hejelsa.blogg.se

Valborgskvällen

Kategori: Allmänt

Jooni kompisar, såhär ser min kväll ut:
  1. Grilla korv med släkten
  2. Öva till konserten
  3. Ha konserten!
Juste, jag och mina coola polers spelar ikväll på hallen vid halv 12 är det beräknat, kom dit å va med! :D

en klick nagellack på skrivbordet är alltid bra att ha, nu drar jag huj!

men röv?

Kategori: Allmänt

JAG FÅR PSYYYYYK MIN MOBIL HAR DAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!

Fast vädret är fint. Det är bra. Jag äter chokladpudding och känner mig jättetjock, mmmmm :)

Ikväll har vi konsert, det är bra.

You play tricks with my head

Kategori: Allmänt

Fullt planerad dag imorrn! 
  1. Förmiddag - Sova
  2. Eftermiddag - Rensa garderoben
  3. Kväll - Konsert på hallen, kom dit!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
Fint väder idag. Inte så varmt som jag vill att det ska va, men fint är det :) Hoppas det bli så fint till veckan som vädersajterna säger!



Idag verkar det bli att vi drar till stugan där stora delar av släkten redan är. Det har planerats ihop en gemenskapsdag, då vi ska umgås och sätta ner bryggan i vattnet. Isen är ju borta och sommaren är här snart! Alltid lika trevligt att träffa min underbara släkt :) 
Men först ska vi äta gomat! Vet inte riktigt vad, men de luktar gott! 

Tror jag ska ta och börja rensa ur garderoben också. Behövs! Så sjukt mycket jag inte använder, och då har jag bestämt mig att inte tveka med att lägga undan, och inte tänka "jag kanske använder den nån gång" som jag brukar tänka. 

Men ni får ha en trevlig dag iallafall! Det ska jag iallafall :)

GangsterS

Kategori: Allmänt

Jag orka mig iväg ikväll. Har fortfarande huvudvärk dock. Men jag har haft jättetrevligt! Först fika och jox på kyrkan, sen drog vi en snabbis till stora stolen, killarna åkte bil och moppe medans jag och Pauline gick i kylan.. Lyxliv. Hängde på 12an resten av kvällen sen. Har inte varit där på evigheter! Träffade lite gamla, saknade vänner, och köpte mig en milkshake! Taggar nyttigt liv till veckan.

Här är jag och mitt gangstagäng! Vi är cool.

Find me in the river

Kategori: Allmänt

Hittade skor idag iallafall, blev ett par ljusblåa fake-converse, nöjd :) 
Fortsatte "shoppingrundan" med att köpa en jättesöt t-shirt på Linnéas lagerrensning, och sen en jättemysig hoodie på Erikshjälpen. Halva priset så de blev en 20a! Grymt. En söt liten spetsduk till köksbordet hitta jag med :)

Grymt skönt att börja dan med innebandy iallafall. Men nu har jag extremt ont i huvet. Ska snart ner och öva till konserten, sen får vi väl se åt vilket håll huvudvärken går, så får vi se om jag orkar med nått ikväll.. Hoppas de! 


Jag har fattat galoppen

Kategori: Allmänt

Hemma i min kära by. Känns skönt att få va hemma 2 dagar extra den här gången! Ser först och främst fram emot morgondagen. Börja med att kliva upp asatidigt och spela innebandy. Sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi kolla på skor och sånt. För vet ni vad?! Skorna jag köpte igår är nu ett minne blott. Dragkedjan strejka när jag skulle häva ner dom i väskan. Ska byta mot andra eller pengarna tillbaka nästa tandläkarbesök. 

Jag är helt sjukt död just nu. Sov inte många timmar alls inatt för det första. Övernattade ju på elevhemmet, så jag hade annat för mig än att sova :) Och sen har det varit en allmänt hektisk dag också. Huvudvärk och trötthet hela dan, trökigt väder, stressigt mellan skolan och tåget, dansat alldeles för mycket nu på kvällen. OCH lyckades äver stoppa i mig massa skit såklart. Har sjukt ont i magen nu.

Tandläkarn gav mig jättemycke nya saker i nederkäken, så nu är det proppfullt, och jag har skavsår. Har kännt mig handikappad i munnen ända sen jag klev upp ur tandläkarstolen.

Gävle-shopping!

Kategori: Allmänt

Hänne kommer en del av de jag köpte i Gävle idag!


Ormskinnsmönstrad blus från H&M
Svarta helt vanliga jeans från Cubus
En BH gömmer sig också därunder


Superniceig T-shirt!


Typ världens mysigaste linne


Den häääär ska jag glänsa i i sommar!!


Bara jag som älskar att Din Sko har stora barnstorlekar? :D



Typ världens sötaste bikini

Köpte och ett par svarta leggnins och ett svart linne, men de vet ju alla hur de ser ut :P

nu ska jag ta en snabb dusch, sen dra upp på elevhemmet och spendera natten där! Wiiie! :D

Sitter på tåget påväg hem efter en helt un...

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget påväg hem efter en helt underbar dag i Gävle med min kära lill-kusin pauline :-) helt super att vi fixat så vi åker till tandläkarn samtidigt, då kan man ju ha såna här trevliga shoppingdagar som vi haft idag! Man kan ju säga att ja lyckas bränna bra många 100-lappar.. Men jag är aaaaaasnöjd med alla mina köp, och enligt mig köpte jag inte nått onödigt alls :D Det kommer bilder på allt sen, längtar själv tills att få prova allt jag köpt ;D

Filmstjärnor!

Kategori: Videos

Klara var mer än glad över sitt betyg på Naturkunskapsprovet!

Veckans träning so far

Kategori: Träning

Jo du jag har minsann motionerat varenda dag hittills i veckan! Har inte gått mer än 2 dagar, but still.
  • Igår: gick som sagt på en 40minuters promenad.
  • Idag: 20min intervalllöpning, (25 minuter i solen) 20x3 utfalls steg. Tränings värk imören då kanske! Kan ju   hoppas.
Kom på värsta perfekta rundan man kan köra på soliga dagar! typ som ajg gjorde idag, mehehehehheheheheheheheh.

Efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

Såg ni regnvädret tidigare, hujedamig. Såg ni hur det vände? Själv gick jag in på en 30minuterslektion, då spöregnade det och jag smidde planer att gå till elevhemmet tills det sluta regna. När jag kom ut från lektionen strålade solen och det var jättevarmt och skönt att gå hem :)

Nu har jag tänkt att ge mig ut på en runda runt kyrksjön. Om det blir springa eller gå vet jag inte än, men det lutar åt springahållet, lite för dåligt klädd för att gå, vill ju inte frysa :P Blir nog något åt intervallhållet kanske. Roligare än att bara jogga om inte annat. 

