hejelsa.blogg.se

En liten påskhelg

Kategori: Allmänt

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag suger på att blogga.

Men jag lever och mår bra iallafall. Eller, så jättebra mår jag inte. Sjukan har suttit i i ca 1,5 vecka nu, och tidigare i veckan hade jag även en hel del feber. Men nu är jag bara lite små förskyld och allmänt slut i huvet. Men det är nog mest för att jag var ute och bråka i snön med massa barn nyss. 
Solen skiner och temperaturen visa +13 i solen, så grannarna fick för sig att gräva en "solgrop" på åkern där dom satte sig och fikade, också kom 2 familjer med småkusiner också. Jag, Agnes och Sebastian gick dit en stund å umgicks och lekte snökrig med ungarna.

Vi åkte till Edsbyn på Torsdagkväll, jag och Sebastian. Så sen dess har vi gått på påskäggsjakt (ja, vi får fortfarande gå ut på skattjakt även fast vi blir 20, 18 och 15 i år), hostat, myst med kattungen.. Kommer inte på nå mer, bilderna får tala! 

Och Pauline hälsar att hon är bäst :)
 

Sebastian fick lite fina bilder av mig till sin plånbok :) Jag på dagis, och min kusin Elias som Sebastian är ett stort fan av.


Inte bara jag som tycker det är mysigt under Sebastians tröja ;)


Mästerkocken själv fixade toast. Tycker man inte om svampstuvning tar man lax och fisksås! 
 


Döden besöker skolan

Kategori: Allmänt

Det är så himla tråkigt att bara sitta här i ensamhet och göra ingenting. Död som jag är tror jag att jag drar till skolan nu, och titta på när min händige man gör en vas (han har håltimme nu), och letar reda på en apelsin, för det är jag jättesugen på. 

Det som suger med att inte va hemma i Edsbyn när man är sjuk är att man ändå måste pallra sig upp från sängen och laga mat. Hade som tur var lite lax i frysen, och prick en portion spagetti kvar, så den maten blev det! Har spenderat dagen med Tarzan-filmen, och nu har jag verkligen inget kvar att göra här, så bäst jag ger min iväg innan jag ruttnar. 

Skinnjackan åker nog på ändå! Har inte vågat kolla termometern, för det ssitter folk där, men Klart.se säger att det är 5 plusgrader ute. Också lyser ju solen så det blir ännu varmare, och jag har en tjock, stickad tröja på mig. Så så blir det!
Inviger också mina nya solbrills. Pretty nice! Fast dom andra jag köpte är mycket snyggare :)





Sjuk är man väl

Kategori: Allmänt

Skickade ett sms till Micke igår att jag är sjuk så vi skippar körlektionen. Och skickade ett till min klassföreståndare och sa att jag är sjuk, så hon sjukanmälde mig. Så nu är jag alltså på elevhemmet, ensam, sjuk, med ett tomt kylskåp.
Tur det fanns glass i frysen. Tog upp en bit lax också så får vi se om jag orkar laga lite mat senare, och sen kaaaaaanske dra till skolan innan jag åker till Föne. Måste iallafall på ICA, för min hals dör litegrann, och jag är typ helt utan tabletter. Synd bara att jag är ett litet barn och inte får köpa sånt själv. Om 3 månader och 7 dagar ska jag köpa Alvedon, nässpray, cigaretter, snus, öl, cider och allt annat som man får köpa på ICA när man är 18! Haha, typ, skoja lite där :p


Skapligt med virrvarr!

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inte bloggat på 5 dagar. Jag är verkligen en katastrofal bloggare. Men det skiter jag iii! :D Jag bloggar när jag vill, för att jag är cool 8)

Jag är jättejättejätte förskyld, och har säkert haft feber sen typ fredagkväll, men det är svårt att veta utan termometer. Har iallafall hostat, snorat, frysit och varit utmattad sen dess, och inatt vaknade jag efter 1,5h sömn och kunde inte somna om förrns jag tog en fet Forte Alvedon 5-6h senare. Inte kul alls.
Men jag pallrade mig iväg till skolan, och ojski vilken dag det blev! 

