hejelsa.blogg.se

Nämen tjeeena!

Kategori: Allmänt

Vet att jag är superbloggar'N nummer 1. Haha.
Men helt ärligt så händer det inte så mycket kul i mitt liv. Nu ljög jag. Det gör det ju faktiskt, jag har bara inte bloggat. Busig som jag är.
Att det kommer ett inlägg nu behöver inte betyda att jag kommer börja blogga ofta nu igen. Men vem vet, inte jag iallafall, kan ju hända liksom.

Men ja, vad har hänt då?
Jag har flyttat in i min nya lägenhet! Och jag trivs bra. Förutom att jag ständigt måste ha fönstret öppet föratt det inte ska koka här inne. Också har jag inga bord än.. Varken soffbord eller barbord + stolar som jag tänker skaffa. Men jag ska till Gävle 9e, så ska leta där då. 
..... tror ni jag kommer ihåg nå mer eller? Nä. Pluggat massa körkort och jobbat en dag fast jag inte börjat än, och fast man egentligen måste vara 18 för att få sitta i kassan. Moahahha. 


En sak kan jag säga er. Det närmar sig med körkortet! Och det kommer bli pinsamt om jag inte klarar det, eftersom att jag (till skillnad från alla andra) säger vilket datum jag kör och skriver till folk som frågar. Haha. 

PÅ FREDAG FYLLER JAG ÅÅÅÅÅÅR! Hejdå :)

Torsdag morgon

Kategori: Allmänt

Hittills idag har jag skjutsat Sebastian till bussen, handlat en gnutta, druckit te med min mor, lagat och ätit mat, och nu sitter jag i soffan och försöker få mina kompisar att villa va med mig ikväll :) Sebastian var inte så sugen på att åka 6 imorrnbitti, så han åkte nu istället. 

För mig händer det väldigt mycket imorgon. Åker som sagt strax efter 6, för jag har körlektion 8. Sen ska jag till Coop och lära mig kassan, så mamma kommer på städa själv på Elevhemmet, det tycker jag låter bra iallafall :) Det värsta är att pappa kommer med släpvagnen på lördan, så vi är tvungen att sova på elevhemmet..
Men jag längtas iallafall tills Lördag när jag är helt inflyttad i nya lägenheten! Hoppas jag trivs så mycket jag tror att jag kommer göra :)


 
Förövrigt så tänker jag mest på pengar. Att jag vill ha, och att jag behöver, och att jag är pank. Puss på er.

Destination Edsbyn

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag och Sebastian befinner oss nu i Edsbyn. Kom hit igår eftermiddag, och tänker åka på torsdag. Men jag planerar att åka med mamma på fredan, så Sebastian kommer få åka själv, men det har jag inte vågat säga till han än... 

Idag skulle mamma till Bollnäs, så vi passade på att följa med. Fick jag köra lite å :) Börjar närma sig mer och mer!  Jag tog för säkerhetens skull inte ens med mig plånboken. Blir alltid att man köper nåt utan att man tänker göra det, så det kändes säkrast att inte ha nå pengar med över huvud taget. Så istället blev jag smakråd åt Petrus. 

Nu ska jag ta lite kaffe, och sen förbereda mig mentalt för dagens insanitypass. Jag började igår, och har ingen träningsvärk idag! Var nog bra att jag hängde på några av Sebastians träningspass, så tog jag värsta träningsvärken för nån vecka sen istället för nu :)

Forever Alone

Kategori: Allmänt

Blev lämnad forever alone inne i huset när Sebastian tog hem en kompis idag.. Förstår dom inte att jag är manlig nog att vara med på deras killkväll? Jag är iallafall den manligaste kompisen Klara har! 

För att fördriva tiden följde jag med lillesyster Olivia till Ljusdal där hon skulle spraytanna sig. Blek som hon är blev hon varken brunare än mig eller hennes mor, men minst 10 gånger brunare än hon var innan :) Förutom det har jag bara suttit här med min dator, och det är troligtvis det jag kommer få göra kvällen ut! 


