hejelsa.blogg.se

Your light's always shining on

Kategori: Musik

Som sagt, så hade jag en eftermiddag alone. Sebastian kom inte vid 5 heller, utan snarare halv 7. 
Jag velade mellan att utföra nån form av träning, eller spela och sjunga. Tänkte på att min käre granne Emma önskade i frågestunden att jag skulle lägga upp en video där jag sjunger. Nu var det så att jag satt i mörker, och jag var långt ifrån vacker idag. Så det slutade såhär:



Spelade in med mobilen bara, därför ljudet är så dåligt.

Snöstorm

Kategori: Allmänt

Kul att just idag var dagen jag behövde gå hem, mitt i snökaoset. Som tur är har det lugnat ner sig sen förmiddan, men ändå inge trevligt. Min näsa rinner och mina ben är förfrusna. Blir så när man har bara leggings. Men mina kinder börjar att tina och bli varma iallafall. Jag visste att jag skulle behöva nåt att trösta mig med efter den hemska promenaden hem, så jag köpte med mig 2 hg casewnötter i olika former på vägen hem. Chili, choklad och saltade. Lite spännande att man inte ser skillnad på dom saltade å chilin, asspännande :P
Sebastian kommer inte förrns 4-5, för dom är i Hudik med klassen. Därför gick jag hem till lägenheten å väntar på han.

På söndag ska det bli ordningsdag för min del. Jag har skrivit upp 4h på tvättlistan, så nu ska det bli lite ordning här! Också tänker jag städa hela lägenheten. Skulle vilja göra lite julfint också, men tror inte att vi har så mycket pynt här nu.. Får fixa lite mer när jag är hem till byn nästa gång.
Funderar på att rensa ur hela min garderob ordentligt också nått tag, men det blir nog nästa år, eller iallafall efter jul.

Bytte ut leggingsen mot mysbyxor, och har ingen webcam, så såhär är jag klädd nu:

Someday I will bake

Kategori: Allmänt

Tänkte ju att jag skulle fortsätta på lilla framtidsvision jag såg framför mig idag. Skrev just att jag ska göra ett försök och bla bla bla, men sudda det just. Kände inte samma inspirerande låga som jag kände tidigare. Men jag lovar att nästa gång jag känner lågan så ska jag skriva ner det på en gång! 

Har suttat ca. en halvtimme nu och spart ner massa smarriga recept från lite olika bakbloggar. Det kan nog dras till framtidskategorin, för jag bakar ju inte nu för tin precis.. haha. Hitta dock en grej jag skulle villa testa, vad får ni reda på när jag gör det, om jag gör det.



Lagad dator - check!

Kategori: Allmänt

Nu så är min skoldator lagad igen! Hela tadgentbordet är bytt, så nu funkar mellanslagstadgenten bra.
Är fortfarande putt över att alla 1or och 2or fått webbkameror förutom jag, Klara och Jakob. Jag och Klara som helt klart skulle använt dom mest av alla!
 
Skönt att det är fredag imorrn iallafall, och sen helg. Allt blir så stressigt till helgen, så jag blir nog kvar här en helg till. Men nästa helg kommer jag till Edsbyn iallafall. Och då är allt hemma juligt och fint. Fy vad gosigt.
Alternativet var att åka till Edsbyn bara över söndan och gå på julskyltningen som varje år. För på lördan ska jag med Sebastian på "Tomtefesten", vad nu det innebär. Men jag måste städa lägenheten, och det går nog hela söndan åt, så det blir ingen julskyltning för mig i år.. Första gången since forever jag inte går på julskyltningen i byn! Men nån gång måste ju va den första så att.

Kom och tänka på nyss, att tänkt om man hade haft ambitionen till att träna. Shit vad fit man hade varit! Önsketankar..
Senare i livet vill jag bo nånstans där jag har nära till gym, simhall och en mysig rutt att promenera/springa efter. Och ha mycket fritid så jag hinner med sånt. Nu börja jag sprudla av massa framtidsidéer, men känner att jag inte kan ta det i ett inlägg där det står massa annat, så jag skriver ett eget inlägg om det sen nångång när jag kommer ihåg!
Nu slutar jag skriva och slänger in en vacker bild, jättesuddig istället. Puss på er!