Det är såhär det blir när man är ensam i en lägenhet för länge:

Ensamt i lägenheten

Kategori: Allmänt

Orka inte med elevhemmet nått idag. Blev tvärtrött och hade huvudvärk, så jag brände av 2 avsnitt HIMYM, sen kände jag hur desperat jag ville ut och få frisk luft, så jag tog en härlig 40minuters promenad runt kyrksjön. Grymt skönt var det! 
Kom tillbaks för ett tag sen, och nu har världens bästa pyjamasbyxor åkt på, och jag har myst ner mig med filt, middag och CSI. Det enda som saknas är sällskap. Loneliness is not a friend of mine.



Princesslikt klädd kan man säga!
Charmigt.

Måndagsdilemma

Kategori: Allmänt

Begav mig till elevhemmet och botade en sjuk idag efter skolan! Närå, men jag umgicks lite med na, Tove alltså, hon är lite småsjuk sådär. Men inte stoppar det mej! Jag är ju odödlig :)
Trots sin sjuka skulle Tove väg och rida, så då släppte dom av mig vid Coop, så jag handlade och gick hem.

Nu har jag skrivit nästan 2 word-sidor med massa samhälle. Skulle lämna in det senast idag, och då räknar jag idag till klockan 23:59, sådeså. Det kan han ju inte klaga på iallafall.
Nu är jag sjukt trött, och har ont i huvet och magen. Känns som ett bra tillfälle att sova en stund! Ska nog iallafall lägga mig i sängen med nått avsnitt HIMYM, så får vi se om jag tar en liten tupplur eller inte.

Ikväll ska jag iallafall ta mig upp till Elevhemmet om inte Cissi kommer hem. Vet inte om hon kommer idag eller imorrn. Men kommer inte hon ska jag umgås med alla som orkar på elevhemmet! 

Mitt hår är kort, huj.

Myskväll ändå ju..

Kategori: Allmänt

Livet som ensamboende skulle nog kanske funka för mig ändå. Har haft jätteskönt ikväll, pluggat lite, tog ett underbart skönt bad, och nu sitter jag i soffan och myser med "Smartare än en femteklassare", filt, världens mysigaste pyjamasbyxor. Skriver nota gör jag å :) 
Det enda negativa just nu är att jag är fruktansvärt hungrig, men orkar inte göra ordning nånting.. 

.. Lassa Kronér låg just och rulla runt på golvet.. skulle föreställa break dance.

Home alone

Kategori: Allmänt

Kom hem till en tom och ensan lägenhet denna söndagskväll. Cissi kommer nämnligen imorrn istället. 

Så.. vad gör man nu när man blev ensam då? Tro det eller ej, men jag har en strålande idé! Ingen av oss har faktiskt provat badkaret ännu, så jag tror att det får bli ett litet bad senare ikväll! Först måste jag fixa med matplanering, läxor och packa upp. Även fast det känns mysigt att göra allt det nybadad så tror jag det känns chilligare att göra hårdläxan innan, och sen slappna av i badet, bekymmerslös. Mmmm :)

Det är samhälleuppgiften jag måste fixa klart tills imorrn. Har gjort några intervjer och ska nu sammanställa till nån form av nånting som jag inte riktigt vet vad som är meningen att det ska vara.. Får gå till experterna i klassen med detta problem efter jag är klar med inlägget tror ja nog.
Skaffa en asrolig app nu i helgen! Eller, så rolig är den egentligen inte. Det gissar åldrar på bilder. Roligast hittills är iallafall när jag gjorde på klassfotot. Vi 16-17åringar blev allt ifrån 11-42 år, och den kunde inte lista ut könet på Klara, Petra och Cissi. Så roligt x)

Trevligt hemma hos Filippus!

Kategori: Allmänt

Haft en jättetrevlig kväll hos Filip! Käka gofika gjorde vi, och utsatte stackars Nai för psykologen, kul när dom är så fruktansvärt lost ;) Kungen själv (alltså jag) löste ju problemet på 10-15 minuter när jag blev utsatt. Skryta lite får man ju :) Nått mer jag gjorde under kvällen va att testa massa nya appar, hitta några skitroliga faktiskt. Nu har man ju lite att utforska på bussen imorrn! 

Avslutade kvällen med en trevlig promenad men mina kära vänner Sanna, Pauline och Bettan. Sköna brudar! Nu ska jag fortsätta app-leka, moahahhaha. GODNATT

Jaha?

Kategori: Allmänt

Snö? Men va? joorå, nog äre aprilväder allt..



Okej, riktigt sådär mycke snö är det inte. Den där bilden är från förra vintern i februari. Men det är nog nära på nu snart! Usch ja orkar ine, har frysit nog för iår!

Visst är man charmig allt

Kategori: Allmänt


Jomen man har väl sina stunder. Snodde bilden från Klaras blogg

Morgondagen är till stor del ett mysterium.. Jag borde verkligen göra nått träningspass, för vet ni vad? Jag har gått upp ännu ett kilo sen förra helgen, och nu måste jag sätta stop! Vågen har aldrig visat mer, och mer ska det inte bli heller! 
Men på kvällen ska jag iallafall hem till Filip och ha det jäääättetrevligt, för jääääättetrevligt är precis vad man har med mina vänner det :) Innan vi ska dit borde jag dra ihop Adina and the gaaang å öva lite inför våran konsert sista april. Hoppas verkligen vi får till dedär alltså, annars blir de nog pinsamt :P

Skoldagen idag va liksom skön. Började med att sova alldeles för lite, så första lektionen var fokuset på noll. Fortsatte dagen med att hoppa över nästan 50 tal i matteboken föratt jag inte vill ligga efter, fick reda på att jag fick B på nationella i tisdags, och sen jolla vi runt själva i pingissalen på idrotten :)




Cheewaaaooowws! Vad är de här för väder då...

Kategori: Allmänt

Cheewaaaooowws! Vad är de här för väder då egentligen? Bara av att gå från station till bussen blev man ju ett snömonster... Skönt å komma hem iallafall efter en Ljusdalsvecka. Förresten så fick jag typ 2 kvadrat cm choklad av klara igår, så det blev 3 veckor med godis ändå.. Men den här helgen blir vändningspunkten! :-)

kort å gott

Kategori: Allmänt

Fick med mig Cissi upp till elevhemmet såhär på kvällskvisten. I brist på annat så parkera vi oss i Pontus rum och kolla på TV hela kvällen. Jättetrevligt var det :)
Tog cykeln dit så det gick undan på vägen hem! Nu sitter vi och varvar ner med varsin dator i köket, och jag har ätit massa mackor och glass (så gick det med de nyttiga livet ja babbla om igår) å grejer, och Cissi sitter och är avis. Hon får ju inte äta 3 timmar innan hon ska sova.. :P Borde börja med det jag med kanske.. :P


Surrigt

Kategori: Allmänt

SNART SKA VI TILL ICA OCH KÖPA GUACEMOLE ATT HA TILL VÅRA TACOCHIPS OCH VÅR TACOPAJ. Gott. Frulle tills imorrn ska vi också ha.
Diska måste vi göra, svinstia i köket. Börjar med att handla, sen äta, sen får vi se när disken tar vid..

