hejelsa.blogg.se

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Såhär börjar vi den här dagen:

Breaking point upcoming!

Kategori: Allmänt

Sa ju att jag kommer nå min bristningspunkt snart. Försökte övertala Sebastian att komma imorrn istället för på onsdag, dock utan resultat.. :P Jag känner mig som värsta stalkern. Men det är helt sick helt enkelt, jag tänker knappt på annat än att jag vill va med han, På den fronten längtar jag till skolan, då får jag iallafall träffa han varje dag. 
Ni borde tröttna på mitt Sebb-prat hela tiden. Ska försöka trappa ner på det, haha. But still, my blog. Jag bestämmer ;)

Kom ganska nyss hem från kyrkan nu. Är sjuuuukt trött! Imorrn ska jag sova så länge jag bara kan. Kommer säkert vakna 10 och inte kunna somna om.. så typiskt när man äntligen får sova. Jag tänker snart lägga mig iallafall. Funker'nt de häre! GODNATT

We're all alone in our universe

Kategori: Allmänt

Det blev ingen choklad för min del igår. Det blev en BBBBBJJJJJJ!!! :D

Ligger i sängen nu och ska sova, jobb imorrn. Saknar Sebastian som en dåre. Helt sick. Fattar inte hur vi klarar av att inte träffas varje dag. I'm gonna reach my breaking point some day soon. Löver er. Kommer inte träffa han förrns onsdag. Tur som bara den att han är värd att vänta på! 

Var till tandregleringen i Gävle idag. Köpte med mig en klänning och en tröja hem. Väl hemma blev jag hungrig, men var inte sugen på nån mat vi hade hemma så drog ner till ICA och köpte nå. Träffade på lite polare där, så såg ingen bättre utväg än att hyra en film å dra med dom hem :) Så kvällen har spenderats framför TVn med Edith, Sanna och Bettan. Agnes och mamma befann sig ockdå där får vi inte glömma.

Klänningen: (+blåblommig 3kvartsärmad topp från gina)


Aja, har inte så mycket annat att säga än att jag ska upp ohyggligt tidigt imorrn och jobba hela dan. Och jag fattar inte hur man kan sakna nån så mycket som jag saknar Sebastian så fort jag inte är med han. Vill va med han hela tiden. Jag måste va kär påriktigt alltså... Puss å gonatt påer! 

121 days

Kategori: Allmänt

Om 121 dagar åker vi till Sri Lanka! De ni ;) Grymt spännande ska de bli! :)

Åkte hem från jobbet idag, mådde inge bra. Men jag börjar må bättre så jag åker till Ljusdal ändå ikväll. Blir ändå lugnare där ikväll, och lämpligare med tåget till Gävle imorrn. Väljer inte bort en kväll med 2 favoriter bara sådär. Sebastian och choklad. Blir inte bättre än så.

Boiiing

Kategori: Allmänt

  • Jobb
  • Bus med syster
  • Mat
  • Tv-spel
  • Allsång
  • Springtur Massa random joll i skogen
  • Duscha
  • Sova
Imorrn far jag till min kära lägenhet med min kära pojkis efter jobbet. Köööööööött. Sen blir det Gävle med Paulinis på torsdag. Kööööööööött. 

GODNATT!

Godnatt världen!

Kategori: Allmänt

Fick helt plötsligt ett nytt täcke jag :) Dock är det nånannans i husets.. vet inte vem. Men mitt täcke var tydligen med om en liten olycka idag. Det gick hål på det när mamma tvätta det, så det flög dun överallt. Det kan ju också va roligt!
Så nu blir det nytt täcke! Plus att jag redan behövde ett till duntäcke till Ljusdal.. Så jag antar att det blir 2 täcken.. :P

Har just lagt mig i sängen nu, och ska strax sova. Spela lite mobilspel först bara (medans jag har datorn på och kan fuska, mehehehe)

GODNATT PÅ ER

Du gör mitt liv perfekt

Kategori:


Jobb jobb å jobb. Det är vad mina dagar består av nu för tiden. Jobbar man 7 till 4 så är ju hela dan borta, för sen är man så slut på kvällen så den går liksom bort.

