hejelsa.blogg.se

You told me life was long

Kategori: Allmänt

Skapligt slut efter dagens aktiviteter.
Började med att sätta plant uppe i Ryggesbo, föratt få in lite pengar till Sri Lanka resan. Tanken var att vi skulle hålla på från 9-15. men grym som man är blev vi klar 10-halv 11. Då var det bara att vänta på lunch och sen bege sig hemåt :)

Efter nån timme hemma körde vi (jag!!!) till lite kalasande hos min superbusiga kusin Sam som tydligen fyller hela 5år! Skulle kännas mycket mer realistiskt om han fyllde 3, han föddes ju typ förra året har jag för mig.. Alldeles nyss var det iallafall! Men tydligen så har det gått 5 år. Konstigt sånt där..

Kom hem, Agnes och jag fick lite knasiga idéer och det slutade med film på mig mimande till Hannah Montana. Mysigt va? Haha. 

Körde inte bara bil idag! Körde på en liten annan stil också. Mittbena jao.
 



Hem till byn

Kategori:





Sitter på tåget påväg hem till byn över helgen.
En helg helt i Sri Lanka tema om jag får säga det själv. Infokväll ikväll, sätta plant imorrn (pengar till resan), Sri Lanka mat på söndag innan jag tar buss å tåg tillbaks till Ljusdalslivet.

Det gick bra att kliva upp å simma iallafall. Inget jag skulle villa göra om, men det funka definitivt. känns som jag har varit vaken i evigheter. 11h.. ganska länge.
Vi simmade iallafall 800m. Senare gick vi på säcken. Hittade ett par tunna luftiga byxor för 20kr, perfekt till Sri Lanka, och 2 T-shirtar för 10kr styck, grajt :-)
En t-shirt har texten: I stole somebodys heart. Tyckte den passa bra på mej ;-)

Nä nu ska jag fortsätta spela Draw Something.

Delsbo-city

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma hos Klara Widmark i egen hör person! Hennes skrivbord gör så att jag trycker på tadgenterna i fel ordning, udda.

Imorrn har vi sovmorgon till 13.05!! Så då ska vi sova uuuuut..... TRODDE NI JA! Det ska vi verkligen inte göra. För min del blir det att kliva upp 1,5h tidigare än vanligt. Såhär ser dagsplaneringen ut:

~Kliva upp halv 6.
~Dra till simhallen till 6.
~Hem å käka frukost vid 8.
~Dra till banken + säcken vid 10. (Ska försöka hitta lite täckande kläder till Sri Lanka, har dåligt med sånt)
~Ta bussen till skolan 12.
~Har Estetisk kommunikation till halv 3.
~Ta tåget hem till byn vid 4.
~Sri Lanka info-kväll vid 7 eller 8 eller nå sånt.
~Hem å soooooova!!!!!
 
Lite vackra bilder innan jag avslutar detta:..



Nu vill Klara också blogga.. GODNATT!

igelkott!

Kategori:

Det här är en igelkott jag nyss träffa på.. :-)



Nu sitter jag på bussen påväg till Klara. Har bara 5% batteri så hejdå ;-)

Som det ska va

Kategori: Allmänt

Jag har upptäckt grejen med att koppla till instagram!
A-ha a-ha a-haaa ;)



Om det är nån som undrar så är det såhär det ska se ut:
 

Mitt i veckan vettni

Kategori: Allmänt

Det är mycket roligare att blogga nu med ny design :)
Fast märkte att det visst är ganska CP på vissa datorer. Om t.ex övertexten är jättejätteöverdrivet stor och rubriker m.m. är med små bokstäver, så betyder det att din dator inte har textsnittet som jag har ställt in, tyvärr. Men om bakgrunden är för liten så är det bara att trycka Ctrl +, tills det passar in i skärmen.