Kvällen är oklar. Tror jag har lust att befinna mig på elevhemmet faktiskt, fast den jobbiga delen är att gå hem i kylan sen.. å juste, cykel.

Jag är virrig. Nu ska vi handla. Hejdå

Serious talk. Värsta uppsatsen

Kategori: Tankar och åsikter

Just lagt mig i sängen nu. Ligger här och känner ångest över allt jag ätit de senaste veckorna. Så nu har jag bestämt mig att det är slut på det här. Tänker inte ens satsa på "3 veckor godis varje dag". This is it. De 2 rader jag har kvar av dagens chokladkaka ska jag spara till tågresan hem på fredag, sen är det nog. På riktigt.
Jag vet att jag kommer va godissugen ungefär hela tiden, har ju liksom byggt upp ett beroende, eller vad man ska säga. Men från och med nu är jag verkligen bestämd på att trotsa godissuget och fylla upp det med nått annat när suget kommer. Som t.ex frukt, juiciga drycker eller helt enkelt bara vatten, sägs att det funkar med. 

Kritiserande och känsliga människor bör inte läsa detta (men jag läre skriva av mig, min blogg):
Jag vet att jag är smal, jag vet att jag inte behöver gå ner och jag vet att folk som är större än mig tar illa upp när jag pratar om att jag lagt på mig. Men det är verkligen så att jag har lagt på mig en hel del sen jag flytta hit. Nog föratt jag vägde ännu mindre just i början eftersom jag var sjuk och knappt åt på ca 4 veckor. Från den vikten har jag gått upp 8 kg. 5kg från min "standardvikt" som jag haft de senaste 3 åren. Och under dessa år har jag kämpat för att komma upp i den vikt jag har nu utan att lyckas. Men det skulle ju va i muskler. Och nu när jag står här i min "idealvikt" som jag velat haft under många år, då är det allt annat än muskler som orsakat alla extra kilon. 

(nu är det lite chilligare text som alla kan läsa ;))
Jag förstår inte riktigt var motivationen till träning tagit vägen heller. Jag har nästan alltid haft den, iallafall de senaste åren då jag satsat på minst 3 kg muskler. Men nu har det känns annorlunda. Jag har inte velat gå till skolgymmet om jag inte får nån kompis med mig. Jag har inte velat ut och springa föratt det varit så kallt. Hade tänkt att sätta igång med springning och mer gym nu efter lovet, men åkte ju på en pangförskylning och en sjuk massa läxor! Men jag tänker verkligen kämpa för att få tillbaks motivationen. Verkligen ge mig an att träna även fast jag inte har lust, få in rutiner, sluta tjocka en massa godis å joll hela tiden. 

Nästa vecka ska verkligen bli vändningspunkten för mig. Och jag ska ha det här inlägget som inspiration och peppning om motivationen börjar blekna. Och om ni kommer på mig att göra nått som går emot detta. Påminn mig! Säger jag emot, förbjud mig.



Just nu bryr jag mig inte om vad folk tycker om att jag, som är så liten skriver om de här. Även fast jag är långt ifrån överviktig så är den här livsstilen inte hälsosam och måste få en förändring, så jag tycker inte det är fel av mig att skriva om, även fast jag vet att folk kan ta illa upp. Men det är min blogg, mitt liv, och jag som bestämmer över det. Så jag tycker inte att folk ska behöva klaga.


No doubts

Kategori: Allmänt

Förstår ni sorgen när man sitter och äter choklad och inser att man egentligen är sugen på morötter? Att man sitter och äter joll när man egentligen är sugen på nå nyttigt är ju hemskt och äckligt. Fy.
Jag och Cissi sitter här med varsin chokladkaka och har skuldkänslor och känner oss fet som få. 

Jag åt inge godis igår, men massa chokladbollar, men om man bortser från det så har jag ätit godis varje dag i 2 veckor och 5 dagar.. det är vidrigt! Och nu när jag tänkte att jag skulle röra mycket på mig den här veckan så drog jag ju på mig världens förskylning, så de går ju inte. ÅÅ! vad irriterande allt är! 

Men nu har vi iallafall bestämt oss för att nästa vecka ska vi vara helt tvärtemot den här veckan. Blir vi godissugen ska vi käka frukt. Hålla efter med diskning och städning. Den här veckan är det kaos ska ni veta. Gäster är inte välkomna i dagsläget... godnatt

watch it

I'm all with you, hun

Kategori: Allmänt

Har just suttit och fixat med ackord på massa låtar och skickat ut till mina och adinas musiker till sista April. Juste! Sista april ska vi ha en liten konsert på senare kvällen. Vet själv inte så mycket, inte ens vart vi ska vara, Bettan som har kollen! Men kom dit edsbybor! Kommer väl mer info närmare, när jag vet och sånt :)

Nationella gick asbra. Dom tyckte att det lät välplanerat å grejer, de kan man väl inte säga att de va.. haha :P Men jag tyckte att det gick skitbram och tror faktiskt på minst D-C, hoppas på C :)

Sånglektionen gick i överlag bra, med tanke på hur sjukt förskyld jag är! Var både hes och täppt i näsan, så bra på å sjunga kan man väl inte kalla att jag var, är inte ens bra på att prata just nu.. :P Hatar att inte kunna andras genom näsan, värsta ja vet.
Har egentligen planerat att hänga på elevhemmet och spela innebandy ikväll, men vet inte om jag orkar. Så sjukt förskyld! Borde nog egentligen ligga här hemma och vila sönder, sova bort de! 

shared thoughts on shared pages

Kategori: Allmänt

Det ligger en mumsig chokladboll brevid mig, och jag är inte ens sugen på den. Så hårt jobbar jag med mitt tal just nu! Tycker jag får till det ganska bra ändå, bara jag får ihop de med en "röd tråd" eller hur man nu säger. Jag brukar va duktig muntliga presentationer, så det lär väl gå bra tycker jag. Kommer jag bort mig så är det ju min grej att improvisera, så det fixar nog sig :)
Bara jag får ihop powerpointen så blire nog bra ändå :) Jobbigt att jag haft så mycke panik inför de hära, imorrn är de äntligen klart!

Sen ska jag göra 2 matteprov imorrn också, frivilligt??!?!?! :O
Jaadu, låter konstigt, men det är faktiskt så. Jag har själv bett min kära mattelärare om att få göra ett matte diskret prov, och ett matte D prov. Får se hur de går! Hoppas ja imponerar ;D

Nu äre powerpointdags, sen ska jag sova! Hörs folk.


Man är väl kung

Kategori: Allmänt

Helt otroligt. Ni som går på Slotte och vet hur snällbollarna smakar.. Kan ni förstå att vi just lyckades göra ännu godare?! Vi är friden orealistika, helt insaaaane va go dom blev :D 

Så nu ikväll ska vi alltså njuta av dom. Läxan är så gott som gjord, och livet är lite mer chill än de va tidigare idag. Ont i halsen och lite småförskyld, men annars så. Bara å försöka överleva mördardagen imorrn så är resten av veckan ganska chill sen, skönt. Förutom nationella på onsdag då. Men om vi bortser från allt negativt så ser livet riktigt bra ut! Logiskt va?