2 dagar jobb till, sen har jag en ledig dag hos tandregleringen. Åker till Sebastian direkt efter jobbet på onsdan, så får iallafall en liten stund med han, en stund jag behöver. Annars får jag inte träffa han förrns 4e, och då skulle jag dö på riktigt. Dör nästan nu fast jag har varit med han hela helgen. Jag bara måste lägga ut den här bilden så ni får se vad det är jag inte kan leva utan:
The perfect couple. My beautiful prince. Tänk att jag kan vara så lyckligt lottad <3

6hours-day

Kategori: Allmänt

Nuni, har jag inte skrivit på 5 dagar! 
Spenderade midsommarhelgen i Föne med Sebastian vettni :) Har haft de grymt bra! Säger som Sebastian: "Bästa midsommarhelgen nånsin", kunde inte sagt det bättre själv. Blir inte annat än underbart med min underbaring till pojkvän <3

Nu har jag iallafall lagt mig i sängen. Klev upp ur sängen för 6-7 timmar sen, men jag lär väl lyckas somna ändå tänker ja. Blev inte en sån lång dag som vi ser. Vakna, äta, duscha, åka tåg, åka buss, äta, TV, och nu ligger jag här. Upp och jobba imorrn! Inte kul.

Nu ska jag bara kolla igenom alla blogginlägg jag missar i helgen. Hörs sen då huj.


Vad gör jag?

Kategori: Allmänt

Ja, det kan man fråga sig. Och svaret är att jag sitter och syr i mina strumpor. Låter kanske lite udda, fast jag är faktiskt smart. Syr en liten gul prick i mina newbodystrumpor eftersom att mamma och Agnes har likadana, fast annan storlek. Så då vet mamma i vilken låda hon ska lägga dom :)

Har just kommit hem från Kägelholmen. Åkte dit och fika med brudzen Edith, Sanna, Jasmin, Bettan, Pauline och Jossan. Trevligt umgänge och god kladdkaka. Och kallt kaffe... men påtåren var varm så jag blev glad ändå. 

Jobbigt att det blev utkast av inlägget och hälften försvann.. tidsinställt lägger jag nu ut det

Kategori: Allmänt

YO KIDZ!

Igår kom en rejäl förskylning inkl. feber och slog mig i ansiktet. Riktigt surt alltså. Jobbade idag trots halvont, täppt näsa, feber, huvudvärk och var helslut. Ska bara överleva morgondagen, sen blir de chill å sluta vid lunch på torsdag. Då drar jag till Bollnäs och fixar pass, och sen vidare till Sebastian och spenderar midsommar där med han :)

Ett stort plus i mitt liv just nu är att Cissi ska till Ljusdal imorrnkväll, och stannar nån dag. Så nu planerar vi in lite tjejtid därimellan mitt tåg och Sebastian. FY VA KUNG! :D Längesen jag träffa min gullunge nu :)<3


Ohoo va läckert

Don't walk away <3

Kategori: Allmänt













Summerjobbing

Kategori: Allmänt

Heeeeeeelt slut efter första dan på jobbet. Sov inte många timmar inatt, och nu märks det. Plus att jag har börjat fått ont i halsen också. Hoppas jag inte blir sjukt. Då dör jag. Har jobbat en dag, och det känns som att jobbtiden borde va över nu.. också var det 9 dagar till, lite utspritt till 3 juli. Sen 3 veckor till i Juli, sen så har jag också sommarlov! :)

Kom över en sån där maskin som man skriver ut sånt här med, kul:

Red Riding Hood

Kategori: Allmänt

Om 6 timmar ska jag dra mig upp och ge mig iväg till Elektra för 2 veckors sommarjobb. Eller ja, typ. 10 dagar iallafall, fast blir lite utspritt fram till 3 juli för min del. Men jag ska iallafall upp tidigt, och då är det bäst jag söver typ nu! 

Det kom en del fölk igår på studentfesten iallafall. Dock hade de allra flesta åkt hem när Sebastian kom, men han fick träffa lite släkt iallafall :) Ungdommarna hängde i backen, så efter ett tag hemma drog vi dit, gick till kyrkan därifrån, och åkte sen hem. 
Klev upp runt 11, och stannade hemmavid hela dagen. Fick gäster som var sugen på smörgåstårta på eftermiddan. 

Sebastian åkte hem vid 7, och samtidigt åkte jag, Edith, Sanna och Pauline ner på ICA å köpte götta å hyrde film; Red Riding Hood. Den var lite konstig enligt mig. Kändes liksom väl genomtänkt, men lite för djup för att riktigt hänga med i. Även fast handligen inte kändes som nått som var menat att vara djupt och seriöst. Mer fantasisaga liksom. 
Men den var klart godkänd. Snygga killar och ett bra slut. Där var jag nöjd. Närå, men den va faktiskt skaplig ändå :)

GODNATT KÄRA VÄNNER

Coolingen

Kategori: Allmänt

  • Bädda
  • Städa
  • Duscha
Sen så kör vi på studentfest ett tag. Hörs

SVERIGE SUGER

Kategori: Allmänt

Tjolahopp! Det blir inge bloggning när jag är med Sebastian helt enkelt. Så är jag inte här så är jag med Sebastian!