 
 

Hot stuff

Kategori: Allmänt

Min telefon ville inte samarbeta med blogg.se idag, så öppet hus-bilderna ville tyvärr inte nå fram till er. Men ni behöver inte vara så ledsen över det, för det var inte så många. Och ni kan få ta del av lite crazy utomhusbilder som Klara fotade en dag i våras istället:

Tisdagsuppdatering

Kategori: Allmänt

Ja som sagt så var det en sugig dag igår. Iallafall skoldagen.
Allt blev bara kaos. Först så skulle vi repa till en konsert vi ska ha. Hann gå igenom 3 av typ 12 låtar, på 2h. Inget verka funka och alla blev allmänt less. Sen kom jag på att jag glömt idrottskläderna. Och massa annat skit hände också som jag verkligen inte orka med. Som tur är har jag en snäll pojkvän som tog min nyckel och åkte hem och hämta sånt som jag behövde.
Och sen så tänkte jag gö en grej innan en grej men gjorde det för sent så den grejen hann hända. Och sen kom jag på att om jag skulle sagt en grej så skulle jag hinna innan det hann hända. Men nu har det hänt. Som tur är är det inte jag som förlorar mest på det. Men hela grejen blev definitivt mycket tråkigare.

På kvällen var det dags för årets öppethus, då 9orna får komma och kolla in alla programmen. Vi fick höra av vår lärare att vi fixade bästa öppet huset för musik hittills, och jag klandrar han inte. Vi fixade massa godis (för ca 350 spänn), bakade pepparkakor, fixade både glögg och kaffe, jag och klara fixade jättefint på bordet som vi hade utanför musikhuset. Vi gjorde fint med ljus, paketsnöreskrull, musikinspirerade pepparkakor, en stor korg med godis och programblad.
Det vi fick in ganska mycket 97or i musikhuset under kvällen. Nice.

Somna typ så fort jag kom hem. Kollade på ett avsnitt OC, sen vare kört.

Just nu sitter jag vid katedern i mitt klassrum med Klaras dator (min är på lagning). Klara städar i skåpen hon, kul för henne. Snart har vi svenskalektion, då ska jag ha redovisning, efter det får jag gå från lektion och ha pianolektion, det har mina lärare fixat!

Tänkte att jag ska lägga ut lite bilder från igår, men har ingen mobilsladd, så lägger dom i eget inlägg från mobilen snart. Hejdå!

Världens sämsta dag

Kategori:

Helt klart.
Hela dan är helt cp, allt har gott helt åt skogen. Känns inte som att det kommer vända heller. Jag är så arg på allt så jag vet inte vad.

Nu vet ni det. Hoppas ni har en bra dag iaf.

Wednesdaythoughts

Kategori: Allmänt

Svärfar Ulf fyller år idag, så idag har jag käkat tårta minsann!



Fast nu hade jag tänkt att det här inlägget skulle handla om nåt annat än min dag, som alla inlägg gör, blir ju ganska tråkigt ändå i längden. Tänkte snarare att jag skulle dra nånting som jag satt och tänkte på i onsdagskväll, när jag satt på bänken på innebandyn..

Jag tänkte att, tänk om jag stannat kvar i Edsbyn. Då skulle jag med stor säkerhet levt ett mycket hälsosammare liv. Jag skulle fortfarande varit med i fotbollslaget, och tränat och matchat flera dar i veckan. Jag skulle spelat innebandy 1-2 gånger i veckan. Säkerligen simma flera dagar efter skolan också, som jag gjorde på högstadiet. Om jag skulle vara lika amitiös som i 9an så hade jag nog gymmat och konditionstränat nån gång i veckan också, men det är inte så säkert att jag skulle va riktigt så träningsbunden.
Men jag hade iallafall tränat minst 4-5 gånger i veckan. Vilket är lite skillnad jämfört med nu när jag inte gör nått annat än en idrottslektion i veckan.