Vi har ingen engelska den här veckan, och våra klassföreståndare ställde in klassrådet så att vi fick sovmorgon till 11.10. Sebastian började också 11.10, men tror ni inte han skulle dra iväg till sitt klassråd halv 10 ändå? Dryg. Jag hade behövt lite till sömn. Som tur var satt Julia också på skolan så tidigt så jag hände med henne. Gick och mötte Klara gjorde vi också, och frös ihjäl. 
Matte var vår första lektion, och jag gjorde som vanligt inte så mycket alls. Fast den här gången var jag helt död också. Typ dödssjuk. Maten var jätteäcklig - Gehören gick jag och Klara tidigare från så vi hann med tåget till Ockelbo, där hon skulle lämna sin gamla telefon till en köpare. 

(Det är nu dagen börjar skruva sig!)

När vi suttit på tåget ca 10 minuter får Klara ett sms där hennes köpare säger att hennes dotter blivit sjuk och kräks så hon kan inte komma och hämta telefonen. Jaha, vad gör man då liksom? Redan på tåget påväg. Okej, vi kliver av i Bollnäs och går en sväng på stan och äter, tänkte vi. 
Så vi kliver av i Bollnäs, och utanför dörren tänker jag: "Stoppa jag verkligen ner min plånbok i fickan?" Vilket jag inte hade gjort, så det var bara att kliva på tåget igen, och där låg den på sätet (under en tjej.. :P). Tåget börja rulla, och vår nästa plan blev att fördriva tiden i Kilafors.
Tåget stannade, vi klev av, gick en liten bit, knäppte ett kort och tänkte: "Vad friden kan man göra här?" Ingenting, kom vi fram till och sprang tillbaks till tåget, och tänkte att vi åker nog helst till Gävle och väntar på nästa tåg, där finns det iallafall saker att göra. 
Efter bara nån minut ser vi att det kommer in ett tåg på andra sidan perrongen.. "Ljusdal" står det på det. Och swosh sa det, så satt vi på det nya tåget, för vi tänkte att Bollnäs är nog fortfarande den bästa idéen. 
Denna gång glömde vi ingenting! Och vi gick på stan i lugn och ro, och käkade på Max som avslutning på den knepiga eftermiddan vi haft. 





 


Tidig ljuskväll

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen på elevhemmet nu och har det lite småmysigt med levande ljus. Man får väl försöka ha det så mysigt det går här. Inte lika mysigt att jag är ganska jättesjuk och snorar och hostar som en tok, och har säkerligen en del feber. Men I will survive som man bruka säga, eller kanske snarare sjunga. 

När jag kom in på rummet kände att jag min goda ljuslukt nästan försvunnit, så jag var tvungen att tända mitt massageljus igen. Synd för dig - vem du än är - att du inte var här så du kunde fått lite skön massage medans jag ändå var igång! 

Jag är klar med allt jag ska göra idag. 
- Har packat idrottskläder.
- Packat lite som ska till Föne.
- Bytt väska eftersom jag hade sönder favoriten idag :(
- Också har jag lagt upp kläder till imorrn. Kan hända att jag joinar Klara och tar fram skinnjackan, nu när jag planerar att ha tjocktröja och allt! Men vi får se. Ska ju trots allt gå ner till Micke för körlektion redan vid 8, så kan hända att jag ändrar mig. 

Så även fast klockan bara är halv 8 så funderar jag på att borsta tänderna och bädda ner mig i sängen och försöka sova. Kanske titta på nån serie eller nånting. Publicera ett inlägg om denna knepiga dag ska jag också göra, bara Klara har bloggat klart så jag kan sno lite bilder av henne. Tänkte att jag skulle börja på en ny teckning när jag kom hit, eftersom att Tantor-bilden är klar, men det orkar jag verkligen inte. Vill bara sova. Får hoppas att jag kan sova inatt nu då, för det kunde jag inte igår! 