Kom hem från han idag vid 6. Dog i sängen ett tag tills jag fick besök av min käre morbror Henke. Han kom och gav mig en väska, sen lifta jag med han ner till Käglan. Spela kubb, blåste pilar på piltavla och hängde runt där ett tag, sen drog jag med mig 4 brudar hem och nu sitter vi här och är rastlösa med en kortlek och fotboll på TVn.

Studentfest för brorsan imorrn. Massa folk å tårta överallt, låter gött tycker ja! Jag gillar ju folk och tårta :) Sebastian kommer också, så han lär väl få träffa en hel del släkt tänker ja, alla kan ju inte åkt hem även fast han kommer sent.

Jag är trött och borde sova.. men det är massa folk överallt så jag får nog vänta ett tag med det.

OCH SVERIGE SUGER HEJDÅ

standing still, waiting and hoping for a wonder

Kategori: Allmänt

Fika på käglan började dagen med. Gött! Sen stannade jag, mamma och Agnes på byn och fixade studentblommor till Petrus, också har jag fixat med en liten present till Sebastian, eftersom jag inte gav han nått när han fyllde år. 

Nu på kvällen drog vi till Pingst och firade sommarlovet. Åt tacos, drog på äventyr med Kojkens moppe, hade tårtbakartävling och kollade på Simons coola eldshow var några av sakerna vi hade för oss ikväll. 

Imorrn är det student i Bollnäs som gäller! Först Petrus klockan 11, sen Jakob klockan 2! Hoppas vädret blir bra.. ser lite sisådär ut:

Efter all student-yra tar jag tåget till Ljusdal och åker hem till gull-Sebben. Då ska han få sin present också! Köttigt.

Seg, jag vet

Kategori: Allmänt

Jo jag har varit ganska seg på bloggning senaste dagarna. Men jag har gjort mycket! Bloggade senast måndag morgon, sen drog jag till Bollnäs och strosa runt med Sebastian, hans mamma och hans mormor. Sen ville Sebben inte åka hem själv så han kidnappa mig. Och igår var Petrus bal plus att vi jolla runt i bollnäs efter det också, och sen drog jag till kyrkan och baka kladdkaka, kladda massa grädde, och umgicks på kvällen. 
Och sen blev det onsdag, och nu bloggar jag ju faktiskt :)

Om ett tag ska vi väg till Käglan och ta lite examensfika, när alla skolavslutningar är slut. Sen ska jag plocka ihop och städa som en dåre på rummet. Sjukt med grejer överallt, så kan man inte ha de! Eller jo, jag kan, men enligt mamma kan jag inte :P


Kanonersparet. Puss.

It's hard to be happy when someone you know can't be in a mood at all anymore

Kategori: Tankar och åsikter

Det har varit en tuff natt för många. Känns mest sjukt. Sjukt att man bryr sig om att göra så mycket, som att äta å duscha å klä på sig å vad som helst, när han inte kan göra nått alls. Det kändes helt sjukt och onödigt när jag spruta på mig parfym tidigare. Här står jag och bryr mig om att lukta gott när han inte ens är vid liv. 

När jag fick reda på det blev jag helt ställd. Chocktillstånd och kunde varken gråta eller föreställa mig att jag aldrig kommer träffa han igen. Efter ca 5min la det sig och då brast det. Jag har nog inte grinat så intensivt sen jag var barn, alla vet väl hur ungar kan grina.
Senare in på natten kom mamma och bror min, så de blev lite lugnare. Sen pratade jag med Sebastian i nån timme och det lugnade mig ännu mer, och sen pratade jag lite med Cecilia igen. 

Det kommer va svårt att smälta allt det här. Och om jag tycker det, som bara är en kompis, tänk då hur det är för familjen.

Drar iväg till Bollnäs nu föratt spendera förmiddagen med min käre pojkvän. Han är mys.

Vila i frid, Volvomannen <3

Kategori: Tankar och åsikter

Det här är helt ofattbart.
Man ser det hända på nyheterna och i tidningar, men man tänker aldrig på att det kan hända en själv. Men nu ikväll har det hänt. En vän till mig krockade med bilen och dog. 
Svårt att tänka att man aldrig kommer träffa honom igen. Inga mer bilturer med honom, inga mer hängkvällar på elevhemmet med honom. Det blir helt enkelt inge mer Anders. Den tanken, och den känslan är de värsta på väldigt, väldigt länge.