Har svenskalektion nu, och jag är klar med mitt vackra repotage så jag är fullt tillåten att blogga (så du vet mamma). Slutar 6 idag, köttigt. Men jag är iallafall så lyckligt lottad att jag har en pojkvän hemma som lagar kyckling när jag kommer hem, gullpöjken :)

Musikproduktionen i morse var så sjukt rolig! Vi håller på och spelar in "the pretender", och kom på den brillianta idén att skrapa ihop en gäng killar som bilda något av en hockeykör som vråla i på sista refrängerna. Blev helt awesome! Jättekul låter det. Också la vi till jättemycke roliga effekter på både instrumenten och min sång. Haha, lovar att lägga upp låten här när jag fått den :)

Mumford baby

Kategori: Musik

Som för många andra går Mumford & Sons nya album "Babel" på repeat här hemma. Och självklart har dom lyckats med ett helt fulländat album, kunde inte bli bättre. Jag dör. Dom är så bra.

Jag vill också kunna skriva låtar. 
Min teori är att alla andra skriver alla braa låtar innan jag hinner skriva dom. Därför det inte blir nå låtar för mig. Kommer ihåg att jag ändå sen jag var liten har tänkt "Varför kunna inte jag fått skriva den där låten?" 
när det har kommit nån ny bra låt. 

NYA SKIVAN PÅ SPOTIFY:
Mumford & Sons – Babel

Ny design

Kategori: Allmänt

Lite utséendeförändrig har det blivit allt! Men jag är inte klar än. Texten syns ju lite dåligt och så när den är så mörk som ni ser. Frågan är om det kommer synas bättre eller sämre i vitt.. Men jag orkar inte ändra det idag, så ni får läsa så gott ni kan. Det går bra när texten är i den ljusa delen av bakgrunden iaf :)

Har passat på och göra lite andra förändringar också. Fixat lite länkar till vänners bloggar t.ex. nere till höger (kolla in deras trevliga bloggar!) Och kopplat bloggen till instagram, vad nu det innebär, det lär väl visa sig tänker jag. 
 

 
Om ni scrollar ner så ser ni att skugga på bilderna inte funkar längre, så nu måste jag hitta på nå annat. En svart kantlinje kanske blir bäst. Jepp. 

So long

Kategori: Allmänt

Tillfälligt tema. Godnatt.

Oh man is a giddy thing

Kategori: Allmänt

Hahahahah jag dör! Klara ringde mig just. Hon åkte ifrån mig för ca en halvtimme sen. När hon klev av bussen märkte hon att hon tagit fel jacka. Så hennes hemnyckel m.m. ja.. det mesta i hennes liv befinner sig nu i min lägenhet. Hon själv har spatserat runt i Delsbo och letat efter en nyckel som hon kan komma in i sitt hus med.
Fy vad roligt! Där fick jag mig ett gott skratt!

Jag själv sitter här och fryser. Det är jättekallt i min lägenhet! Jag har massa tjocka kläder, mössa och hela benen + fötter inlindad i en filt, och ändå fryser jag som en liten skakig, knallgul flamingo. 
Det är i sånna här tillfällen man ska ha en varm pojkvän här! Men inte är han här idag inte. Han får jag inte va med förrns onsdag. Känns inte riktigt bra i själen.
Men det är väl lite positivt å lära sig va ifrån varann lite å, hur ska jag annars klara av å vara ifrån han 2 hela veckor när jag åker till Sri Lanka liksom? 

Aja, en positiv sak med att Sebben inte är här är väl att jag får ha mössa! 

Construction message

Kategori: Allmänt

Oups där försvann bakgrunden! 
Bloggen står inför en förändringsfas. När de stora ändringarna kommer ske är ännu en stor gåta. Men en vacker dag kommer denna extraordinära blogg se litegranna annorlunda ut. Peace på er.


[Bild: 6/4 -12]

Hej på er!

Kategori: Allmänt

En helg i Föne utan dator får man betala för på sånt här vis när man kommer tillbaks till Ljusdal: 


Sitter här och känner mig alldeles nostalgisk! Köpte just Coco Pops. Har inte ätit det många gånger alls sen typ mellanstadiet, känns ganska awesome faktiskt! ;D

Vid halv 7-7 kommer Klara och hjälper mig käka upp min bacon som går ut imorrn. Trevligt. Nu känner jag att jag har berättat lagom mycket, så nu drar jag, huj!
 

dagen i bilder

Kategori:

