktansvärt mätta att vi är helt förstummade fortfarande, även fast de var över 1,5h sen vi åt. Så nu känner vi att vi måste röra på fläsket lite, så vi tänkte ta ett varv runt kyrksjön såhär på kvällskvisten. Oo vad mysigt :)


Ärligt talat så hade jag lite småplaner för den här kvällen, men dom verkar vara helt bortspolad. Men hoppas du har haft en trevlig alla hjärtans dag iallafall :D



"I've always dreamed
That love would be effortless
Like a petal fallin' to the ground
A dreamer followin' his dream"


Sagan om kaffechocken..

Kategori: Allmänt

Dagen har varit något utöver det vanliga..
För det första så är det ju alla hjärtans dag. Mys. Hela förmiddan var jag glad å rolig å kände mej snygg, fick busvisslingar av IVarna och allt gick min väg. Ända fram till lunchen..

.. Det började med att vi fick alla hjärtans dag fika efter maten:

Så där satt vi då och mumsa på vårt fika, tills Klara Widmark i egen hög person börja häva tårta i mitt kaffe:
Då måsta ju jag såklart hämta nytt kaffe, och då råkar jag spilla lite grann på mitt vita linne. Så slänger Klara ur sej nån alldeles för rolig kommentar så jag prustar ut kaffe över hela bordet. Det här var efter typ allt var upptorkat:


Så sen va jag där. Bitter. Dagen som börja så bra med massa skratt, snygga killar och busvisslanden. Det var bara att dra sig till elevhemmet och byta mitt vita favoritlinne. Nu är det bara att hoppas på att fläcken går bort:
Tur att man fick gratis snällbollar i cafeterian. Annars hade jag blive ännu lessare.
Men nu är jag faktiskt glad igen :) Såfort Tove har duschat så ska jag, hon och Isabelle laga alla hjärtans dag-middag, och sen ikväll blir det alla hjärtans dag-mys på 4an. Gött. Blir la mer fika då ä tänker ja! Blir mycke tjockande idag, gött de årå.

13:37.. SKOJA! :D

Kategori: Allmänt

Hittade en asköttig bild på fejjan. Klockren.


Alla singlar verkar hata alla hjärtans dag.. Äre bara jag som tycker det är mysigt med lite extra kramar och kärlek även fast man inte har nån "partner" att mysa med? Jag tycker iallafall om det! Har redan kramat alla i klassen, och det är lååååångt ifrån alla jag kommer krama idag. Jag älskar kramar! :D

Jag och Tove blev arg igår. Vi hade ju blivit lovad att spela volleyboll istället för innebandy. Men neeej nej, dom där äckliga skogsarna skulle spela innebandy ändå, även fast alla visste om att det var volleyboll istället. Soper. Dom kan inte förvänta sig nå alla hjärtans dag kärlek från mej iallafall!
Och dom får skylla sig själv. Sumpar några skogsare till det så ryker alla skogsare med. Skogsare som skogsare.

Så. Där fick ni. Tack för mig.

Happy valentines day <3

Kategori: Allmänt



Man blir ju så rörd så man kan börja gråta. Jag saknar dig så mycke min vän <3



Det finns en sak jag gillar extra mycket med att duscha på mornarna.. Det är att man kan sova med håret hur man vill! Som nu t.ex, har jag allt i en bulle högt upp på skallen. Att inte ha nått hår i vägen när man sover måste va bland det bästa som finns.

Glad alla hjärtans dag på er! (Bara jag som har problem med hur man ska skriva ihop dedär?)


Min sms signal skrämmer mig

Kategori: Allmänt

Den gör faktiskt det.. Lyckades uppdatera telefon på nå vis idag som jag inte var medveten om. Så ni skvitter jag varje gång jag får sms..
Brandlarmet gick för en stund sen. Nån liten stackare som hade tänkt att steka korv och inte riktigt fick sin vilja igenom. Drygt att behöva gå ut å in igen, man tar inte ens brandlarmet seriöst.. haha. 

Men snart kommer Tove hem från ridningen. Sen är det bara att byta om för klockan 9 är det hallen som gäller!

NOW LET'S KÖTT SOME VOLLEYBOLL!