Superbagarna

Nationella är psyk, bara psyk

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan. Less på skolan. 

Fick reda på att vi ska lämna in nån lapp inför nationella imorrn, och sen ska vi gö de på onsdag. Jag har inte ens kommit på vad jag ska prata om.. Orka. Jag dör... Fast nu vet jag vad jag ska prata om. Nu är det stora problemet att jag inte vet specifikt vad det är man ska ha med, och hur man ska bygga upp de. Livet.

Börjar bli riktigt hungrig också, men har bestämt mig att inte laga mat förrns jag har gjort klart det som ska va inne imorrn. 

JAG DÖR HEJDÅ

Kungen i djungeln

Kategori: Allmänt

Ja det är jag det! varför? Jo föratt jag körde in i garaget för första gången idag! :D Och helt utan att slå av nå backspeglar. Asstolt! Det är inte den bredaste öppningen må ni tro, endast några få centimetrar tillgodo. Okej, kanske nån decimeter, men fortfarande litet! Och jag klara de, alltså är jag kungen i djungeln!

Om bara nån timme drar jag tillbaks till Ljusdal. Känns skönt att komma till lägenheten och lugnet. Skolan är jag inte lika positiv till, men längar efter alla ljusdalskompisarna :)

Med en otroligt söt bild på mig och Julia, säger jag HEJDÅ EDSBYN, syns till helgen!

HEJ

Kategori: Allmänt

Mysfilt och kudde nerpackat, för nu blir de film på storskärmen i kyrksalen! Mys.

Tillbaks till ljusdal imorrn. Ska faktiskt bli skönt att komma hem till lägenheten. Allt känns mer avslappnat och lugnt där på nå vis. Kan man behöva efter ett lov som detta :)

HEJDÅ


Hoppsan Kerstin

Kategori: Allmänt

Jooni, det blev inte en sån tidig kväll ikväll. Har just kommit hem, och ni ser ju tiden på inlägget. 
Småbrudarna lanar, och vi blev kvar där och bara hängde i några fler timmar än vi borde, med tanke på att lovet snart är slut och man borde börja vänta tillbaks dygnen igen. 
En riktigt negativ sak är att jag har varit hungrig typ hela natten, och det enda som har funnits att äta var kladdkaka, så jag har skaaapligt ont i magen nu. Kommer säkert må skit hela dan imorrn, och vi ska på kalas och fika tårta å grejer vettni! hur ska de gå..? 

Nu finns det iallafall inte alls mycket annat att göra än att sova. Fy va skönt, varit vaken i över 20 timmar nu, så längtar skapligt tills jag bara stänger ögonen och försvinner. 

Bara för att jag är så trött så känns det ganska okej att lägga upp denna fina morgonfrillebild från i somras. Då minsann var jag stolt över min morgonfrilla! Har aldrig nå vidare till morgonfrilla, men jag tror Adinas magiska rum fixade det åt mig på den där bilden. Fy vad ful man kan va, hah.

Lend me your eyes I can change what you see

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

HALLÅ?! Jag dör! varför har jag inte tänkt på nå läxor alls på lovet? Jooo föratt det är lov, skolan och allt som har med den att göra bara försvinner ur mitt huvud när man slipper den en vecka, men det är väl så det ska vara?
Det värsta är att vi har nationella på onsdag, muntligt i svenska och jag vet inte ens vad jag ska prata om. Men det är nog lugnt, en 4minuters presentation om nånting som har med relationer att göra är nog inte så svårt att få ihop :)
Sen är det samhällen, ska intervjua 8pers. Det om nått hade ju varit smart att gö på lovet. Men jag kanske kan intervjua nån familjemedlem imorrn innan jag åker, och sen köra intervjuer över internet! Sen sammanställa det och redovisa på fredag. Så det är ju lugnt ändå, hela veckan! Jag har koll ändå hörrni! :D

Nää fy vilket tråkigt och oerhört värdelöst inlägg! Nästan de värsta man kan skriva om. Jag får ta å väga upp dehär deppet med lite godingar från GINA TRICOT:



Dagens feeling:
Känner mig som en stor och cool surkärring. True shit.


Man är väl ekonomisk

Kategori: Allmänt

Helt otroligt! En hel dag i bollnäs och allt jag gjorde av med var en tjuga! På ett par rea-trosor. Provade självklart massa men inget passa, inte min dag idag. Men det är väl bra egentligen, mer pengar till Gävle! :D

En liten rolig sak är att jag nu är officiellt helt utan mustasch! Haha. Agnes köpte vax till ögonbrynen, och jag ville pröva på nånting, så det blev mustaschen, dock syndes knappt nå hår alls på vaxremsorna, men det är väl tanken som räknas :)

Just nu är Edith här. Mamma klippte henne just, sen vägra hon klippa mig och börja laga mat istället.. rolig hon. 

Idag är det 2 veckors-jubileum på min "äta godis varje dag"-diet. Hur bra den dieten funkar kan ju diskuteras.. men jag har iallafal ätit godis varje dag, så snart måste jag nog säta punkt skulle jag tro...

Ser ni min icke-mustasch?! :D inte jag.. :P




So come out of your cave walking on your hands

Kategori: Allmänt

Okej.. nu är det lite väl. Klockan är snart 4, och jag ska upp 9 imorrn!
Ska till bollnäs och kolla efter skor och jolla runt lite. Kommer säkert köpa alldeles för mycket, så blir det alltid. Men jag ska försöka ha lite pli på mig själv. Ska inte ta med trisslottspengarna, dom ska jag spara till gävle om knappt 3 veckor. 

Men jag har iallafall haft en ypperligt trevlig kväll men mina polers. Nu just det här lovet utvidgades vårat lilla gäng och vi är nu aaasmånga! Dock är alla helt underbara, så för mig är det positivt :)
Ikväll har vi alltså avverkat några timmar i parken, vissa utan jacka då vi egentligen bara skulle gå över vägen för att köpa glass, men vi kände att vi villa gö nått så va va å lekte i lekparken ett bra köttigt tag. Sen kom vi tillbaks till kyrkan och då bara umgicks vi. Fick trevligt besök av numera lite foreign friends från sthlm. Jag och Pauline tog moppen hem ganska tidigt. Dom andra hade tydligen hittat på nått skitkul efter vi åkte, men det gör inget, för vi hade det helt underbart vid vårat köksbord med en kopp varm choklad och 3 timmars pratande, hon gick ganska nyss hem hon.

