hejelsa.blogg.se

Jomen s'aaattt

Kategori: Allmänt

Blogglusten är i botten. Men vi hörs nå tag.

Titta vad coolt, jag provar nått nytt!

Kategori: Allmänt

All those shadows almost killed your light

Kategori: Allmänt

Helt sjukt vad dålig jag är på att blogga nu för tiden! Har för lite fritid tror ja. Eller, jag har mycket fritid, men jag hittar på massa grejer hela tin på den. Känns faktiskt bra att göra massa saker iställer för att bara slöa framför datorn :)

Igår t.ex var jag väldigt upptagen. Långdag i skolan, och sen följde jag med Sebastian hem till Föne. Hade de jättetrevligt! Föratt inte det här ska bli så långt å drygt så tar vi det lite sammanfattat:
Jättekul att träffa hans mysiga familj, se hans mysiga hus, äta hans mammas mysiga mat, åka på hans mysiga fyrhjuling, se första halvan av första Sagan om ringen och ha det alldeles perfekt mysigt sådär! Typ så :D
Jag blir så sjukt glad av att va med den killen alltså, han är så skön, min godpöjk till 100% alltså. Puss på han!



En dag i Hudik

Kategori: Allmänt

Nuni, är jag riktigt, riktigt trött! Kom hem sent efter mina äventyr i Hudik med Klara. Kan bero på att bussen vi tog tydligen bara gick till Delsbo, så jag var tvungen att vänta där tills det kom en till buss x)
Vi åkte iallafall dit idag. Småshoppa litegrann och käka strips å glass på Donken. Köpte med mig en lotion, trosor, strumpor, läppbalsam, 2 linnen... tror de va allt :)

Nä nu äre väl dax att sova. Imorrn ska jag ta en tripp hem till Sebastian i Föne. Riktigt spännande! Jag längtas, älskar att umgås med den pojken :)

Avslutar med en tuff bild från friluftsdan. Godnatt.

Nighttalk

Kategori: Allmänt

Bloggar i väntan på att nagellacket ska torka så jag kan lägga mig.

Som sagt så har jag ju mycket planerat i veckan, tänkte att jag kan dra planeringsschemat lite! 
  • Måndag: Hudik+Donken+Troligtvis bad med Klara.
  • Tisdag: Följa med Sebastian hem till Föne, jättespännande!
  • Onsdag: Pauline kommer och sover här, ska troligtvis färga hennes hår.
  • Torsdag: Tandregleringen i Gävle med Pauline.
  • Fredag: Stannar i Ljusdal för att kolla på 3ornas examenskonsert på kvällen.
  • Lördag: Hem till Edsbyn.
  • Söndag: 18årskalas för Hanna, sen tillbaks till Ljusdal för den allra sista skolveckan! 

Shit vad det här året har gått snabbt alltså. Helt stört att första året av gymnasiet redan är över! Bara 2år kvar, sen är det raka vägen ut i vuxenlivet som gäller. Hujedamej. 

Cecilia är här nu och är lika rolig som vanligt. GODNATT!

Nu mås de alltså. Sitter och väntar på tåg...

Kategori: Allmänt

Nu mås de alltså. Sitter och väntar på tåget i den varma kvällssolen. Så fruktansvärt entusiastisk inför den här veckan. Massa planerat, och allt kommer bli så sjukt awesome :-D Och min cissela är i Ljusdal, min mys <3 Är så sjukt nöjd med livet just nu, iiiiiihh :-D

2 days!

Kategori: Allmänt

Blev ju att dra ur datan så fort jag kom hem igår för de börja ju åska. Så blev inge data på hela dan igår heller! Vad duktig jag känner mig på nå vis :P
Sa ju tidigare att de 2 senaste dagarna gick från toppen till botten.  Nu kör vi det här lite sammanfattat!