1. Det växer mycke vindruvor i Föne.
2. Vindruvor har mycke kärnor.
3. Ja, jag ser sådär läskig ut.


flashback 21/9-09

Kategori: Flashbacks

Här följer ett jättevackert inlägg jag skrev för exakt 3år sen idag. 21 september i 8an. Shit vilket roligt liv jag hade på den tiden.. Fast jag tror nog att det roliga livet jag har nu klår det faktiskt ;)


lite ointressanta saker för den som vill veta.

men man kan ju tycka de är intressant å, om man har lust me de :)

  • jag har tänkt börja simma, haha, mamma köpte årskort på badet idag.
  • jag har lyckas fått nagellack i armhålan, ja vet, jag är ganska otrolig.
  • jag har haft "mu mu ko klocka" på hjärnan hela dan.
  • julia, clara och pontus skulle baka rulltårta, men den hamna i soptunnan.
  • axel darth har 2 stångar under bordet. (haha)
  • jag har fortfarande bilden på sofia som bakgrund på mobilen.
  • jag ska ha den ända tills hon kommer hem om ett år, och jag inte skaffat kille innan.
  • Sofias sko är blöt, hon kanske kissa på sej?
  • jag råka just slå mej själv på kinden, gjorde ont.
  • Robin Bengtsson måste ju va något bland de underbaraste som finns! <3
  • jag bakade ovanåkersbröd idag, jätte mycke, hela 2 "mackor".
  • nu kommer ja inte på nå mer
  • adjö

I've got you and I both covered

Kategori: Allmänt

Svenskalektion i full gång. Och eftersom jag är så snabb och underbart grym på att skriva artiklar eller vad det nu är vi håller på med, så sitter jag och chillar med musik och bloggar.
Satte igång en lista med en artist som jag inte lyssnat på på 2000år! Närmre bestämt den -->HÄR<-- listan.

Helg årå blir det idag. Bara en lektion kvar efter den här, och sen ska jag chilla gärnet i Föne hela helgen, köttigt! Då kommer det ta slut på Dexter-serien :'( kommer sakna Dexter.. Men det blir väl att börja med nån ny serie då tänker jag. Spännande å se vad det blir, Sebastian som är in charge kan jag tänka. Undra hur lång tid det kommer ta för mig att tvinga han se One Tree Hill.. ;)

CHILLIG SOVMORGON!

Kategori: Allmänt

I just can't get enough

Kategori: Allmänt

Glömde skriva det viktigaste denna dag! Jag har sovmorgon till 14.40 imorrn. Känns ju ganska awesome! 

Sitter här och njuter av en kopp iskaffe, tittar på Bonde söker fru, och väntar på att tvätten ska bli klar. Lever i ensamhet denna kväll. Första ensamma kvällen sen i Lördags. Så nu får jag sitta här och bara fantisera om min lilla drömprins som tyvärr befinner sig nånstans i Föneskogarna. 

Jag är kär hörrni, jättekär! I den här charmiga parveln:


Gulligt va? :)

In restless dreams I walked alone

Kategori: Allmänt

Tänkte börja det här inlägget med att skriva att jag just avnjutit en god bit mat. Men det var visst inte så gott som jag hade trott. 

Onsdagen klar. Redan! Tiden flyger, och jag har ingen tid att blogga som ni ser. Beror nog mest på att när jag inte är i skolan, så är jag med Sebastian, och han suckar alltid varje gång jag trycker upp blogg.se. Hah. 
Men idag har det varit mycket i skolan. Onsdagar är nog en av dom mest lektionsfyllda dagarna, och framförallt längsta! 6-7 på kvällen slutar jag på onsdagar. Klå den ni :)

Å vetni?!! Dom är klar med våran nya balkong nu! Den är typ 4ggr större än förra. Asnice :D

Denna fina ring gav GullKlaris till mig :) Snäll tjej :)
 

Steeeker!

Kategori:

Nu är det soligt och varmt på station i Bollnäs ska ni veta. Satte mig ute på en solig bänk istället för att sitta inne och vänta på tåget.
Det kommer om ca 10min. Skönt att komma iväg i tid. Ska hem och försöka gö lite nytta. Försöka få igång keyboarden och träna på pianoläxan som är helt sjuk är prio 1. Noterna ser ut som en kryllande myrstack på pappret. Helt sick.

Tydligen blir det inte stor bokstav efter punkt av sig själv på denna app. Strange..



blogg.se app till android!

