hejelsa.blogg.se

I miss my ciss!

Kategori: Allmänt

(Det här inlägget satt egentligen ihop med förra..Kände att jag var tvungen att dela upp det i 2. Annars hade ingen orkat läsa)

Hade en aschill skoldag också! Praktiskt taget bara 2 lektioner. Först så snodde vår svenska lärare både Gehörslektionen och Mattelektionen, så det enda vi gjorde på förmiddan var att kolla på film. "Strandvaskaren". Riktigt bra faktiskt om du frågar mig. Men nog skrek man till ett antal gånger allt! :p Sen när filmen var slut fick vi tidig lunch. Sen idrott (volleyboll :D). Sen försvann alla människor utom 4, så det blev inte så mycket av samhällelektionen. Fick väl gå efter ca en kvart, så den lektionen räknas inte :) Jag har älskat den här dagen.

Fick också några väldigt goda nyheter från min underbara vän Cecilia. Fast också dåliga nyheter. Dom dåliga är att hon fortfarande mår skit. Hon blir inge bättre, och ingen vet varför, inte jag iallafall. Men dom bra nyheterna är att hon har lovat att komma på söndag, hur hon är mår! :D Det gör mig riktigt lycklig.
Jag saknar människan som en tok. Det är orealistiskt hur mycket jag saknar att busa runt med min egen lilla fästmö hela dagarna. Hoppas hon kommer, blir frisk, och stannar för gott <3

Detta kan va den ocharmigaste bilden i världen. Men jag tycker att det är värt att lägga ut den ändå. För alla vet ju hur snygg vi är egentligen! Eller? Fulare personer får man leta efter ;D


Kommentarer

  • cissi säger:

    naaaw :'D saknar dig hjärtat!

    2012-02-18 | 01:57:09
  • Elsa säger:

    SV cicci: <3 <3 <3

    2012-02-18 | 02:01:57
    Bloggadress: http://hejelsa.devote.se

Kommentera inlägget här: