hejelsa.blogg.se

Stressar iväg

Kategori: Allmänt

Nuni äre stressigt! Ska åka till Julia om 5 minuter och jag ska hinna blogga och borsta tänderna! Ser ingen annan utväg än att skriva om dagen ikväll efter ungdomssamlingen... Eller så hinner jag.. Klart jag gör!!

Var som sagt på tjejfrukost imorse. Det var frukostbuffé som gällde, också fick vi kika på när dom gjorde total makeover på några kompisars mamma. Hon blev jättefin! Älskar hur dom färgade och klippte håret, Mmmm :)
Efter frullen åkte vi till Lindbergs för att kolla runt på deras utförsäljning, letade främst efter enn vindoverallsställ, dock fanns bara barnstorlek i mitt ass är i vägen för allt i sånna tillfällen. Men det blev iallafall en stor, mysig collagekofta. Den har jag på mig på bilden nedan! 
Erikshjälpen hann vi med också innan vi åkte hem! Bilder från det kommer väl ikväll då, för det hinner jag inte med :P

Hinner bara med en bild på klädseln jag har nu idag:


Men va?

Kategori: Allmänt

Men va? Varför är oboyen äcklig utan mackor.. Jag fattar inte. Nu måste jag ju göra fler mackor så oboyen tar slut.. Eller hämta ett sugrör! Då blir det ju godare :) Jag gör det nu!

DONE

Jag borde verkligen lägga mig. Ska upp astidigt imorrn för att dra iväg på tjejfrukost! Jag har faktiskt väldigt lite koll på vad det innebär. Vet bara att det är 80st anmälda, och att jag inte behöver äta frukost hemma. Man kanske inte behöver veta mera.

Men hela lördagen kommer bli awesome tror jag! Först tjejfrukosten, vad det än innebär så tror jag att det kommer bli jättetrevligt. Sen så har Julias familj övergett henne i deras hus, så på eftermiddan drar vi dit ett gäng och roar oss där tills vi drar till Edith på kvällen för lite ungdomssamling. Känns som en toppenbra lördag, hade knappt kunnat blivit bättre :)

Nämen nu får det va nog. Vi hörs imorrn folket!

Jag kan inte släppa tanken på att den här magen är assnygg. Den kanske man skulle kunna trolla fram en dag, eller? :

Är nog lite friskare ändå

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har just klivit upp ur sängen. Mitt halsont har kommit tillbaka litegrann, och min ena körtel är jättesvullen. Är fortfarande yr i huvet, men inte som igår, men lårkakan verkar vara mirakulöst bättre iallafall! Tror jag ska leta reda på nån gasbinda eller nått och linda hårt, och dra ut på en liten kort promenad. Enligt min åsikt så ska man ut och rasta lårkakan litegrann. (Ordet "lårkaka" låter jätteäckligt.. Ungefär lika äckligt som "körtel", och nu använder jag båda..)

Senare idag ska jag nog dra på mig lite pluggande. Osså har lilla syster skaffat ett till expationspaket till Sims, "I rampljuset", så man måste ju testa det lite också.. Man är ju fd. nörd ändå, svårt å komma ur ;)

Nämen nu ska jag gå på gasbindejakt, ut på prommis och äta lurre innan jag går vidare i livet. Tjarrå!


Oh those summernights.. <3

H&Ms news kills me slowly

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Satt just och kolla igenom H&Ms nyheter.. I endast den kategorin hamna 22 plagg i kundvagnen.. Om man ändå haft 3500:- över! Då hade mitt liv varit i en stor glädjebubbla just nu. Så mycket fint och mysigt till sommarn som H&M har plockat fram! 

Jag skulle gärna införskaffa mig några jumsuits till sommarn, får jag pengar så ska jag göra det! Min klädsel i sommar kommer, som alla andra år, bli blandat med både shorts, kjolar, linnen, t-shirts, klänningar, jumsuits, ja allt man kan tänka sig. Men mycket shorts blir det iallafall, det är mina absoluta favoriter! Läre bara försöka satsa på att komma i förra sommarns shorts igen..

Lite smakprov på det jag vill ha kan ni få tycker ja:



Update från hemmaplan

Kategori: Allmänt

Åkte som sagt hem till Edsbyn en dag tidigare än vanligt. Var hemma från skolan idag p.g.a yrsel, allmänt slut i huvet också har jag ju lårkaka också så jag har haltat runt som en liten gris hela dagen.