Torsdag: Friluftsdag! Så sjuuuuukt kul hade vi! Åkte buss upp på Vallåsen, och sen gick vi Ljusnanleden tillbaks till Ljusdal. Jag, Klara och Johan ägde fett som vanligt hela vägen. Vi är kungar. Yes. Stannade nånstans på mitten vid nån liten strand, och vi esteter badade såklart ;) Sjukt skönt. Sen joina Jakob och Oscar, och vi gick vidare, tydligen nedanför leden där det bara var en massa massa nedfallna träd vi klättre över, tills vi hittade leden igen :P
Kom tillbaks till Ljusdal mellan 1-halv 2 nångång. Då drog jag upp till elevhemmet efter jag va hem en sväng å smörjde in mina stört brända axlar och nacke. 
På elevhemmet hände det grejer. Var ute hela tiden. Först med brudarna, sen börja killarna kasta vatten så det blev något av ett vattenkrig. Sjukt roligt hade jag iallafall, hela eftermiddan! Vid 7 gick jag hemåt och drog med mig Sebastian på vägen, som hade haft körlektion. Ännu en trevlig kväll med han :)
Hela torsdan var heeeeeelt underbar! Skulle lätt kunna göra om det 1000 gånger om. Jag har världens bästa classmates å världens bästa vänner. Både i Edsbyn och i Ljusdal lyckades jag råffa åt mig dom allra bästa! Man är ju bra grym :)

Fredag: Dagen började bra med en skön dusch som sved på min brända kropp. Sen gick det bara nedför. Mådde skit heeeela dagen! (kvinnoproblem) Och det blev inte bättre när jag fick reda på att jag fått F på nationella i matte. Man är ju bra kass. Bajsliv hela dan. Ont i hela kroppen, sjukt slut i huvet, humörsvägningar som nån dräktig sengångare. Liiiite bättre blev det när jag fick A på idrottsprovet. Men inte tillräckligt för att det skulle gå tillbaks till toppen. 
Sen kaosa ju vädret också. Det var riktigt skönt att komma hem till byn. 

Hade genrep till musikalen igårkväll, och idag visar vi upp den! Kom på de! 
Smyrnakyrkan, 21.00. Be there!

Ursäkta för dålig uppdatering, men har bli...

Kategori: Allmänt

Ursäkta för dålig uppdatering, men har blivit riktigt lite dator på sistone. Har haft riktigt fullt upp! Just nu sitter jag på tåget, i det konstiga vädret. Nyss spöregna det och åska som nå annat. Och nu är det jättekvavt ute, inte så nice faktiskt, men även det känns ju lite somrigt :) Vädret hela veckan har ju varit helt awesome! Jag är sönderbränd.. Kan berätta nu lite snabbt att de 2 senaste dagarna gick från toppen till botten. Berättar mer om det sen, från dator, inte mobil.

hej barn

Kategori: Allmänt

Tjobre! Bra dag!
Naturprovet gick awesome! Skrev på allt som om jag vore värsta NVarn. Fick ett sms om att sånglektionen var inställd så jag blev lite putt där ett tag.. men fyllde upp den tiden med Klara mys och kortspelning med Tove, Kim och Petra :)

Gick hemåt när Klara slutade sin sång (annan lärare) och drog med mig Sebastian hem, så kvällen har spenderats med honom :) Käkat pizza, umgåtts och haft det allmänt mysigt är vad vi gjorde av kvällen, säger ju att han är en riktig gopöjk! :D 

Imorrn är det friluftsdag som gäller! Så då blir det på med sportarkläderna och kötta gång längs Ljusnan! Eller nått sånt, vi ska iallafall gå en bit, hehe. 

GODNATT BARN

UNDERBART ELLER!?

Kategori: Allmänt

Tjolahoppsan! Vilken underbar dag de blev!
Först å främst vädret! Varit ute de flesta raster vi haft, och har lyckas fått lite färg! På ena armen iallafall.. :P Det va röd tidigare med nu börjar de bruna till sig allt :) Och sen har jag haft jättetrevligt med allt köttit folk också! Klasskompisarna har varit lika go som vanligt, NVarna med. Umgåtts med mycke roligt folk idag! Sånt gillar vi (Y)

Nationella var dock booootten. Så sjukt svårt! det var kanske 2 tal som jag verkligen kunde, sen resten gissa jag på eller bara hitta på en egen uträkning. Hoppas jag gissar rätt på saker och ting så jag lyckas skrapa ihop dom 22 poäng som krävs för E. Annars är jag köööööööörd.
De enda skoldagan bestod av var nationella, och sen en extra naturkunskapslektion för dom som ville gå igenom saker till provet imorrn. Nu har jag lite mer koll iaf.

Satt på mig träningskläder har jag gjort! Tänkte ta en springrunda runt kyrksjön såhär i finvädret, sen efter nästan hela vägen kommer Tove, också går vi ett varv :) Låter toppen! Så längesen jag umgicks med lill-Toven min. Så mycket att prata om!

Det låg ett brev innanför dörren när jag kom hem, från en hemlig underbar beundrare stog de! jättespännande! Såhär såg de ut:

Okej, liiiite överredigerat kanske, men jag hade lust.
Kan de va från en viss klara kanske? ;)

Zipperall å datamys!

