hejelsa.blogg.se

Tomorrow tonight will be just a memory

Kategori: Allmänt

Har längtats hela dagen efter att älsklingen skulle komma till mig ikväll. Men nu blev det inte så.. Ibland delar mitt liv ut besvikelser.

0.85/2.0 poäng skrapade jag hem på högskoleprovet. Känns ju inte som att man är nått geni när man får under hälften, haha. Under medelsnittet t.o.m :P Men jag tyckte att jag var duktig iallafall! Sitta och skriva i 4h och ändå hålla humöret uppe är ganska bra gjort.
Nu har humöret sjunkigt drastiskt av många anledningar, och jag har lust och dra iväg nånstans jättelångt bort och ta en paus från mitt livs utdelande besvikelser. Fast jag skulle ju ta med mig Sebastian såklart <3



Nu måste jag nog slänga ihop nån mat innan jag ska tvätta klockan 6. Hoppas på ett gladare face imorgon, och hoppas på att Sebastian vill va med mej även fast jag kommer hem sent efter bowlingen med brudarna i Hudik.
Sen åker jag till Edsbyn på lördagmorgon. Skulle åkt skridskor på kvällen då, men eftersom att lillesyster har joinat mig i ägandet av mina skridskor, så ska jag troligtvis hänga med mina fina vänner Estelle och Pauline istället.
Peace out.


Den här vännen är iallafall fin och snäll :)

Photoshoot

Kategori: Foto

Vi slutade matten efter 10-15 minuter idag, så vi fick jättelång lunch. Vi kom på idén att kolla om fotostudion var ledig, och det var den, så vi gick dit och fotade litegranna :) Så här kommer några bilder:

(Typiskt bara att vi får för oss att fota just en dag jag är osminkad, och det händer inte ofta. Så ni får ha överseende med mitt face.)


 

Live från sängen

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen pigg som få. Känns som att jag inte kommer somna på flera timmar.. Men det är nog bäst det eftersom jag skippar sovmorgonen imorgon föratt skriva test-högskoleprov. Inte föratt det är så viktigt, men man vill ju ändå göra så bra ifrån sig som möjligt, och skönt att få känna på innan hur det kommer vara så slipper man vara lika nervös :)

På Sceniskan idag började vi spåna på en krigsdans. Kul var det! Fightas lite.
Efter skolan drog jag hem till Petra och spelade sims! Jag har börjat spela det litegrann nu i min ensamma vecka. Ganska kul faktiskt. Det roligaste idag var iaf när jag tröck att mina simmar skulle "prata minnen" och det enda dom pratade om var spaghetti.. Roligt minne liksom :P

Töntig som jag är så har jag gjort mig och Sebastian. Med Carmichael som efternamn (från tv-serien Chuck). När Sebastian-gubben mådde lite dåligt och blev arg så blev han så sjukt likt sig själv! Ungefär precis såhär ser Sebastian ut när han är sur:

Min look igår, var stilig med min kavaj-väst jag fick i julklapp.


Myspyjamas.



 

Skridsko-bilder

Kategori: Allmänt

Slänger in lite bilder från skridskoåkningen. Men först läre jag förklara den här bilden:

Det var nämnligen så att ena skridskon tröck jättehårt på min åkerkula. Det är tur att jag är smart och teknisk nog att komma på att det gick att fixa med att lägga en strumpa runtom kulan. Blev skitbra, och sen åkte jag som en gud (nja va)

Dom 2 första bilderna är snodda från Klara, Wiidmarken.se


Jag och mina fina kompisar :)
 
 

Grattis till min sötnöt

Kategori: Allmänt

Hemma efter en jätteglad och härlig skoldag. 
Glädjespridningen stog Klara för. Vet ni varför? JO föratt på lunchen, när vi andra satt och åt, och Klara hade varit "hos tandläkarn", så kommer hon till vårat bord, och jag såg det i blicken på en gång: HON KLARADE KÖRKORTET! Jag sprang fram och kramade henne och snurrade runt såatt skogsarna sa åt oss att skaffa ett rum. Resten av klassen verkade inte riktigt fatta vad det var frågan om. Men jag är ju så najs så jag vet saker och ting.. :)
nej, hon var inte sjuk i fredags, inte ett dugg, hon var i Gävle och skrev upp. Men alla jag lura gick på det, mehehe ;)