Ska nog ta och göra så nu, godnatt med er vänner! 

Långt inlägg om en lång dag

Kategori: Allmänt

(Onsdag 20/3 (tidsinställt))
Knepig dag, sjukt knepig dag! Men en sjukt rolig dag. 

Jag och Klara började dagen men att börja bygga på en stenbrunn till teatern. När PO skulle leta material till oss så slutade det med att han tog en man och en tant på sight seeing i musikhuset..(??) Och sen tog det en bra stund att hitta tapetklister också. Så det tog en stund innan vi kom igång!
Vi gjorde alltså stenar av tidningspapper och tapetklister, och satte fast på 4 stora frigolitskivor som vi ska limma ihop sen, kommer bli vackert! (Vi skapade också ett hemligt budskap med brunnen, en kamoflerad anledning till att vattnet i brunnen är förgiftat.)
Att jobba med tapetklister resulterar klister i håret och på kläderna.. 
PO fixade även så vi fick ledigt från matten, så vi hann klart med brunnen.

Efter det fixade vi Klaras löstuttar till teatern. Gjord av plastpåsar fyllda med bomull, skitsnygga! Och sedan gick vi och köpte lite ditt och datt för att överleva 5h teaterrep på kvällen.

Resten av skoldagen gick ut på att kolla på en dansrepetition av nån dansgrupp. Ganska skumt skulle jag villa säga att det var.. Men man gör ju som alltid, och gör det bästa av situationen! Som att i tystnad diskutera om saker man funderar över, men inte vågar fråga. T.ex om en av dansarna åkt Vasaloppet, han såg precis ut som en skidåkare! Eller om de 2 killarna som hade vigselring var gift med varandra.. Ett tag började alla dansare stampa takten i golvet, så jag kände ett det var lika bra att hänga på! Sen var det ju lite värre att alla sluta just när jag kommit igång, så det blev ju att jag stampa lite själv där. 
Efter deras dans var klar så fick vi fråga frågor. Då så dansledaren att dom började varje dag med en Klass. Då utbrister Klara: Med glass?! 

Eftersom vi skulle ha så lång teater så fick vi middag gratis i matsalen. Dom har mycket godare mat på kvällarna än på dagarna av nån anledning.. 
Påväg tillbaks från matan så skulle vi egentligen ta upp en minibuss som vi hyrde för att åka till Stenhamreskolan och repa teatern (eftersom att dansarna ockuperat aulan). Eftersom att Klaris har körkort så skulle hon köra en av bussarna. Men den glömde vi, så vi fick springa tillbaka och hämta den i kylan. 

Vi började med att ha sångrep på skolan i ca 2h innan vi drog till Stenhamre. Väl där fick vi stå ute och frysa i evigheter för att vi inte fick komma in i aulan för nån surkärring. 
När vi väl fick börja gick det bra. Jag sa alla mina repliker utan manus! Och fick sedan beröm på facebook av en gullig Isak. Fick även en del skratt och "bra elsa!"-rop under spelandet av vår ljuskille. 
Efter 5h kan ni ju bara tänka er hur speedad jag och Klara blev. Det blev brottningsmatcher, massa skratt så vi sprängdes åt att jag fått så tjock mage, m.m. Gick även runt i Klaras baota-tuttar ett tag där, som folk tyckte va lite opassande bland barnen, men Klara ska ju ha dom sen iallafall, så jag tyckte inte det spela så stor roll faktiskt! 