Kategori: Allmänt

Hänne sitter jag nermyst i min ensamma soffa och äter nått jättekonstigt.. nån nöt och bärmix som har jättekonstiga saker i sig. Tänkte att jag skulle kunna gilla sånt, men nu sitter jag och plockar ur cashewnötterna ;) Nästa gång blire bara cashew kan ja lova! ;P
Såhär ser den konstiga blandningen ut:


Har just kommit in från ett trevligt varv runt kyrksjön med Petra. Mestadels av tiden spenderades på en bänk i solen, men vi tog oss runt iallafall! :D Skönt å röra på sig lite ibland :)

Imorrn är det nationella i matte som gäller! Lite smånervös sådär, men det ska nog gå. Tanken på att jag måste klara det om jag ska klara kursen är ganska skrämmande.. men jag får göra mitt bästa och hoppas :)

Life is good

Kategori: Allmänt

Ser ni vädret eller?! Så sjukt underbart! Sitter just nu på sängen med solen rakt i fejset, lite svårt å se på dataskärmen, men jag vägrar sitta nånannanstans! :D 
Har plockat av grejerna från fönsterbrädan och ställt dit en kudde, där planerar jag att äta min middag idag! :D 
Har också bestämt mig för att antingen gå eller springa runt kyrksjön innan solen försvinner också. Det blir nog gå. Känner mig mer lagd åt de lata hållet just nu ;)

Skolan va helt craaaazy idag! Klara spåra mer än nånsin, vilket inte var till min fördel. Jag går både fått lera på knäna och röven, massa gul maskros i ansiktet, en tallrik innanför BHn. Sen har jag hamnat i ett träd, på en "scen", på en stekub, under klara i gräset, under klara på golvet, ja, lite överallt har jag hamnat. Hon är väl överexhalterad pga av sin nya relationsstatus kan ja tänka!
Efter skolan stannade jag kvar och umgicks med Sebastian tills hans körlektion börja. De är allt en riktig gopöjk dedär ska jag säga er! :)


(tidsinställt, hade tydligen missat att publicera)

Am'ma weird dudeehye

Kategori: Allmänt

Konstig träningsvärk från innebandyn. Känns i framsidan av fotlederna och översidan på ena nederarmen..

Ska snart sätta igång och packa, sen ska jag satsa på tidiga tåget tror jag. Känner att jag vill ha mycket tid i lägenheten ikväll. Har massa plugg, och kaaanske händer att jag tar tag i disken också, men bara kanske. Nått jag borde göra nu idag är att skriva andra halvan av bokrecensionen. Hoppas de blir gjort :)

Nått ni kanske aldrig hört mig säga såhär efter en helg: Jag längtar till skolan. Jag vill ha måndag typ nu. Jag vill prata ut med Klara om hennes äventyr i helgen (som ni ser här nedan sen) och jag vill träffa mina gulliga NVare, och min underbara Cissi, och mina andra sköna klasskompisar. Jag vill kramas!



Tänker avsluta inlägget med att säga ett stort Grattis till min käre vän Klara som har gått och skaffat kille! Så sjukt gulligt så jag dör. Ganska avis är jag också. Sjukt glad för din skull min lilla sockerpingla! <3
Såhär gullig är den tjejen:

Värdelösheten själv

Kategori: Allmänt

Stört dålig på å blogga nu på slutet känner jag! Klart man har sina svackor ibland.

Stört trött är jag nu iallafall. Har haft en trevlig kväll. Först mys med Estelle och Pauline, sen när Estelle åkt hem drog och Paulan ner och umgicks med resten av våra vänner. Mycket skratt och tok som vanligt!
Ska bli asskönt å lägga sig. Och sen tar jag gärna tidiga tåget till Ljusdal imorrn. Känns som att jag vill hinna stabilisera mig innan jag lägger mig imorrn på nå vis. Mycke plugg att titta över innan nya skolveckan. Också saknar jag stället också.

Men nu måste jag sova innan jag börjar skriva för mycket, för då kan det bli svårt att sluta.



Puss

Man har ju världens gulligaste farföräldra...