Har precis kommit in till mitt rum efter att ha mysit ner mig med mamma, Agnes och senaste One Tree Hill avsnittet i mamma och pappas säng. Jag älskar one tree hill, och har gjort det från första stund. Börja kolla när jag var 10-11 nånting. Awesome. 

Trots att jag är sjuk så spenderades kvällen på elevhemmet. Jag var tvungen att lämna in nycklarna, hämta cykeln och städa det sista i rummet, så jag tyckte det va lika bra att jag hängde där tills det var dags att cykla ner till tåget. Så så blev det. Och vi kom på den brillianta idén att göra en långpanna hallonpaj och bjuda massa folk! Såklart så hann jag aldrig äta pajen.. Lära dra ner till tåget typ bara nån minut innan vi skulle ta ut den.. :/
Och sen fick jag såklart SMS om hur god den var.. typiskt. Hoppas dom frös in nånting till nästa vecka! Det sa jag iallafall till dom att göra :)



Så såg den ut! 

Nästa gång jag tänker köpa godis.. då ska jag köpa ballerina kladdkaka och mjölk, de har jag bestämt. GODNATT

Hej alla glada! Jag sitter på tåget nu fak...

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Jag sitter på tåget nu faktiskt... Eftersom att jag ändå inte orkar gå till skolan imorrn så tyckte mamma och jag att det smartaste var att åka hem redan ikväll. Känns riktigt skönt faktiskt att ha en extra dag hemma så man kan vila upp sig ordentligt inför helgen och sen nästa vecka. Sista veckan innan påsklovet!! Oj, vart tog tiden vägen? Redan påsk......... Jag blir så irriterad på att SMS-inläggen inte vill ha nåra styckeindelningar så jag vill inte skriva mer än ett stycke... Så allt de andra jag har att skriva om får ni höra sen!

Dagens klädsel

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Jag lyckades ta mig upp ur sängen till slut. Så nu har jag iallafall ätit litegrann och sånt. Målat naglarna också.. haha. Tänkte att jag kanske borde passa på att få lite plugg gjort nu när jag är är iprincip fast i sängen med datorn. Plugg och How I Met Your Mother kommer nog min dag bestå av känns det som.. Ganska tragiskt, men också ganska mysigt. 

Såhär går jag klädd idag iallafall:
Och såklart mina mysiga tofflor också. Passade på att göra en liten mage i redigeringsprogrammet också medans jag ändå höll på :)

Blev lite hemma..

Kategori: Allmänt

Nämen goddagens. Det blev lite som jag trodde idag. D.Ö.D. Ligger fortfarande i sängen, men måste ta mig upp nu för är både kissnödig och hungrig. Problemet är dock att allting snurrar.. så vi får väl se hur det går.

Jag fick en överraskning imorse iallafall. Vid halv tio nån gång så öppnades dörren och en man kom in och ropade hallå.. Som tur var så var det bara vaktmästarn som kom och gav mig en dörr till mitt rum. Och ett kikhål i dörren, så nu är vår lägenhet komplett Cissi! :) Måste ju kliva upp för att kolla in kikhålet också...

Är jätteputt över att jag missade Janne Schaffer saken idag.. Men, men. Ibland så går det ju inte riktigt som man vill. Gick inte riktigt som jag ville igår när vi spela fotboll heller, ett hårt knä i låret och BAM. Lårkakan är fortfarande kvar, och gå är defenitint inte min starka sida nu. Jag som hade tänkt att springa runt kyrksjön idag efter skolan. Fast det blev ju inge skola heller, så då blir det ju inte nått "efter skolan". 

Hoppas att jag kan gå utan att halta eller snurra kull imorrn. Känns värdelöst å va hemma från skolan när man är helt ensam i en lägenhet..

HA EN BRA DAG!


tröttheten alltså..

Kategori: Allmänt

Goddagens! Sitter här å myser i vardagsrummet med 3 goa edsby-vänner! Adina, Jakob och Jocke :) Amalia var här tidigare också, pga att hennes ljusdalskompis glömde bort henne eller nått sånt, haha.