Shit vad långt jag skriver, du som orkar läsa förtjänar creds så de ryker om det. Puss till dej, nu lägger jag mej. (jag är verkligen bäst på å rimma!)
(föreställ er rubriken.. fy vad roligt :))


Promenix

Kategori: Träning

  • 30 minuters promenad
Det började jag dagen med! Nu blire dusch, lurre och ikväll vankas roligheter med polarna :) Låter som en lagomt bra dag :)

Har skaffat runkeeper-appen å, så testade den nu. Trökigt att det står miles bara.. 

BIKBOK

Kategori: Allmänt

Mys från bikbok. Jag vill shoppa! :D

H&M

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Känns som att en sån här kategori kan behövas. Lär ju bli mer och mer "vill ha" inlägg ju närmre sommarn man kommer. Och jag kan ju inte motstå att säga att det livar upp bloggen lite också :) Ska kanske klicka runt lite i arkivet och ändra kategori på några tidigare klädinlägg också, dom jag hittar iallafall.

Satt och kollade igenom H&M idag och la allt jag ville ha i kundvagnen, blev 27 plagg, 4000 spänn, det har man ju i bakfickan. Eller?
Här är iallafall några mysiga t-shirtar och linnen som hamnade i kundvagnen:


Jag älskar H&M

Why'd you come in here looking like that?

Kategori: Allmänt

Tror ni brorsan dissa mig sen eller! Ja de gjorde han! Först sega han å fick mig å vänta jättelänge, sen ångra han sig och åkte aldrig ner.. så då (en och en halv timme efter jag egentligen skulle åka ner) så fick jag köra bil istället! :D Mamma våga egentligen inte, men jag tvinga na mer eller mindre. Så de ska va! 
Det gick bra att köra iallafall, bara ett motorstopp! :D

Hade en jättetrevlig kväll med mina vänner. Timmar och åter timmar av maffialekande. Att dom aldrig tröttnar, jag har tröttnat för längesen men är så snäll å är med ändå :P Sen åt jag ballerina så jag fick jätteont i magen också.. Chill.
Jomen det va väl det kvällen bestog av; Maffia och mys i soffan. En jättebra kväll om jag får säga det själv! Jag har dom skönaste vännerna, mihii :D

Har ni sett nya FB-chatten? Ellerja, vad man nu ska kalla det. Jag har iallafall laddat ner det och testar just nu. Har lite blandade åsikter men jag kommer säkert tycka om det. Chill ba yao huj.

Get your freak on, bro

Kategori: Allmänt

HÄÄÄJ!
Min bror är för seg för sitt eget bästa. Vi ska ner på byn. Jag skulle egentligen åka ner till 6, men bestämde mig för att åka med han lite senare istället så mamma/pappa hann komma hem och laga mat innan. Åt klart för längesen, han sitter fortfarande vid bordet i morgonrock och väntar på att pappa ska brygga kaffe. Han verkar inte ska åka ner förrns vid 9 snåret tycker jag de verkar som :S
Är han inte klar snart så tar jag bilen och åker själv.

Ikväll gör vi osminkat och syrrans snygga kofta. Också har jag volumemousse i håret så de inte ska va så platt å tråkigt som alltid, de funkar faktiskt lite! :D Det luktar gått iallafall.. :)

Vart är solen när man vill ha den?

Kategori: Allmänt

Ensam hemma! Fast jag tror att jag har en sovande bror i källan? Men är inte riktigt säker... Jodå, han var där nere

Jag sitter här och känner mig larvigt cool i matchande mysdress, i den fina orange/aprikosa färgen ni ser nedan, det är det larviga delen. Det coola delen är brillerna, ohyeah. Hoppas på att det blir soligt nå tag så man får nån användning för mina coola pilotbriller. Kan det inte bli riktig vår snart?

God morgiz

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag tänkte jag sova till typ 4, minst, men det kom en syster och väckte mig vid 12 och sa att jag måste tvätta håret på henne. Vad gör man inte? Man är ju snäll!
Fick iallafall sova 7 timmar, räcker väl för idag antar jag.

Idag får vi se vad som händer. Det har börjats smidas lite planer inför ikväll, men vad dagen har att erbjuda är oklart. Men nåt som är helt självklart är att min blåtå gör fruktansvärt ont, och jag har träningsvärk i röven. Puss på er.

Trevlig kväll :)

Kategori: Allmänt

Heldag med Adina blev de idag!
Invigde moppen för i år och drog till henne vid 2. Vi sjöng och jollade, som vanligt. Sen tränade jag som sagt vid halv 7, sen åkte jag tillbaks till Adina och duschade, sen kom våra brudar Jakob, Jocke och Elias. Japp de är våra brudar de. Då parkerade vi oss husvagnen, och där satt vi parkerade hela kvällen. Snacka massa joll å spela poker. mysig kväll :)

Förutom att jag har aaaaaasont i stortån! Tror jag dör faktiskt! Skadade den tydligen på träningen, dock hade jag ingen känsel i tårna eftersom de var så kallt, så smärtan kom när dom börja tina. Nageln är knallblå. Men det är såhär det brukar bli för mig när fotbollen drar igång, ständigt blånagel, tills den lossnar, då är de ingen nagel längre... ;p Men det brukar faktiskt inte hända allra första träningen.. Nu måste jag ha några vilodagar tror ja bestämt! 

Men först en vilonatt! Godnatt!


Träning

Kategori: Träning

  • 1,5h fotbollsträning
Tyckte jag hängde med skapligt ändå, för att vara så otränad. Styrkan blev lite hård tillslut, men jag tycker inte det såg ut att vara en dans på rosor för nån annan heller så :) Men kan ju inte neka att det märks och känns att man knappt rört en fotboll sen sista matchen i september. Jag och bollen kändes lite som främlingar kan man säga.


Ett vanligt inlägg på dehär så!

Sleep talk?!

Kategori: Allmänt

Hahahahah jag dööööör!!! xD

Jag varnar er, sov inte med mig. Jag babblar nästan värre i sömnen än i verkligheten, och konstiga grejer säger ja å! :P Sleep talk recorder är min vän. Satt just och lyssna igenom det jag sa inatt. Kan vara riktigt snäl och dela med mig av några citat, men långt ifrån allt:
  1. Mmmhh, that felt great!
  2. Det går sönder för mig.. NEJ så kan jag ju inte säga! Men det förstörs.. mitt liv..
  3. Jag såg nått gult! Tror det var Göran...

Jaani, man har ju ett spännande liv om nått.

Turen vände..

Kategori: Allmänt

Det var inte bra för mig att vinna på trisslotten.. Efter det så har turen vänt helt! Nu ikväll råka jag ut för 2 helt psykjobbiga grejer. 
  • Först så fick jag betala trippelt på bussen.. 84kr istället för 28. Hur lyckades jag med det då? Jo. Jag beställde smsbiljett, och då råka jag beställa för vuxen först, så jag backa typ mitt i när det laddades och hoppades på det bästa, och beställde sedan för skolungdom, som är halv priset. 