Anders Lind. Du är redan så otroligt saknad. Jag och alla dina vänner och bekanta kommer aldrig glömma dig. Killen som alltid var snäll och alltid hade humöret uppe trots svåra tider, det var du. Nu finns det inte annat att göra än att hoppas att du är på ett bättre ställe där du mår bra. 
Sänder våra tankar till familjen och alla närstående. 

Vila i frid käre vän <3

Nu dunkar vi!

Kategori: Allmänt

Ja det gör vi, den här låten! Helt underbar:
Michael B. Tretow – Ibland

Ska snart till att börja packa upp.. Måste börja med att städa ur och omorganisera garderoben så jag får plats, finns inte en chans att alla kläder får plats nu! Hoppas det går snabbt, längtar bara tills de är över nu och jag kan börja ha sommarlov på riktigt, haha :)

Har fixat ett jättebra "notes"-program, så nu kan jag ha koll på livet! 
Har jag inte checkat av alla dessa idag så blir jag arg på mig själv och skär av ett finger. Alltså är det bäst att jag gör det här idag.. vill ha alla mina fingrar kvar.


I found a beauty

Kategori: Allmänt

Hemma från en riktig toppenkväll med mina underbara vänner! Firade som sagt Edith som fyllt 18. Vi käka tårta, spela fotboll, spela kubb, dunka partymusik och dansa loss ute på gräsmattan, käka chips, skåla gärnet, drog till Julia, spela kort, snacka massa shit och knäppte massa fulkort (snor från ediths blogg sen, meheheh). De va väl vad vi gjorde på ett ungefär.
Började med att glömma mobilen hemma! Tur att pappa skulle ner på byn så han kunna ge mig den. Klarar mig inte länge utan kontakt med min karl ja inte!

Ska snart lägga mig, upp tidigt. Blir att spela piano på kyrkan imorrn, sen ska jag packa upp allt! Kommer ta hela dan... 

Här får ni njuta av ett kort på min stilige prins, kungen själv! (Också var jag ännu kungligare :ppPppPPpppPpp) <3

Första dan på lovet!

Kategori: Allmänt

Mitt i en dunder gräsklippning av hela gården. Har ca 1/4 kvar och känner att jag behöver choklad för att orka fortsätta. Så snart blir det en liten tripp till skafferiet och rota lite tror jag, och hoppas på det bästa! 

Efter jag klippt klart ska jag duscha, sen dra väg på 18års kalas till Edith! Å vad stor alla blir, alla utom jag. 


Packning för fulla muggar!

Kategori: Allmänt

Packar gärnet! Flyttar ju hem imorrn över sommaren. Dock har vi lägenheten kvar så vi kan åka hit när vi vill, asbra :) Den stora frågan är vad jag ska ta med, vad jag ska lämna kvar och hur allt ska få plats. De 2 sportväskor jag här är redan fulla, och det är kläder kvar.. Så nu får jag bara lägga på hög tills Petrus kommer med IKEA och Rusta påsar imorrn. 

Äter glass gör jag också. En BJ räcker länge! Måste ju äta upp den innan jag åker hem så den inte smälter på hemvägen. 

Ikväll drar vi väg ett gäng till Kolsvedja berget för att ha en såkallad "Myspysgrillning" som en liten avslutning inför lovet. Efter det kommer Sebastian hem från Danmark och drar med mig hem. Sen imorrn blir det sommarlov! :D

Vilket väder det än är imorrn tänker jag ha min jumpsuit. Hoppas på finväder!

Lite lite slingor

Kategori: Allmänt

Lite slingfärgning som nattunderhållning. Får se om de blir nå :)

Säsongsfinal

Kategori: Allmänt

Skriver novell som en liten duracellkanin. När jag pratade med världens bästa Adina så fick jag en ny idé och började på en helt ny novell. Så dum i huevt är jag. Börja om på nytt när det var en vecka sen vi skulle ha lämnat in novellen klar.. :P

Har också kommit på vilka delar mitt sommarlov kommer innehålla. Jobb, Musik, Kompisar och Träning är dom stora stolparna som jag ska fokusera på. Sen därimellan ska jag väl försöka klämma in träffar med Sebastian också, han får vi ju inte glömma! 

Mitt upp i säsongsfinalen av Grey's Anatomy, vi håller på dör!