Kategori: Allmänt

Man har ju världens gulligaste farföräldrar. Först när jag kom hit efter innebandyn så kommer farfar och stoppar u mig en apelsinklyfta redan i hallen, sen ställer sig farmor och kokar nyponsoppa. Nu har jag lagt mig skapligt utmattad i deras säng, och nyss Jon farmor och hävde över mig en filt och frågade in hon skulle stänga dörren :-P Jag är så nöjd med min släkt :-)

Utmattad som få

Kategori: Allmänt

Sjukt trött är jag. Men jag är tvungen att kötta ihop en bokrecension jag glömt.. Ska va in-mailad senast idag så det är väl 12-slaget som gäller tänker ja.. 
Jag har iallafall laddat upp med ett stort, fett glas vatten (självklart med sugrör). Också hoppas vi på att jag överlever det här utan att somna!

Skulle gärna ha det som jag hade det för 15 år sen nu ikväll..

Kupolen!

Kategori: Allmänt

Just kommit hem från en trevlig tripp till Kupolen med grannfölket. Mamma iprincip förbjöd mig att shoppa alls idag, det gick såklart inte. Men kan nöjt säga att jag höll mig under 500-lappen! :)

Orkar inte knäppa bilder, så googlar upp mina köp istället:

..fult att jag inte hitta nånstans. Varför har inte BIKBOK alla sina grejer på nätet?
Men aja. Jag köpte iallafall ett par gråa asmysiga myspyxor, och ett par aprikos/orangea shorts på bikbok. Sen köpte jag 2 par trosor, ett earcuff örhänge, nagellack, concealer, gulligt litet pack våtservetter och mini-markeringspennor. 
Utsåg även en present till mig, men de tänker jag inte säga va de va.



PROVADE ASSNYGGA JUMPSUITS PÅ KAPPAHL! Skulle lätt köpt den om jag slänger ut 400 spänn hipp som happ.


HELA HANDEN *klappklappklapp*

Kategori: Allmänt

Nämen tjena kömpisar! De va längesen!

Ja usch, de var det verkligen. Det är Torsdag idag och jag har inte bloggat sen i Söndags. Hujedamej. Jag har faktiskt varit pågång några gånger, men har aldrig kommit längre än nån mening. Så jag får väl se till å göra det nu då :)

Såå.. vad har jag gjort då? Vi tare punktligt å snabbt.
  • Måndag: Skola, såklart. Sen kom Julia och hälsade på mig. Vi hade trevligt, Julia, Cissi och jag. Jag färgade hennes hår, vi lagade exemplariska hamburgare, sen sov hon hos mig. Vi pratade och jollade långt in på småtimmarna, precis så det ska vara <3

  • Tisdag: Skola, såklart. Lång mördardag. Minns inte vad vi gjorde, förutom att min pianolektion var jätterolig! Shit vad glad jag var då, hehe :)

  • Onsdag: Skola, såklart. Nationella i engelska, som va skitsvårt! Tycker t.o.m jag som (inte föratt skryta) får straight A's på i princip allt i Engelska. Vår naturlärare drog ut oss långt ut i skogen för att visa hur en levande och en död tall ser ut. Sen hade vi gemensam sång där hälften av oss sjöng, och sen gjorde vi massa övningar. 
    Sen bestämde jag mig för att ta ett senare tåg, för då kom jag till Bollnäs i lagom tid för att fika med Jakob, Adina, Jocke och Amalia. Också fick jag spendera lite tid med min egna lilla NVare Sebastian. Måste återblicka till mitt fantastiska inlägg jag skrev om han förr, här ser ni det! <--

    Sen hade jag en awesome kväll med polarna! Först fika på Vevlinge i Bollnäs, biltur hem till Adina där vi var tvungen att presentera Mean Girls för killarna som inte sett den (!!!), åt extrema mängder mackor, sen skjutsade Jakob hem mig. -> Flera timmars sömn -> frukost -> and here I am.
Också var jag ju såklart aspepp på att springa idag! Men ni ser väl vädret? Har bestämt att det ska bli nån sorts träning idag ändå. Antingen dansmatta eller styrka, eller båda om vi har tur. Sen hoppas jag på att hitta på nått trevligt ikväll. Men just nu ska jag sitta här och dega ett bra tag till.
Vi hörs kömpisar! Och den här gången snart förhoppningsvis ;)


JOVARS!

