hejelsa.blogg.se

asshole

Kategori:

Inte varje dag nåt man har drömt blir verklighet. Superkul att det var en mardröm också.

Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Kategori: Allmänt

1. Hoppa fallskärm
2. Bergsklättra.
3. Resa till dom flesta ställen i världen (som jag vill till då, inte alla andra)
4. Gifta mig med världens bästa man
5. Få världens gulligaste barn
6. Få världens gulligaste barnbarn
7. Ha en stor samling av nått jag tycker om
8. Ha mycket pengar
9. Ha ett jättebra jobb
10. Bli gammal tillsammans med han jag älskar mest

Dag 19 – Bästa låten just nu

Kategori: Allmänt

Detta byts för mig ungefär varje dag, beroende på humör. Oftast är det nån Mumford and Sons låt, som ni kanske förstår. 
Just idag är jag nog mest kär i "The boxer". 

Jerry Douglas – The Boxer

Det står bara Jerry Douglas.. läs "Jerry Douglas feat. Mumford and sons"

Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.

Kategori: Allmänt

Pussas, helt klart.

Jag finns vid din sida

Kategori: Allmänt

Dag 17 - En bild på min handstil.

Kategori:



Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande

Kategori: Allmänt

Jag skulle tycka det varit coolt att kunna alla språk flytande. Alla i hela världen. Så vart man än kommer så förstår man allt, lämpligt.. hehe.

Generalrepetition

Kategori: Allmänt

Sitter med datorn i sängen ännu en kväll efter ännu en dag full med teater. Vi hade genrep idag, och det gick väldigt bra om man jämför med hur det hade kunnat gått! Haha, nämen alla var faktiskt jätteduktiga, och barnen skötte det över förväntan bra :)

Imorgon blir det att kliva upp tidigt! Klockan 07:00 ska vi samlas, men jag går nog dit lite tidigare  och hoppas på att lite barn redan har kommit så jag kan börja sminka dom, så vi får så mycket tid som möjligt över. Har ställt klockan på 05:30, så den ringer alltså om exakt 6 timmar och 2 minuter, alltså borde jag stänga av datorn och sova nu om jag ska leva någorlunda normalt imorgon. 

2 föreställningar med hur mycket folk som helst väntar i morgondagen. Mest folk på hela veckan kommer imorgon. Men på tisdag  får vi sovmorgon, så efter föreställningarna imorrn ska jag äntligen hem till min älskade Sebastian. SOM JAG SAKNAR HONOM! Jag vill pussas och kramas och gosa med honom hela kvällen och natten, och helst aldrig släppa taget om honom! Men jag antar att han inte vill skjutsa mig till skolan 7 på onsdagmorgon, så det blir nog bara en natt med han, och sen får jag gå tillbaks till ensamheten...

Nu har jag jättelust att rita! Var jättelängesen nu! Men med tanke på klockan så måste jag nog sova... Godnatt på er! 

Dag 15 - Något roligt

Kategori: Allmänt

MIN HUMOR!! Närå, men jag tycker jättemycke saker är roligt. Alla mina intressen är sånt jag tycker är roligt, och dom kan ni se i inlägget från i förrgår. 

Förgyller inlägget med lite roliga bilder också.

 

Isn't it crazy?

Kategori: Allmänt

Joo det är det! Galna dagar har det varit idag och igår, och kommer vara hela veckan ut. Från 10 i morse tills nu har jag varit borta. Vi slutade repet vid 8, men då drog vi väg ett gäng och åt, och sen följde jag med och skjutsade folk både till Färila och Delsbo som tidsfördriv.

Jag saknar Sebastian nått oerhört. Nästan så att det är i klass med Sri Lanka resan. Han känns så sjukt långt borta just nu. Tänk att kunna vara borta såhär och repa hela dagen, men ändå komma hem till en varm famn full av kärlek som kan hålla om en hela natten. Det skulle vara världens underbaraste känsla efter en otroligt lång och galen dag som denna. 