Dagarna som varit såg ut såhär:

I fredags tog jag bussen från Färila för att vara med Klara. Vi hamnade på Josse och Emelies 20årsfest. Där befann  det sig trevliga människor, och kvällen blev trevlig. När vi var i Ljusdal på hemväg kom jag på att jag glömde min telefon hos Josse i Tallåsen.. Smart drag, blev att vända om och hitta dit igen innan vi kunde åka hem och sova. 

När vi vaknade igår stack vi raskt ut på gården för att bränna upp årets skolarbeten! Vi samlade som sagt ihop alla papper i våra skåp, och tände eld på det. Klara la upp en liten film på eldandet på sin blogg.
Tog sedan bussen till Ljusdal där Sebastian skulle hämta mig och vi skulle äta en födelsedagsmiddag eller ta en födelsedagsfika nånstans. Slutade med att vi tog med pizza hem.. Vad hände med det födelsedagsfirandet då? (tråkig pojk som tycker det är onödigt att fira saker.).
Eftersom jag tyckte det + mycket annat var så himla tråkigt så surade jag i några timmar. Men blev glad igen när jag såg hur Sebastian fullkomligt lyste upp när han öppnade min present! Och då blev han minsann i firartagen och packade ihop fika och drog med mig ner till sjön där vi hade lite gosig piknik :)
Så det tipset ger jag er tjejer. Vill ni se er man le, köp en ferraritur åt han! 

Idag har jag gjort inget annat än att sova till 1 och tittat på TV! Tills Anton kom till Sebastian då, då började ju mitt forever alonande. Nu ska jag ta och fortsätta mitt förever alonande! Spännande att se vad man skulle kunna hitta på! När tiden är inne går jag nog och spöar killarna i alla TV-spel ändå.. :)



Sommarlov, är en passande rubrik

Kategori:

Tjeeena! Idag är vädret lite sådär halvfint. Halv varma grader, o h ibland kikar solen fram lite halvt mellan dom halvgråa molnen.
Jag sitter på bron med ett stort glas vatten och har just välkomnat r med att måla tånaglarna. Lyssnar på prat och skratt från männen i huset som båtmekar.

Ikväll ska jag vara med Klara. Sista chansen innan hon drar och jobbar i Stockholm i sommar! Tror hon kommer må jättebra av att få komma bort ett tag och jobba ihop lite pengar, hon som haft sån ångest inför sommarlovet eftersom att alla fått jobb utom hon i princip. Men nu har hon ett jobb! Och hon har nästan lika hög timlön som mig! Haha :)

Bara jag som har bruna ben och vita fötter? Så kan det gå när man går i skor :p


STUDENTEN 2013

Kategori: Allmänt




























NÄSTA GÅNG ÄR DET VÅR TUR!

LJUSDALS BAL

Kategori: Foto

 
 







EDSBYNS BAL

Kategori: Foto

















Bilder kommer

Kategori: Allmänt

Hej på er! Äntligen har jag kameran och datorn på samma ställe, och nu håller jag på och för över bilderna :) När jag är klar med dom lägger jag upp några här :)

Strax innan 2 inatt gick jag ner mot Stadt för att hämta hem Sebastian. På vägen dit fick jag vad med om en oväntad överraskning och ett spännande telefonsamtal. Sebastian var som tur var i någorlunda nyktert tillstånd, så jag slapp bära han hem. 

Nu sitte rjag i Föne och är mest hungrig och inte så bloggsugen. Men bilderna från Edsbyns bal, Ljusdals bal och Studenten kommer upp senare eller nån annan dag.

Jaha, vad gör man nudå?

Kategori: Allmänt

Idag har Slottegymnasiets 3djeklassare tagit studenten. Fult väder (så jag kunde inte ha klänningen jag planerat i veckor att jag skulle ha :() men dom var glada ändå, och jag är avundsjuk på dom och hoppas nästa år går snabbt, för jag orkar verkligen inte plugga mer på flera år känns det som. Och dom behöver inte om dom inte vill, FUSK. 