  • Sen sprack mina absoluta favoritjeans! Hur lyckades jag med det då? Jo. Skulle kliva upp på en lite lägre stenmur. Kände först att det sträna i röven, och sen släppte det och jag utbrast: "NEEEEJJJJ BRALLERNA SPRACK TROR JA!!!"
Det var min kväll det. Som tur är så har jag faktiskt haft det trevligt också, men mina pangbrudar! Men det blev en busstripp till max istället för myskväll. Nuggets, strips och lyxshake är också ganska mys enligt mig :) 

Just nu sitter jag och skypar med  och . Vi kände att vi inte ville lämna socialiteten när vi lämnade varandra. Dock säger vi inte så mycket. Men vi umgås iallafall på nått litet vis :D


köra bil bil bil köra köra köra bil

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och äter äpplen som knappt smakar nått alls.. men på nått konstigt vis känns det som att jag ska få muskler av dom... nu går jag och slängder dom, usch.
Tillbaks. Ficken kofta som lillesyster växt ur också på vägen. Låter lite odd, men jag tycker att jag kan ha den fast inte hon tycker det :)

Det som händer idag är att jag snart tänkter dra med mig pappa ner på byn och byta bil med Petrus som lanar, så jag kan övningsköra. Sen vid sex så ska jag ner igen och baka med mina pangbrudar! Eftersom att killarna lanar så tänkte vi att vi skulle hitta på nått jättemysigt vi tjejer bara :) 

Och förresten, skaffa instagram igår och försöker lista ut grejen med det.. ni kan ju iallafall följa. Tycker ni att min blogg är rolig så vet man väl aldrig vad som dyker upp där heller.. :P


I will hold on hope

Kategori: Allmänt

Nu blev det precis likadant som igårkväll.. Har myst ner mig helt perfekt med täcket och datorn. Kudden perfekt fluffig bakom ryggen.. Men glömde dom där sketans gummisnoddarna! Orka. Jag skiter i dom.

Nej, jag ändra mig. Jag gillar att ha dom, skönt när det spänner litte. Gillar känslan man har på morgonen, lite småont sådär, känns som att det händer nått med tänderna varje natt, dock märks det inte.. Men nu ska jag iallafall gå och snirkla in dom i min plåtbelagda käft. 

Det här var ett trevligt inlägg med mycket nyttig info! Godnatt igen!


Abduction

Kategori: Allmänt

Efter 9 timmar med en hel bunt av världens goaste människor kan man inte annat än att somna med ett leende på läpparna. Mina vänner är så awesome att man skulle kunna kapitulera!

Mitt i allt stoj så drog jag, Edith och Pauline väg till ICA och hyrde en film. "Abduction" blev det. "Jacob-filmen". Killarna var lite skeptiska till den i början, pga twilight, men jag tror nog dom tyckte om den i princip allihopa :) Jag tycker iallafall att den var bra, lite väl invecklad/overklig ibland bara. Men den var spännande och definitivt sevärd, så tveka inte om ni funderar på att se den :)


Nu blire kväller å sängen med lite dataspel för min del! King.com är stället för mig ensamma kvällar/nätter som denna :)
Men är grymt trött så jag släcker nog ganska snabbt. Godnatt på er iallafall! :D

hällåå

Kategori: Allmänt

Hur gott är geisha då på en skala?! typ 150.

Som nu hör så sitter jag och äter påskgodis. Tänkte skriva ett inlägg i träningskategorin, men det är nog inte värt det. Tänkte springa en vända, men efter ca 5-600 meter blev det askladdigt så jag börja gå, sen börja jag aldrig springa igen :P

Men nu ska jag duscha, och sen ska jag åka ner på byn och mysa med mina vänner! Blir brare. King huj


Det är såhär det brukar bli.. Agnes får värsta frillan, och jag går i nå enkelt föratt jag inte örskar gö nå på mej själv :P

Nu äre sent må ni tro!

Kategori: Allmänt

Påskfesten var jättemysig :) Åt jättegod sallad, kom 2a på Sannas tävlingar, och hade jättetrevligt umgänge :) 
Nu sitter jag här i sängen och fryser om armarna, längtar tills om några minuter när jag ligger helt under täcken å filtar å allt vad jag har här. Det enda jag behöver göra innan är att resa på mig och sätta in gummisnoddar i käften, hatar när jag glömmer det..

  • Men jag är iallafall fortfarande glad över min vinst!
  • Imorrn ska jag göra efterätt till familjen-
  • Nu ska jag sova
GODNATT


(Redeyed and shit men orka redigera)

the egg has been found, BEST EASTER EVER

Kategori: Allmänt



Även detta års påsläggsjakt avklarad, och jag hittade mitt ägg först, bäst som man är :)
Och sen då, när jag hittat ägget så går jag in med det till datorn och smaskar i mig godis, knäpper kort på ägget, lägger upp här. Sen kommer syskonen in med sina ägg och börjar skrapa deras trisslotter. Då kom jag på att jag inte skrapat min än, så jag går och och gör det.. 
Det sluta såhär:



ÄR JAG GLAD ELLER?!
GISSA!! :D
Skrapar man upp tre 75or så förväntar man ju sig absolut inte x10! JAG DÖÖÖR :D 

Best easter ever, I love my life!

Hey I heard you were a wild one

Kategori: Träning

Gav mig som sagt ut på en liten träningsrunda idag. Såhär såg den ut:
  • 1km lugn joggning till en lång brant backe, som uppvärmning.
  • Snabba intervaller i backen = ca 80% maxfart upp i backen, lugn joggning/gång ner för backen. x4. Tänkte göra 5, men det börja hagla.
  • Stretchade/dansade i några minuter innan jag begav mig hemåt. Det blir alltid dans och andra konstigheter på mina springturer. Blir så tråkigt annars.
  • Joggningen hem övergick till powerwalk, inga låtar passa att springa till, och var så inne i musiken efter ja dansa en truddelutt, så de va kööört.
Men lite motion lyckas jag få iallafall! Får se om det blir nån mer gång på lovet bara! Haha. Vi får hoppas på det! Just nu har jag iallafall motivationen till det. 

Nu ligger jag i sängen med musik i öronen och klickar runt på massa spännande statistsiter och drömmer mig bort, that's how i like it!


Peace out folks

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och sockrar ner min säng med sura bilar! Klart man ska fylla på med godis såhär innan påskäggsjakten imorrn! Eller så ställer vi undan bilarna nu, ja det gör vi. Jag kommer inte ens va sugen på godis imorrn som jag har ätit hela den här veckan.. :P Men men, påsktider säger jag bara! 