Kategori:

ÄNTLIGEN! ÖVERLYCKLIG JAG NU!!!

Det här firar vi med ett fint "citat" av mej själv vid 11års ålder:
"En bra vit lögn du dragit: Jag lura Edith att hon hade en bomb i röven."

GODNATT PÅ ER!

Jublar av lycka

Kategori: Allmänt

HOW AWESOME?! :D

Lördag Lördag Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag idag, och meningen var att jag skulle åka tillbaks till Ljusdal redan idag föratt vara med Tove. Men livet krånglar litegrann ibland så tyvärr blev det inte så. Ska försöka komma väg i tid imorrn istället. 

Fick verkligen sova ut imorse iallafall. 11 timmar var det längesen jag fick sova! Det behövdes kan jag säga.
Efter jag vaknat laddade jag ner ett spel jag spela på mellanstadiet, WarRock. Haha. Jag kom tydligen ihåg lösenordet och de, så det blev lite halft pinsamt när jag hade skapligt hög level, men sög apröv :P
Gav upp spelet efter ett tag och begav mig ut på en övningskörningsrunda. Åkte bl.a och kolla in morbror Axels nyinkasserade hus, och plockade sen äpplen hos morbror Henke.
 
Ikväll är jag väldigt planlös. Om det inte blir nått annat jag hellre vill så tänkte jag bara chilla framför TVn med morötter å dip, och mamma och pappa kan jag gissa. 

Elsa Jonsson 1år, söt.






Get in the action

Kategori: Allmänt

Som vanligt rasar statistiken drastiskt vid dålig bloggning. Tragiskt, men mitt fel.
Jag råka just kleta lotion på skrivbordet. Det blev mycket lotion. Men jag gör som jag brukar och häver överflödet på magen.
Shit vad jag är konstig. Fint sätt att inleda ett inlägg på.

Jooni! Kvällen spenderades på bynn kan jag säga er! Först hade vi ett litet infomöte inför Sri Lanka-resan i slutet av oktober. Sen tog vi Ediths och Jossans bilar och drog några vändor på byn innan vi drog oss hemåt! Trevlig kväll. Längesen jag umgicks lite med Edsbybrudarna.

Sri Lanka vettni.. Känns lite overkligt att vi verkligen ska dit. Kommer nog inte hänga med på att vi ens är där när vi väl är det. Haha :P Men det blir nog kul, på sitt vis. Lite spännande känns det iallafall :)

Nu ska jag ta mig i kragen och söva. Förhoppningsvis söva bort lite sjuka. Mitt huvud är dött. GODNATT

Sms-blogg

Kategori: Allmänt

Extremt dåligt med bloggning i veckan ser jag!
Men det har inte hänt så mycket utöver det vanliga. Har varit sjuk hela veckan, fast varit i skolan ändå, fast igår stannade jag hemma när det var skoljogg och friluftsdag. Kände att jag verkligen inte orkade gå runt kyrksjön och sen spela tennis hela eftermiddan. Trots att jag har längtats som en tok till tennisen ändå sen jag och Johan anmälde oss till det , så kände jag att varken kropp eller knopp hade ork till så mycket annat än att ligga i sängen och kolla på Dexter hela dagen.

I tisdags tog jag t.o.m sjukan med mig till Hudik och gjorde stan med klara. Gick dock på Alvedon och pronaxen å de ena med de andra. Men jag åkte iallafall hem nöjd!
2 nagellack, 3 lypsyler med olika smaker, en för liten bh som jag tänker lämna tillbaka, om ingen vill köpa den för 150 vill säga. Köpte också ett par trosor som också va för tight. Tror jag underskattar min kroppsstorlek lite.. Köpte byxor i 2storlekar mindre än vanligt också! Fast dom kan jag ha, men ville va säker på att dom va riktigt tight!
Köpte säkert nå mer å men ååårkar inte! Käka donken gjorde vi, fy, äckligt. Gillar inte McDonalds. Men vad gör man inte för sina vänner? ;-)

Sen har jag väl mest varit med sebben i veckan. Cissi kom men åkte hem igen. BLI FRISK UNGE! Jag saknar dig! Sprängs snart.