Efter lunchen hade vi idrott, och då åkte vi skridskor. Jag har kanske åkt skridskor 2ggr dom senaste 5 åren, men fyyy vad kul det var! Jag trodde att jag hade tappat stinget helt sen jag träna bandy i mellanstadiet, men icke. Eller ja, i början så staka jag mig fram med små hackiga steg, men i slutet av lektionen så gled jag som en svan på skrillerna! Så jag kom fram till att det är nog inte så långt borta som jag tror, alltså förmågan att vara duktig på skriskor. Efter några gånger så skulle det nog komma fram, sitter nog där djupt in i ryggmärgen och behöver bara trollas fram lite :)



Nu sitter jag i lägenheten ensam igen. Men Sebastian kommer om 15-20min, så jag är glad :) Tvätt har jag i tvättmaskinerna också, så ska springa ner och tömma ena om 5min, och den andra om 30-40. Hur kan det komma sig att den ena är 40min segare med exakt samma inställning? Sjukt.

3 bra låtar som finns i min lista just nu har ni här:

Red Hot Chili Peppers – Ethiopia

Paramore – Looking Up

Imagine Dragons – Demons

Alldeles ensam

Kategori: Allmänt

Ja alldeles ensam är jag. Och kommer vara resten av veckan. Sebastians klass har nämnligen praktik denna vecka, men inte han, så han är bara hemma och hänger. Han hade kunna varit i min lägenhet om han hade haft sin TV och xbox här säger han. Och jag tänker inte precis kliva upp 6 varje morgon för att åka buss till skolan varje dag bara föratt han ska få spela FIFA.. 

Men jag är iallafall ganska glad! Vet inte om jag berättat det, men i torsdags fick jag reda på mitt betyg i sång, vilket var ett A. Och idag fick jag reda på att jag fått A i Gehörsläran också. Så nu är jag stolt över mig själv :)

Har nyss skapat ett album på Facebook nu, där jag tänker försöka sälja mina kläder. Jag orkade ju inte med köp och sälj som sagt, så jag försöker på egen hand. Det har börjat bra, har fått 2 plagg sålda redan :) Så ni som har mig som vän på facebook kan ju gå in där och kika, kanske finns nått som ni vill ha :)

Nämen nu ska jag göra mig en kopp iskaffe att njuta av, sen ska jag väl chilla liv resten av kvällen. Life alone är inget för mig, så ovan nuförtiden.

Följ mig på instagram @elskkka

Kategori: Allmänt

What is this?

Kategori: Allmänt

Vad är grejen med mig och tjocka böcker?

Dom flesta vet att jag hatar att läsa typ mest av allt i hela världen. Men ändå blir det alltid så att när vi ska läsa på skolan så tar jag alltid en tjock bok. Vad händer liksom?
Nu är det på engelskan vi ska läsa, och jag har gett mig på "Bridget Jones diary". 310 sidor. Förvånad som jag är så har jag redan läst 19 sidor, och man får sån himla lust att skriva dagbok när man läser x)



Började denna dag med lite hantlar, så nu känner jag mig sådär stark igen som jag brukar göra efteråt. Duschat, ätit och handlat har vi också gjort.
Just nu sitter jag och håller på med en hemlis! Ska nämnligen beställa en liten överraskning till Sebastian till alla hjärtans dag, kommer troligtvis och förhoppningsvis bli väldigt uppskattat. Hoppas det blir värt priset :D


Pretty-day

Kategori: Allmänt

Hemma i Föne är jag nu. Jaa, det känns lite som hemma faktiskt! 

Tog bussen från Klara till Ljusdal 10:55 i morse. Gick då upp till lägenheten där Cissi, hennes mor, far och bror var och höll på packa ihop alla Cissis grejer. Började med en kaffeslurk, och sedan hjälpte jag till att bära ut alla saker. Mer än man trodde! Kul att jag har ännu massa mer saker att bära ut om en månad..
När vi var klar bjöd dom mig på mat på Michels, så jag är fortfarande mätt som en pannkaka. Åt som ett djur! 



Idag har jag än en gång fått bevis på att det finns nackdelar med att flytta. Det är ju klart att man får skylla sig själv litegrann. Men ibland är det faktiskt överdrivet. Sorgligt, men sant. 
På bussen hem från Delsbo tänkte jag lite på det där. Jag tänkte på att jag saknar fotbollen så sjukt mycket! Och jag saknar att vara så pass tränad som jag var då för 2 år sedan. Också sorgligt, hur livet går utför. 