Kategori: Allmänt

Jodå, blev nöjd iallafall. Blir nog snyggt när jag fått på lite blonda slingor på dedär!
Men definitivt en uppfräschning :)

Don't stop, never give up

Kategori: Allmänt

HEJ! Mår ni bra? Det gör jag iallafall :)
Just nu sitter jag med en handuk på huvve. För jag har färgat håret och just sköljt ur. Nu när det är blött syns det inte så stor skillnad, men man såg att det var iallafall lite ljusare inne vid rötterna, lite gingeraktigt om jag ska va ärlig. Det stora förändringen inför sommaren blir ju slingorna jag tänker ja närmre skolavslutningen, men dit har jag inte kommit än ;)

Före och efterbilder på håret lär ju komma upp iallafall, nån gång. Men först och främst tar vi bild på kläderna jag köpte på Erikshjälpen igår. En jättesöt jeansklänning och en skjorta, som jag märkte när jag kom hem passade asbra tillsammans:


If it's true, you can feel it with your heart

Kategori: Allmänt

Hittills:
  • Vakna
  • Åt mat
  • Erikshjälpen; köpte en klänning och en skjorta. Henke bjöd på fika (de va gratis) och tog hand om disken (plastgrejer).
  • ICA; Köpte hårfärg, färgar nog imorrn. SPÄNNANDE!
  • Kom hem
  • Jag och Agnes provade både våra egna och varandras Erikshjälpen-fynd
  • Blev arg på att internet dampa
  • Körde lite Sing Star med lillbruttan
Just nu:
  • Är lycklig över att internet funkar igen
  • Sitter klädd i sporttop och shorts
  • Dricker ett stort glas vatten med sugrör
Resten av dagen:
  • Dansa dansmatta; Föratt jag inte vill gå ut och springa, men vill svettas innan jag duschar.
  • Duscha
  • Äta
  • Kubbturnering i Öje med tha Smyrrngaaaaang
  • Mys med massa snacks som jag inte tänker äta av. Inte nå mycket iallafall
  • Sova sova sova
Bra dag. Nu ska jag kolla klart internet innan jag ställer mig på dansmattan och mår bra. Där mår jag bra. Älskar att dansa, även dansmatta. Skitkul. Hörs då huj.


Gammal bild. Snyggkroppstiden. Men ungefär den hårfärgen jag vill åstadkomma! :)

pokélove

Kategori: Allmänt

11/5 -11

Kategori: Flashbacks

Ååååhh! Tog en titt på min gamla blogg och bara läre lägga ut det här inlägget som jag skrev för exakt ett år sedan. Det var dagen då vi åkte till Spanien. Vilka tider! <3

"Om en och en halv timme sitter vi i bussen och bär iväg till arlanda, där planet sedan tar oss vidare till Spanien! Jag kommer sakna er allihopa. Vi kommer ha de stört härligt, bli gärna lite avis :) Jag är jättetrött..

Vi förlorade matchen tyvärr. Men det berodde bara på den första delen av matchen, då dom gjorde 5 mål. haha. Men hela den sista timmen var det vi som regerade, men 5 mål är inte så lätt att ta igen, så matchen slutade med 6-3. Jag är typ helt utmattad nu. Så antingen kommer jag sova som en stock på bussen, eller så kommer jag va överenergisk.

Nu ska jag fixa det sista sen åka! Hade så bra här hemma. Kommer förhoppningsvis massor av bilden sen när jag har kommit hem :)"


Som ni ser gjorde jag också en kategori för sånt här, kommer nog antagligen hända fler gånger att jag går tillbaka i tiden och hämtar lite forntida fakta :)

oo it's like a midnight race

Kategori: Allmänt

Blötkväll kan man väl säga om man ska sammanfatta. För det första så har vi ju vädret.. och sen så har jag och Filip lekt med vatten större delen av kvällen. Otroligt vad mycke skoj man kan hitta på med ett glas vatten. Det känns jobbigt blött över typ halv min rygg.

Idrottsprovet gick inte som det skulle. Men det har jag lagt bakom mig så de tänker jag inte ens ta upp. Sen såg jag teatern för 2a gången. Eller ja, jag har nu sett den 2,5 gånger :P Såg halva imorse då vi inte fick skippa matten, så vi läre dra mitt i. men sen såg jag i princip hela på eftermiddan efter provet :) Mycket roligare den här gången ska jag tala om för er! Spårar självklart mer och mer för varje föreställning ;)

Jag är grymt trött just nu.. så jag orkar inte mycket mer än att gå och lägga mig. Hejdå på er barn.

Pluggiplugg och köttarmätt!

Kategori: Allmänt

Har inte gjort nå annat idag än att äta massa massa massa massa och pluggat aaaaassen av oss! Imorrn är det idrottsprov som gäller, och nu, efter flera och åter flera timmar av pluggning så hoppas vi på att vara fit for fight!