Av allt roligt som hänt och sagts idag så vinner pizzabagaren. Han kom ut med min kebabrulle och sa: "Kebabrulle utan kött!". Då fick jag panik minsann, och shit vad dom garva åt mitt ansiktsuttryck efteråt.. 

Godnatt på er, en minst lika lång dag med teater väntar imorgon. Hörs! 

Dag 14 - Mina dåliga ovanor.

Kategori: Allmänt

~ Chokladätandet såklart, men jag tycker att det är en bra ovana, för det är så gott :)
~ Brukar skippa frukost.
~ Slösar för mycket pengar. Lever hela detta April på 14kr. Tur mamma betalar mat, annars vore jag död nu. 

Dag 13 - Mina intressen.

Kategori: Allmänt

~ Musik (Sjunga, dansa, spela, lyssna.. ja allt som har med musik att göra)
~ Vara med Sebastian (här ingår pussas och gosa och allt som hör till)
~ Prata 
~ Kramas (Jag är en stor kramgris)
~ Umgås med vänner
~ Sport.. som sagt inte blir av.


Dag 12 - En bild som gör mig glad.

Kategori: Allmänt

Charmbollen min. Bra rolig bild det här alltså.. :P

Dag 11 - En bild på mig och en kompis.

Kategori: Allmänt

Klara fick den stora äran.

TJA KOMPIS

Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.

Kategori: Allmänt

Finns mycket i livet jag aldrig kommer glömma.
Men en sak är mitt otroligt romantiska sätt att bli tillsammans med Sebastian. Han hade tjatat så länge, så tillslut sa jag åt han att ändra statusen på facebook ;)

Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister

Kategori: Allmänt

Mumford and Sons är dom absoluta favoriterna! 
Annars lyssnar jag på allt möjligt. Paramore och Tyler Hilton är några favoriter.




Hockey för fullt

Kategori: Allmänt

Nu är det alltså i full gång med hockey-slutspelet. Och du sitter männen i detta hus bänkad framför TVn minsann. Och jag sitter också bänkad i soffan, men med datorn i knät. 
Hinner med jättemycket medans dom kollar. Jag skrev del långa inlägget om mig själv här innan, igår när det också var hockey så började jag på att färglägga min Tantor och Tufs-teckning i photoshop. Undra om det kan bli bra resultat, vill ju få det att se ut som att det är färglagt på pappret liksom :P

Håller på och försöker skriva ett brev till Coop också. Personalansvarige där ville att jag skulle skriva en liten bit om vem jag är, men det är mycket svårare än att skriva här på bloggen, man kan ju inte skriva lika som jag skrev här precis ;P 
Nu undrar väl ni varför jag ska skriva ett brev till Coop bara sådär. Men jag ska alltså söka jobb där. Först och främst sommarjobb, och sen får vi se om jag fortsätter på deltid nästa år. 

Nu har hockeyn slutat, och pöjken har gått upp! Kanske måste lyfta på arslet och gå upp jag med då.. Sen har det pratats om promenad senare, det hoppas vi på, det behöver jag. Puss på er. 

Dag 8 - Såhär är jag som person.

Kategori: Allmänt

Jag hoppas du orkar läsa detta nu. Det blev ganska långt, men jag kände att jag ville ta med de viktaste delarna av vem jag är! :)



Jag är en väldigt glad, utåtriktad och positiv person. Jag har världens bästa humor och är väldigt rolig, jag är också rätt charmig och folk har antingen väldigt lätt till att gilla mig, eller väldigt lätt till att hata mig. Beror helt på hur cool personen är :) 
Vid första åsyn tycker många att jag är dryg, uppmärksamhetssökande, dryg, högljudd, dryg, flummig, dryg, konstig, dryg och.. nämnde jag dryg? Men de flesta brukar tycka om mig efter dom lärt känna mig. Sebastian är ett levande exempel :)

Man ser mig oftast skrattande, men jag kan också såklart bli väldigt arg. Jag blir sällan ledsen, jag blir arg. Men att få mig arg är inte det lättaste, jag har en ganska lång stubin. Men ibland vaknar även jag på fel sida, och sånna dagar kan stubinen vara kortare än kortast, och då bör man ta avstånd och akta sig. 