Imorrn är det påskfest som gäller! Har ingen aning om vad som kommer hända, förutom att vi ska äta sallad, tror ja.. :P Men men, jag är iallafall anmäld, så dit ska jag, och sen får vi se vare blir för spektakel! Lär väl bli trevligt iallafall, har ju alla mina fina kompisar :)

Ska inte gö så mycket annat än att lägga mig nu. Göra kväller, sen lägga mig och skriva ett inlägg om mitt träningspass idag! Det är vad jag ska göra.
Min ring är alldeles för cool, godnatt :D

Pudelkrull

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med en lite rolig överraskning idag. Jag har fått självfall! Eller så sov jag i en konstig krullbulle. Take your pick. 
Jag ser iallafall ut som en pudel :)



Milda ner det lite med att sätta upp det. Sådär kan jag ju inte gå runt.. :)

Nu blev det långfredag

Kategori: Allmänt

Det har varit en lång och hektisk dag med massor av händelser. Skrev just upp massa exempel på vad jag gjorde med kom på att det är helt ointressent, så jag sudda, och skriver istället inget annat än att denna underbara dag/kväll nu ska avrundas med lite "How I Met Your Mother". 

Godnatt mina barn.


Hit the road, Jack

Kategori: Allmänt

Typ söndergråtar dag idag. Först det absolut sista One Tree Hill avsnittet, som jag dog till. Och nu kom jag just hem från Titanic 3D på bion. Jag dog igen alltså. Det är en sån där film man aldrig tröttnar på. Har sett den 1000 gånger, grinar varje gång. Och nu, direkt efter, så skulle jag lätt kunna kolla på den igen!

Funderar på vad jag ska gö av livet imorrn.. Om jag ska kliva upp tidigt och gå till kyrkan, eller om jag ska sova gärnet.. lutar åt sovhållet faktiskt, jag saknar ordentlig sömn. Ska iallafall försöka utföra nån form av träning imorrn! Kommer bli mycket mat och götta det här lovet, så ska försöka träna en hel del, så gott jag kan utan gymkort å grejer. Det är ju självklart att man måste förstå att det inte alls kommer bli lika mycket träning som man tänker sig, det blir det aldrig.
Men jag kommer nog iallafall kunna gå på fotbollsträning på tisdag! :D Kommer som sagt suga apa efter att knappt rört en boll sen fotbollssäsongen sluta, men man läre ju börja nånstans!



De flesta i klassen klädde sig gult och måla röda kinder och fräknar idag, påsken till ära :) Såhär såg jag ut på ett ungefär:


Ungefär som en dalmatin enligt mig :)

Avslutar med en bild på mig och sötklarken, som åker till spanien imorrn, fusk.


I AM DYING LOGAN IN THE CUTEST LITTLE BOY ...

Kategori: Allmänt

I AM DYING LOGAN IN THE CUTEST LITTLE BOY EVER IM CRYING SO HARD 'CAUSE OF HIW CUTENESS!! Säger ba de.. One tree hill <3

Ett helt inlägg tillägnat min älsklingssebbis! :D

Kategori: Allmänt

Sitter uppe på NV, nån som är förvånad?

Sebastian hälsar till alla glada, men hälsar bajs till alla ledsna. Sebastian är en kille som tycker att jag är cool, men han tycker också att klara är söt i sina nya gula förstora byxor. Han pussar oss hela tiden. På våra byxor.  Nu gör han facepalm. Det gör han ofta när jag säger saker. Han är lite konstig, för jag säger ju bara smarta och braa saker. Sådeså :D

Det här är sebastian, och hans kompis Anton. Dom badar i snö ibland som ni ser. Det där var en rolig dag, jag fick hjärnskakning. Hejdå :D

Stjärt-torsdan

Kategori: Allmänt

Det heter inte skärtorsdan, det heter stjärttorsdan och då får man ta på allas röööövar!

Jag börjar inte förrns om en hel timme.. Så varför klev jag upp innan 9? Jo, för att Klara kom och plinga på dörren, och när jag gick och öppna blev jag aspigg, nu är jag trött igen.. 

Gulklädd är vi idag! Vi har försökt få hela klassen att klä sig gult, men tyvärr så har ju inte alla gula kläder, men man får ta vad man har för nu är det påsk! Pratas lite om målning också.. Får se hur fin vi är när dagen är slut! :D

Igår... då hände det grejer. Jag döda min kompis Tove. Nästan iallafall. Jag bröt hennes nacke och krossa hennes armbåge.. nästan iallafall. Men nu har jag iallafall gett igen på fläskläppen hon gav mig för några månader sen, så nu är det tur att vi har ett lov på oss att läka våra sår tills vi träffs igen :) Så kan man säga om man ska se det positivt, men jag kommer såklart sakna henne jättemycket :) <3


Vi är fula, hejdå :)

How long will I slide?

Kategori: Allmänt


Här är min mat igår och nån dag för ett tag sen.. 2 såser är inte bra för mig, då får man beslutsångest.

Skönt för er med ett sånt här inlägg efter förra killer-inlägget. Bara lite bilder och en låt. Chilligt! Låten är mig kärlek just nu, som vi ska spela in:

Dymmelonsdagen

Kategori: Allmänt

Det är väl så det heter idag va? Onsdan före påsk..

Det har varit en bra dag idag. Jag har haft min nya sköna kofta på mig, min nya cooling till ring, nytt nagellack, nya troser som jag trivs asbra i, och det har hänt så många trevliga saker! Ovanligt trevliga saker :)

Började med en chillig svenska lektion där vi bara gick igenom till nationella. Sen hade vi musikproduktion och i princip alla var glada och hängde med i Hasses fina undervisning. Dock blev det lite småfightigt när vi skulle välja 2 låtar att spela in efter lovet, slutade med "Otherside - Red Hot Chili Peppers" (which i'm in love with) och "Från och med du". 
Sen kom lunchen, vilket blev succé! Skulle ha naturkunskap så vi hängde i soffan på NV tills Anders kom. Sen skulle 2 NV-killar (som förövrigt tycker att jag är stencooool) gå till ICA. Det är här succén i det hela sätter in. Jag ropade efter dom att dom skulle köpa kinderägg till oss, men det verka som att dom inte hörde så vi gick vidare i våra liv. Sen så vipps så kom dom med ett varsit kinderägg till mej, Klara, Petra och Tove. Blev vi glad eller? Svar JA!
Det bästa med kinderägg är ju innehållet också! Tove fick en krokodil som hon hade lite svårt att bygga ihop, Klara fick en barbapapa som man inte skulle bygga ihop, Petra fick ett flygplan som verka jättesvårt att bygga ihop (hann inte bygga klart innan lärarn kom och tog den.. han tog min och klaras leksaker med, och våra mobiler.. Anders vettni..) Och jag fick en sånhär:

Jättekul grej! Fast jag är ganska dålig på den.. but still :)

Känner att ni fick värsta ointressanta historien som bara några få orkar läsa i det här inlägget. Vad trevligt :)

Dags att sova

Kategori: Allmänt



Kvällen spenderades framför TVn med våran tjocka godispåse. Datorn fick också vara med på ett hörn.
Sitter här i soffan grymt trött nu.. men snart läre jag väl orka lyffta på arsle å dra mig iväg till sängen, det är ju en dag imorgon också! Lite sömn vill man väl hinna få också. Nog föratt det snart är lov.. då sörrni, då ska jag sova! Men jag vill ändå leva dom här sista dagarna. Så jag får väl ta mig i kragen när jag är klar med det här inlägget :)

Är det bara jag som tycker det gått sjukt fort de senaste veckorna? Känns som att det var förra veckan det var sportlov ju! Och nu är det redan påsk.. För några dagar sen sa min klassföreståndare att det var 35 skoldagar kvar, så nu är det ännu mindre.. stört. Snart är första året i gymnasiet klart, bara 2 kvar, och det var inte länge sen man tyckte att gymnasiet låg flera ljusår i framtiden. 