Jag är jättetrött. Slut överallt, fast det har jag varit dom senaste dagarna. Igår är jag säker på att jag hade feber, var nog lite bättre idag, men har varit allt annat än på topp.. Hoppas bara jag klarar mig veckan ut. 

Nämen nu faller vi samman i djup sömn! gonatt!


Adina, jag och Jakobs finger i somras :)

crazy night

Kategori: Allmänt

Det blev ingen ensamhet i lägenheten ändå. Jag insåg att går jag till elevhemmet, så kommer jag inte orka gå hem, så jag tog med mig lite ditt och datt och stannade där över natten :) Sjuk natt.. Så går det när jag och Tove blir trött tillsammans. Spårat. Psykbarn, haha.

Nu sitter jag på skolan och är arg. Vet inte hur jag ska få till en muntlig presentation.. är inte ens klar med den skriftliga :S Men det lär väl lösa sig, har på mig fram till 2 så.

JAG VILL SHOPPA! hejdå

I struggle to find any truth in your lies

Kategori: Allmänt

Förstår att ni kan vi lite fundersam på vad det där pinsamma jag berättade för mamma var.. Tänkte ta å berätta det. Det är så att jag tappade bort mina nycklar i Söndags, så jag har överlevt på Cissi dom här dagarna. Men jag hitta dom nyss! Letat över hela lägenheter 300 gånger om, och dom låg i fickan på koftan jag hade i söndags... men mamma sa att jag inte var dum, så nu mår jag bra :)
..Eller mår bra gör jag ju inte, dött huve och död hals. 

Men nu är jag iallafall forever alone här hemma. Cissi har varit sjuk de senaste 2 dagarna, så hon följde med sin mamma hem idag. Hon kom hit å joxa och laga mat och så till oss också, hihiih, uppskattat! :)

Men nu ska jag chilla liiiiv med one tree hill. Godnatt! nästan

Been there, done that

Kategori: Allmänt

Spenderade hela skoldagen idag uppe på NV. Vart är världen påväg? NV-tröja igår, och hela dan där idag.. Men det var faktiskt så att vi snodde deras datorer. Skrev engelska uppsats hela dagen, och vi kände att vi hellre sitter där är i samhälles datasal.

Uppsatsen ska va om nått engelsktalande land. Och jag väljer Jamaica.. ha-ha. Trevligt, eller? jag orkar inte. Fast trots halsont, huvudvärk och troligtvis en del feber så gick det ganska bra ändå. Tyckte jag skrev typ 300000 ord! Dock var det typ 500-600.. och det ska va över 1000, så vi får väl fortsätta att försöka åstadkomma nå bra imorgon :)

Jag har en jättepinsam sak att berätta.. eller jag kan berätta för mamma såhär. Mamma, den låg i fickan på koftan jag hade x) snälla, dumförklara mig inte! 


Det spöregnar och blåser som nå annat idag...

Kategori: Allmänt

Det spöregnar och blåser som nå annat idag. Alltså fattar ni att jag inte ville gå till skolan. Så jag ringde min käre vän Jakob och hans epa som så snällt kom och hämta upp mig. Dock märkte vi att hans avgassystem tydligen gått av, så nu står vi efter en trottoarkant och försöker fixa så vi iallafall tar oss till skolan. Eller ja, Jakob fixar. Jag sitter i bilen och lyssnar på hans skrammelljud, mekanikern själv!

Gräddigt värre!

Kategori: Allmänt

Spenderade kvällen på elevhemmet. Dom hade våffelkväll, så jag frågade husmor tidigare idag om jag fick äta våfflor, eftersom att jag fortfarande betalar hyra, å det fick jag! Så vid 8 drog jag dit och kötta i mig en våffla, och sen skulle jag kolla på innebandy på hallen, men det kom knappt nå folk, så det blev lite lek istället :)

Dom kommande 3 dagarna har vi temadagar. Det enda vi ska göra på dom är att skriva en engelska uppsats och förbereda en redovisning. Jag känner mig krasslig i både halsen och huvet, men ska försöka gå imorrn och hinna så långt jag kan på uppsatsen, och sen, om det är nödvändigt, kan jag stanna hemma med gott samvete om jag blir så pass dålig.

Lite roligt att jag har suttit här med byxorna nere vid fotlederna i typ en halvtimme.. Kändes ovärt att dra upp dom efter toan när jag ändå ska lägga mig. Härlig fakta va?





