hejelsa.blogg.se

Gävle-shopping!

Kategori: Allmänt



 








Hej vi har stort hår

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget och testar vårt nya blogg-påhitt!
Bilden är resultatet efter en lång natt med en massa, massa flätor i håret. Pauline vann storhetstävlingen som ni ser. Fusk med tjockt hår tycker jag..

Tandläkarn alltså. Spännande å se vad dom säger idag! Det enda jag vet är att 2 avmina gluggar har blivit jättesmå. Det är positivt :-)

Nä nu får de räcka. Hörs sen!

2012-04-05

Kategori: Flashbacks

Jag är tvungen att lägga ut ett sånt här "flashback-inlägg" nu. Tittade tillbaks lite tills den tidigare perioden av min "Sebastian-tid". Jag har alltid varit så sjukt rolig! Eller hur älskling? ;)
ETT HELT INLÄGG TILLÄGNAT MIN ÄLSKLINGSSEBBIS! :D

Sitter uppe på NV, nån som är förvånad?
Sebastian hälsar till alla glada, men hälsar bajs till alla ledsna. Sebastian är en kille som tycker att jag är cool, men han tycker också att klara är söt i sina nya gula förstora byxor. Han pussar oss hela tiden. På våra byxor.  Nu gör han facepalm. Det gör han ofta när jag säger saker. Han är lite konstig, för jag säger ju bara smarta och braa saker. Sådeså :D

Det här är sebastian, och hans kompis Anton. Dom badar i snö ibland som ni ser.
Det där var en rolig dag, jag fick hjärnskakning. Hejdå :D

Me and my superpowers

Kategori: Allmänt

YO KIDZZZ!
Jag är jättedålig på att blogga, jag vet. Men jag skulle bloggat mycket mer om det fanns en blogg.se app till android (!!!)
Fast nu kom jag och Pauline på en idé! Hon har ju iPhone, så nu ska hon skaffa appen till hennes telefonis, så smsar jag inlägg till henne som hon kan kopiera och publicera. GREJT! Nu blev jag glad igen :)

Jag har varit helt awesome idag! Först på förmiddan så satte dom upp listan på tider vi ska ta klassfoto. Och då var våran klass tydligen på onsdan, även fast jag hade sagt till och fixat så vi skulle ha på torsdan, eftersom att jag ska till Gävle imorrn och inte kan va med. Men nu då, till min stora förvåning stog vi på onsdan, så jag blev skitarg och skrek rakt ut i cafeterian. Då kom den lilla söta receptionstanten och sa "men ojdå blev det fel ändå!? Kom så fixar vi det." Så då fixa jag det då. Superhero liksom! Man måste ju bara va med på klassfoto, annars dör man ju typ.
Sen så träffade jag och Klara på vår klassföreståndare Anna som hade frågat vaktmästarn om nya skåp som vi tjatat om sen vi började. Inte kul att ha minimala, skruttiga skåp nere i djupaste källarhålan liksom. Så hon skickade väg oss för att prata med vaktmästarn och VIPPS så har vi nu stora, fina skåp uppe på NV! Skruvkod å grejer å, high tech vettni! Å vem har skåpet under sin pojkvän om inte jag!  :D Ska få en vacker skåpbild av Klara sen, så ni får se hur vacker dom är.
Sen har jag faktiskt gjort andra herotiska hjältedåd idag också, som t.ex god spaghetti och sånt, diskat en hel massa disk. Mer orkar jag inte ta upp ;)

Imorrn är det alltså tandläkarn som gäller! Och lite shopping såklart, om man hittar nå gött!

Jag och Cissi hitta jättefina trosor på Ellos som vi tänkte beställa som "kompis-trosor"! Eller nä, men de vore kul! Aningen fult tycker ja! :D

Torsdags-chill-kväll

Kategori: Allmänt

Både jag och Cissi har bara flackat runt och inte haft en lugn stund på hela veckan hittills. Så vi bestämde att ikväll ska vi bara vara hemma och chilla framför TVn med datorer och smoothies och iskaffe och sånt mys :)

Och TVn verkar vara på vår sida! Nu kommer dubbelavsnitt av How I Met Your Mother - Robinsson - PS. I Love You. Så kvällen är fullt kapabel att spendera i TV soffan :)

Imorrn kommer den allra första helgen sen skolan börja. Veckan har gått ganska snabbt, men ändå känns det som att vi knappt haft nått lov. Känns som att det var typ förra veckan man satt i lektionssalarna och i musikhuset. Konstigt typ. 
Men jag och pöjken tar iaf bil hem till bynn. Och med det drar jag med han på vigsel, och på lördagkväll blir vårt hus bombarderat av tusentals ungdomar. Typ. Men det får han stå ut med! Blir ju iallafall fika ;)

massa text jao!