The moon is brighter than the morning sun

Kategori: Musik

Det är stört hur mycket jag älskar mjölk. Det finns seriöst inte mycket alls som är mer uppskattat i mina ögon än ett glas mjölk eller 2, eller 5

Sitter här nu och äter en god sallad från ica (som dock blev lite dyr, fick reda på efteråt att såsen gör de svindyrt.. haha). Sitter och tänker på att våran musikal kommer bli bra. Många bra danser och sånger och klockrena repliker och karaktärer. Kan bli riktigt bra när de är klart alltså.. T.O.M jag kommer framåt med min dans. Och de andra danser jag sett är riktigt braa. Det kommer bli så bra :D

Jag är glad, som ni märker. Det ända jag inte är glad över är att jag har världens huvudvärk.. Fast det blev lite bättre nu efter jag åt faktiskt. Men bara liiiite.





Mer musiktips idag också. Lite mys-country som jag sitter och lyssnar på just nu. Får en på bättre humör, speciellt i sån här huvudvärk och grejer :)
Jana Kramer – What I Love About Your Love

I know that you wanna be mine

Kategori: Musik

Skolan är slut. Sitter här på rummet och filosoferar, eller nått sånt. Fick min och Johans Twist and Shout-låt idag. Det låter inte lika bra i dåliga laptop högtalare.. sad. Inte för att det lät så bra innan heller, men de här är värre :p Och sen är det ju nått som saknas på den också.. Cissi.

Ikväll har jag och Tove bestämt med jouren att vi ska köra volleyboll istället för innebandy!! :D Uuu vad taggad vi är. Köttigt att vi småbrudar får bestämma ibland å :) 



Gammal låt, men jag kom och tänka på den. Bra text.




"Well I don't expect

The world to move underneath me
But for God's sake
Could you try?"

Godnatt.. ?

Kategori: Allmänt

One tree hill - Sova
One tree hill - Sova
One tree hill - Sova
One tree hill - Sova
.......
.....
... Undra vem som vinner...
... Det är det ingen som vet. Inte ens jag. Det enda jag vet är att jag är nyfiken på det här paketet som mamma smög ner i min väska:

Jag är så praktisk!

Kategori: Tankar och åsikter

Jag är faktiskt det! Och jag tror att praktisk är rätt ord för det jag menar, men är inte säker.. Ni fattar ju att jag har ett exempel, eller vad man ska säga, på det här. Och det kommer här:

Såhär är det, jag har 2 handukar inne på toan. 1 vanlig som jag torkar händerna på och så. Och en sån där liten liten gästhanduk som jag torkar ansiktet med när ja tvättat bort sminket. Och nu är det dax att byta dessa handdukar. Och det är här min praktisitet insätter! Den stora handuken blir golvhanduk (det blir en sjö över nästan hela badsumsgolvet när man duschar) och den lilla handuken blev svetthanduk, nu när jag håller på och kommer på dans till musikalen. Svettas gör man. 

Men iallafall. Visst är jag väl smaaart? Mamma? Återanvändning till högsta grad! :D

Back on track

Kategori: Allmänt


Avslutade helgen på allra bästa sätt. En skööön promenad i solskenet med mamma, pappa och moster Helena. Jag älskar att va ute bara det är sol. Spelar ingen roll hur kallt de är. Lyckan att vara i solen vinner över motvilligheten att vara ute i kylan.
Egentligen så skulle jag ju träna efter kidz-mötet, men jag glömde grejerna hemma så det blev inget x) Med tanke på min förskylning så va de nog det bästa ändå. Men inte med tanke på mitt otränade jag. Men blev ju en promenad iallafall, lite motion iallafall. 

Nu sitter jag här i mitt ensamma rum och funderar starkt på om jag ska ta och värma lite mat. Är hungrig som en varg så det är nog bäst att äta lite. Och Adina, har du inte ätit minst 2 gånger idag så är det dax nu! (känner att jag måste ta hand om henne lite, hon har en tendens att glömma bort att äta. Jag fattar inte hur hon lyckas, mat är ju praktiskt taget livet).

Jag har träningsvärk i nacken. Headbanga för mycke igår, men de va de värt!_________

Tack alla för kungkvällen i gävle!

Kategori: Allmänt

Hemma efter en totalt awesome kväll i Gävle med en massa go folk, och en massa röj! Åt just en chokladbit som gjorde mig jättetörstig. Dags att sova. Imorrn ska jag träna. Sen ska jag åka till Ljusis. Jag känner på mig att jag kommer få feber snart. Vi hörs.