Men hade jag stannat, så hade jag inte träffat alla fina vänner här borta. Och jag hade aldrig träffast Sebastian, inte blivit helt störtförälskad, och inte hamnat i denna underbara Lögdahls-bubbla jag för tillfället lever i. 
Så även fast jag hade varit mycket hälsosammare, fitare och snyggare om jag stannat. Så hade jag ju gått miste om massa goa vänner och en hel massa äkta kärlek. Så det är nog värt det. Nå så sjukt värt det.

Redan helg?

Kategori: Allmänt

Eftersom jag varit praktiskt taget ledig i 3 dagar nu, så kändes det som att det skulle vara måndag idag.. Men nu är det fredag istället, spännande. 
Fast det känns riktigt skönt med helg, dagarna har ju varit ganska hektiska ändå med plugg, bio, innebandy, tandläkarn och shopping. 

Blev ju inget annat inlägg om gårdagen än en suddig bild på det jag köpte.. Men det hände en del roliga grejer i Gävle faktiskt. Vi träffade på Annette som jobbar i cafeterian på skolan, jag hitta en massa mys att köpa som ni sett (nu är det Sebastian som kallar mig shopaholic, vi byts av om vartannat), hittade kläder att ha på jul, fixade julklappar till mamma, pappa och Agnes, träffade på Martin Frosk, Klara fick en hel djuptallrik med sås.. Ja, ungefär det.

Men planerade också in tiden få tandställningen ryker!
 påbörjas utplockandet av min plåtkäft! Guess what? JAG LÄNGTAS!



Eftersom att bilden på det jag köpte blev så suddig och dålig så tänkte jag plocka ihop en riktig bild på kläderna jag köpte till jul, men klänningen fanns inte i rätt färg. Men jag köpte iallafall det här, fast klänningen är i den gröna färgen på bilden i inlägget nedanför:



shoppisen

Kategori:

Handlade mer än förväntat igår. Ca 1,5k gick upp i rök.

Köpte det här + lite julklappar:


röj-fail

Kategori: Allmänt

Hur surt var inte dethär då?


Ett försök till, sen ska jag sova. Klockan ringer om 6h! Får sova imorrn natt istället.

Lat dag | Effektiv kväll

Kategori: Allmänt

Spenderade i princip hela dagen i soffan. Gjorde iallafall klart arbetet, men annars har jag bara latat i soffan med dator och TV hela dan.
Men strax innan 8 vände allt och kvällen blev väldigt effektiv! 

Petrus skulle till hallen och spela frisbee en timme innan jag skulle spela innebandy, så jag åkte med han och hälsade på farmor och farfar en stund. Sen spelade jag innebandy. Bestämmelsen om att vi skulle köra första målet vinner på slutet resulterade att vi drog över 20min. 1h och 20min intensiv innebandymatch gjorde nog inget annat än gott för min kropp!
När jag kom hem för ca 2,5h sen duschade jag, och sen började min ultraeffektivitet. Jag smörjde mina flagnande ben och mage med värsta ultralotionen, plockade ögonbrynen, klippte naglarna, fick håret flätat av mammsen.

Och sen har jag gjort allt redo för imorrn så jag kan sova så länge som möjligt! (Ändå till 7)
Jag har lagt upp kläderna jag ska ha på mig, packat ner kläderna jag ska ha med mig, hävt mössan och vantarna på kroken där jackan hänger så jag inte glömmer nått, läst alla bloggar, kollat facebook, letat fram dataväskan som ligger redo så jag kan packa ner datorn så fort jag är klar med den. Känns bra, känns som jag glömmer nåt, men det gör det alltid, så generellt sätt så känns det bra ändå! 



SÅHÄR SÅG JAG UT FÖR PRICK 1 ÅR SEN:


Är jättepigg, så jag ska nog spela lite gulliga dataspel innan jag försöker sova.
PS. Burgeking reklamen på spotify suuuuuger.

jullov?