Kategori: Allmänt

Första riktiga skoldagen idag. Även fast dom flesta lektioner bara var info och klar på typ halva tiden, så kändes det ändå lite småtungt med massa riktiga lektioner igen. Nu har det liksom kört igång på riktigt.

Nått jag blev ganksa besviken över är matten. Vi ska ha matte med samhälleklassen. Vi är typ över 30 pers. Förra året var vi 8, och ändå hann inte alla få den hjälp vi ville ha, hur ska det gå nu då tro? Plus att vi inte fick nå matteböcker! Och vi kommer inte få några heller?! Det låter helt sick i mina öron. Göra allt på massa papper. Det kommer va papper överallt! Tur jag och Klara är så gullig på Sebastian gav oss varsin pärm han hitta uppe på sin vind. Gullpöjken min.

Individuella valen drog också igång idag. Dom är jag dock nöjd med! Har ju 2, eftersom att sceniska (teatergrej) är efter skoltid så kunde man utöka kursen om man ville, istället för att ha hål när dom andra har i-lektion. Och så ambitiös är jag vettni! ;D 
Förutom Sceniska då, så har jag musikproduktion 2, och det är värsta perfekt! Bara 5st som har, en trummis, en bassist, 2 gitarrister, och jag. Alltså praktiskt taget ett helt band! Så vi bestämde idag att vi först ska repa några låtar som vi väljer på måndag, föratt spela ihop oss lite. Och sen ska vi skriva en låt tillsammans och spela in. Det är vårt första projekt! 

Varje gång innan jag börjar blogga så tänker jag att jag inte har nått att skriva. Men som ni ser, så skriver jag så ni troligen inte orkar läsa. Hehhehehe. 
Men nu ska jag äta huuuj!

Vinnarskalle

Kategori: Allmänt

Idag hade vi "lära-känna-leka-tävla-dag" med dom nya ettorna. Har pratat med en hel del ettor och dom verkar ganska okej, dock har jag knappt lärt mig nått namn alls, med det kommer väl.
Efter vi hade tävlat och joxat så spelade vi 2or och 3or för ettorna. Cissi, Klara å Tea sjöng "Från och med du" med komp av Johan, Jakob och Joen. Och jag och Petra tog en varsin gura och sjöng "What I've Done" akustisk.

Det allra viktigaste med dagen är iallafall att mitt lag vann tävlingarna! Så på fredag ska vi få pris i cafeterian ;) Märkte att jag är kingen på å käka kokosbollar, ägde uuuut alla terva grabbar jag tävla mot, shit vad vi vann, stolt! Ibland får man faktiskt passa på att skryta, när man är så grym som jag var så får man. 

Och nått jag är ännu stoltare för: SEBASTIAN TOG KÖRKORT IDAG!!! 
Så ikväll ska vi ut å åka!! Feeeett! :D


 

Big fat update

Kategori: Allmänt

Inflyttad och parkerad i Ljusdal för ännu ett skolår. Trivs som vanligt i lägenheten, och Cissi är lika galen som vanligt, och det är det allra viktigaste! :D 

Första skoldagen var det ju idag. Hade samling 10.30 - fick schema - lite småinfo om dom kommande dagarna - slutade ca 10.45. Hängde kvar på skolan till lunchen föratt Klara så gärna ville ha pannkakor. Jag sket i pannkakorna och hade romantisk kebabmiddag med Sebben lite senare på eftermiddan :)
Ganska soft start på skolåret :)
Efter skollunchen drog vi hemåt, Cissi, Klara, Sebastian och jag. Going craaaaazy vid köksbordet typ jao.
Klara stack till bokhandeln, Sebben stack till trafikskolan, å jag och Cissi stack till elevhemmet och spana in alla nya ettor som flyttat in. Ser ut att bli lite mer fart på elevhemmet iår än förra året när det bara kom massa lugna, blyga 95or (tills jag och Cissi satte igång såklart;))

Nu har jag och Cissi just kommit hem. Sebastian kommer senare, och troligtvis Tove också. Blir mysig hemmakväll med smoothies och grejer ikväll! Iaf för min del, vilka som hänger på är än så länge en osvarad fråga :) Men de lär la bli mys iaf :)

Nä nu ska jag ta och fixa lite middag, sen får vi se när Sebben stormar in.
Hej hopp här är jag idag.