Just nu åker jag buuuuuuss hem till byn. Sen ska jag va taskig mot alla edsbybor och åka tillbaks redan imorrn för att va med Tove. Moahahaaa. Jag har varit med henne alldeles för lite, så jag får.

Puss på er


Sjukling på färd

Kategori: Allmänt

Första söndan jag åker tillbaks till Ljusdal med tåget alldeles själv. Det är så man får lite nostalgikänslor nästan från förra året.

Febern var lite mindre idag, men nu känner jag mig helt borta i skallen, och även fast jag inte är så snorig eller nått så har jag en väldigt stark "förkyldkänsla" i hela kroppen, mest i huvet, allmänt klen liksom. Jag skulle behöva nått uppiggande... Typ non stop, som jag har varit sugen på hela dan. Men såklart så hade dom inte det på pressbyrån :-S

Jag sitter på station i Bollnäs nu och bloggar genom Pauline. Om knappt 1,5h hämtar Sebastian upp mig i Ljusdal, jag blir alltså där inatt.

Jag saknar min galna kompanjon <3

superdriver

Kategori: Allmänt

Har just varit ute med pappa och kört lite biiil! Det gick bra, jag är grym. Eller nått sånt, inte riktigt kanske :P Men jag vet iallafall hur man gasar :)

Lite typiskt att när jag kommer hem efter 2 veckor så drar jag på mig feber. Men inte stoppar det mig för att ha kul inte! För ikväll får jag äntligen träffa lite Edsbyfolk! Det var ju så längesen nu, och då tänker jag ju inte stanna hemma bara föratt jag är lite sjuk.
Sen blir det raskt tillbaka till Ljusdal imorgon eftermiddag. Och planerar inget annat imorrn än att sova mig frisk hela dagen. Orkar inte med en sjuk skolvecka. Nejnej. 


(bild från sista april)

8/9 -09

Kategori: Flashbacks

FLASHBACKINLÄGG! Bara jag som tycker dom är så oerhört underbara ibland? :)

Här kommer iallafall inlägget som jag skrev för exakt 3år sen imorgon. Alltså i början av 8an. Ojojoj.


 
symästaren!

nu har jag fått en liten idé, jag skapar en ny spellista varje dag :) dagens spellista är fyllt med lite Westlife, Shaina Twain, Milow och Coldplay, igår va de mer blandat :P får se hur länge de håller..

På slöjden gör vi nå typ, tygmappar eller vad karin nu kallar det. Jag och Julias kommer bli coolast :)  

  1. Dom är lila
  2. på min står det "elsa JONsson" alltså.. JON är typ 100x större än elsa och sson.
  3. på julias står det "julia EINARsson"
  4. Kul va?! :D

nu har jag den alltså här hemma.. vi ska brodera hela texten och vi skulle aldrig hinna det på skolan så vi blev tvungen att ta hem dom. Jag har slut på tråd nu så jag kan inte gö nå mer, men annars så har det faktiskt gått bra för mej, faktiskt :) förutom att jag har lyckas sticka mej i halsen, kinden, läppen, benet, tungan, råka trycka in en liten del av nålen i handen x2, fingarna 100 tals gånger, armbågen, åkerkulan, nå ställe som jag inte vet va heter (tänkte fråga sofia men hon va inte på msn :() och säkert en massa fler ställen som jag har försökt förträngt.. och då har jag sytt 6 bokstäver.. undra vad som har hänt efter dom ytterligare 5 bokstäverna.. :p

 


 

Sms-blogg

Kategori: Allmänt

Tjolahopp tjolahej!
Sitter på bussen hem till Edsbyn nu och bloggar genom Pauline igen. Hoppas hon är snäll nog att posta detta :-)

Historiaredovisningen gick bra, lärarn sa att jag hade mycket intressant att berätta om. Bra kritik tycker jag :-) efter historian hade vi dubbellektion svenska, sen avsluta vi med estetisk kommunikation som var roligt, som vanligt. PO vettni, vilken stjärna!

Dock hände det en grej i morse som inte hänt mig många gånger förr, nått som fick mig att känna mig arg, ostabil och aningen handikappad. JAG GLÖMDE TELEFON HEMMA!! Helt sjukt. Sen hände det andra grejer å under dagen som gjorde mig allmänt arg. Men när POs trevliga lektion var över så kände jag mig mycket mycket gladare :-)
...tills jag kom hem och måste diska en massa. Då var jag inte så glad längre. Tur Sebastian va med å prata med mig medans, så blev de lite roligare iaf.