Aja, skitsamma. Jag är glad och mår bra :)

Jag hade findag igår! Ni vet, en sån där dag man känner sig mycket snyggare än andra dagar även fast man inte gjort nåt speciellt.

A night in Delsbo

Kategori: Allmänt

Delsbo då alltså. Klara's house. 
Klaras syster var där med sina barn. En tjej och en kille på 6 och 4 år, så det var fullt ståhej i stugan! Jag blev skapligt poppis också. Fick höra att lillkillen brukar vara väldigt blyg för främlingar, men mej satt han minsann i knä på efter några timmar av kännedom. Klara sa innan vi kom dit också att dom troligen inte kommer våga prata med mej. Ack så fel hon hade! Undra om det märks att jag är van att handskas med barn? Man får ju lite erfarenhet när man har 17 yngre kusiner faktiskt :)

Jag och Klara hade iallafall ett mysigt 18-årsfirande med Beck. Lite senare fick John Tucker också vara med och fira :)

 

En sån kyla

Kategori:

Det är sjukt kallt ute! På vägen ner till bussen (som tar 10min max) hann mitt ansikte förfrysa, och på benen känns det som att jag har pösiga jeans fast dom är smäcktight, eftersom att jag tappade känseln i yttre skiktet av mina lår.

Påväg till delsbo är jag. När jag kommer fram så ska jag och Klara köpa lite gottgott till kvällen då vi ska mysa och kika på Beck.

Det syns att jag har frusit iallafall:

Hål..

Kategori: Allmänt

Japp. Fick reda på att vi inte har nån svenska idag, vilket är en dubbellektion, så vi fick ca 3,5h hål. Plus att Klara är sjuk så det finns inte så mycket att göra i mitt liv just nu.

Sebastian slutar alldeles snart, men han är tydligen inte snäll nog att vara mig under min extremt långa rast. Han åker hellre hem. Då ska han inte säga att han saknar mig ikväll iallafall, hans fel. 
Ska åka till Klara efter skolan och fira att hon fyllde 18 igår. Myskväll bara hon och jag :) Och nej, hon är inte sjuk nog att inte umgås med mig. Det kan man knappt bli. Sen sover jag där.
Imorgon ska Cissi och hennes mamma rensa bort Cissis grejer ur lägenheten, så jag ska dit på förmiddan imorrn och träffa dom och kanske hjälpa till lite grann. 
Sen efter det får Sebastian hämta mig nån gång. Och det är alltså hans fel att vi inte kommer träffas på så längen. 
(Han läser inte min blogg, men om han under någon omständighet skulle läsa detta så kommer han bli sur, men då vill jag säga såhär till han: "Jag skulle inte åkt hem om du hade haft flera dötimmar på skolan som du ville vara med mig på. Jag vill va med dig så mycket som möjligt. Slår vad om att du kommer ha skittråkigt när du kommer hem, puss.")

Uttråkad tjej:

Grattis Klara

Kategori: Allmänt

Idag fyller Klara år hörrni! 18! Vuxen! Jag är jätteavis. Skulle jag fötts tidigare så hade jag kunna gått på balen med Sebastian så jag slapp skicka väg han med nån annan random brud. Surt.

Men aja. Idag är det Klaras dag. Och därför är dessa gulliga bilder tillägnat henne. Puss! 

 

Men tja!

Kategori: Allmänt

Ja, jag är med Sebasian. Det behöver ni inte ens spekulera över. Det är ett faktum att jag är med han när det inte dyker upp några inlägg.

Nyss hade jag tänkt att sova. Kollade på Prison Break och somnade och ville bara fortsätta. Men sånt får man inte göra i det här huset tydligen..

Trots dålig bloggning har jag inget att skriva om, tjohej.

fin dag idag

Kategori:

Såhär fint var det ute när jag vaknade imorse:




Eller ja imorse, när jag vakna. 12:30 var väl klockan. Hade tänkt att jag skulle sova ut idag, och det lyckades jag verkligen med. somnade innan halv 12 så de blev över 13h. Skapligt utvilad, skönt.
Kände mig lite taskig när jag somna i soffan när Edith fortfarande var hos mig. Men jag hade ju faktiskt bara sovit 6h natten innan, så jag var döslut.