Kategori: Allmänt

Det känns som jullov för mig.. Hemma i edsbyn på vardagar, och en massa julreklamer på TV.
 
Sitter just nu och plockar ihop en "julen 2012" playlist på spotify också.
Jag håller på med en massa multitasking faktiskt! Kollar på American idol, spelar röj, plockar ihop playlisten, funderar över julklappar, plus att jag funderar över vad jag ska leta efter för saker till mig själv i Gävle imorrn också. 
Också är jag jättetrött och fryser. Kanske måste sova en lur senare om jag ska orka spela innebandy ikväll.

Uppgiften är så gott som klar. Det enda som saknas är ett pm som jag ska skriva när jag orkar.

Forever

Kategori: Allmänt

Nergosad i sängen med världens mysigaste sovshorts på. Känns bra alltså! 
Saknar min lilla kis varenda minut utan honom vettni. 
Känns inte lika bra att jag hör att mamma och lillasyster just nu kikar på videon jag la upp.

Men sista Twilight-filmen är helt klart godkänd! Mer action och sånt än dom andra filmerna, vilket höjde ranken rejält för min del. Lite tårar fick jag dela med mig av i slutet också. Men jag är svag för kärlek, det är så fint <3

Har just suttit och skrivit in typ 3000 ord på glosboken så att mina kära klasskompisar kan plugga på dom så mycket dom vill. Helt stört vad jag är snäll. Själv har jag verkligen inte ork till att plugga på dom just nu. Det känns som att många av orden inte ens är rättöversatta. Men men, polskor. Det är en polsk människa som gett oss dom vettni. 

Det andra arbetet, som dom här dagarna egentligen är till för har jag börjat på litegrann med. Ska försöka bli iklar imorrn, men problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp det. Men men, muntligt är ju min styrka ändå, så minst ett C borde jag ju få vad jag än fipplar ihop för jox :)

Ska nog ta och fälla ner ögonlocken några timmar nu, känns som dom vill neråt skapligt snabbt faktiskt. 
(Min mage och mitt ena bens tur att flagna nu. Helt sjukt vad skinnigt det är..)
GODNATT

Pinsam video..

Kategori: Allmänt

Lägger ut den här nu och undviker min blogg resten av kvällen, så jag inte ångrar mig. 

The plugg-days begins

Kategori: Allmänt

Jag kom hem till Edsbyn för ca 3h timmar sen, och började med att sova 2h. Skönt de hörrni.

Nu har jag fått en extrem hicka! Ska snart fixa lite mat, och sen ska jag börja med Svenska-arbetet. 

Ikväll väntas bio med en av mitt livs bästa vänner! Det ska bli eeepiskt! Och jag har inte träffat människan sen i somras, så jag längtas! Hon är t.o.m kortklippt nuförtiden, som inte jag sett! 
Och har man sett alla Twilightfilmerna på bio, så kan man ju bara inte strunta i sista, det vore oförskämt mot mig själv faktiskt.

..Tröck just upp webcamen föratt visa er hur kaos jag ser ut idag, och vilken fin tröja jag har på mig. Hittade då en jätteful video jag spela in för några veckor sen, efter en scensika lektion då jag är jättefult sminkad med kolsvarta ögonbryn, verkligen asful. Filmade tydligen lite medans jag plugga historia och övade på ensamble-låten samtidigt. Skulle vara kul å lägga upp den, men jag vet inte om jag törs. Så iallafall just nu, så får ni kaos-bilderna istället.:




skol-dator

Kategori: Allmänt

Jamen då har man gått fått en skoldator då. Synd bara att mellanslagstadgenten bara funkar i mitten.. Där trycker inte jag.

Tillbaks i Ljusdal

Kategori: Allmänt

Eller ja, i Föne är jag ju. 
Sebastian hjälper sin far att köra grejer eller nått sånt. Så jag har tagit beslag på hans dator, släckt ner i rummet, bäddat ner mig i sängen och har det allmänt mysigt. Smyg-laddat ner spotify har jag också gjort, mehehe ;) Så nu ska jag pussla ihop en playlist med massa mysiga jullåtar att lyssna på.
Också får jag inte glömma att lyssna på låten jag har på sången heller. Har haft en gång, missar sången på torsdag, och nästa torsdag ska jag sjunga upp den. Men det har jag nog dragit upp här redan tror jag.