På bilden ser ni världens vackraste pizza! Gjord av mig och Sebastian igårkväll. Den va typ 5cm tjock å god.

Huj

Trollet Svenne

Kategori: Allmänt

Okej, tror knappt nån av er orka kolla igenom listan jag gjorde tidigare. Men en fråga var iallafall vad jag var rädd för när jag var liten. Och då svarade jag att det var ett troll jag bruka drömma om. Tänkte berätta lite mer om detta mystiska troll! 

VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE (Agnes)

Det var inget vanligt troll ska jag säga er. Han såg ut som en människa, som en gammal klasskompis pappa rent ut sakt. Han var runt 2 meter lång, hade stort, svart, krulligt hår och var klädd som en grottmänniska. Han "kom in i mitt liv" när jag var 3. Jag låg i soffan med huvve på armstödet, också hörde jag liksom mina egna hjärtslag. Grejen är att det inte var mina hjärtslag, det var trollets fotsteg.
 
Så sen dess har det alltid varit trollets fotsteg som hörs när man ligger i sängen och allt är så tyst så man hör sina egna hjärtslag. Också ser man i huvet hur han kommer på vägen, går in i huset, genom köket, in i mitt rum och kollar på mig. Och då gäller det att hålla för ögonen! Det räcker inte med att blunda, för då ser han att man har ögon. Och om man antingen har ögon, rör sig eller låter så bankar han på en med knytnävar tills man dör. Det gäller alltså att låtsas va död, märker han att man inte är död, så ser han till att man blir det. Det där med ögonen är bara en extragrej.
 
Jag drömde en gång när jag var kanske 7-8 år att jag testade trollet. 
Drömde att jag låg i sängen och höll för ögonen med händerna när jag hörde hans fotsteg och han kom in i rummet och kollade om jag "var levande". Och då satte jag min upp snabbt, stirrade på han och skrek "fiskrumpa!" åt han. Det var inte så uppskattat. Då banka han ihjäl mig kan jag säga, hehe :)

Runt samma ålder så fick trollet en kompanjon. En ful liten kort gubbe. Ser ut som en liten proffessor med vid labb-kappa och små runda glasögon. Eftersom att denne man var så liten å svag så sa han till det stora trollet att banka ihjäl mig. Och det gjorde han när han såg nå hud. Så nu gällde det alltså att både ligga still, vara tyst, gömma ögonen och gömma hela kroppen under täcket, och se till så att det inte är nå öppna glipor mellan täcket och sängen där dom kan kika in. 

BÄST NI PASSAR ER FÖR HAN HÖRRNI! ;)

Avslappningsmetoden

Kategori: Allmänt

En stor fet powerpoint är vad jag ska hinna med idag. Känner inget sug alls till att börja med det nu. Måste nog göra lite avslappningsövningar a la Elsa först, för att komma in i rätt känslo- och sinnesläge för att ta mig an uppgiften. 
Dagens avslappningsövningar innehåller en Zipperall, mysmusik, massa surfande på facebook, klädsidor och online spel. Fast vi börjar med en sån här, alltid lite kul:

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem var den sista du träffade? Klara
3. Hur lång är du? 171cm
4. Vilken var den senaste film du sett? PS I love you, för över en vecka sen :P
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nice! Åk hem å gö klart plugget, sen kommer du, så köper vi ingredienser :)<3" till Sebastian
7. Vad är dagens planer? Historialäxa och baka pizza med Sebastian :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, så far man allt sagt på en gång
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? På skype igår, irl nästan 2 veckor sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna, men lite skiftande av lite allt möjligt i ljus

12. När vaknade du idag? 07:45 ringde klockan
13. Har du någon gång hittat en katt? .. nej men jag har sett många :)
14. Vilken är din favoritplats? Olika vart man känner för att vara 
15. Vilken plats föredrar du minst? Fängelse kanske.. hehe
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus nånstans på jorden med min man och 2 barn :)
17. Vad skrämde dig som barn? Ett troll jag bruka drömma om som slår ihjäl en om han ser att man har ögon. Skrämmer mig än idag. (Det här måste jag utveckla här på bloggen nå tag!)
18. Vem fick dig att skratta senast? Klara, på vägen hem
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Skulle lätt gjort de om jag haft en LP-spelare! Har velat haft en flera år. Det ska jag ha i mitt huuuus! 