Blev hemskjutsad till Föne. Vägen hem var rätt kaos, och asrolig! Tror hela bilen var nära på att sprängas av alla våra skratt. (Och såklart så var det jag som var rolig ;))
Och sen fick jag avsluta dagen på bästa sätt, att krypa ner brevid min trötta älskling och sova skönt hela natten :)



AND THEN CAME THE PICTURES:



Teckning - Tantor och Tufs

Kategori: Allmänt

Det blev en bra kväll ändå! Trots att jag är på elevhemmet utan min älskling.
Började med att rita klart min teckning på Tantor och Tufs. Blev rätt nöjd faktiskt, trots att jag inte fick plats med Tufs frisyr.. Bild finns här nere.
Efter det kom Tove på besök! Vi satt och prata några timmar i sträck sådär. Kändes inte ens att det var längesen vi umgicks. Det enda som kändes annorlunda var att hon är blond och har klippt bort massa hår. Vi prata och skratta precis som vanligt, som om vi träffades igår. 

Avrundar den här dagen med Nutella som kvällsfika. Och jag som tycker jag börjar lägga på mig.. Detta visar hur starka ambitioner jag har att stå emot! :P Äh, min plan är att träna nästa år. Jag gör lite vad jag vill, bara jag håller mitt mål att inte väga över 65 så är jag nöjd. Så känner jag iallafall nu när jag sitter här med burken, sugen! 

Aja, nu avrundar jag det här med lite bilder innan det spårar:


(Det här är Lars skor. Vi tog dom för att locka han till oss..)

TANTOR OCH TUFS, mina damer och herrar:
 

20 frågor i väntan på.. ingenting alls

Kategori: Allmänt

1. Hur gammal är du om fem år?
– Fyller snart 23

2. Vem var den sista du träffade?
- Micke, min körskolelärare

3. Hur lång är du?
- 171cm

4. Vilken var den senaste film du sett?
- Dear John

5. Är dina föräldrar gifta,sambos eller skilda?
- Gifta

6. Vilken ögonfärg har du?
- Bruna

7. Vad skrämde dig som barn?
- Trollet som ständigt återkom i mina drömmar

8. Vem fick dig att skratta senast?
- Micke

9. Har du stationär eller bärbar dator?
- En stationär i Edsbyn, men den här är bärbar, och bäst i världen! 

10. Vilken är din favoritglass?
- Ben och Jerrys, Brownie och Cookie Dough är favoriterna!

11. Vad dricker du till frukost?
- Mjölk

12. Vill du ha barn?
- Ja oja :)

13. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, ytterst lite spanska och franska

14. Mest nöjd med?
- Att min pojkvän är så sexig

15. Minst nöjd med?
- Att jag är ensam på elevhemmet inatt..

16. När vaknade du idag?
- Strax innan 8

17. Har du någon piercing?
- 3 i öronen bara

18. Din största vinst?
- 750 spänn på trisslott! Eller en sån där stor choklad på Gröna Lund :)

19. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
- Facebook och bloglovin

20. Vad ska du göra när du har svarat klart på alla frågor?
- Äta upp min mat..

Bra idéer har jag minsann

Kategori: Allmänt

Sitter och har engelskalektion, och jag och Klara har varit grymt effektiva! Dock inte med engelska. Men vi har både fixat så att Julia får ha matte nästa år, och fixat så att vi vävt ihop våra individuella val nästa år! Hon har valt foto såklart, och jag digitalt skapande, och vi har pratat med "the man" Kjell. Så nu blir det så att hon fotar, och jag modellar och redigerar nästa år! Så gör vi våra arbeten together liksom, himla bra, MVG rakt igenom! haha. 

Efter skolan vankas det körlektion. Pojkvännen är inte snäll nog att hämta mig efteråt, eller vänta på mig, så det blir elevhemmet... Borde väl haffa tag i Tove nå tag när jag är där, och kika om mina biljardskills har försvunnit, kanske.

Nu är jag trött och hungrig, så jag orkar faktiskt inte skriva en filmrecension på en film jag inte sett.. Känns inte så kul precis nä. Hejdå.