Jag är full av spännande och konstiga idéer. Och slår man ihop mig med Klara, som också har spännande och konstiga idéer, så blir det riktigt crazy. Som en vän sa till oss när vi färgade vårt hår blått: "Varför är ni så annorlunda ibland..?" Förstår hennes tanke där, och hon är absolut inte den enda som tänker så. 
I min hjärna rör sig allt möjligt. Jag funderar över saker som ingen annan skulle kunna tänka på, t.ex om min syster hade hatat mig om jag tände eld på hennes häst hon älskade av hela sitt hjärta. Och om jag delar med mig av sådana tankar till vem som helst så blir jag oftast helt dumförklarad. Som tur är finns det en till person med lika extremt konstiga tankar, och det är min kusin Pauline. Utan henne skulle jag aldrig kunna prata om sånt jag behöver prata om för att inte spricka av tristess, t.ex diskussioner om hur man blir minusmänniskor och sånt.

Jag är egentligen en sportig och ambitiös person. När jag bodde i Edsbyn var sport och träning en av de största delarna i mitt liv. Sista terminen i 9an tränade jag ca 9 pass i veckan t.ex. Men nuförtiden är jag ganska lat. Även fast jag vill ut och springa och träna på alla sätt och vis så blir det aldrig av. Jag ligger hemma i sängen och kollar på TV-serier istället. Nästa år ska bli ett nyttigt och hälsosamt år. (Om man går tillbaks i min blogg så skrev jag redan förra året, flera gånger "nu börjar mitt nyttiga liv" och "nu ska jag bygga 3kg muskler", men sånt blir aldrig av för mig.)
Ambitiös är jag fortfarande. Jag har stora drömmar och satsar fullt ut på saker jag tycker är roligt och är intresserad av. Men jag skiter helt i saker jag tycker är tråkigt, vilket inte fungerar så bra i skolans värld.

Jag älskar utmaningar och att testa nya saker. Några av mina punkter på min "att göra innan jag dör"-lista är t.ex att hoppa fallskärm, bestiga ett berg och att testa hur långt jag kan komma i Idol.


Dag 7 – Det här vill jag ha.

Kategori: Allmänt

~ En stålsträngad, akustisk gitarr. 
~ Klockor, skitsnyggt ju.
~ Ett till sommarjobb, förutom Elektra.
~ En symaskin.
~ En stor samling TV-serier.
~ Tid att göra allt jag vill här i livet.
~ Ett fint hus med en fin gård.
~ Och miljontals kronor såklart.

Dag 6 - En nytagen bild på dig.

Kategori: Allmänt

Blir väl inge nyare än att ta en ful webcambild just i denna stund! :)


There you go, ladies and gentlemen.

Ibland kan jag va fjortis

Kategori: Allmänt

Här bjuder jag er på en extremt fjortis bild som är tagen för exakt ett år sen. Samma datum, samma tidpunkt, exakt på minuten! 

2012 - 04 - 11

Kategori: Flashbacks

Klickade tillbaks mig ett år för att kolla om jag skrev nått kul då för tiden! Och det gjorde jag! Jag var så sjukt mycket roligare, och bättre på att blogga då. Ca 3 inlägg per dag. Livet som singel. 

Här är iallafall ett inlägg jag skrev för exakt 1 år sedan, 11/4 - 12
:

Trevlig kväll :)

Heldag med Adina blev de idag! 
Invigde moppen för i år och drog till henne vid 2. Vi sjöng och jollade, som vanligt. Sen tränade jag som sagt vid halv 7, sen åkte jag tillbaks till Adina och duschade, sen kom våra brudar Jakob, Jocke och Elias. Japp de är våra brudar de. Då parkerade vi oss husvagnen, och där satt vi parkerade hela kvällen. Snacka massa joll å spela poker. mysig kväll :)

Förutom att jag har aaaaaasont i stortån! Tror jag dör faktiskt! Skadade den tydligen på träningen, dock hade jag ingen känsel i tårna eftersom de var så kallt, så smärtan kom när dom börja tina. Nageln är knallblå. Men det är såhär det brukar bli för mig när fotbollen drar igång, ständigt blånagel, tills den lossnar, då är de ingen nagel längre... ;p Men det brukar faktiskt inte hända allra första träningen.. Nu måste jag ha några vilodagar tror ja bestämt! 