Och det där med maten. Köttig portion kinamat till frukost, yoghurt och massa mandelbiskvier till mellis, pasta middag, och sen några minuter efter maten fick vi en samtal om att vår gamla korridor väntade på oss vid hotellet där vi blev bjuden på fetmiddag av elevhemmet föratt vi hade renast korridor. Så. Sjukt. Mätt. Och sen glass till efterätt. Så. Äckligt. Sjukt. Mätt. Fortfarande död och på explotionsgränsen.

Men nu är det färdigpluggat och äntligen dags för sängen! 


Chilli Pilli

Kategori: Allmänt

Jösses vilken chilldag! Iallafall skolmässigt. Sovmorgon till 13.35 är väl inte så pjåkigt? ;)

Vi kulle kolla på teatern som Sceniska har gjort, men eftersom att vi såg den på musikproduktionen i tisdags så kände vi att vi inte behöva gå på den idag. Och både våran mattelärare och naturkunskapslärare är i Gävle, så vi hade ingen av dom lektionerna heller. Så då återstod bara engelskan. Dock prov, men det gick bra :)

Just nu sitter vi och pluggar aaassen av of, kinda. Imorrn är det idrottsprov som gäller. Asmycke svårt grejs, hoppas på bra betyg ba! 

Nu ska ja plugga hejsvejs bajskorv. Här är min brud:

Slowly, it came to me

Kategori: Allmänt

Har varit en bra skoldag idag om man jämför med hur det kan vara :) Slutade även bra med trevlig umgänge på hemfägen av Johan och Oscar. (Och Klara de första 100 metrarna)
Började med att starta noveller på Svenskan. Helt fritt ämne, så har nästan ingen aning alls vad jag ska skriva om. Svårt. Spelade in lite i studion på musikproduktionen. Soppan till mat, asäcklig var den. Naturkunskap, där vi lista ut att vi bara har 5 (!!!) naturlektioner kvar. Sköööönt! Sen hängde jag lite med NV folket på deras mattelektion innan jag gick på sånglektion.
Sånglektionen gick relativt bra. Över medelsnittet om man säger så. Satte en av låtarna klockrent, Jejja fick rysningar. En av låtarna har jag som läxa att komma på hur jag ska sluta. Och den sista låten bara är :)

Sådär mycket skolinfo brukar jag inte skriva, antagligen föratt det är helt ointessant för er att veta ;) Men nu har jag iallafall positiv energi från sånglektionen, så nu ska jag koppla in keyboarden och öva lite! Också är jag sugen på frukost... tror jag tar lite flingor till mellis. Gött.



Och förresten! Johan och klara har än en gång vart i farten..
Blev att gå hem såhär idag:

Dock gick jag inte med korvminen hela vägen. Men lite knepiga blickar fick man ju förstås :P

Åh juste..

Kategori: Tankar och åsikter

..Glömde uttrycka min ilska i förra inlägget!

Gjorde ju ett matteprov i fredags, som jag tyckte gick aaasbra! Jag gjorde alla uppgifter utom dom 2 sista, som var helt psykad. Tyckte det var relativt lätt, och jag gjorde ungefär exakt lika mycket, och (tyckte jag) lika bra ifrån mig som på förra matteprovet, då jag fick 29/36 poäng. Tror ni jag klara de nu eller?..
SJÄLVKLART INTE!! Bara 13 äckliga poäng! JAG FÖRSTÅR INTE, DET VAR JU FRIDEN LÄTT!! Jag dör. Så sjukt besviken på allt som har med matte att göra. Mig själv är jag inte besviken på för jag gjorde asbra ifrån mig.
Eller så är jag lite besviken eftersom att jag tydligen bara trodde att det var bra.




I turn your flaws into beauty

Kategori: Allmänt

Tjollahoppsan! Tisdag, mördardag alltså. Fast det blev inte så farligt. För hela eftermiddan var vi på Järvzoo och lärde oss massa saker om rovdjur! Eller nått sånt. Det var iallafall mycket chilligare än vanliga lektioner.

Det är jättefint väder ute! Men vi sitter hänne inne vi och myser i soffan! Diskade upp vårat diskberg när vi kom hem, så nu har vi bestämt oss för att hålla efter hädan efter! Ett tag iallafall.
Efter disken blev det soffmys med -för min del- göööörgott kaffe. Mummaaaaaaa.

Nu blir Cissi arg på mig snart. Säger vi. Hungrig iallafall. Nu äter vi tycker ja! Hejsvejs!