Nyfödd och kung på masken

Kategori: Videos

Det fatta man ju, att vårat kattunge skulle bli såhär cool!

söt kattunge

Kategori:

Värsta känslan är när man sitter på station och ser att tåget blir försenat.. :S
Tur iaf att katten är söt:




Live från Åsen

Kategori: Allmänt

Saturday night och jag befinner mig i Edsbyn. Tredje helgen i rad jag är hemma nu, ovanligt! Men kommer ju ha sceniska rep typ alla helger fram till teaterpremiären nu, så tänkte att jag borde dra en svänga till mamsen och papsen medans jag kan.

Kom alltså hit till byn igår vid 17 snåret. Slutade tidigare och insåg att jag skulle behöva vänta nästan 2 timmar på tåget, så jag kollade upp busstider och lifta med PO till station där det gick en buss till Bollnäs 10min efter jag kolla! Så där var vi snabb! :)
Kvällen spenderades med mamma, pappa och Gladiatorerna. Killutmanarna var sjukt grymma båda 2 den här gången! Jag blev helt såld på en av dom, Knasen! Han var så grym! Han lyfte runt på Gladiatorerna som om dom vägde max 50kg, och han var jätteglad hela tiden. Blev lika sprudlande lycklig efter varje gran han tog poäng i, och han tog poäng i alla! Grym snubbe.
Idag har jag varit hos Pauline och ätit tacos, snacka massa skit, spelat Just Dance och nostalgispel på datorn. Vid 7 kom även Edith. Då satte vi igång Dear John på TVn, men vi prata mest och hade filmen i bakgrunden :P
När jag kom hem var jag tvungen att rita ett öra till mamma. Hon skulle ha det till Söndagsskolan, och när hon försökte såg det ut som en karta ungefär.. Så nu har jag fixat det, och snart är det nog dags för sängen.

Det var alltså min helg hittills. Imorrn hoppas jag på att hinna köra lite bil innan jag åker till Ljusdal och återförenas med min älskade än en gång. Vad gosigt, längtas.


Min sötnöt <3

VVV

Kategori: Allmänt

Nu vare längesen igen. 4 dagar sen närmre bestämt! 
Gör väl som vanligt och drar igenom "huvudhändelserna". 

Måndag - .. ingen aning vad som hände då..

Tisdag - Var på återbesök till tandläkarn i Gävle. Fick med mig lite kläder till sceniskan, 2 par solglasögon (till priset av ett), ett par ljusa jeans, 2 par trosor och en asbillig godispåse hem. Och tejp också! Så nu har jag märkt alla kläder jag ska lämna in på säcken :)

Onsdag - Då var det VVV-dagen, Våga Vägra Vinter! Men det var bara jag och Klara som förstod det. Vi drog på oss nylonstrumpbyxor och gick i sommarkläder på skolan. Alla tyckte vi var sjuk i huve, men huvudsaken är att vi själv tyckte vi var coola. Bilder nedan! 

Torsdag - Idag alltså. Friluftsdag i Kajevall började dagen med. Sebastian var envis med att inte ha nån jacka på sig trots nästa -15 grader, dumsnuten. Jag invigde ett par av mina solglasögon, glänste som solen själv i dom. Hängde i ett vindskydd med Kim och Anton m.fl. Och efter en stund kom mitt energiknippe Tove (som jag aldrig umgås med numera, katastrofalt) för att se om jag och Kims stora badring fanns där. Vi måste ju återuppleva förra året lite liksom! Dock var ringen inte uppblåst, så vi kämpade med att blåsa upp den i ca en halvtimme, och efter ett åk dog den.. Den var visst lite trasig! Så efter det drack jag och Sebastian lite choklad (Sebastian gjorde den, och det är nu klart för att att jag gör all choklad hädan efter!), fick en korv att dela på av Kim, sen åkte vi hem :)

Osså tar vi lite bilder på det här så var det här inlägget fullbordat, härligt!