En 13-årig Els.

I got lost a time or two

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och käkar frulle :)
Man kan ju undra varför jag äter frukost den här tin och inte mat. Det, mina vänner, beror på att jag ska äta mat vid 4, och äter jag mat nu så blir jag inte hungrig till dess. Och jag var mer sugen på frukost. 

Snart ska jag ta och sy lite mina byxor, sen duscha. Hinner nog tyvärr inte med så mycke mer idag. Åker till gävle halv 5, det är ju snart de. Vakna ju så sent..

I just wanna be where you are

Kategori: Allmänt

Avrundar denna dag med en stort glas vatten och massa gott naturgodis. Det är nånting annat jag verkligen fått upp ögonen för. Morötter och naturgodis är mina nya vänner :) Dock har ju morötter alltid varit en hit, men speciellt nu.
Sitter iallafall här i mörkret med vattnet, godiset, lagomt hög musik och spelar onlinespel. Perfekt avslutning på denna dag, som har varit en stor fröjd för Elsa! Hela dagen har varit awesome :)

Skoldagen var awesome - Slutade ju dirr efter matteprovet. T.O.M matteprovet räknas som awesome! För att det gick så sjukt bra! 

Hemresan var awesome - Tog 12.10 tåget, och spenderade väntetiden mellan tåget och bussen på Hälsingegymnasiet med Addiz_95. Hade sällskap på bussen av både Adina, Elias och Filip. Kom hem vid halv 3.

Eftermiddag/kvällsbörjan var awesome - Började på att sy in mina jeans jag köpte förra helgen. Ena benet är klart och helt perfekt! Ska fixa de andra imorgon. Också åt vi tacos! Och mina familjemedlemmar är allmänt mysiga.

Kvällen var awesome - Var och övade till musikalen. Nu har vi börjat öva in danserna! Det kommer bli så sjukt bra när allt är färdigt!! :D

Sluttampen av dagen kommer bli awesome - Jag tänker bara sitta här och mysa med min dator i pyjamas heeela kvällen lång, ända tills jag lägger mig. Perfekt.


Ja ni kan ju inte ha missat att jag har haft en bra dag iallafall. Hoppas morgondagen också blir en hit! Ska väl först och främst sy klart brallerna. Sen om jag hinner ska jag tvinga ut pappa på lite bilkörning. Halv 5 drar jag sen iväg till Gävle med en buss full med fölk för å ha Praise Explotion där. Lööövar att det kommer bli awesom de med! 

Njut av dessa random-bilder från sommaren 2006 medans jag fortsätter spela spel och käka göööötta :)


Äckligt charmig 11-åring

Men tjenare bikinibruden. Nu trycker ja på publicera :)

Brottning!

Kategori: Videos

Jag och Tove har kommit på den brillianta idén att en matta uppe på 4an är perfekt som brottningsmatta! Den allra största delan av kvällen igår spenderades just på denna matta. Tokmattan nr.1.




"Petrus-språket: omegapol = omeprazol"

Ja, jag är hemma!

Kategori: Allmänt

otroligt skönt att vara hemma den här tiden!

Det har inte hänt sen tidens begynnelse. Var ledig från samhällen, och tog ledigt från idrotten eftersom at tjag ändå är för sjuk för att bege mig ut i skidspåret. Så jag sluta direkt efter matteprovet och hann med 12.10 tåget :D
Väl i Bollnäs så gick jag till Hälsingegymnasiet och vänta på bussen där med Adina, sen åkte vi hem :)

Matte provet gick bra också tycker ja! En del saker va ju helt psyk, men så är det ju alltid. Huvudsaken är att jag kunna de mesta å gjorde mitt bästa! :)

Hemma i byn = Nostalgibilder

En liten fjortis, 13 år gammal.


En liten parvel. Den där har växt en del på 3 år.

Sköööna brudar! :D

That's what i love about your love

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet. Har just krypigt ner i zipperallen, världens mysigaste mössa och världens mysigaste tofflor, fixat lite mumsigt kvällsfika (mest för att göra slut på mjölken), satt på mysmusik och släckt ner hela rimmet så det bara är datorn som lyser upp.
Superhärligt avslut på en superhärlig kväll!

