hejelsa.blogg.se

Chilling in tha Edsby

Kategori: Allmänt

Hemma hon mamsen och pappsen är jag. Har varit här sen onsdagskväll, och åker tillbaka imorgon för att förgylla Klaras första natt i sitt nya hus med min skinande närvaro och Svanprinsessan.

Igårkväll hängda jag med mina gosiga polers Edith och Pauline. Vi tittade på film, käka alldeles för mycket götta och hade allmänt trevligt. Ikväll blir det en chillkväll på hemmafronten. Och jag har redan börjat chillkvällen nu, med att ta ut datorn på altanen i kvällssolen, och snart kommer pappa med en kopp kaffe! Resten av kvällen blir det väl let's dance-mys med mamma och pappa, och antagligen lite Simsspelande, det var så längesen nu! Det är lite kul ibland även fast man närmar sig 18 år.. :)

Idag har jag och mina syskon tagit påfyllning av Hepatit A vaccinet, så nu slipper vi få hepatit dom kommande 30 åren, skönt. Jag fick hålla den rädde lillesystern i handen, och Petrus fick plåstret på fel ställe.. Haha. 

Det känns rätt undebart att sitta här på altanen och höra fåglarna kvittra, barn leka och framför allt: inte frysa!
(Och när man bara är hemma så får man matcha orangea mysbyxor med rosa fleecejacka, sådeså)

 

:'(

Kategori: Allmänt

Sorgen när man hittat sig en jättefin klänning och vill ha den av hela sitt hjärta. Och när man väl trycker iväg beställningen, så har den tagit slut...

Läcker 16åring

Kategori: Allmänt

Kollade igenom lite gamla webcambilder och insåg att jag var mycket snyggare som 16åring.. 



Undra om det kommer fortsätta gå ut för eller om jag kommer bli sådär snygg igen en vacker dag..
 
Godnatt på er.

Weekend i huvudstaden

Kategori: Allmänt

Tjo vad det var livat här då! Naaaaaat!! Och det kommer det troligen inte bli ändring på heller. Men passar på att skriva lite nu iaf, när jag är själv, och iallafall har liiite att skriva om. 

Börjar med att säga att det är sjuuuukt underbart väder idag! Körskolans bil visade 22,5 grader för ca 2 timmar sen. I skuggan alltså! Suttit i solen lite då och då under dagen, och jag har fått lite färg minsann! :D
Körlektionen ska vi inte prata så mycket om.. Men alla har sina dåliga dagar. 

I helgen var jag och Klara i Stockholm! Vi bodde hos hennes syster och hennes 2 barn + italienske man, och vi
strosa runt i stan varje dag.
På fredagkvällen gick vi runt överallt och ingenstans, åkte massa tunnelbana och kollade på folk. Och heja på massa, och fick en del killar efter oss.
På lördagen var vi i stan och shoppade i 8h i sträck, också då blev man kallad söt m.m. På kvällen hängde vi på en Pizzeria/pub i närheten av där vi bodde med massa 40 plusare. Karaokekväll var det, och jag och Klara glänste som små sjärnor med våra änglaröster mitt bland alla fulla gamla gubbar å tanter. Haha. Närå, men dom allra flesta lyste upp när dom fick höra nått annat än en falsk, rasslig gubbstämma i fel tonart. Påväg hem var det dags att få en kille på sig igen, en som ville att vi skulle följa med och hänga med hans kompisar. Men vi gick glatt hem och sov istället.
På söndagen skulle vi åka hem. Åkte in till stan tidigare för att byta Klaras byxor hon köpte i fel storlek. Och once again, killar efter oss! Den här gången var det en som kom fram med erbjudandet att gå hem till han och käka pasta och hångla. Vi nappade dock inte på förslaget, och åkte hem några timmar senare med sluta ben och fötter efter all vandring helgen bjöd på! Första gången nånsin jag känt mina fötter lukta fotsvett. Det har dom aldrig ens gjort efter fotbollsmatcher.

Nu ska jag koka spagetti och steka lax! Hörshääääj!


Lägenhet jao!

Kategori:

Hej på er! Vet att jag är skitdålig på att blogga, men jag har inte haft dator. Skulle ta datorn först till Sebastian, och sen till Edsbyn, men jag glömde den på skolan båda dagarna :p
Kan hända att jag bloggar mer när jag har kommit ihåg att ta med den, men vi får se.

Tänkte iallafall kika in här och berätta en riktigt underbar nyhet! Jag har hittat en helt perfekt lägenhet! En 24,5kvadrats etta på ringvägen. Den är alldeles lagomt liten för mig, perfekt placerad och jättemysig!
Nya fräscha tapeter, sängen placeras avsides och med draperiresurser, massa garderober fulla hallen. Det enda jag inte gillade vad att köket är i rummet, föredrar egentligen kokvrå i en etta, men det är iallafall inte mitt i rummet. Det är vid ett fönster, vilket är bra om de stinker för mycket mat! :)

Ville bara berätta det :) Vi.ser når vi hörs nästa gång, puss!