VVV, 2 första bilderna är snodd av Klara:



ÄTA KLUBBAAAAA

 

Kattegos

Kategori: Allmänt

Här är vi ofta märker ni va? Naaaat. Så sällan att jag haft bara 6 besökare de senaste 2 dagarna. Hahah vad töntigt.
Jag har inte tillräckligt med sug för att sätta mig och skriva helt enkelt. Och jag vill inte säga att jag ska ha en "blogg-paus" heller, för då kommer jag få lust och blogga ändå x)
Så nu får det vara såhär! Inlägg kommer när dom kommer :)

Tänker inte anstränga mig mer än att dra höjdpunkterna sen senast:
Torsdag - Teaterrep
Fredag - Tog med Sebastian till byn
Lördag - Kattförlossning under Agnes säng
Denna dag är inte över än, så man kan omöjligt veta vad som blir dagens höjdpunkt. 

Snabbgenomgång

Kategori: Allmänt

Då har jag just tagit min medicin jag fick av doktorn: Kvällsmacka! 
Dåligt med bloggning har det också varit de senaste dagarna. Vi gör som vanligt och drar igenom dom lite snabbt.

Måndag: Körde till Bollnäs istället för att åka buss. Mamma och syrran ville kolla runt lite på stan, och det fick dom gärna för min del. Blev 2 sporttoppar, ett underställ och ett par skor för mig också, så jag klagar inte. Tog tåget 13:12, och gick direkt till körskolan där jag passade på att göra några test innan min körlektion. Efter det åkte jag hem till Sebastian. Och som varje gång vi inte träffs på några dagar så känns det som att vi inte har träffats på evigheter. Tur jag får med mig han i hem i helgen så jag slipper sakna han ännu en helg :) 

Tisdag: Chill i Föne hela dagen lång. Skoja. Vi drog till Färila och hjälpte Sebastians syster att flytta. And that's about it. Sen var dagen slut! 

Onsdag: Började dagen på bästa sätt, Sebastian kom det frukost på sängen :) Bra att han sysselsätter sig med nåt eftersom jag alltid sover flera timmar längre än han. Göra frukost till mig var en bra sysselsättning tycker jag. Sen hade vi väldiga problem och mildare argumentationer om vad vi skulle hitta på. Det slutade med att vi gick ut och gick, men eftersom att man blåste bort ute så var vi inne igen efter 15min. Körlektion idag igen var det också.


Imorgon är det teaterrep som gäller. Hoppas bara Sebastian är snäll nog att skjutsa mig, annars blire värre.. :P 


Lite psyk då

Kategori: Allmänt

Får psyk på att jag inte kan läsa bloggar! Nu kommer jag ligga 300 steg efter i utvecklingen av mina vänners liv.. 

Och mitt hår blev allt annat än gyllenbrunt. Närmare svart skulle jag vilja säga! ungefär 37ggr mörkare än jag tänkt mig, känns inte så underbart i själen det heller.
Så nu ser mina ögonbryn ännu glesare ut än vanligt, så jag kommer nog bli ännu mer vän med ögonbrynspennan än jag redan är hädan efter. Men ja, nu kommer jag iallafall inte tänka att håret är för ljust varje gång jag ser min spegelbild. Helt tvärt emot. Haha.

Livet är hårt! Men jag är glad ändå, för imorgon får jag träffa min prins <3 

Godnatt på er.


(Osminkad och vacker, typ)
 

Hårfärgning på G

Kategori: Allmänt

Har inte känt mig så inspirerad till att blogga när jag inte kan läsa majoriteten av bloggarna jag följer av nån konstig anledning. Men vissa går, så ingen aning om vad som är fel.. Men jag antar att det bara är nå Åsen-problem, så ni kan nog läsa iallafall :P

Idag har det varit en sån där dag utan några som helst planer. Men jag har iallafall köpt hårfärg, så ikväll ska mamma få färga mig. Mitt hår blir bara ljusare och ljusare, så nu ska vi mörka ner det lite med en hederlig gyllenbrun färg. Har tröttnat på att håret ser oranget ut på bilder med blixt.
Fast det som är så bra med hårfärgen jag har nu är att jag inte får nån utväxt. Men tycker som sagt att det är för ljust, så får hellre utväxt och har det mörkare.