Det är när det blir ungefär såhär som man måste sova:


GODNATT

Hudikshopping

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Jag är allt bra konstig. Var ju i hudik idag å gick på stan litegrann. Det som gör mig konstig är att jag köpte en för stor ring, och en för liten BH.. Så nu måste jag diskutera med mamma vad vi ska göra med den, därför du måste ringa mig mamma! 
Ringen är den coolaste i världen. Men bara föratt jag ska ha den på långfingret och inte ringfingret så tänkte jag "jamen då tar vi Small då". Också var den stor på t.o.m pekfingret :PpppppPPppPpPpP

Fynda med mig dessa grejer hem också:

Ministuff! - Hårsspray och klädroller


Dubbelnagellack - 10kr styck


Och här har vi ju den snygga, stora ringen också, awesome!


Spontanåk till hudik vare här ja! Hela dag...

Kategori: Allmänt

Spontanåk till hudik vare här ja! Hela dagen fullspäckad idag iallafall! Började med nationella i engelska, samhälle, natur, slapp gehörsläran (!!!!), matte och nu sitter vi på bussen till hudik, cissi, klara och jag :-) Planer för kvällen har vi också. Då ska vi baka hallonpaj på elevhemmet, och nu ska minsann jag också äta! Hann ju inte de i torsdags... PAJ PAJ MUMS HEJ

Some die young

Kategori: Allmänt

Känns bra att jag satt å gjorde den där presentationen i över 2 timmar igår, och idag sa lärarn att jag ska gö det efter lovet.. eller så känns det inte bra nä!

Jag och Tove tänkte gymma efter skolan.. vi försökte iallafall. Men man blir så otaggad när man inte vet vad man ska göra.. Antingen så ska man ha en tränare som säger vad man ska gö och peppar en, eller så ska man ha ett schema, uppskrivet precis vad man ska göra och hur mycket. 

När jag kom hem så åt jag mat. Som en häst. Är så sjukt mätt, och hur uppblåst som helst även fast det var snart en timme sen jag åt. Så nu ligger jag i sängen och gäser.. försöker hitta lite sommarjobb att söka via google och sånt håller jag på med. Spännande. Får se vad det blir för jobb tillslut, nått förutom Elektra lär det ju bli tycker ja! 



Kör vidare på det där med sommarbilder. Längtas ju så mycket! Speciellt nu när vädret är såhär hemskt!

alla datorer är stängda

Kategori: Allmänt

När jag åkte hemifrån byn igår så var jag jättekissnödig.. Och när jag kom till station i Bollnäs så var alla toaletter stängd så jag var tvungen att hålla ut till tåget. Sen pratade jag med mamma i skype och hon fråga om de va skönt när jag äntligen fick gå på toa i bollnäs. Då sa jag: "nee, för det stog stängt på alla datorer!"

Tänkte att jag skulle dra en liten inledning på det här inlägget årå, tyckte de va så fint igår :)

Vääärldens stördaste dag idag alltså! Så sjukt skrattretande vad folk kan hålla på, haha ;D Jag garvar ihjäl mig. Men men.. det är ju sånt här som triggar igång en lite så man får sån sjuk lust att börja dryga ordentligt ;)



Näääämen lite sommar på dehär så! :D

just studied myself to death

Kategori: Allmänt

Det här är vad jag gjort sen jag kom till lägenheten:



Dom 6 första punkterna tog ca en timme, sen har jag pluggat tills nu. Alltså över 2 timmar. Jag är helt död. HAr mest bara gjort powerpoint och skrivit upp stödord, kommit på vad jag ska säga överhuvudtaget. Har inte tränat igenom det nångång och tagit tid eller nått men jag orkar verkligen inte det, så det får va som de är och sen får Håkan vara nöjd! Även om jag inte skulle göra bra ifrån mig så gör jag det på annat, så skit samma.

På min egen och Toves begäran kommer bilderna på byxorna och kjolen jag köpte på erikshjälpen till sist. Jag redigerade en av bilderna i lördagsnatt, så jag var ju tvungen att göra lika med den andra innan jag la upp dom, därför de tog så lång tid ;) 

Men nu avslutar jag med dom bilderna iallafall! Sen ska jag sova som ett barn i knappt 8 häääärliga timmar!! Sen ska jag ha redovisningen.. crap.

Börjar med dessa aaaaasfräna byxor som kommer förvandlas till shorts mot sommarn. Men for now förblir dom byxor!



Avslutar med den här finfina kjolen. Det är sällsynt med jeanskjolar som är tight på benen, alla svänger ut tycker jag. Men den här hittade min kära mamma åt mig. Plus att jag älskar ju lila! :D


Dagens!

Kategori: Allmänt

Edith: Hur många grader är det?.. 3.. aa då tar jag på mig mössan, annars kommer jag frysa ihjäl om fötterna!

Riktigt fin inledning på detta inlägg må jag säga. 
Har varit på ett-års-kalas idag (hur sammanskriver man det egentligen..?). Det var mycket trevligt, och jag har som sagt den bästa släkten och dom allra mysigaste så kusinbebisarna! Jag smälter.
Nu är det bara en sak till att checka av på den här dagen, och det är att åka tillbaka till Ljusdal. Borde göra lite på min muntliga redovisning också, men det är inte tillräckligt för att vara ett "check-objekt". Det var 3 checkobjekt idag; 
  • Skapa mig ett par shorts
  • Kalas
  • Ljusdal
Å snart är allt klart, det är då man kan börja slappna av.

Gick förresten hem från kalaset! Finväder blev de! eller?



Första April

Kategori: Allmänt

Har inte kollat igenom bloggarna jag läser än, men jag antar att det är en hel del inlägg med samma rubrik som jag har.. :P 
Första aprilskämtet är iallafall gjort:



Vi har gått nuts både igår och idag på att vi inte kommer på vilken låt det är som spelas i bakgrunden på ett TV-program som Sanna såg i veckan. Säg till om ni kan den! Den går typ, Damdam dam damdamdamdammmammaaamamadamdmdmaam. Typ.

Jag började just redigera bilderna på shoppingföremålen jag köpte idag, men photoshop totalhängde sig så nu orkar jag verkligen inte. Klockan är ju en del ändå, och då orkar man inte med massa krångel. 

Men godnatt på er! Nu ska jag lägga mig på stört!
April april, jag ska kolla bloggar först.