-Beautiful Girls-

Skönkväll vid TVn

Kategori: Allmänt

Det blev en bra dag det här. 
Min sluthet tog igen sig lite när jag somna i soffan, sov över 1,5 timme, gick till sängen och sov ytterligare en timme. Tur att jag är trött nu ändå då :) Ska bara skriva klart det här, göra kvällen, lägga klart ett FB-pussel. Sen ska jag sova! 

Efter tuppluren gick vi och åt på grillen. Det var jättegott, kände inte för att laga till nå ris och kyckling som vi hade tänkt, så vi tar det en annan dag. Tog ett varv runt kyrksjön direkt efter maten, så vi har fått lite motion idag ändå! :)

no one can hurt you now

Kategori: Allmänt

Tidigare hade jag aslust å antingen gå ut å gå eller springa, kände att jag till och med kunde göra båda. Men nu när jag väl kommit hem så känner jag bara att, jag vill inte. Skulle lätt kunna lägga mig i sängen och typ ruttna tills det blir riktig sommar. Det är mest bara jobbigt när det är soligt men ändå kallt..
Och jag är jätteslut i huvet. Vart överenergisk hela dan, och nu payar de av sig minsann. 


I'm gonna give all my secrets away

Kategori: Allmänt

SKOJA! Jag sprang inte. Kom på att det är kallt, så orka inte. Gick på kalas och åt massa tårta istället! :) Varför bygga muskler när man kan bygga fett? Mycke mjukare och skönare. 
Nejdå. Jag vill bygga muskler. Ska börja snart (har jag sagt senaste 8-9månaderna).

Pauline sitter här brevid mig även fast hon ska hem och äta. BUSIGT! :D





Börjar resan mot Ljusdal och ca 1 timme. Och Cissi åker med sin mor dit så nog kommer hon dit allt! :D :D :D :D :D
Lycklig är ja, japp! huj :D


Söta flickor

Kategori: Allmänt

Ljusdal-day. Kan man väl säga. Åker tillbaks iallafall, och hållar alla fingrar och tår jag har på att Cecilia ska orka komma idag! Jag saknar henne mycket och tycker synd om henne och hennes mage.

Jag tycker iallafall det är skönt att åka tillbaka. Jag trivs egentligen asbra i Ljusdal, och har aldrig nått emot att åka tillbaks. Älskar att vara hemma, men tycker att en vecka i Ljusdal + en helg hemma är en väldigt bra och lagom varvning :)
Jag drömde att jag fick va med på en match! De mina vänner, vore ett under. Kommer ju inte bli nå matcher för mig förrns i sommar skulle jag tro.. jag lär väl träna en del innan jag kommer få va med också. Det är nått som är riktigt negativt med att jag har flyttat. Men vissa saker måste man ju offra.. sorgligt men sant. 

Har just ätit frukost, ska nog springa nu! Föratt jag är så hurtig (eller?). 

don't seem to care what your heart is for

Kategori: Foto

Jaha? Men vad är den här då:


För bara nån dag sen var det såhär:


Och nu skulle jag bara villa ha det såhär:




"You couldn't be the man I adored
You don't seem to know
Don't seem to care
What your heart is for"

Internettorka

Kategori: Allmänt

Ja de har varit dåligt med internet för mig idag! Drog till elevhemmet direkt efter skolan, och kom hem för inte allt för länge sen. Och min mobil är ju död, inte så internetvänligt med en gammal uppskjutningsericsson inte.. 
Men jag hinner då slänga in ett inlägg iallafall innan jag lägger mig.

Jag sitter nu i underkläder (skitsnygga kan jag tala om!) och mystofflor. Det är nånting jag älskar med att vara själv. Man kan gå klädd precis hur man vill utan att tänka på att nån ska se en och tycka man är weird. Bara man har tagit ner persiennerna så äre lugnt!
Hade ett par av jeansen jag köpte igår idag. Är nog seriöst nåt av dom skönaste jeansen jag nånsin haft! Satt perfekt under hela dan, töjde inte ut sig nått som typ alla jeans gör efter bara nån timme. Nog föratt dom är ganksa stel, och astajt, men det är när dom sitter så sjukt perfekt så man själv tycker att man har snygg underkropp som byxorna är precis som dom ska vara! :)



Imorrn gäller detta:
  1. Matteprov - Inte taggad alls, gått och grubblat och försökt få in olika räkningar hela dagen, så känns som jag har iallafall lite koll på läget.
  2. Dans på idrotten - Ser jag verkligen fram emot! Jag älskar att dansa. Alla sorts danser!
  3. Hemfärd till Edsbyn - Känns både ovanligt och skönt att komma hem efter en sån här kort vecka. Mest skönt. Bara att hoppas att mina älskade Cecilia är frisk nog att ta sig hit i helgen. Jag tror på dig tjejen! <3

Klaras mästerfoto! 