Imorrn är det måndag, skola som vanligt. Sen på tisdag börjar våra temadagar, och då drar jag hem till byn! Tanken är att jag ska hinna bli klar med uppgiften, simma, gå på bio, spela innebandy, tandläkarn + shopping + plugg med Klara med Gävle. Och äta mat och gå på toa, som jag försöker hinna med varje dag.

Jag tog massa pauser i det här inlägget, så nu är Sebastian tillbaka.
Men här är iallafall låten jag ska sjunga. Lycka till Elsa Jonsson:
 
 

Det är häääälg

Kategori: Allmänt

Tjollahoppsan! Eller ching chong som jag borde säga nu när jag ätit kinamat idag! 

Jaop! Jag och Sebastian tog mammas och pappas volvo S80 och drog ner på byn för att käka middag på Edsbyns Kinaplace! Vilket var första gången för både mig och han. Jag som kallar mej Edsbybo har inte ens ätit där innan. Skam, det är en skam. 
Men nu äre gjort, och det var både gott och billigt! 

Resten av kvällen har spenderats vid köksbordet och TVn med mina päron. Kollar på "Så mycket bättre" och skrattat åt Magnus Uggla har vi gjort. Och käkat choklad såklart!
Nu börjar mitt huvud försöka visa mig att jag är trött tror jag.. Kanske borde göra nåt åt det snart. Men väntar nog tills Sebastian har lekt klart med männen i min familj, jag vill ju inte bryta in och göra dom ovänner precis! Vore ju tragiskt. Så jag får väl roa mig själv med datorn tills han känner sig redo att umgås med mig igen :P

Vilket var nuuuu, hejdå!

Jag är dålig på dehär..

Kategori: Allmänt

Skapligt dålig på att blogga tycker jag att jag är!
Skrapar ihop en liten sammanfattning av dom senaste 2 dagarna så är jag ikapp sen igen! 

Torsdag då alltså:

~Jag och Klara redovisade vårat drömland på Engelskan. Gick skitbra, polska Bernadeta (hon som gav oss uppgiften) skratta sig igenom hela presentationen. Orginallärarn såg lite mer skeptisk ut.. hon förväntade sig nog  nått lite mer realistiskt än flodhästdrivna sparkar och problemätande dinosaurier skulle jag tro :)

~Sen hade jag sång. Första gången jag sjöng låten jag fått, fick även en till. Sen har vi gemensam sång nästa torsdag, och då ska jag sjunga upp den. Kruxet är att jag är hos tandläkarn i Gävle nästa torsdag, så jag hinner inte öva nå mer. King eller? Nä.

~Dagen följdes av buss till Delsbo där jag och Klara simmade 1km.


Vi tar denna fredag i punkter också:

~Dubbel svenskalektion där jag inte kunde göra nånting, så det blev praktiskt taget 3h hål.

~Hålet fyllde jag upp med facebookande, ätande av mat, umgåsande med Sebastian, ätande av munk och drickande av Cola, och till sist: sovande i soffa med Klara.

~Under den underbara sovstunden blev min Cola och Klaras julmust stulna av en viss William Göransson. Men tur Stina finns som avslöjade hans hidingspot!

~Dagen sluta, och jag och Sebastian drog till Edsbyn.

~Och nu sitter jag här i soffan med Sebben, mamsen, pappsen, Agnesen, och luktar kaffe.


En väldigt trevlig sak som hände denna vecka är att Klara har ätit sportlunch för första gången.. :o Helt sick. Själv är man ju praktiskt taget uppväxt med sportlunch.. :P

Det räcker för idag. Hejdå!