Sitter på bussen påväg till ännu en skolvecka nu. träningsvärk i ryggen har jag sen innebandyn igår, och lite i ena skinkan, nice de.
Längtar till gympan på tisdag! då hat vi boxning och jag ska kötta järnet! Så då hoppas vi på träningsvärk på onsdan också. Boxning är nog det roligaste man kan ha på gympan, helt seriöst, älskar det.
När jag var yngre så ville jag börja träna boxning, men det blev inte av eftersom att det inte fanns i Edsbyn.. skulle gärna villa börja nu också, men känns lite sent om man ska bli nå bra nångång.. Har inte kollat upp om de finns i Ljusdal heller, men tror nog inte det. Det kanske finns på stället jag hamnar på efter gymnasiet, vart de nu blir :)




yupp ja

Kategori: Allmänt

Tandläkarn, ett superskönt innebandypass och en trevlig förmiddag med farmor och farfar är vad jag har hunnit med idag. Det är så sjukt jobbigt att kötta innebandy en timme när man är så otränad som jag, men så sjukt kul! Varje gång jag spelar så känner jag hur gärna jag skulle villa kunna vara med varje gång. Varje lördagmorgon och onsdagskväll. Men det blir ungefär var 4-5e lördagmorgon, max.. :/

Tandläkarn gick bra iallafall, klar på 10min och inga hål. Hon tyckte att jag hade fått jättefina tänder :)


My favourite TV-shows

Kategori: Allmänt

1. One Tree Hill

2. Chuck

3. House

4. HIMYM

5. Dexter


1. Who is your favorite character in 2?: Chuck Bartowski

2. Who is your least favorite character in 1?: Vill säga Dan, men utan han hade det inte blivit bra. Så jag vet inte. 

3. What’s your favorite episode of 4?: Ingen aning

4. What is your favorite season of 5?: 4, Trinity.. ;)

5. What’s your favorite relationship in 3?: Cameron och Chase. 

6. Who is your anti-relationship in 2?: Sarah och Daniel Shaw, ew. 

7. How long have you watched 1?: På mellanstadiet.. 2005 kanske.

8. How did you become interested in 3?: Brukade kolla på det med Pappa om kvällarna när jag var yngre.

9. Who is your favorite actor in 4?: Neil Patrick Harris 

10. Which show do you prefer 1, 2, or 5?: 1

11. Which show have you seen more episodes of 1 or 3?: 1, har sett säsong 1-4 säkert 5 ggr. 5-8 2-3ggr, men 9an har jag bara sett 1 gång än så länge. 

12. If you could be anyone from 4, who would you be?: Lätt Barney

13. How would you kill off your favorite character in 1?: Jag skulle inte döda nån

14. Would a 3/4 crossover work?: jag vet inte vad det är..

15. Pair two characters in 1 that would make an unlikely, but strangely okay couple: Brooke och Skills 

16. Overall, which show has a better cast, 3 or 5?: 3

17. Which has better theme music, 2 or 4? 2.. Varför stod inte 1? One Tree Hill har bästa musiken i världen!

18. Which show would you want a spin-off of? Vet inte vad det är heller.. :)



 




ck levererar

Kategori: Allmänt

Varför, varför, varför är man pank just när H&Ms vår-katalog dumpar ner i postlådan?! Aja. I will try to resist then. 
Fick iallafall kläderna från Haléns idag. Och jag har lärt mig (once again) att man inte kan köpa Bhar utan att prova. Denna BH visade sig vara jätteplatt, så både BHn och den matchande trosan åker tillbaks! Men allt annat passade perfekt. Så nu har jag ett par nya pyjamasbyxor, vindjacka, 2 linnen, en glesstickad t-shirt och en fin blus :)

Vet ni vad? Jag har blivit kär. I en klocka. Jag och Sebastian hitta den på tradera igår. Synd bara att budgivningen gick upp till alldeles för dyrt. Men men, man kan väl inte förvänta sig så mycket när den kostar drygt 2000 orginal, på tradera.
Men den är så vacker! 
 
 

Home alone

Kategori: Allmänt

I lägenheten är jag ikväll! Jag har precis käkat middag och sitter nu och arkiverar massa gamla papper som jag har i mitt överfulla kollegieblock jag berättade om tidigare. 
Så mycket mer än såhär har jag väl inte riktigt tänkt att jag ska göra idag. Om jag inte lägger mig allt för tidigt så blir det nog lite dansmatta senare. Var längesen nu! Man måste ju passa sig så man inte tappar stinget. Lite träning kan det ju också räknas som! Gött. 