Men först en vilonatt! Godnatt!

Åååhh jag minns den här dagen! Där i husvagnen började Kojken släppa ut sina riktigt djupa funderingar. Så sjukt kul var det. Och jag gjorde massa brännmärken på mina händer med tändstickor av nån anledning.. Har ett ärr kvar än idag!

Och tänk att det där var den allra senasta fotbollsträningen jag var på. Jag gick på en träning då, även fast jag gått ur laget, bara för att jag var hemma och tränaren sa att jag mer än gärna fick komma. Det är sjukt vad jag saknar fotbollen, det var så kul! Också saknar jag att va i form också.. Nästan lika mycket.

Dag 5 - En bild från en tid du saknar.

Kategori: Allmänt

Har bara haft den här datorn sen slutet av juli 2011, så det finns självklart mycket bilder innan det som jag saknar. Men här kommer iallafall några bilder på tider jag saknar, som varit under de senaste (knappt) 2 åren:


 

Jag har roliga vänner

Kategori: Allmänt

Det bästa som finns är när min galenskap smittar av sig på andra så dom blir nästan lika galen tillbaka, då har jag så himla roligt! Då känns det som att livet är på topp.

Nu sitter jag här, ensam, på elevhemmet och är sugen på laxen i frysen! Men har ingen pasta att äta till, så då våre kört! Har ingenting faktiskt.. Kändes rätt onödigt att handla innan man skulle hem klockan 9 på kvällen. Blir väl glass till frukost imorgon igen, som det blev förut! :)

Teaterrepet idag var sjukt roligt. Även fast det var sjukt mycket flum så tyckte jag ändå det gick framåt, och några scener utvecklades och blev mycket bättre. Jag connecta med lite nytt folk idag! Det kändes bra. Var nog mest för att jag var så överspeedad och prata och jolla med allt och alla, men det kan ju - som i det här fallet - vara positivt ibland. Alldeles på slutet spårade det helt, och det var då jag insåg att det blir så sjukt kul när andra också vågar gå förbi sina gränser och släppa fram lite crazy banana! 

Sen jag kom till Elevis har jag hunnit packa lite kläder som ska till Föne och lagt fram kläder tills imorrn. Nu återstår det att byta väska, och sen hade jag tänkt försökt skriva lite musik, men det börjar bli så sent, så det kanske räcker med att spela lite på andras låtar. 

Nu ska jag ta tag i livet och göra det jag ska. Sen ska jag upp extra tidigt imorgon för att jag har körlektion 8:10. Då ska jag göra det alla verkar ha svårt med: Backa runt gathörn. Vi får se hur det går.

Var längesen ni fick se nå bilder nu. Kan bero på att jag inte tagit några. Men jag snor några av Klara sen senaste dagarna. Varsågod:.... Osså hade hon inga bilder! :PPppPPpppPPp Fy vad tråkigt det blev nu.. hejdå :)

Dag 4 – Saker jag älskar

Kategori: Allmänt

~ Min familj, vänner och min pojkvän.
~ Musik
~ Att sy och pyssla, och fixa och fippla med saker över huvudtaget
~ Att sporta, men blir aldrig av nu när det är slut med fotbollen
Att skratta
~ Choklad
~ Mjölk

Kommer inte på nått mer just nu.. hojta om ni kommer på nått! :)

19:29

Kategori: Allmänt

Tisdagkväll, och jag är lika trött som jag varit hela dagen. Lite gladare dock.