Slänger ut ett inlägg om dagen också

Kategori: Allmänt

Vi hade ingen vanlig skoldag idag. Tror det hette kommunens dag eller nått sånt. Vi fick iallafall lyssna på lite föreläsningar om olika arbeten. Också var det mässa i gympasalen, där fanns det godis. Spännande att se vad jag blir, inget tilltalar mig.. :p

Sen sluta vi dagen strax efter 2, så det blev hela 2 timmars väntetid på Sceniska som börjar 16.15. På sceniska fick vi träffa barnen som ska va med i teatern. Vi får se hur det blir tillslut dethär spektaklet.. ;)

Dom tokigheter som hänt under dagen kommer nog upp på Klaras blogg senare, det har hon lovat! Men just nu är hon på bio, så kika in här senare ikväll eller imorrn ni så får ni se på nå kul: Wiidmarken.se (Nu när jag skrivit såhär är du tvungen att skriva asbra och roligt Klara.. :))

PASSAR PÅ ATT MYSA I ZIPPERALLEN NU NÄR JAG ÄR ENSAM! (Vissa snygga, gulliga, finklädda, kaxiga, köpberoende, korta, underbara killar tycker att det är fult med zipperall..)

dryg tvättstuga

Kategori: Allmänt

 
Sådär ser mig todo-lista för kvällen ut. Effektiv som jag är så har jag redan kollat om tvättstugan är ledig nå ikväll, men icke. Och imorrn kommer jag hem sent så kommer inte hinna tvätta då, och sen är det helg.. Nån som vill ta hand om min tvätt? :P Äh, får spara tills nästa vecka då.. 
Packa badkläder ska jag göra föratt jag ska till Delsbo och simma med Klara imorrn efter skolan. Chill. Ska få käka körv hos henne också, nice. Skönt att dra på ett par längder i vattnet ibland! 

Blir nog lite simning nästa tisdag/onsdag också. Vi har temadagar eller vad man ska kalla det. Vi har inga lektioner, och ska jobba med en särskilld uppgift på egen hand i tisdag-torsdag nästa vecka. Så då har jag tänkt åka hem till Edsbyn dom dagarna. Tråkigt att vara hemma själv i lägenheten hela dagarna när Sebastian går i skolan liksom. 
Sen på torsdan ska jag ju till tandis också, då kan jag åka dirr från bynn :)
Får nog med mig Klarken till Gävle då också! Då kan vi plugga/fika/shoppa lite som vi vill hela dagen. Mysigt :D 

Nä nu ska jag packa ihop tills imorrn så är to-do-listan klar sen! Skönt. 

Tuesday night

Kategori: Allmänt

Tisdag. Känns som att det borde vara torsdag.. Dagarna går segt även fast jag somnar typ senast 9 om kvällarna. 

Ganska chill dag idag också faktiskt. Körsång, ensamble, idrott och historia. En dag blandat av stora irritationer, för mycket mat och ett skapligt effektivt pass i gymmet på idrotten. Powerwalka, rodde en hel del och jolla runt på lite olika maskiner. Får väl hoppas att nått tog litegrann bara :)
 
Jag längtas till jul. Jag har jättelust att baka julgodis, koka knäck, klä julgran, käka julbord, dricka glögg (som inte är särskillt gott enligt min, men), köpa julklappar, få julklappar.. Vill t.o.m ha snö! Är det såhär kallt så kan det lika gärna va snö också tycker jag, så det ser lite trevligare ut. 

Ligger i sängen och umgås med min kära dator - som förövrigt lever efter julmust incidenten - medans Sebastian nördar sitt nya TV-spel här brevid. Han är väldigt koncentrerad ska ni veta! Och titta, det syns: 

klumpeduns

Kategori:

Hej på er! Har 5min över, så jag tänkte berätta för er hur oerhört klumpig jag är. Igårkväll... Jag hade ett glas med julmust på golvet bland telefoner å sladdar och dator och de ena med det andra. Sparka kull glaset. Tror att allt klarade sej, hoppas på det iallafall.
Puss på er

Kicking my heels

Kategori: Allmänt

Känns skapligt stressigt att vi ska redovisa en historia uppgift imorrn som jag bara haft en lektion med, eftersom att jag var borta. Det är inte precis lite att göra heller, och jag måste göra typ allt ikväll. Jag kan inte jobba i såna här pressade situationer. Fy vad jobbigt.