Meningen var att vi skulle fira att Carro fyllt år, så vi va ett gäng som drog till ica. Dom andra köpte glass medans jag och Tove lever vårt nyttiga liv och köpte morötter, hade dip kvar sen igår också så. Sen bestog kvällen mest av brottning (kan faktiskt få upp en video från de sen;)), massa olika tok på vår brottningsmatta. Det är alltid toket som gör kvällen. Tokar man så har man alltid roligt! Och tokig kan jag glatt säga att jag är :)

Nä nu ska jag borsta tänderna och förflytta mig till sängen. Tänka lite matte inför provet imorrn! Tror det kommer gå bra faktiskt, jag har faktiskt lyckats fatta hur man verkligen gör på det här kapitlet, det är inte vanligt.

Random tokbild.

We know it's never simple, never easy

Kategori: Allmänt

De är i sånt väder som det har varit idag man ska va ute! Ute på sjön, eller i fjällen, eller vad som helst. Istället sitter man och pluggar inne i en skola.. hoppas det är sånt  väder på sportlovet! Då skulle jag bli lycklig :) Och då, Julia, då måste vi åka skidor!

Appropå skidor så ska vi åka det på gympan imorrn. Fyy vad roligt! :D Kruxet är att min förskylning bara går neråt.. Börjar nästan känna att jag blir varmare och varmare också.. Hoppas det inte blir nån riktig sjuka med det här. Jag måste va frisk i helgen. Jag tänker inte missa praise i Gävle, och jag vägrar va slut. Jag vill va pigg. Så ju mer jag tänker på det borde jag skippa skidorna. Känns som att det är det som kommer få min sjuka att bryta ut riktigt isåfall, om det inte bryter ut ändå. Men att va ute och spurta på ett par skidor gör nog inte det hela bättre.. Men det är ju så sjukt kul å..

.. Vi får se hur det blir, ska diskutera med mamsen! Vad det blir just nu är iallafall lite mat, hungrar ihjälis :)

(myser i världens mysigaste kofta idag)

It's strong and it's taking me over

Kategori: Allmänt

  1. De senaste 3 dagarna har det alltid blivit fel lösen när jag loggar in på blogg.se.
  2. Jag tror jag har blivit beroende av morötter.
  3. När jag borstade tänderna nyss så fastnade jag på nått mirakulöst konstigt vis i tandställningen med baksidan av tandborsten.
  4. Jag längtas tills duschen imorgonbitti. Kommer va svårt att ta sig upp, men jag ska gö de på ett kick!
  5. Jag kommer inte ha nån strandkropp i sommar, jag kommer va fetish ;D
  6. När jag har man och hus så ska jag gå ut på kvällen med en mysig kofta över min pyjamas.
.. Ja, nu kan jag nog ta å sova. Plugga lite glosor bara, sen så!


"Jag är så mycket bättre i fantasin
fast jag vet den får man inte leva i"

Frustrationen fortsätter..

Kategori: Allmänt

Nått hände just med blogginlägget jag skrev nyss.. tydligen så publicerades det inte. Vad mycket det är som gör mig frustrerad idag! Jag som skrev ett sånt mysigt inlägg.. nu orkar ju inte jag va mysig längre!

Jag fryser, är hungrig fast jag ätit och blir döv av vrålande grannar som hörs fast båda dörrarna är stängd. Life in a student corridor! (eller dorn som google translate skulle sagt)

Jag är sugen på
morot
och


Får kolla med Tove om hon kanske instämmer i mina önskningar.. Isåfall lär de bli en tripp till ICA! :)

Shake it up baby now

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan nuå. Skoldagen är färdig, det ända som är kvar är sånglektionen om 3 kvart, får väl sitta här och vänta tills dess.
Jag och Johan blev klar med låten iallafall. Blev ganska nöjd ändå, det ända som saknas är en Cissi-stämma.. Har redovisningar nästa lektion. Spännande att se vad dom andra har åstadkommit också :)

315608_10150317477076699_735571698_8190935_1703194537_n.jpg

I miss my hotstuff.

Frustration

Kategori: Allmänt

Jobbigt när man kommer till skolan och ser att läraren är sjuk så man blev ledig första lektionen så man inte börjar förrns efter 10.. jag hade kunna sovit till halv 10. Sånt här gör mig en aning frustrerad. Men men, vi får datanörda lite då istället.
På lektionen som blir sen blir jag och Johan tvungen att spela in låten klart.. Alltså utan Cissi. Då blir det ju inte ens roligt att lyssna på den om det bara är jag som sjunger.. :/

Bjuder er på en liten discobild, för att jag är partysugen.