Och förresten! Det gick vilt till på elevhemmet som ni ser. En liten Janne smällde grädde över mig, riktigt mysigt. Sen fortsatte han med att daska fejset på mig med en våffla, och sen avslutade han med att spruta diskmedel i mitt öga. Trevlig kväll! Eller?
Jag fick parkera mig i Toves dusch och sedan låna bh och tröja av henne, mina var helt genomgräddad. myyyys! Så nu sitter jag här i en NV-tröja.. skapligt random.


Måndag

Kategori: Allmänt

Får jag säga det själv så var jag jättekonstig imorse. Jag klev upp 7 och sprang runt kyrksjön.. Jag sa ju att jag hade träningslust, men så extremt trodde jag faktiskt aldrig om mig själv. 

Helt vanlig dag idag i princip, spårat lite väl bara, blir väl så när man kliver upp 7 märkte ja! Men nu tänker jag inte skriva mer, lägger mig i sängen ett tag istället, vi hörs!


waffles baby

Kategori: Allmänt

Choklad är aldrig godare än när man just har vaknat! Dock är det kanske inte det bästa att lägga som grund för i magen för dagen. Rimma, hehehe.

Idag är det kalas och förhopppningsvis fotbollskikande som gäller. Skulle varit en något lyckligare människa om jag också skulle spela, men det funkar ju inte riktigt så när man inte har tränat. Jag får försöka va med på alla söndagsträningar jag bara kan, och sen träna mycket i Ljusdal. Funderar på att kolla med en kille om lite gymjox också, känner mig verkligen pepp för träning just nu, hoppas bara jag gör det när jag väl kommer till Ljusdal och skolan också :p

Men vet ni vad?! Det är en stor dag idag! En så stor dag att den förtjänar en egen bild!


HA EN BRA VÅFFELDÁ, FÖR DET SKA JA! JAG RIMMAR BRA!

03:00

Kategori: Allmänt

Och vipps så blev klockan 3!
Det var ju verkligen så, från 01:59 till 03.00, ni har väl inte glömt ställa om klockan? :)

Jag har just kommit hem från en jättetrevlig kväll med mina busvänner. Började med att leka munken på hembygdsgårn. Jag älskar att springa och smyga runt som en liten spionisk iller-spindel! Känslan att sakta smyga närmre och närmre målet, smidigt som en katt (*host*), och tillslut ta språnget och munka lös och få ära och berömmelse av alla stackrare som sitter munkad och hjälplös. Sånt är min grej de, riktigt kul!
Efter det gick vi till kyrkan och vissa käka pizza och sånt, själv gick jag på massagerunda och tillfredsställde många stela axlar. Sen blev det timmar av maffia-lekande. Och då överdriver jag inte, körde aslänge verkligen. Det jobbiga med den leken är att alla alltid misstänker mig, bara för att jag pratar så mycket för att försöka få ut andra så att spelet ska rulla på litegrann. 

Imorgon är det iallafall sista dagen här i byn. Den spenderar vi hos grannen/kusinen Matilda som fyller 14, tårta! <3 Och om jag hinner drar jag ner till ön och kollar på mitt lag när dom spelar lite maaaaaatchis. Känns så skönt att komma hem till en lägenhet sen, och slippa gå upp till elevhemmet. Nu känns det inte ens konstigt att säga "hem" till lägenheten. Det kändes inte lika naturligt med elevhemmet. 

Men nu är det iallafall läggdags som gäller. Sova i sommartid var det ett tag sen man gjorde ändå!

Isvaks-video

Kategori: Videos

I torsdags badade vi i klassen isvak ju! Fixade en video med alla som hoppade, men det är kanske inte alla som vill att jag ska lägga ut den på bloggen. Så ni får se en video på mitt hopp (vilket ändå var bäst, moahahaha).
Men för er som vill se alla så finns den videon inne på min videofy-sida: videofy.me/hejelsa




Ett inlägg i träningskategorin?!

Kategori: Träning

  • 20 min löpning

Ofta jag orka springa 20 minuter i sträck utan stanna eller ta ett endaste gångsteg!? Så otränad som jag är nu! Dock var dom sista 500 metrarna ganska jobbiga, hela benen var mör, och det kändes mycket i vaderna, som nuförtiden är jättesmala och otränade.
Jag sprang den sträckan jag brukade springa i somras när jag gav mig ut på kortrundor. Sprang den på 15-16min i somras, och nu på 20-21min, tycker det är sjukt grymt gjort av mig! Har ju knappt rört mig sen dess. Bara idrottstimmarna, och spelat innebandy nån gång ibland, typ 1 gång var tredje vecka om man medelsnittar litegrann.

Nu är jag iallafall aspepp på att fortsätta med det här. Så jag har lovat mig själv att börja springa nån gång i veckan i Ljusdal. Och nu har jag skrivit det här, så nu måste jag ju hålla det jag lovat. Hehe :)

Sprang runt som en dåre och leta kläder att springa i. Har i princip hela mitt liv i Ljusdal. Blev såhär tillsist:

lööördag

Kategori: Allmänt

Det blev inte en sån träningshelg ändå.. haha.
Mitt alarm vet jag inte riktigt vad som hände med, så jag vakna vid 10 och undra vad som hande hänt.. :P Så ingen innebandy vart det.. Och det blir ingen fotbollsträning imorgon. Vi har träningsmatch, och eftersom jag bor i Ljusdal och inte har varit med och tränat alls, så får ju inte jag vara med. Men jag åker troligtvis dit och kollar och hejar på mitt kära lag. Det vill jag. Så länge sen man träffa alla av dom, och längesen man kolla på fotboll överhuvudtaget :)

Men jag funderar iallafall på att ta en springtur nu, har inte sprungit sen i höstas, mys. Haha. Jag är så hurtig nuförtiden, eller?

Som ofta tidigare sagt, gammeldatorn=gammelbilder:

Det är helt underbart att sova i lilla my ...

Kategori: Allmänt

Det är helt underbart att sova i lilla my tofs. Jag har haft en superkväll med mina superpolare. Nån video från superkvällen kan tänkas komma upp här nå tag. Jag ska upp 8 å spela innebandy. Jag ska troligtvis träna fotboll på söndag. HURTHELG!! Tur jag har en stor Marabou så ja inte joller å går ner i vikt eller nå sånt. Åååå ja måste skriva in båda träningarna i träningskategorin . Den måste börja användas flitigare! Ser riiiiktigt glest ut. Jag fattar inte hur mamma kan bädda så mycke finare än mig. Fint inlägg med fina små uppdelade meningar. GODNATT!

Lite hurtig allt

Kategori: Allmänt

Blev en redigt hurtig promenad runt kyrksjön ändå. Men vi är ju ändå som vi är, och köpte choklad efteråt.. Innan vi ens gått klart faktiskt.. Vi fortsatte promenaden upp på åsen där vi spelade kort och umgicks med ett gäng trevliga grabbar.

Du är det verkligen dags att sova. Matteprov första lektion. Känns som jag har rätt bra koll ändå, även fast jag inte har jobbat så mycket utanför lektionerna. Jag vet att grunderna sitter, och jag kan en hel del. Bara att hoppas att det räcker..

Satte upp håret i en konstig knut efter isvaksbadandet. När jag tog ut det var det volymigt, och ingen bena infann sig nånstans. Ganska bekvämt faktiskt. Tyckte de va lite småsnyggt sådär, chilligt :)



Thursday night

Kategori: Allmänt



Man läre ju ta åt sig? :)

Så fort Tove är klar med sin tvätt ska vi ge oss ut på ett varv runt kyrksjön. Sen hamnar vi antingen hos Elis, eller på elevhemmet, eller här, spännande att se hur de blir.

Jag har iallafall gjort nått nyttigt idag, rensade inboxarna på båda mina mailar, behövdes kan man säga!


Isvaksbad!

Kategori: Allmänt

Det var sjuuuukt kul å bada isvak!
Mamma försökte få mig att stå över, eftersom jag har så ont i halsen. Men jag gick och prata med skolsköterskan, och hon sa att om jag inte hade feber eller kände mig dålig så va de nog lugnt, hon skulle gjort det ändå iallafall, sa hon. Det är ju inte precis nått man prövar på ofta direkt :P Men är riktigt glad över att jag gjorde det. Kände mig så djuriskt cool B)
Och sen så hade jag och Klara jätteroligt i duschen också. Låter kanske lite konstigt, men har man ett helt duschrum för sig själva så kan man faktiskt hitta på en massa bus :) Som att sjunga å dansa, kasta prick med kläderna på handukskrokar, och sen kom petra och knäppte massa jollbilder som dock censureras från mänskligheten.
Men får ni chansen att bada isvak, tveka inte. Så sjukt roligt, å inte alls så kallt som man tror :D

Drog till elevhemmet och umgicks lite med Tove innan jag begav mig hem till lägenheten. Tänkte skriva att jag gick hem, men då ljög ja ju, jag tiggde skjuts x) Ibland får man va lat, kanske blir en promenad senare, så då äre okej :)

Jag och Klara var helt oplanerat likadant klädd till badet. Random.


Life has a funny way

Kategori: Allmänt

Vi är konstig på riktigt jag och Cecilia. Både däcka vid 7 - halv 8 snåret, och vi vakna för ca en timme sen, och sen låg jag kvar i sängen och chilla like a unicorn tills nyss också, medans Cissi var uppe i varv och hade panik över vår tupplur :P

Kniven i halsen blir aldrig uppdragen känns det som. Det är mycke värre nu än det varit hela dagen. Ingen försylning eller nånting, bara stört ont på ena sidan halsen när jag sväljer och gäspar. Kanske blir bättre av att äta lite glass. Känns som att det är en bra idé faktiskt. 

Och sen ska jag ju bada isvak imorrn också. Så måste packa kläder å grejer till det med, ojojoj. Livet som en krukväxt. Å nu sitter jag bara här å garvar åt att Cissi är så sjukt dum i huvve, haha, lillbruttan. Söt hon :)

Snor en bild från hennes facebook också, föratt vi är så söta.

Hand me the world

Kategori: Allmänt

Hemma från en lite mer vrickad dag än de flesta. Ganska chill dock.
Vi tar en liten lista på de:
  1. Svenskalektion utan lärare.
  2. Musikproduktion, blev klar snabbt så fick lunch tidigt.
  3. Naturkunskap, som blev en mattelektion. Skulle räkna ut kWh och få visste hur man gjorde så Anders fick agera mattelärare.
  4. Städa ur rummet på elevhemmet. Så nu är det förhoppningsvis dammfritt och redo för andra boende.
  5. Sånglektion
  6. En vrickad timme med vrickade esteter, tills Cissis lektion va slut.
  7. Sen gick vi heeeeeeeeeem
  8. Å nu sitter jag häääääääääär!

Jag har kvar kniven i halsen.. Det gör bara ont när man sväljer, varken när man pratar eller sjunger. Så sånglektionen idag gick rätt bra ändå :) Jag har ju så svår låt så man får lite spel ibland, med de funkar :) Fick reda på vilken låt jag ska få lite senare också, när vi är klar med "If I ain't got you".
Och det är denna:



Nu måste vi lista ut hur vi ska lägga upp den här dan. Båda är slut som nå dromedarer, och vi han massa disk, och skulle egentligen behöva handla också. Livet är krångligt ibland.

Å förresten..

Kategori: Allmänt

..det känns som att nån stuckit en kniv i min hals. Det är så jobbigt när man typ får ont i halsen även fast man inte är nå förskyld eller nått! Fick sjukt ont på ena sidan nu helt plötsligt. Stackars mej.

How’s your halo?

Kategori: Allmänt

Blev inge bloggning alls idag märkte jag. Har haft fullt upp hela dagen, knappt en sekund vid datorn har jag suttit. Ganska duktigt ändå ju :)

Först var det ju skola som vanligt, sen drog vi med oss Emma hem till lägenheten så hon fick kika lite och beundra vår mysighetsfaktor. Vi hade jätteroligt. Fika, dansa loss, kolla TV å käka middag. En bra eftermiddag! Och sen när Emma skulle tillbaks till elevhemmet så hängde jag på och spenderade kvällen där med massa trevliga människor :)

Kom just hem igen, efter en lång å kall promenad därifrån. Men jag överlevde som tur var. Men nu är jag tröttare än tröttast och grymt nära på att slockna på stört. Så kanske bäst jag släcker ner nu, yes de låter smart.

jag blir rädd för den här bilden..

Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Kategori: Allmänt

Tjena kompisar!
Idag har vi minsann aggrat och deppat oss igenom skoldagen! Mest aggrat. Det var nära till att både sparkar på folk och att slå sönder saker. Och nu blev det just värre. Jag förstår mig inte riktigt på världen ibland..
Men aja, nu släpper vi det. Jag vet iallafall hur jag ska lösa allt, så de är lugnt :) 

Har just diskat nu iallafall, efter att ha ätit pizza! Vi börjar lägenhetsboendet bra och nyttigt. Hehehe. Kvällen ser lugn och skön ut. Har inga andra planer än att bara stanna hemma och mysa framför TVn med tacochips och guacamole. Känns som att det behövs lite stillhet och lugn tid för att smälta allt som snurrar i mitt huvud just nu.. 




Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Back to reality

Kategori: Allmänt

Helt slut i huvet efter den här helgen. Haft fullt upp hela tiden, och har inte blivit mycket till sömn. Men jag är extremt nöjd med hela helgen. Allt har varit perfekt!  Jag har haft en sån sjukt mysig helg! Är så glad. Älskar mys :D
Känns ganska underbart att vi har en varsin sportlunch i ett skåp också. Det väntas bara att se när dom försvinner.. 

Tillbaks till skolan imorrn då. Blandade känslor. Då får vi ju känna på hur det kommer va att gå till och från skolan var eviga dag. Men som sagt, vi behöver motionen ;)

Nä nu ska jag borsta tänderna och lägga mig tror jag bestämt. Några bilder på vår utsikt från balkongen bara:


Hoppar man så dör man. Eller liknande. Godnatt.

BILDER PÅ LÄGENHETEN

Kategori: Allmänt

Hejsan! Äntligen äntligen har jag knäppt bilder på lägenheten. Nu är det så gott som klart! :D



Tänkte att de kunna va kul å se före/efter bilder. Så jag lägger ut dom jag la ut förut också, så ser ni vilken massiv förändring! :D

HALLEN FÖRE:


HALLEN NU:



KÖKET FÖRE:


KÖKET NU:

(Vi söker en liten söt spetsduk att ha under doftljusen, sen är de komplett)


SOVRUMMEN FÖRE:


MITT RUM NU:

(Både hyllan och bordet kommer väl fyllas såsmåningom)

CISSIS RUM NU:


VARDAGSRUMMET FÖRE:


VARDAGSRUMMET NU:


TOAN FÖRE:


TOAN NU:


FÖRRÅD FÖRE:


FÖRRÅD NU:


Det var det det. Tror det kommer bli några underbara år här!

dollar baby

Kategori: Allmänt

Tjena tjena!
Första natten gick som smort! Vi sov, och vi vakna. Precis som de ska va :) 
Har nu invigt duschen också. Förstog mej inte riktigt på den, men händiga Cissi kom till undersättning!

Nu ska vi dra till dollar och fixa lite smågrejer som behövs för att lägenheten ska bli komplett. Sen ska det diskas å damsugas och tillfixas innan vi vill ta lite bilder som ni får se :)

aaaaaaaaaaand we're cute :)



Cecilia: Nu stänger jag din dörr, hejdååå! *vänder på gångjärnet*
...*vänder tillbaks det* HEJHEJ!! :D

Sötflickan :)

Inflyttnings-bilder!

Kategori: Allmänt

Eftersom att vi inte fixat klart med saker och ting och vill vi inte lägga upp nåra bilder på lägenheten förrns imorrn, när vi har fixat ordning allt :) Vill ju att det ska se så bra ut som möjligt för att ni ska bli så avis som möjligt ;D

Men istället lägger jag upp några bilder från idag under flytten: 





Nu ska vi fortsätta mysa i våda one piecear, i vårt nya boende, vårt nya hem, vår alldeles egna lägenhet <3


Stört vad ful vi är, haha. Puss

Inflyttnings-nytt!

Kategori: Allmänt

Nu har vi precis fixat internet! Så nu är lyckan stor på riktigt! Allt funkar. Både TVn och internet, och lampor, väggarna funkar också som dom ska, mehehhe.

Har hållt på flytta in sen 10-halv 11 och håller fortfarande på. Det är mycket med de här, även fast det bara är 2 småbrudar som ska flytta in. Längtas så mycket tills allt är klart, och det är bara jag och Cecilia här, i vårt egna boende. 