Men skolan idag blev ganska chill iallafall. 2 lektioner inställda, så vi hade bara estetisk kommunikation och engelska. Sen hade jag utvecklingssamtal också, men det var klart på mindre än 5min. Så problemfri och duktig är jag förstår ni mina vänner! :)

Har inte så mycket mer att skriva, så jag lägger ut en gammal söt video på min oerhört saknade sambo, lite kul sådär! 


Lay down the boogie

Kategori: Allmänt

Det är helt sjukt vad jag suger på Röj-spelet. Nybörjar-nivån och mellan-nivån går hur enkelt som helst. Men den avancerade.. Hur bra det än går så är det alltid nån dryg bomb som ska ligga och förstöra för mig! 
Ja det är ju bara att kolla på statistiken:


Exakt mycket suger jag. 

Men idag är det söndag iallafall. Om ni inte visste det. Sista dan på helgen, sen blir det skola igen. Imorrn efter skolan ska jag sätta mig ner med min gulliga mentor Patrik och ha lite utvecklingssamtal, spännande. 
Senare idag ska vi äta lite middag med lite Sebb-släkt, mysigt. 

Nämen nu ska jag göra några fler försök att klara Röj, och sen ska jag trösta mig med kläd-sidor. Yepp. Vi hörs.


Rolig dansbild från Ediths 18års-party i somras. 

Don't test the ones you love

Kategori: Allmänt

Känner att jag vill kolla på massa kläder och grejer och shoppa loss lite.. Men det är ju ingen idé innan jul. För det första så vet man ju inte vad man kommer få, och sen ska ju ekonomin gå ihop till julklappar också.
Har dock bara 3 kvar. Ska försöka hitta dom 3 i Gävle nästa gång jag är till tandläkarn, så slipper jag tänka nå mer på det sen. 

Just nu hänger vi i TV-rummet hela gänget. Sebastian och hans far spelar fifa, mamma lögdahl virkar eller liknande, och jag sitter här och nördar. Försöker klara svåraste röj! Inte det lättaste inte.. Också vill jag ju kolla runt på massa kläder på nätet också.. kanske gör det ändå. Brukar bli så för min del. Vem vet, det kanske dyker upp lite godingar jag hittar här sen. (Beror på hur länge Sebastian ska spela, om jag hinner klippa ihop nått eller inte)

Kan bjuda på lite gamla webcambilder från 2011, bara föratt jag inte har nått bättre för mig:

 


Brunett

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Färgat håret har jag gjort idag, varit på julmarknad jag jag också, och gjort klart inför min redovisning av Sri Lanka-resan. Effektiv dag! Nu är jag hungrig..

Medans jag suttit i PowerPoint så har Sebastian lirat runt på hela nätet och kollat på grejer, han beställer som en galning. Inte bara jag som är shoppaholic i det här forhållandet tror jag. Borde vara ganska illa..

Men aja, man kanske ska slita sig från datan snart, suttit hela eftermiddan och joxat med den där powerpointen ska jag säga er! 
Såhär ser iallafall håret ut:
 
 

KIRRAT!

Kategori:

Köpte just hårfärg. Så nån dag framöver blir det hårfärgsbyte för min del! :-)



OCH OCH OCH Mumford and sons kommer till Sverige i april, och jag, Adina och hennes kusin Anna tänker gå. ÖVERLYCKLIG. Livet är på topp!!

Short update

Kategori:

Kändes helt underbart att träffa Sebastian igår! Känns bra att vara tillbaka överhuvudtaget. Många som kommenterat att jag är brun också, nice :-)

Sitter på musikskolan nu och väntar på min sång lektion sin börjar om 2 min. Spännande att se vilken ny låt jag får.
Har fått reda på rollerna till sceniska teatern också, jag ska vara byråkrat och därmed sjunga en låt solo, awesome :-)

Nu blir jag insläppt av Jejja! Hörs huj.