Godnatt på er.

Stuck in reverse

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Ojojoj vad klockan rinner iväg.

Kom hem från Klara för inte allt för längesen. Sen dess har jag knäppt kort på mina fynd på Säcken idag (får ni se här nedan), gjort kväller, hävt mitt godis till nationella imorrn i en burk så de inte prasslar, och nu sitter jag här och myser med ett gott glas Loka, och kollar igenom bilderna från idag som Klara så snällt skickade med mig hem :) 100 bilder på sig själv kan man väl få användning för ibland, heh :p

Kör bara bilderna på kläderna nu, några andra bilder får ni ta del av nån annan gång. Man kan ju inte ta så mycket samtidigt! Nejnej, confusing for the aaaudience som jag brukar säga.
  • 2 par jeans
  • 1 kjol
  • 1 par leggings
  • 1 linne
Blev det för mig på Säcken




Photosession

Kategori: Allmänt

Gissa vart jag är? Joooni jag sitter nämnligen i Delsbo hemma hos Klara och har det gött!
När vi kom hit med bussen vid 4 halv 5 så drog vi direkt ut och fotade! Kom ganska nyss tillbaka och har nu fått god mat i magen lagad av Klaras mor :)

Nu ska vi iväg på Delsbos Second Hand affär kallad "Säcken". Och vi ska dra nu innan klara får psyk på mig.

Mina sista ord blir att det känns lite creepy att Klara har drygt 150 bilder på mig på datorn som hon kan göra vad hon vill med...
Smakprov:

Lite lite yoghurt?

Kategori: Allmänt

Hemma i en ensam lägenhet.
-Ingen Cissi.
-Ingen Mobil.
-Ingen Kille.
-Inga sängkläder.
-Lägenheten måste städas.
-Väskan måste packas upp.
Humöret är inte på topp nu alltså. Det enda som är positivt i mitt huvud just nu är min springrunda tidigare idag, tycker de va starkt gjort.

En till positiv sak är att Klara ska få uppgiften att roa mig imorgon! Jag ska följa med henne till Delsbo, där vi ska fota och gå på nån second hand sak. Kaaaaanske bada också om vi tycker att vi vill de ;)

Tur jag har en dator med filmer, och Toffifee. Så de tänker jag mysa ner mig med snart innan jag somnar. Suger att jag måste häva på sängkläder först bara! Och suger att jag inte har nån att kolla på filmen med. I want mys.

Drar mig motvilligt mot duschen

Kategori: Träning

Vill så gärna bara ligga ute och gääääsa i solen nu! Men bussen går om en ca 40min, så måste duscha på minst en kvart.. :P

Nu när det blev att jag åker 7 så kom mamma på den brillianta idén att jag kan ju faktiskt springa hemma också. Så det blev en..
  • 25min löptur (5km, vilket jag tyckte va ganska bra gjort!)
  • Lite styrka efteråt, mycke ben

Känns bra. Nöjd med mej själv för idag. Maten å duschen väntar, huj!!

Söt

Back to business

Kategori: Allmänt

Har precis slängt in en hallonpaj i ugnen, och vid 3 kommer det grannar på fikabesök, trevligt :) 
Sitter nu och funderar över om jag ska åka till Ljusdal tidigt eller sent.. Lutar mest åt de tidiga, så jag kan ta en springtur innan Cissi kommer (somverkligen behövs). Men då blir det ju så stressigt istället. Gästerna kommer 3, bussen går kvart i 4, och jag har inte packat.

Konserten gick ju som den gick.. haha. Larmet gick 2 gånger, och ljudet var verkligen inte de bästa :P Men men, nu är det gjort iallafall, å de va ju ändå roligt :) Efter konserten umgicks vi med lite folk tills vi åkte hemåt vid 3 snåret. Fullt godkänt valborg om ni frågar mig :)

Måste väl packa iordning nu sen får vi se om jag hinner till 4 eller inte.. Skönt å njuta av denna soliga dag å annars ju! :)


Slutkörd brud efter en hektisk men ack så rolig valborg