It was a moment of weakness

Kategori: Allmänt

Jag borde börja tänka på vad jag äter.. Idag har jag nog ätit ungefär lika mycke joll som mat. Jag kanske borde börja å räkna kalorier som många gör, lovar att mitt dagsintag är skyhögt. 
Idag bestämde iallafall jag och Tove att nästa vecka ska vi sluta äta massa skit. Och nu när jag tänker efter så är det nog lika bra att börja med det imorrn! Frukt, morötter och dip får bli vårt nya godis har vi bestämt! Vore riktigt bra för våra ohälsosamma kroppar, hehe :)

3 skoldagar kvar denna vecka. En chillig och 2 hårda. Känns skönt att den chilliga är imorrn, känner inte för att tänka så mycket. 

Nu ska jag ta å knäppa av datorn, släcka lampan och sova. Vi höres sköningar.

I've got them, baby!

Kategori: Allmänt

Hemma efter en jättetrevlig dag i Hudik med Klara och Johan!
Köpte lite grejer ändå. Hitta dom där skorna jag hitta i kupolen men inte köpte, och nu var dom på halva priset! Aaaaasgrymt! Nu är jag lycklig. 

ROOTS - sko mod. 448 - Ankelboots

Ska snart dra och kolla på film med lite kompisar. Men tänkte bara meddela att dagen har varit kung, och nu ska vi fortsätta med det :)

This is in my head today!

Kategori: Tankar och åsikter

En känsla jag verkligen inte gillar är känslan man får när man går och lägger sig i sängen och har det jätteskönt och är jätteredo för att sova.. och sen märker man att taklampan är på, och man måste kliva upp och släcka den. Den äckliga känslan hade jag inatt, och jag är fortfarande arg över det. 

Appropå lampor så kom jag och tänka på en sak.. 
  • Man kan inte släcka en lampa som redan är släkt.
Och när jag kom å tänka på de, så kom jag å tänka på massa saker som helt enkelt inte funkar..
  • Man kan inte klippa av ekvatorn
  • Man kan inte fånga luften
  • Man kan inte hoppa innan man lärt sig
  • Man kan inte äta utan mun
  • Man kan inte matas utan matare
  • Man kan inte tugga sönder nåt som är hårdare än tänderna
.. Det är en del av vad jag kom på. Finns mycket annat med om man tänker efter! 
(We can see this as a proof that i'm a no-lifer with my head a liiiittle too high in the air)

Känns som att min hjärna kommer spåra den här dan..

you should've thought twice

Kategori: Allmänt

Avslutade denna dag med att jag och Tove köpte en pizza. Jättebra slut på dagen enligt mig! Jättegod pizza också :)

Imorgon blir det en tripp in till Hudik på shoppingrunda med några härliga vänner, äta på pizzeria tänker vi också göra! Då blir de nog nå annat än pizza för mig, pizza 2 dagar i sträck brukar inte vara så populärt för min mage. Vet att jag shoppa massa i lördags, men det är alltid trevligt att gå runt på stan ändå, särskilt med trevligt umgänge. Också har fått i uppgift att kolla efter ett halsband som Tove vill ha, och till mig själv tänker jag också ha ögonen öppna för smycken, ringar som huvudobjekt. Jag tycker om ringar, och jag tycker om att Gina alltid har så lagomt stora ringar, så där ska jag kolla :)
Sen på kvällen så får vi se vad som händer. 

Nä nu har jag faktiskt en del att göra innan jag kan lägga mig. Först ska jag ta en varm och skön dusch, sen ska jag lägga mig i min varma sköna säng och göra klart engelskaläxan till imorrn. Och vara snäll mot resten av klassen och lägga in glosläxan till torsdan på glosboken. Har nämnligen varit asschysst och delat med mig av min "kurs" på glosboken till mina klasskompisar, så dom kan göra alla övningar jag skapar. Jag vet, jag är så snäll så :)

Jag kan inte låta bli att stendigga min design, tycker de blev asmysigt. Vårkänslor ju!