Firar Sveriges nationaldag med Amerikansk glass!

Kategori: Allmänt




Sitting on the bally

Kategori: Allmänt

Vakna halv 11 och tänkte somna om, men kunde inte somna när jag såg hur strålande fint väder det var ute! Så jag drog en fotölj till balkongöppningen och låg och sola tills Cissi vakna en halvtimme senare, och då försvann solen, så fort hon kom ut.. typiskt henne. 

Nu ska vi duscha å greja och sen börja leva vid 14.00 har vi tänkt! Då ska vi gå på coop och köpa en varsin Ben & Jerry's att mysa med under denna lediga dag! 

FRULLE PÅ BALLEN!

Välkommen till Hotellgatan

Kategori: Videos

tremble for yourself, my man

Kategori: Allmänt

Plugg... Sista veckan och så jag sån sjuk massa plugg så ni förstår inte. Typ alla andra är klar med allt nu, och jag har 4 äckliga inlämningar kvar, den här ynka veckan. Innan fredag. Försöker komplitera samhällen nu, och det går 
inte framåt så bra alltså! Men men, tillslut så lär de väl bli nå. 
Usch sånt här äckligt snack ska vi inte hålla på med!

Sa just adjö till sötpojkis som just nu sitter på tåget till Danmark där han ska på Metallica, snakepit biljetter den busen. Och vi håller på och lagar mat jag och Cissen. Hamburgare, gott.

Hamburgare är gott.
Plugg är bajs.
Jag saknar Sebastian.
Puss på er.

Hej säger vi

Kategori: Allmänt

Hemkommen från Max där pojkvännen fick träffa på 3 av mina allra närmsta vänner. Edith, Jakob och Julia.

Och nu sitter jag och Cecilia och kollar på nått program om världens tjockaste kvinna. Helt ofattbart att en av hennes skinkor väger 55kg, som en hel människa. Och sen råka hon ramla lite över sin systerson så han dog, och nu planerar dom och mäter å grejar föratt få in henne i rättsalen. Stackars människa. 

Nått jag verkligen måste göra nu är att skriva en bokrecension. Sen ska vi kolla på "Älskling, du har blivit en tjockis". Sen ska jag sova för kung och fosterland! Så sjukt trött. 

HEJ SÄGER VI!

Grattis Hanna!

Kategori: Allmänt

Är hem bara en dag den här helgen, så kom hem igårkväll vid halv 7. När bussen passerade Alfta drog jag med mig Estelle och åt pizza med henne innan vi gick till kyrkan och umgicks med massa myskompisar. Astrevlig kväll, mina vänner är bäst! Mycket bus som vanligt, gratuleranden och prat om my little boyfriend blev det ju också såklart :)

Väl hemma i huset blev jag erbjuden att sova över i syrrans rum, så jag låg där å trängdes med henne inatt. Kan ju också va mysigt :) Sen fick jag ett brådskande meddelande av Pauline, och jag sprang dit å kolla in kattungarna dom fick igår. Så sjukt söta! Man glömmer alltid bort hur små dom är i början, helt stört. 



Nu ska jag äta, duscha, dra väg på kalas för Hanna som fyller 18 idag! Vad stor alla blir. Alla utom jag, liten å skiten ja. Kul de årå :)

flash news <3

Kategori: Allmänt


. . . . .Foto

lite lite lördag

Kategori: Allmänt

Glass till frulle och en stilig Sebastian brevid mig, bra Lördag! 
Tar 16.10 tåget hem, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Å sen hade jag inge mer å skriva, hejdå

..vad vill x-trafik mig?

Kategori: Allmänt

Har en sån kungkväll

Kategori: Allmänt

Är mitt uppe i värsta underbara kvällen nu ja! Kom just hem från Rosehills där 3orna hade sin examenkonsert. Dom var jätteduktiga, och man känner verkligen vilken otrolig skillnad det kommer bli utan dom på skolan nästa år.. Det kommer bli så sjukt annorlunda, kommer sakna dom. 

Och nu sitter jag här, nermyst i soffan med Zipperall och massa ätbart skit. Såsom chokladbollssmet vi gjorde igår, som smakar väldigt mycket kaffe. Ska snart ta å hämta lite glass också. Känns helt awesome att ha en ensam lugn kväll med TV, dator och tjocka massa skit. Känns sjukt awesome. Skulle nog inte kunna va mer awesome!

Nu ska jag hämta glassen och en filt å mysa vidare, hörs! :D

Saknar min babe <3