Imorgon är det Torsdag. Kan hända att jag blir forever alone då också, för Sebastian börjar senare än mig på fredan, så han vill ju inte kliva upp och skjutsa mig precis.. Can't blame him. Jag skulle aldrig gjort det. Och sen ska jag ju till byn i helgen, så det tragiska är ju att jag inte kan va med Sebastian förrns Söndag kväll då. Men men, vi får se hur det blir! 

Såhär såg vi ut igår, söta som få:

Idag är det Johans födelsedag

Kategori: Allmänt

Juste! Idag fyller min käre vän och klasskamrat Johan Svedberg 18 år! Det firade vi såklart med kladdkaka! (Jag betalade, så jag hoppas jag får lite pengar av klassen! :P)

Annars har väl dagen varit lite crazy, en helt vanlig dag alltså. Vi tar det i bilder:

Började dagen med musikproduktion. Vi har som sagt gjort en egen låt där, och idag la jag till ett skönt plinkelink på keyboarden.


Massa 97or är och kollar runt på skolan den här veckan, och dom får tydligen macka och festis gratis. Jag hitta en oöppnad festis.. (a)


Johaaaaan 18!! Jag och Klara drog till ICA och fixa tårta å ljus. Han blev glad :)


Avslutade dagen med att sminka Klara lite. Använde hennes läppglans som rouge.


På sceniskan gick vi igenom en av danserna. Kan säga att det är inte det lättaste att lära ut en koreografi till 15 pers, de flesta helt oerfarna dansare. Men ganska roligt :) Eftersom att jag tycker om Jakob och Klara mest så ska dom få privatlektioner så dom kommer bli bäst. 

Papperskaos

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan och väntar på sceniska som börjar 16.15. I väntans tröga tider passar jag på att rensa min datorväska som verkar ha samlat på sig tusentals papper i sin livstid. Kolleigeblocket var visst ännu värre.

Såhär känner jag mig ungefär: 




De senaste dagarna har jag tänkt jättemycket på hur jag vill bo inom de kommande åren. Haha. För det första så vill jag ju hitta en etta, typ nu på en gång. Men jag har mestadels tänkt på tiden efter gymnasiet. 
Jag har ingen aning om vad jag kommer göra, om jag kommer jobba eller komma på nått att plugga direkt. Men jag antar att Sebastian kommer hitta nånstans han vill plugga, och då räknar jag med att det är där jag kommer hamna. Det är tur att jag är så open minded så jag kan bosätta mig vart som helst :)

Igår tänkte jag jättemycket på mitt framtida syrum! Jag tänker ha en liten vrå, som en klädkammare ungefär, där jag tänker ha symaskin, tyger, sytillbehör och annat pyssel. Och där ska jag skapa skapa skapa! Jag tänker göra sömnad till en fritidssyssla när jag slutat skolan och förhoppningsvis har lite mer tid. 
Jag klickade runt på tradera efter tyger och sydockor m.m. också. Jag längtas. Det är för mycket av skolan kvar.. :S 




Gooo internet

Kategori: Allmänt

Nu har internet en bra period tror jag! Har inte brutits på hela 5 minuter!! 
Då jag inte är i en bloggperiod så nöjer jag mej med att säga att jag pluggar klappningar, och Sebastian dammsuger. 

Neee jag skoja, lite mer vill jag säga å.
T.ex att jag har tränat idag! På eget bevåg! Först så spelade jag och Sebastian "Adventures" på kinect. När man håller på i över en timme så kan det bli lite svettigt, och räknas lätt som ett träningspass. Men sen efteråt när vi kom upp på Sebbens rum så tog jag mej en hantel och kötta på lite! Så det blir nog lite träningsvärk i armarna imorrn kan jag tro.. Men det är för mig ett plus :)

Nuså har jag pratat klart. Ciao.


Dålig bloggning

Kategori: Allmänt

..som vanligt alltså. Men inte nog med att jag är med Sebastian den här gången, internet hoppar på och av hela tiden också. Törs inte skriva mer när det dör vilken sekund som helst, så hejdå! Vi ses.

Fynd ju

Kategori: Allmänt

Nämnde lite halensshoppande igår. Allt var faktiskt på rea, och det allra mesta behöver jag.. :)



 
 

I'm just like you, only prettier

Kategori: Musik

Skulle villa slänga ut 2 sköna musiktips faktiskt.

Den första har jag faktiskt otroligt nog fått från skolan. Vi fick en ensamblelåt i tisdags som föll mig helt i smaken. Jag har ju alltid varit lite countrybrud. Så låten jag tänkte dela är denna: 
SOMEBODY LIKE YOU - KEITH URBAN (<--spotifylänk)

Den andra är en låt jag fått från mi padre! Han har bra musiksmak han ska ni veta, släkt med mig.
ONLY PRETTIER - MIRANDA LAMBERT (<--spotifylänk)




Mys i sängen

Kategori: Allmänt

Den där rubriken lät lite småbusig va! Men det är inte alls som det ser ut...
I varsin ände av sängen, med varsin dator sitter jag och Sebastian. Tidigare var der onlineshopping som gällde för oss båda. Tradera för han och Halens för mig. Jag som lovat att inte shoppa förrns mars! Men det var superrea.. Och mina kvinnliga familjemedlemmar skulle ändå beställa, så jag var praktiskt taget tvungen! 

VI har ju som sagt bestämt att vi ska bli sportiga Sebastian och jag. Har gått ganska bra hittills! Måndag + tisdag + onsdag + idag så har vi varit ute och gått! Minst 4km på varje runda. Plus att i måndags körde vi lite med hantlar, och i tisdags hade jag styrketräning på gympan. Så vi är ganska bra påväg! Hoppas det håller i sig bara.

MAN ÄR VÄL LÄCKER!! 

Musikproduktion

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan nu och har musikproduktion. Det är en riktig krångeldag idag! 

Vi ska spela in en låt vi gjort själv. Vi började innan lovet, och nu hittar vi inte inspelningen så vi måste spela om allt . Supernajs? nä. 
Och inte nog med det så låter virveltrumman CP nu, så den ska också bytas. Krångeldag sa jag ja! 

Det är 1.15km från min lägenhet till skolan. Hejdå.

Ingen bloggning = Sebastian

Kategori: Allmänt

Som vanligt: Inget bloggande = Sebastian.

Men nu har jag lite tid allt! För han står och häver på massa silicon på ett blått rör han tänker förvandla till en klocka. Har har roliga idéer den pojken :)

Måndag idag. Skola imorrn. Tänkte bo i lägenheten hela den här veckan. Haha. Fult att jag aldrig är i min lägenhet.. men nuså! 4 dagar iaf. Det värsta blir väl att bestämma mat,till skolan och diska. Men jag har ju gjort det förut så nog ska det gå! 

Mer orkar jag inte skriva for now. Bara att jag redan har tröttnat på att lägga ut kläder på köp och sälj, så jag försöker komma på en ny lösning att få allt sålt. Kom gärna med förslag! :p

Hårfärgning

Kategori: Allmänt

Blev inte så stor skillnad. Men iallafall lite mörkare, och lite mer kopparfärgat :)







FINALLY

Kategori: Allmänt

 

I hear stories of your smile

Kategori: Allmänt

Även denna dag slutade som dom allra, allra flesta dagar: i sängen. 

Som ni hört 1000 gånger spenderades dagen i Gävle. Gått och saknat Sebastian har jag också gjort. Nu på kvällen kom Edith, Bettan och Pauline. Vi tittade på Gladiatorerna och sedan en film som var bra, och rolig. "We bought a Zoo" heter den. Kul film.

På min lista inför morgondagen står dessa topics: Packning, träning, duschning, hårfärgning, ansiktsmask med syster och till sist pulkaåkning på kvällen. Om jag hinner (vilket jag inte kommer göra, för det gör jag aldrig) så ska även glasskåpet + lådor, dattduksbordet och skrivbordet + lådor få sig en riktigt rensning. Dom är lite avundsjuka på garderoben vettni, som har blivit 35 plagg rymligare.

Nämen nu är det väl dags att släcka ner för dagen. Men imorrn tänker jag iallafall sova ut! Blir inte mycket sånt i mitt liv nu för tiden. Godnatt på er.

Dagens köp:

Kategori: Allmänt



Nu ska jag ta tag lite i mina säljningskläder. Bestämma lite grundpriser vore bra. Och viktigast av allt. Lägga ut det på köp och sälj. Gjorde just en liten räkning. 35 plagg är det jag ska försöka sälja, inte dåligt ni.
 