Man måste offra för att vinna

Kategori: Allmänt

Pricken över i:t, en matchande bakgrund!
Känns som att jag har lyckats bra med att åstadkomma nånting idag :) Enligt min åsikt så är mitt bloggutséende nu väldigt vårigt, barnsligt och sött. Tycker det låter jättebra jag :)

Nu borde jag byta om inför innebandyn. Känns väldigt sorgligt med tanken på hur mysigt klädd jag är nu. Jag känner mej jätte mysig! Tänk vilken ära det hade varit för dig att mysa med mej nu, nu när jag känner mej såhär extremt ultamysig, åh var mysigt vi skulle haft :) Synd för dig som går miste om de nura! Heh.


Ny header!

Kategori: Allmänt

Slängde ihop en lite barnsligare och roligare header en snabbis. I like it. Jag tycker den är söt, spela roll vad du tycker, hehe :) Bakrunden kommer jag nog kanske ändra sen nå tag också, tycker inte den är så passande till headern just nu. 

Snart ska jag ta mig i kragen å lyfta på arslet och köpa maaat. Måste ju köpa mat innan jag ska äta.. annars går det ju inte ihop riktigt.. :P På den här tiden som har gått sen de senaste inlägget har jag mognat på mig lite, och nu känns det ganska okej att gå och handla själv ändå.. Bara jag får gå på toa innan :)
Nånting som skulle göra det ännu mer okej att gå och handla är att, jag vet att jag jag tjatar, men att gå hem med matkassarna till en lägenhet!

But well, man kan väl inte få allt.. Jag får helt enkelt gå dit, komma tillbaks och njuta av mina nya söta header, och min mat. 



Free your mind, you never know what you might find

Kategori: Allmänt

Måndagen avklarad. Skoldelen iallafall. Vi har mestadels av dagen framför oss. T.ex att gå till ICA, själv. Ingen hit. Innebandy, hit! Och kanske blir film efter vi duschat och tjoffsat :) Låter som en bra dag.

En av våra musiklärare var sjuk, och eftersom att vi har 2 musiklektioner på måndagar så hade vi bara klassråd och engelska idag, chill! Och extramatten då, men istället för att gå dit så fastna jag ute i NV-korridoren med Tove, men den kvinnan är som vilken mattelärare som helst, så de blev la matte ändå! :) Prov på fredag, måste lära mig saker!

Just nu sitter jag här och myser i min ultrasköna nya kofta från New Yorker. Det är så skön så jag får sputtnick, och då äre hör nivå på skönheten! 


Extremely confused, in this very moment..

Kategori: Allmänt

Känslan man får när man i sitt rum hittar en icapåse med en röd mjölk i.. Den känslan är konstig. Känslan är sorglig med tanke på att mjölken är förstörd nu. Känslan är förvirrande med tanke på att jag inte vet vart mjölken kommer ifrån, det är iallafall inte min, jag köper inte ens röd mjölk. Och det blir ännu mer förvirrande när jag inte kan komma på vems mjölk de kan vara. Ingen har väl varit in här och glömt en mjölk liksom.. Konstigt dilemma. 

Dock får mjölken stå där tills imorrn, jag tänker inte gå och hälla ut den i nattlinne. Det är sånt som är så sad med elevhem, man kan inte gå till köket i vad man vill. Man skulle haft lägenhet så man kan springa klädd hur man vill överallt. 

När jag kom hit så började jag och Tove med att gå till ICA, jag var sugen på glass och hon på kakor, så nu känner jag mig jättetjock. Sen kom Cissi hit, äntligen säger jag bara! Som jag har saknat den bruden alltså. Vi kollade på en av världens bästa tecknade filmer; Despicable Me. Åt glass å kakor på tacochips å allt vare va. Sen kom Emma också, och vi har bara tjejsnackat och flummat hela kvällen, som vanligt :)

Imorrn äre skola igen. Jag skulle behöva massage. Godnatt.


I'm a michelinis

Kategori: Allmänt

Jag fick sova länge.. hihi :) Klev upp 14:15.
Vaknade av att mamma sa att det inte är bra att duscha en timme, vattnet har tydligen en slutgräns. Haha. Och fick just en kommentar av Pauline också på förra inlägger, hon skrev "kom ihåg att vi delar vatten". Förlåt mina vattenvänner, men jag jag lovar att det finns vatten kvar :)

Åker väl hemifrån om sisådär en halvtimme.. Alltså måste jag packa och klä på mig.
Jag kommer när jag går upp från tåget, det är shvajnish kallt och Emma hade planer så hon kan inte hämta.. :( Får hoppas att det löser sig på nått sätt, men det gör det säkert inte. jag får klä mig som en michelingubbe.