Finvädersbiltur

Kategori:

Sjukt skönt att få åka bil istället för buss till Bollnäs! Petrus ska på nått jox med arbetsförmedlingen bara nån minut efter mitt tåg går, så det var ju perfekt :-)

Har fått reda på att Sebastian redan slutat också, så han kommer möta upp mej på station, som värsta filmen! Fy vad romantiskt :-)





Utsövd och välmående

Kategori: Allmänt

Trodde jag var helkörd med att vända tillbaka tidsrytmen när jag somnade klockan 18:00 igårkväll. Men det kändes faktiskt väldigt bra när jag öppnade ögonen och klockan var 08:10. 14 timmars sömn, nu måste jag väl kommit in i Sverigetiden igen när jag vaknade vanlig skoltid iallafall :)
Flagnar litegrann på näsan och lite ut på kinderna, mustachen och överläppen flagnar också x)

Mitt mått-dilemma är nu avklarat. Kom ju på att jag skulle ta lite mått och väga mig innan och efter resan. Men det har inte hänt så mycket faktiskt. Gått ner ca 7-8hg, men det är ju sånt man kan väga olika från dag till dag bara. Midjan och röven är båda 1cm mindre. Inte drastiska ändringar på långa vägar alltså, men då vet vi de å, att Sri Lanka-mat inte är diet-mat ;)

Igår packade jag upp resväskan, och packade sen i den igen. Kul att den är mycket fullare nu när jag ska upp till Ljusdal än när jag åkte till Sri Lanka xD Men då hade jag ju bara kläder och sånt litet. Nu är det fylld med en dansmatta, vinterjacka, badlakan och handukar, lite kläder och lite preseter och sånt som jag köpt i Sri Lanka :) Alltså större och mer platstagande grejer :P
 
Visst var röd-bilderna som Klara tagit fina? 
Omredigerade en av mina favoriter:

 

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Ja då har vi kommit hem från vår resa till Sri Lanka! Resan har överlag varit både rolig och spännande, men av alla mina sammabrott har jag nu förstått att jag klarar inte av att vara ifrån Sebastian i 2 veckor. Känns jobbigt nu också att jag inte får träffa honom förrns imorrn.

Men jag har iallafall fått många fina bilder från resan. Dock mobilbilder, men gör inte så mycket när man har HD-kamera. Men bilderna kommer upp från Ljusdal, tänker inte lägga in dom på den här datorn. Köpt mycket fina grejer har jag också. Billigt land ska ni veta! :D

Bränt mig en aning har jag också gjort. 
Jag fick knappt nån färg alls på hela resan, eftersom att det regnade mest hela tiden. Så igår, sista dagen på hotellet sket jag i allt vad solskyddsfaktor heter (smörjde ansiktet och axlarna dock, annars brukar jag dö). Och vipps, knallröd på hela min framsida. Tänkte inte på att vända på steken heller, så baksidan är fortfarande vit.. x)

Sen jag kom hem har jag packat ur, satt på mig massor av kläder (Det är ju så kallt här!), plockat ordning lite till packningen imorrn och läst 99st blogginlägg. Nice ni.

 
 

...

Kategori: Foto

Med denna photoshopade bild från 2008 hälsar jag mig själv välkommen hem! 

Minne #10

Kategori: Foto

En tolvåring och en fjortonåring som gick lös med en svart penna av nått slag.. 
(Petrus är bra söt han!!)

Minne #9

Kategori: Foto

SKAKA ROMPAAAH!! Rumpdans på spexet i 9an! 
(Alla som hittar mig får en kraaam)

RED #5

Kategori: Foto


Foto: Klara Widmark

Minne #8

Kategori: Foto

Nobelfesten 2010

 

RED #4

Kategori: Foto

Foto: Klara Widmark

Minne # 7

Kategori: Foto

Bus i Homna i 13års-åldern!