 

Nästa station Gävle, Gävle

Kategori:

Nä nu ljög jag lite. Ockelbo ska komma före också. Har precis lämnat Holmsveden.

Sitter på tåget och pluggar jag. På provet i Gehörsläran som vi ska ha nån gång i januari så ska vi klappa efter noter. Kan nog faktiskt säga att det är svårare än det ser ut. Testa?


En riktig kläddag

Kategori: Allmänt

DAGENS SHOPPING I GÄVLE:




Nallat från syrrans garderob:

Och sen så har jag spenderat hela kvällen åt att stryka och knäppa kort på alla kläder jag ska sälja. Hujeda mig vilken dag. Nu vill jag sova. Synd att man inte får sova länge bara, föratt man ska upp å åka till exakt samma ställa man var för några timmar sen. Och 15 mil bort. Nice? Nä. 

Åka bil

Kategori:

Sitter i bilen ny påväg hem från en shoppingdag i Gävle med familjen - broder. Hittade en del, nöjd faktiskt :) Kommer inte ihåg vad jag köpt, som vanligt, men kan hända att jag skriver in det här senare.

Det jag helst ville ha (färgade kavajer) har jag spart tills imorgon. Yep, ska dit imorgon med. Känns ganska värdelöst att åka till Gävle bara föratt hämta plastskenor. Och att dom kostar mig nästan 1300 spänn får det inte att kännas bättre heller. Men känns väl lite bättre nu när jag Vi näsparde kavajköpandet tills dess, funderar lite på en röd D&G väska också (fejk såklart). Så lite nödvändigt känna det väl ändå att åka dit nu :) Det är den sammanlagt 5h långa resan som stör mig mest...

Vi börjar närma oss byn iallafall. Nånstans mellan Bollnäs och Alfta befinner vi oss. Känns som jag bara vill sova så fort jag kommer hem. Vi får se hur det blir med det.

Burn baby burn!

Kategori: Allmänt

Har ni nå nyårslöften då? 
Jag har 2:
1. Stanna med Sebastian.
2. Börja äta fisk.
 
Den sista hade ni inte väntat er va?! Jag tycker att dom allra flesta fisksorter är jätteäcklig, men jag har bestämt mig för att lära mig tycka om det. Eller ja, äta ba! Gott eller äckligt, käka på.



Men nu har jag iallafall gjort det jag skulle göra! Rensade ur garderoben i Edsbyn i söndags. En del kläder gick till lillesyster, en del till Erikshjälpen, och resten är i så bra skick, så har tänkt att jag ska försöka sälja det allra mesta :) Så håll utkik på Köp och Sälj! 

Jag är långt ifrån klar med rensandet dock. Det jag har kvar att rensa i Edsbyn är smink, skrivbordet och alla skrivbordslådor, mitt stora glasskåp som innehåller allt mellan himmel och jord, och mitt nattduksbord som inte heller är så tomt.
Sen ska jag rensa ur garderoben i Ljusdal också, vilken innehåller mycket mer kläder än vad jag har i Edsbyn.


 
My beloved boyfriend sitter och spelar data. Det är därför jag bloggar så mycket. Men nu ska jag nog serva han (och mig själv) litegrann och gå till köket och hämta lite Panna cotta som finns kvar sen nyårsaftons efterrätt, mums.

Top 4 happenings 2012

Kategori: Allmänt

Har tänkt över lite vad som har hänt det passerade året. Kom fram till att dom 4 största händelserna ser ut ungefär såhär:



Förstår ni inte bilderna så menar jag alltså detta (kalendrisk ordning)
Skaffade min allra första lägenhet i Mars.
Blev tillsammans med Sebastian i Juni.
Sri Lanka resan i Oktober.
Och sist med inte minst, blev av med tandsställningen och fick ett nytt leende i December.


 

2013

Kategori:

Ja då är det alltså 2013 nu då. låter väl trevligt? :)

Jag och Sebastian tog buss å tåg vid 12 till Föne, och nyårskvällen har spenderats här hemma med Sebastians föräldrar, syster, systerns pojkvän och en vän till henne. trevligt. Gomat och alldeles för mycket Chuck för våran del!

Nu har jag just duschat av mig 2012 och lagt mig i sängen som en helt ny människa, typ. Gott nytt år på er!