Imorgon ska jag tillbaks till Ljusdal. Den här veckan väntar 2 körlektioner, teaterrep och riskettan. Och massa mys med Sebastian såklart. Kan hända att det blir lite mys med Klara också, men det är inte bestämt än :)
Får skjuts till Bollnäs eftersom att mamma och syster ville gå på stan. (Eller ja, "skjuts", jag kör ;)).



"Redhead". Nu skare fixas med denna:


Edsbyn City

Kategori: Allmänt

Då var man i  Edsbyn då. Sitter här lite smått söndersjungen efter att pappa satte sig vid pianot och så körde vi en av låtarna jag har på sången, Because of you - Kelly Clarkson, ett lymla skrikande i den tycker ja! Men det är kul att vråla på lite ibland :)

Händelserik dag! 
Började med att kolla om dom hade fått in fejk-converse på Skoaffärn, vilket dom inte hade. Så då drog och köpte mat på konsum, och sen hängde jag med mamma på hennes jobb tills jag hade läkartid på Hälsocentralen. Träffade 2 gamla vänner idag också, trevligt trevligt. 
På Hälsocentralen testa dom lite ditt och datt. EKG, blodtryck, blodsocker, slog mej lite här å där med en klubba, kolla i både ögon och öron, med mera, med mera. Men det var inga fel på mig alls, så doktorns teori till varför jag svimmar var att jag har för långt matuppehåll under kvällen och natten, så när jag vaknar har kroppen redan använt all sparad energi, därav ger kroppen upp en liten gnutta. Så min medicin framöver blir kvällsmacka! :P

När jag kom hem blev det släktkalas. Morbror Tomas blir hela 40 år idag! Så det firades hos dom med fika, tårta, massa högljudda småbarn och umgåsning med lite goa släktingar. 
Nu på kvällen har jag varit ascool. Jag har kört till Bollnäs och hämtat pappa från tåget. Alltså ca 7-8 mil dit å hem. Ovan som jag är så kändes det i armarna och axlarna att jag kört länge :P
Väl hemma blev det Gladiatorerna med glass och choklad. Nå kvällsmat har det inte blivit idag, kanske vore bra det ändå.. Annars spyr jag väl istället för att svimma, medbara glass och godis-geggamojja i magen. Livet är gött. (Kände att den meningen inte riktigt passa in.. men det lät bra)


Just nu har jag lite damp över att internet inte vill samarbeta, så jag kan inte läsa vissa bloggar.
Fult. Hejdå.


GRACIÖS 12ÅRING

drygväder

Kategori:

Så fort der blir lite varmare väder, så ska det blåsa som nån orkan istället? Det är 4 grader i Ljusdal nu, och sol. Men blåsten är ju minst -10, så man fryser ju ihjäl ändå. Gick precis ner till station från skolan och höll på dö.
Lära åka till skolan för att låna om en bok innan lovet, men 10:10 ska jag med tåget hem mot byn, för i eftermiddag ska jag till hälsocentralen och försöka få klarhet i varför jag svimmar utan anledning ibland. Spännande, nja. Men dom sa att dom inte villa vänta till efter helgen med att kolla mig. Men sen ska jag tillbaks på måndag och ta prover, så vette friden var dom ska gö idag :p

Idag skulle vi egentligen göra vår redovisning på estetiska kommunikationen, men eftersom jag är borta idag så gjorde min grupp det lite snabbt igår. Uppgiften var att skapa en tavla, och sen skriva passande musik till. Våran tavla stod jag och Klara för, såhär vacker blev den:



Vi är grymt stolta över den.