20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och. Men använder bara stationära på helgerna i Edsbyn.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på vad jag känner för, och hur mycket jag fryser
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1, hälsingebo
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nepp, har aldrig varit full :)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota på sommarn, sockar på vintern
26. Är du social? Japp, fast inte när jag inte vill
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry chocolate fudge brownie
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Byta garderob näst intill helt, åka utomlands, köpa massa saken man bara vill haaaaa. Och spara :)
29. Tycker du om Kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk 
32. Sover du på någon särskild sida? Nä, men ibland måste jag byta

33. Kan du spela poker? Jag måste lära om mig varje gång för de är så långt emellan..
34. Tycker du om att mysa? Älskar mys! 
35. Är du en beroendemänniska? Nä de tycker jag inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, kommer på 2 just nu 
37. Vill du ha barn? Ja oja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Njava
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Måste ju va nån som har helt min humor. Mig själv då I guess, heh

46. Välj ett ärr på din kropp? På läppen
47. Vad har du för ringsignal? Technotronic - Move This (Shake that body)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har
49. Flirtar du mycket? Jag har alltid varit för flörtig för mitt eget bästa, oftast omedvetet
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma i mitt rum i Edsbyn, på nyår
51. Kan du byta olja på bilen? Tss, haha, nä
52. Har du fått fortkörningsböter? Lätt! Nä
53. Vilken var den senaste bok du läste? Håller på och läser "mice and men". Helt värdelöst 
54. Läser du dagstidningen? Nepp
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
56. Dansar du i bilen? Japp! Det gör jag faktiskt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol tror ja 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? sång"läxa", typ
59. När var du i kyrkan senast? Förra Lördan, på bröllop :)
60. Vilken person utmanar du? Ingen, lägger inte detta besvär på nån som inte vill :p

Baby, you took m

Kategori: Allmänt

Har tvättat klart, å det gick ganksa bra ändå tycker jag! Känner mig asduktig iallafall :) Och nu sitter jag i ett par varma mjukisbyxor, nyss uttagna ur torkskåpet, skönnt värre! 
Måste fortsätta va duktig sen och diska, och lägga in tvätten i garderoben..

Pluggar asset av mig gör jag också. I väntan på att Sebastian kommer om nån timme. 
Muntlig presentation på historian på fredag. Jag känner mig oerhört överambitiös för att bara va en G-uppgift. Men ska de va så ska de va, FINT! 
(classmates får en oskyldig tjuvkik)


The walls start shaking

Kategori: Allmänt

Har tvättat klart, å det gick ganksa bra ändå tycker jag! Känner mig asduktig iallafall :) Och nu sitter jag i ett par varma mjukisbyxor, nyss uttagna ur torkskåpet, skönnt värre! 
Måste fortsätta va duktig sen och diska, och lägga in tvätten i garderoben..

Pluggar asset av mig gör jag också. I väntan på att Sebastian kommer om nån timme. 
Muntlig presentation på historian på fredag. Jag känner mig oerhört överambitiös för att bara va en G-uppgift. Jag lägger ner hjärta och själ i det här på riktigt liksom! (Synd att det inte kommer hänga i sig till andra skolprojekt) Men ska de va så ska de va, FINT! 
(classmates får en oskyldig tjuvkik)


Skoldagen i bilder!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Här kommer en liten fin berättelse.

Det var en gång en Elsa, som gick i skolan. Och på denna skola serverade dom just denna dag jätteroliga kringlade morötter till maten.


Dock var själva "maten" fisk. Så Elsa och hennes vänner Klara och Petra begav sig till ICA för att köpa lite extra-mat, vilket snarare blev efterrätt.



En liten del av efterrätten for ut på äventyr.


Glada har dom varit idag! Matteläraren gav dom en mattebok ändå! Även fast dom inte ska jobba i den, men grejen att ha en räcker gott och väl för Elsa och co.