Körlektionen gick relativt bra, det var nog den bästa hittills faktiskt! Förutom att mitt ben fick konstiga ryckningar ibland, men sånt får man väl leva med. Men det går iallafall framåt, och snart har jag gjort alla moment som Micke kräver för att man ska få köra halkbanan, så snart är det väl dags för det å tänker ja! 
Synd bara att det kommer bli glest med lektioner framöver. Nästa vecka var nästan smockad för Micke, så det enda jag fick var en tid tidigt på onsdagmorgonen. Så istället för en onsdag från 08:50-21.00, så blir det en dag från 08:10-21:00.. Plus att jag blir tvungen att sova på elevhemmet på tisdan.. Kul. Och veckan efter det så är det ju teatern hela veckan, så då blir det inget. 

.. Nu tänkte jag skriva nått asbra, men jag glömde det, så skitsamma. Hejdå! 

Dag 3 – Saker jag stör mig på

Kategori: Allmänt

Trodde jag skulle ha jättesvårt att komma på saker jag stör mig på. Men det gick rätt bra ändå! Här har ni ett tiotal:


1. Dryga fjortisar med hela kroppen full i smink, har 2 lager bombshell, inte vet hur man byter byxor, inte kan sluta fnissa och tror att dom vet vad min pojkvän gör om dagarna.

2. Dryga andra sortens fjortisar som tycker det är kul att rita roliga detaljer på bilder, stryka andras bokningar och fullbordar uttrycket "mycket snack och ingen verkstad".

3. När man pratar rätt allmänt med en människa, men den tolkar det något brutalt och hotar med drastiska åtgärder.

4. Bossiga medelålderskvinnor som inte kan acceptera att andra också kan ha bra ideér.

(Nej, dom här första var ju inte nå personinriktat.. :))

5. När man är snäll mot nån i hopp om att få lika tillbaka, men inte får det. Då känns det onödigt att va snäll. Ska nog ta och sluta med det kanske... :P

6. Folk som inte kan erkänna att dom kanske inte är bäst på allting.
 
7. Att man alltid blir mest shoppingsugen, och hittar mest att köpa, när man är som pankast! 

8. När folk går sakta framför mig.

9. När jag käkar massa skit även fast jag vet att jag gått upp typ 3 kilo senaste 1-2 månaderna.

10. När saker inte går som man vill, helt enkelt.

Jag överlever nog

Kategori:

Idag är vi trött och allmänt nere. Allt känns trökigt och jag har inte lust med nåt annat än att ligga i sängen och göra ingenting.
Men istället för att ligga död i sängen så är jag på skolan och försöker göra en liten remake av rapunzel med Julia, Tea och Stina. Och sen ska jag ha körlektion också innan jag får åka hem och dö i sängen.

För att kunna ha glada dagar måste man väl kanske ha några deppiga dagar också, eller nåt sånt. Jag överlever nog.

Dag 2 – Det här hade jag på mig idag

Kategori: Allmänt

Nu har jag tyvätt hunnit bytt om, så jag hann inte knäppa nån bild. Men dom här kläderna har jag iaf haft idag:

- Favoritstrumpbyxorna. Svarta, assköna från Gina Tricot.
- Mörkblått långt linne, också från Gina.
- Svart collagekofta, också från Gina.
- Och underkläder såklart. Inte från Gina. Men från Lindex och Cubus.

Och sen så hade jag en blå slinga i håret också! 
Jag och Klara var upp på NV och hälsade på Lars, och där såg vi att han hade en sprayburk med blå hårspray. Så vi fråga om vi fick låna lite, och det fick vi. Han tyckte att vi blev jättefina :) 
Här får ni se, (bild från Klaras instagram):

Följ mig på twitter @elskkka

Kategori: Allmänt

Passade på att leka lite i photoshopdemon, med bilder tagna av Klaris för ca 1 år sen. 
Så nu gör jag lite reklam alltså.
FÖLJ MIG PÅ TWITTER!

Dag 1 – Några saker du kanske inte visste om mig.

Kategori: Allmänt

~ När jag var liten ville jag ha  ha glasögon, tandställning, kryckor, diabetes. Men jag fick bara tandställning. Och såhär i efterhand så är jag glad att jag inte fick nåt av det andra :P

~ Jag fuskar alldeles för mycket med min nattskena, men tänderna är raka och fina ändå.