Efter allt spektakel var klart på skolan, och jag hade kört min körlektion så var det dags för studentfirande hemma hon Sebastian. Hans släkt kom, och Sebastian fick jättejättemycket pengar, så nu ska han köpa en filmkamera och filma my every move verkar det som. Får övertala han att toalettfilmer i slow motion inte får komma ut på nätet.. haha. 

Nu ikväll är pojkvännen och alla jag känner på Stadt och har kul, och jag sitter ensam på elevhemmet med en chokladkaka, en dricka, min dator och har jääättetråkigtFörsöker övertala Klara att vara med mig istället. Jag är ju både roligare och billigare att vara med så jag förstår inte riktigt varför hon inte nappar på mina fenomenala kvällsplaner istället för att betala in sig på krogen och må dåligt för att hon egentligen helst vill vara med mig, mehehe. Satte på mig Sebastians tröja för att få det lite mysigare. Konstigt att man alltid drunknar i killars tröjor.. Även om dom bara är 2cm länge och 5kg tjockare.. Udda.
En idé har jag kommit på som jag kan göra. Lägga in bilderna från balarna och studenten och redigera och lägga upp. Men tog jag med kameran hit? Nej. Så var gör man då? INGENTING. Man bara sitter här och väntar på att antingen Klara ändrar sig, eller att Sebastian har jättetråkigt och vill gosa med mig istället för att festa med sina "före detta" classmates. 

Så ligger livet till för mig ikväll. Hoppas ni har roligare än jag, annars är det synnom er!

Såhär tråkigt har jag:
 

Who to trust?

Kategori: Allmänt


YR har sällan rätt nuförtiden, men vi hoppas på det imorgon! För studenternas skull, och för min skulle så jag kan använda klänningen jag tänkt ha då för första gången.. Som jag längtat! Men det brukar ju alltid vara klart som har rätt, så det lutar istället åt jeans och kavaj för min del. Klarar inte av en till dag av samma frysande som idag! 

Nu är jag hungrig. 

Kyla.se

Kategori: Allmänt

Godagens. 
Vilken dag alltså! Klassen spelade alltså på "slotte goes woodstock" idag. Det gick ju.. ja.. Ingen hade nog nån koll över huvudtaget tror jag, och ingen var nog så speciellt seriös. Tror de flesta tog det här nästan mer som ett rep tills studenten imorrn än som ett uppträdande, för mig kändes det lite så iallafall. Men over all så skötte klassen sig bra och imorgon ska vi vara mer taggade och mer ihopspelta och synkade tycker jag! :)

Jag och Klaris Laris började dagen med att rensa ur våra skåp på papper vi fått under året. Vi la dom i en mapp som blev så full att den inte gick igen, så vi var tvungen att tejpa. Planen är att elda upp denna mapp om vi nån gång kommer på tid att vara med varandra i detta hektiska liv som student+födelsedags-fru och körkortstagare. 
Vi hade bestämt oss för att ha klänning idag också, dagen till ära, men det var nog den värsta idén man nånsin kunnat få. Så sjukt kallt det har varit idag! Ska det inte va juni, och sommar, och varmt?

Frös alltså ihjäl hela dagen. Men när jag väl kom till elevhemmet drog jag på mig strumpbyxor, tröja, ziperall, tjocksockar, mössa och regnjackan och gick ner till trafikskolan och klara ett test, tjohooo. Måste sett rätt kul ut att gå typ vinterklädd, men jag frös så fruktansvärt mycket! 
På vägen tillbaka blev jag jättesugen på nåt nyttigt, så jag köpte morötter och en halv melon. Så nu har jag suttit och knaprat 5 feta morötter sådär på kvällskvisten, gosigt. 