Mitt i natten, uppe med katten

Kategori: Allmänt

Nästan en timmes dusch mitt i natten är absolut inget att klaga på! Något som alla borde prova. Nu är humöret på topp! :)
Nu sitter jag här i blött hår och myspyjamas. Ska bara borsta tänderna, sen sitta här ett tag till innan jag lägger mig i sängen här brevid mej, den ser väldigt frestande ut.. :)

Imorrn är det bara tillbakafärd som står på schemat. Så förhoppningsvis så blir det att sova mestadels före det :) Hoppas mamma läser det här innan hon väcker mig, så hon får veta hur gärna jag hellre sover bort dagen..

Charmig 12-åring, eller?

For all of you that can relate to this too

Kategori: Allmänt

Godnatt på er.
Det borde ju va så man säger när man hälsar på natten.. men det låter ju fel, som att man ska sova.

Men det ska inte jag! Jag ska duscha snart har jag tänkt! Jag har jätte duschlust, och då ska man väl passa på? Man känner sig ganska lodig efter man har strosat runt på ett köpcenter hela dan, och provat massa olika kläder som andra också har provat och sånt.

Jag hitta ett par snygga skor som jag skulle villa ha till våren! Dom satt perfekt på foten å va skitskön. Tyvärr kändes dom lite dyr att köpa nu, kanske blir rea på dom senare, eller kommer ut fler alternativ närmare våren. Så känns vettigare att vänta :) 
Men dom ser iallafall ut såhär:

ROOTS - sko mod. 448 - Ankelboots

Nu ska jag ta mig en duschis snart! Nörda lite till ba. Godnatt på er :)

Man vet att man är desperat efter lägenhet...

Kategori: Allmänt

Man vet att man är desperat efter lägenhet när man exalterat kollar på damsugare, fina toalettlock och diverse köksapparater när man går runt i kupolen. Gardiner, köksinredning, tavlor, klockor, påslakan, kuddar och massa annan inredning är t.o.m ännu intressant. JAG VILL BARA HA EN LÄGENHET ALLTSÅ! Om vi ändå skulle fått den som vi hade på g.. Då hade vi troligtvis börjat flytta in runt dn här tiden. Då skulle livet va perfekt. Appropå perfekt så har jag haft en perfekt dag idag :-) jag, mamma, pappa och Agnes åkte till kupolen för å hoppa loss lite. Och det kan man säga att vi gjort! Är jättenöjd med alla mina köp, fyndat mycket. Bara en sak av de ja köpte som inte va på rea :-) sånt är alltid så skönt! Jag älskar reor. De enda negativa är att min storlek nästan alltid är urplockat. Som t.ex på typ världens snyggaste byxor idag. Bilder på mina fynd kommer när jag kommit till Ljusdal igen :-) Nu tar vi kisspause!!

S.O.M.M.A.R

Kategori: Allmänt

Jag vill ha sommar. So frickin' bad!
Jag vill ha sommarkläder.
Jag vill va brun å fin.
Jag vill sola och bada.
Jag vill spela fotboll.
Jag vill fylla år.
Jag vill slippa skolan.
Jag vill tjäna pengar.
Jag vill ha oslagbara sommarkvällar med vänner.
Jag vill bara ha den bästa årstiden...



Jag vill köra bil!

Kategori: Allmänt

Jag vill övningsköraaa!! Tänkte gö det ikväll men det är ju så sjukt kallt och mörkt så de blir väl inge tänker jag.. 

Mitt huvud är fortfarande borta i en annan värld. Hoppas det blir bättre tills imorrn, för då drar vi till Borlänge och går lös på kupolen! Åh vad jag har längtat efter en riktig shoppingdag.
Det enda negativa är ju att man läre kliva upp så tidigt, men jag har bestämt mig för att sova bort hela söndan sen. Tänkte ju träna fotboll, men träningen är flyttad till kvällen så då kan ju inte jag va med. Och eftersom att jag inte är den som sover mycket om nätterna så passar de ju bra att sova tills mamma inte tillåter nå mer :)


Jag är ju hemma nu också! Hemma med tjockdatan, tjockdatan med gammelbilder! 
Klassfotot i 9an har vi här! Tyvärr inzoomat så stackrarna på kanterna inte syns, but still. Ni ser ju iallafall hur fina vi var :)

Bäst man lyssnar på läraren!