Elsa och Klara hade tydligen svårt att hitta deras skåp, så dom fixa så att det syns lite tydligare.


SLUT på den historien. 
Jag håller på och tvättar! För typ första gången i mitt liv. Får se hur de blir. Svärmor min konstaterade igår att jag borde gå nån hushållskurs, vilket jag helt och fullt kan hålla med om. Få tvätten att bli blötare i en torktumlare är det nog inte så många andra än jag som har lyckats med... ;p







 

Tisdagsfakta

Kategori: Allmänt

Skolan var lite speciell idag faktiskt. Började med att Charlie Granberg (sångaren i Hellsingland Underground) hade "föredrag" eller vad man säger. Så säger man nog absolut inte när jag tänker efter. Men han prata iallafall! 
Efter han pratat klart hade vi hål i 2,5timme, hade en lektion, slutade. Skapligt najs dag! 

Sen jag har kommit hem har jag hunnit med att kolla tvättlistan som jag inte förstår mig riktigt på, lagat mat. Också brände fingret på pasta-vattnet, så nu sitter jag här med ett glass kallvatten som jag doppar fingret i när de börjar bränna mellan meningarna! Jätterött finger, creepy.
Klätt mig i en mysig t-shirt, ett par mysiga shorts och en jättemysig mössa har också! Tydligen så hatar Sebastian mössor och tänker inte va med mig när jag har mössa på mig.. Jag som älskar mössor. Det är ju typ de bästa som finns <3
 
Planerar att va jätteduktig idag! Ska göra läxor i överflöd (typ). Ska läsa typ tusenmiljarder sidor engelska, och googla massa massa saker om Beowulf. Och nu medans jag skriver så lyssnar jag på låtarna till musikproduktionen. Också har jag tänkt städa! En de iaf, får se vad jag känner är nödvändigt :) Hade tänkt tvätta också, för första gången, men som sagt förstod jag mig inte riktigt på tvättlistan och skriver nog hellre upp mej imorrn när de va tomt. Intressant fakta.

NU DRAR JAG HUJ!

What if I say i'm not like the others

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Vad har jag gjort idag?
Jo det ska jag säga er. 
  1. Jag har varit i skolan. Fått ett nytt schema som var aningen sämre än det förra, men kungen själv fixa ju så vi iallafall får sluta innan 4 2 dagar i veckan.. ;) 
  2. Jag är ätit jättemycket mat! 
  3. Jag har köpt Klaras jacka. Bild nedan.
  4. Jag har sjungit halsen av mig på musikproduktionen. Så går det när man är ensam sångare och de bara ska va massa rocklåtar hela tiden. Skrikigt! But i like it :D
  5. Jag har varit med Tove. Som jag inte varit med in aaaages! Busa lite med nya småskitarna på elevhemmet, kulkul :)
  6. Jag har handlat på ICA alldeles själv, jag är jättevuxen.

Och sen hamna jag hemma med Sebastian. Cissi är inte här denna vecka av mediciniska själ, så jag drog hit pöjken! Gött. 

Hejåh! 




Live from Föne

Kategori: Allmänt

Här sitter jag i Fönesoffan med min älskade dator. Pöjken är ute och kör ärenden. Eller ja, ärenden och ärenden. Hans mormor och morfar m. vänner :)

Blev alltså kvar i helgen som ni märkt. Eller ja, inte i Ljusdal, men blev att åka till Föne istället för Edsbyn, bra med lite omväxling ibland :) Det enda kruxet är att jag behöver mor min och farfar min till historia-läxan, men som tur är går det lösas med skype! Hoppas bara att jag får göra redovisningen nästa vecka, så jag hinner hem å fixar bilder å krux till en power-point. Lättast så.
Nu bara dela jag med mig lite av mina egna tankar, kul för er! Nja kanske inte. 
Men nu kom iallafall Sebastenisen hem.


Jag nämde ju våra nya skåp, här är dom:


Cissis, mitt och Klaras skåp det där. Och sen har Sebastian skåpet över mitt. Undra hur många gånger detta år han kommer få psyk på att jag är så seg när han ska in i skåpet, mehehehe ;)

Men nu ska jag umgås med grabben! Höres fölks!