Nä nu ska jag försöka göra nåt av livet! Skoja, jag ska sitta här och loda hela kvällen :)

Salladsbords Challenge

Kategori:



Så här ser en tallrik ut när man lagt på lite av allt som fanns på dagens salladsbord. Jag, klara och Jakob hade en varsin sån här tallrik idag och lovade varandra att äta av allt. Inget var gott förutom salladen och gurkan, och det allra värsta var tomaten! Fattar inte hur folk kan tycka så mycket om tomat, så vidrigt äcklig smak.

Nu ska jag sova. Det är ett jättekonstigt ljud här utanför, men jag ska försöka sova ändå. Imorgon blir det sjunga och spela hela dagen! godnatt!!

repA repA repA

Kategori: Allmänt

Hej på er.
Dagen igår blev ungefär som förutspått. Det romantiskaste vi gjorde var nog när jag bet Sebastian i stortån skulle jag tro. Haha, närå, men vi gjorde inte så mycket. Laga mat, kolla på film och käka massa kakor. Helt okej dag, men eftersom vi inte gjorde nått speciellt så var det inte en okej 1-årsdag. INTE OKEJ. Men nu är det måndag och livet har gått vidare.

Denna dag har bestått av rep, rep, rep och lite rep på det. Woodstock imorgon och studenten på onsdag som klassen ska spela på. På nå vänster har det blivit så att jag är med på varje låt, på ett eller annat sätt. Plus att vi ska spela 3 låtar med musikproduktionsbandet också. 

Mår dåligt nu också föresten. Varför? Jo föratt jag ska bo på elevhemmet 2 hela nätter i rad! Stackars mig.. Skulle vilja haft den där lägenheten lite i förtid nu känner jag.
Jag har sån himla oreda här. När man bara flänger hit nån kväll ibland så blir det inte precis att man städar eller håller nån vidare ordning. Mamma kommer nog döda mig när hon ska hjälpa mig städa ur när jag flyttar. Känner inte riktigt att jag bryr mig om hur det ser ut här när jag ändå aldrig är här. I lägenheten ska jag ha jättefint jämt kan jag lova! Nästan jämt iallafall.

1 år tillsammans <3

Kategori: Allmänt

Har parkerat mig som åskådare i soffan medans Sebastian kör dagens träningspass. Hela golvet gungar. 

Idag är det en väldigt speciell dag. Jag och Sebastian firar nämnligen 1 år tillsammans. Dagen är helt oplanerad och vi har ingen aning om hur vi ska fira denna dag. Sebastian är så tråkig så han vill inte ens fira. Men han är nog ganska tvungen att hitta på nånting, annars kommer väl jag ligga och grina hela kvällen.
Så ja, ni får gärna komma med förslag. Själv har jag känslan av att den här dan blir en d-i-s-a-s-t-e-r.

Och med det sagt har jag verkligen ingen mer blogglust. Men Grattis iallafall, till mig själv och Sebastian. Även fast det kanske inte blir nåt värdigt firande så har vi ändå stått ut med varandra i ett helt år, och jag älskar han även fast han är tråkig ibland.

(Ca. ett år sedan) 
<3

titta, jag bloggar

Kategori:

Eftersom att det har gått och blivit sommar och allt nu så tänkte jag att jag ska försöka bli en trogen bloggare igen efter ett gäng veckors inaktivitet. Vi får se hur det går.

Jag sitter i Föne forever alone ikväll medans Sebastian är på bal och chillar med en annan brud. Kul. Liiite sugen på att hämnas nästa år, men så dum är jag inte. Får trösta mig själv med... nää, jag har ingenting att trösta mig med. Får sitta här och hoppas att dom inte dansar för nära varandra. Hehe.

Medans han är där och roar sig så har jag fixat det sista med hans presenter. Dryg å fylla år och ta studenten samtidigt då.. Blir så dyrt! Nu får det va nog med sånt för ett tag!



Snart är det min tur att fylla år. Och jag önskar mig inte en dammsugare även fast mamma tycker att jag ska det.

Vi hörs hörrni, huj.