~ Det jag saknar mest från Edsbyn är fotbollen.

Nu kommer jag inte på nåt mer. Alla vet så mycket om mig så :P

Ansiktsmask och påbörjat korgpyssel

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Här sitter jag med ansiktsmask på mig, och håller på och laddar ner photoshop igen. Det tog lite för lång tid igår för att jag skulle hålla mig vaken. Men nu är det bara 41min kvar, så idag kommer jag hinna :)

Nu har jag påbörjat mina korgar litegrann. Jag har mätt och klippt ut i tyget, och sen hoppas vi på att jag hinner sy ihop det senare så jag kan ta med dom redan idag!  
Men nu måste jag springa ner och duscha, har redan haft ansiktsmasken på alldeles för länge :P  

 

20 dagar

Kategori: Allmänt

Härmar min kusin Pauline och satsar på en 20 dagars utmaning.
Känns som att det kan behövas på den här bloggen, där det aldrig kommer ut nåt. Frågan är bara om 20e dagen kommer vara den 26/4, eller om den kommer vara i typ Juli.. Men jag ska försöka så gott jag kan! 

Dag 1 – Några saker du kanske inte visste om mig.
Dag 2 – Det här hade jag på mig idag
Dag 3 – Saker jag stör mig på
Dag 4 – Saker jag älskar
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 – Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - Något roligt
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 – Bästa låten just nu
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.



(Tidsinställt inlägg, då jag har en tråkig natt men inte vill ha ut 1000 inlägg samtidigt)

Här sover man inte

Kategori: Allmänt

Sitter här i sängen med datorn mitt i natten jag då. 
Är inge trött alls, och har jättetråkigt! Tänkte att jag skulle ladda ner 30 dagars demo-versionen av Photoshop och redigera, leka och klippa och klistra lite. Men det ville ju ta 100 år det å. "2 hours remaining" står det. Inte kommer jag vara uppe så länge heller.. 
Så ja, vad gör man en natt som denna? Kan ju lika gärna börja med att skriva ett blogginlägg om morgondagen. 

Imorgon är det alltså Lördag. Då tänker jag vakna, äta frulle, packa, lägga ansiktsmask, duscha, äta, köra bil, åka till Ljusdal, fråga om jobb på Coop, åka och mumsa på 60-års-fika, gosa med Sebastian resten av kvällen, sen sova. Det blir nog dagen det i stort sätt! 

Nu är det en timme kvar! Timmarna går fort för Adobe. Men börjar bli lite trött i skallen nu faktiskt, så vi får se om jag fortfarande är vaken när det är klart! 


Detta önskar jag mig

Kategori: Allmänt

Det här är vad jag önskar mig av nån snäll själ där ute. 
4st såna här fina muggar från Åhlens i ett paket den 5 juli skulle göra mig oerhört lycklig. Bara å köpa, tack på förhand :)

You hold your truth so purely

Kategori: Allmänt

Lyckades inte riktigt hålla i pengarna idag heller.. Så nu får jag försöka klara mig på det lilla jag har resten av månaden. 

Men jag är iallafall nöjd med mina köp. Och eftersom det inte blev några reatrosor igår, så blev det såklart ett par idag. Dom var så söta så jag bara måsta köpa dom :)
Köpte också en ansiktsmask på rea, och nå magnetnagellack som såg coolt ut.
På Åhlens hittade jag gulliga korgar som jag tänkte ha nagellack och "läppprodukter" i. Också köpte jag tyg till att klä korgarna i, så det ska jag väl ta och sy till nån dag. Ska försöka hinna imorgon :)
Gick jättebra att köra också. Mamma kugga mig inte en endaste gång! :)

Ikväll så ska nog jag, Edith och Sanna hitta på nåt. Om vi kommer på vart vi kan va nån gång ;P Mysigt. Det går så länge mellan man träffar polarna, så det ska bli trevligt! 

Bollnäs tripp

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Vaknade idag av ett telefonsamtal från svärmor. Hade hon inte ringt hade jag nog sovit än. Trött efter dagen igår! Vaknade halv 6, var i Gävle hela dan, och när jag kom hem så var jag på vattengympa, och sen la jag mig inte förrns vid halv 1. Var alltså uppe i 17h, och i full gång hela dagen. Då behöver kroppen sova ett tag.

Nu kom mamma hem från jobbet och har börjat laga mat, och efter det ska vi ta en tripp till Bollnäs. Jag tänker både kör och inviga mina nya skor jag köpte igår! Nice. 
Finväder är det idag å! Som vanligt nu för tiden :) Synd att det inte är 20 grader varmare bara :P 



Nu blev det en lång paus i mitt bloggande, så nu har jag ätit, och nu åker vi, hejdå! 

Look, I'm blogging

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag gjort nåt jag aldrig gjort förr. Varit på vattengympa!
Jag och Agnes följde med mamma på hennes weekly träningspass. Förstår att det är jobbigt för tanterna, men själv är man ju så biff! Haha, nä men det enda problemet jag hade var väl att hela jag flöt upp med skumgummi-grejerna man skulle hålla under vattnet och göra övningar med. Musklerna mina blev inte så fysiskt ansträngda. 
Men det skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk imorrn, det är ju ändå massa  övningar och rörelser som inte kroppen är van vid, och då brukar det kunna få lite följder.

Nu sitter jag i soffan och knaprar i mig morötter. Var så sjukt C-vitamin-sugen, men såklart så hade vi inga såna frukter, och morötter var det närmaste jag kunde komma, så det fick det bli. Hemma i Edsbyn hos min älskade dator är jag också! Lämnade den här när jag var till Föne några dagar. Lämnade datorn då det blir lämpligare att ta med den på Lördag än att jag skulle ta med den till Gävle idag. 

Gävle ja. Som jag sa så köpte jag såklart nått fast jag inte skulle. Men inte mycket alls! Endast ett par skor och våtservetter! Inte ens ett endaste par rea-trosor, som jag alltid brukar köpa när jag är i närheten av Lindex eller H&M.  
Sebastians mormor och morfar var först snälla och bjöd oss på fika i Tönnebro, och sen var dom ännu snällare och bjöd oss på mat inne på stan. När jag blir gammal och rik ska jag också bjuda mina barnbarn på fika och mat. Gosigt :)



Märker ni att nu - så fort jag inte är med Sebastian - så sprutar det meningar ur fingrarna på mig. Och när jag är med han så har jag ingen blogglust alls. Men, som jag sa till klara, "Det är tur han suger blogglusten ur mig och inte livslusten".

Men nu är det nog ändå dags att lägga av, innan det blir för mycket i samma inlägg. Men vi hörs! Förhoppningsvis snart också, den här gången.

 

- arkivbild -

natt hos mormor och morfar in law

Kategori:

On our way to Färila är vi nu! Sebastians mormor och morfar skulle till Gävle imorrn, så vi bestämde oss för att följa med. Också övernattar vi hos dom också på kuppen. Spännande.

Kvällen har spenderats hos Sebastians kusin Ida som fyller 18 idag. Blev bjudna på fika, smörgåstårta, cheesecake, kaffe och annat gott. Trevligt trevligt :)

Jag har ca 5% batteri på.telefon, så borde nog inte skriva längre om jag ska hinna publicera innan den dör.. Men vi hörs! Troligen imorrn då jag berättar att jag köpt grejer även fast jag inte ska..



mobilskal

Kategori:

Hittat skal till min mobil har jag väl! Opoppis och allt som den är :)






Loka - Hallon, persika

Kategori: Tankar och åsikter

Nu så skulle jag villa bredda mina bloggvidder och göra en liten kort produkt-recension här! 

Testade Loka Hallon Persika idag. Den gick att dricka, men det är nog den äckligaste Lokan jag nånsin smakat. Persikan tog över smaken helt. Hade varit godare om dom blandat hallon med nåt annat.



(Recension a la Elsa, kort och bra)