No more blondie

Kategori: Allmänt

Efter detta blonda äventyr blir jag helt klart brunett igen.
Är ju trots allt snyggast så.





Här sitter jag och längtar efter morgondagen

Kategori: Videos

Just hemkommen efter en trevligkväll med Adina, som jag inte varit med in aaages! Man behöver träffa den flickan ibland för att fungera normalt och kunna gå framåt i livet. Och nu har jag tvingat henne att komma hit nästa lördag, och nu vet ni också det, så nu måste hon hihiihihihihihihihihi! :)

Morgondagen då vettni. Dagen jag väntat på i en hel vecka nu! Får äntligen träffa Sebastian igen! 
Men först ska jag spendera dagen med Estelle. Åker till henne på eftermiddan, och sen på kvällen joinar jag Sebben på bussen hem när han kommer. Sen ska jag leva lyckligt med min älskling till på söndag! Då flyttar jag tillbaks till Ljusdal, och sen blir mitt sköna Ljusdalsliv som vanligt.
As much as I like Edsby-livet så längtar jag tillbaks till Ljusdal, skolan och allt mitt sköna Ljusdals-folk :)

Jag och Adina spela in en film mitt i vårt flummande. Den är fin, och den handlar om vår vän Peter.
 

Sportlunch varje dag vare här ja

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag har varit så off på bloggen så har vissa av er kanske missat att jag vann en stor sportlunch på Grönalund. Jag kan ju säga att det var inte bra för mig, har ätit choklad mer eller mindre varje dag sen dess. Jag kommer bli aaasfet! 
Dock måste jag ju stanna innan 65kg som jag lovat, men det är skapligt lugnt än så länge. 

Hade tänkt bli lite nostalgisk sådär och spela sims nu på förmiddagskvisten. Men min käre syster vet inte vart skivan har tagit vägen, så det får bli ännu mer nostalgi med Tarzan istället! (om det funkar installera vill säga)



Jag längtar

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och flyttar tillbaks till lägenheten! Saknar Ljusdal, och saknar alla mina älskade vänner! Känns asskönt att komma tillbaka och få in lite rutiner igen, och träffa alla man saknat hela lovet. 
Ett stort plus är ju att jag får träffa Sebastian varje dag också, som jag saknar han! Helt sjukt. Känns som evigheter tills han kommer på Torsdag, och ännu fler evigheter sen vi träffas förra Torsdan. 


Kollade igenom webcam-albumet och delar med mig av lite vackra Ljusdals-bilder. 


Ett asseriöst löfte!

Kategori: Tankar och åsikter

Mamma skulle på affärn, så då kom jag på den smarta idén att springa hem! Eftersom att jag är ungefär så otränad man kan vara så tyckte jag att det var en väldigt smart idé... Tills jag hade sprungit typ 2-3km, då blev det jättetråkigt, så resten av vägen gick jag och fundera över livets alla gåtor, och plocka smultron.

Medans jag gick och funderade kom jag fram till ett löfte jag nu har gjort till mig själv: 
"Jag ska aldrig väga över 65kg innan jag blir gravid. Nu ska jag bara hålla det också.


(Sommaren 2011 - Adina's crib!)

Här kommer jag!

Kategori: Allmänt

Ja, det gör jag! Jag bloggar aldrig som ni ser. Men nu gör jag det, lite snabbt.

Hej jag är en nyvaken en.

Som har fastnat i röj, och är asgrym.

Och jag har jättemysiga kläder på mig.


Hej på er.
 

TJO!!

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att min fina vän Edith skaffade sig ett litet kööööörkort idag! :D :D :D :D Nu ska vi ut å bööööörna resten av livet, wehooo!! 
GRATTIIIISSS!!


Nu ska jag g33ka med boyis friendis, huj!

CHAAAOOOSSS

Kategori: Allmänt

Vad hände där liksom?
Jag orkar inte blogga nuförtin som ni kanske märker. Sätter igång igen nån gång när det springer i fingrarna.