Kategori: Allmänt

Sitter uppe på elevhemmet och är yr i skallen! Imorse hade jag ont i huve, strax innan lunch börja de slå om och nu är jag jätteyr istället. Tror personligen att det beror på magnesiumtabletterna jag äter. Jag har ju redan lågt blodtryck, så jag är ju yr annars med. Men magnesium sänker blodtrycket, så då blir det ju ännu värre. Och inte kan jag ju skita i tabletterna heller. Har ju magnesiumbrist så äter jag inte dom får jag sendrag istället. En ond cirkel de där!
Men idrottsläraren sa strängt åt mig att gå hem, så vad gör man? :p

Slutar egentligen vid 3. Känns skönt att få ta det lungt, vila upp sig och ta en avslappnande dusch innan man ska åka hem iställe för att stressa till tåget som annars, och med ett huvve uppe i rymden nu också då.

I miss you here, my beautiful friend <3


I'll be standing right next to you

Kategori: Allmänt

Inne på rummet efter en trevlig liten spelkväll med några vänner :)
Började med att äta tårta för att fira Olle som fyller 17 idag, och sen spela vi alias och på slutet försökte vi lösa lite kluringar. Trevlig kväll.

Nu ska jag dricka iskaffe! Dels för att det är sjukt gott, men mestadels för att min mjölk läre ta slut idag.. Blir nog inga större problem :)
Iskaffe och nått avsnitt One Tree Hill blir det nog. Ett riktigt perfekt avslut på en helt vanlig dag om ni frågar mig :)

Körde på riktiga myskläder idag. Sånt älskar jag! Och jag älskar mina mössor <3

There's always someone out there who'll be there for you

Kategori: Allmänt

Torsdag eftermiddag. Och här sitter jag och borde fixa mat.
Jag är jättehungrig, maten idag var äckliga så jag åt typ en halv tallrik sallad och gurka istället. Det håller man sig inte så länge på, så snart ska jag gå och värma på lite gómat :)

För att vara torsdag har det varit ganska chill ändå. Jag och Johan hann spela in ganska mycket på musikproduktionen. Jag fatta noll på samhällen så de blev inte så mycke av det. Jag var asgrym på matten så Lars blev stolt, fick t.o.m ge han en autograf! På naturen hade vi redovisningar, och engelskalektionerna är aldrig jobbiga. Så en helt godkänd skoldag tycker jag :)

Äntligen fredag imorrn! Känns som att den här veckan gått assegt. Säkert för att jag inte har min Cecilia här, jag saknar henne jättemycket.. <3 Men nästa vecka hoppas vi på förbättringar på den fronten! Och kanske andra fronter med :)

Nä nu ska jag höra med Tove om vi ska ta å käka lite granna! OCH jag och Cissi har beställt kokosbollar av fransmännen i klassen, mmmmmmmm :)


It may look cool but it burns

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Fick en jättetrevlig kväll igår. Jag höll mej innanför elevhemmets gränser som jag hade bestämt. Men inte hindrar det en från att va med sina polare! Tog hit Tove, Emma, Rasmus och Elis och hade lite filmkväll sådär, jättetrevligt.
Såg filmen "Horrible Bosses". Var enligt mig en mestadels hel-psykad film. Men det är väl så komedier brukar vara. Den var faktiskt rolig också, klart godkänd film, fast långt ifrån en "riktigt bra film".
File:Horrible Bosses.jpg
Idag är det onsdag, vilket betyder chilldag. Skönt, behövs.
Gjorde samhälleprov igår. Det gick jättebra, nu måste jag väl för en gångs skulle få med än E-!! Annars blir jag arg. Det har ju gått bra dom andra gångerna med, och vi såg ju hur de gick. Men nu kan han bara inte ge mig samma dåliga betyg. Minst D tycker jag lätt att de är värt.
Fick reda på att jag klarade A på engelskaprovet. Nöjd! 4poäng från full pott är jag nöjd med. Även fast jag vet att jag skulle kunnat spika. (Ja, jag vet att jag skryter. Men jag tycker det är helt okej när engelska är det enda jag är riktigt bra på av alla jordens teori-ämnen. Tycker jag ska få ta ut min stolthet lite här på min blogg)

Nääämen ni.. frukost kanske?