Bilder kommer ikväll när allt är klart och allt folk är borta! Det är så fruktansvärt fint så ni fatter int :D

Expect the unexpected

Kategori: Allmänt

Nu är denna kväll över. Jag tycker vi har lyckats bra med att göra sista kvällen på elevhemmet riktigt trevlig! 

Först och främst så har vi ju packat, alot. Sen gjorde vi några trevliga grabbar sällskap när dom åt pizza. Dock hade vi redan ätit, men nog blev vi lite frestad allt. Sen skala vi morötter och tänkte äta med dipp.. men vi insåg att morötterna smaka konstig och var äcklig så vi blev desperata efter choklad istället. Så desperata att vi faktiskt gick hela vägen till statoil och tillbaka för en varsin chokladkaka. Fick sällskap dit också av 2 andra grabbar. 

Resten av kvällen spenderades framför TVn med trevligt sällskap och några trevliga filmer som ingen hängde med i.. 

Nu ska jag sova, och sen ska jag flytta! Inte ofta man kan säga så inte.. 
Jobbigt att komma på att mobilladdarn är i TVrummet.. tough stuff.

skenet bedrar

Kategori: Allmänt

Det var visst inte så lite grejer som jag trodde ändå.. Det är ju grejer överallt! Man får ju knappt plats med hälften i 2 stora lådor och 2 stora väskor x) Får väl ta och lägga upp i högar det som jag inte kan trycka ner, så mamma ta med IKEA påsar så fixar det sig :)

Vi ska verkligen ut härifrån imorrn.. känns konstigt att det här är sista kvällen här. Känns faktiskt lite jobbigt. Man har ju inte misstrivts ändå, man har ju haft roligt, och har många jättejättefina vänner. Mycket man kommer sakna ändå..

Packa, packa, packa!

Kategori: Allmänt

Nu sörrni kompisar! Nu har vi bara en massa packning framför oss, hela dagen lång! Är inte så peppad på att börja.. Men har just diskat all disk, och ska snart sätta på lite dunka dunka så man blir pepp! Sen så går det nog undan, man har ju inte så mycket ändå i ett sånt här litet rum.




Skidor i solen! <3

Kategori: Allmänt

Hade en hemsk morgon imorse. Men min snälla klassföreståndare gav mig sovmorgon så jag behövde inte gå till skolan förrns vid lunch :)
Så jag kom hit, åkte skidor, hade samhälle, och nu sitter jag i datasalen och skriver detta inlägg innan jag ska gå hem och hämta min blivande sambo och gå och hämta ut vårat modem.

Det var sviiiiinkul att åka skider! Dött-djur-varmt och skönt så i slutet av lektionen åkte jag och Klara i linne. Solen schteeeeker idag! :D
Men jag är inte riktigt glad för det! För jag har ingen säng... Det vi skulle köpa blev såld av säljarens mamma innan vi hann hämta den.. psyk. Så nu får jag leva i en 90s tills vidare. Jag som har längtas som en gris efter en 120 sen ja va typ 12 minst!

Men nu drar jag och min sköra kropp. Höres

Finväder idag? :D

Kategori: Allmänt

GODMORGON!

Kolla vad jag såg:


Det var lite kul sådär tycker jag :) Dock vet jag inte varför det finns 2 tionde..

Det här såg jag också:


Ser riktigt lovande ut för en skidtur! Om det nu blir nån, vi får se vad Maxim the great säger om snötillståndet.

Skola nu hörs jao!

Tomorrow is a special day

Kategori: Allmänt

Det är sent. Jag är trött. Och har fruktansvärt ont i magen! Det har jag haft i princip hela dagen. Hemskt. Hoppas det är bättre imorgon.

Imorgon.. det är en stor dag det! Först så är det skidor på idrotten som gäller! Eftersom att jag var jätteförskyld förra gången, och Klara åkte hem (hehe) så ska vi åka imorrn med samhällarna istället. Dock får vi se hur Maxim löser problemet med att det inte är särskilt mycket snö kvar.. ;)
Efter skolan ska vi dirr ner till köpingen och hämta ut vårat modem (jag fick hämta ut det ändå! :D). Och sen ska vi göra Klara sällskap till polisen också. 
Sen vettni, är det bara att börja packa! Hämtade ut några bananlådor på ICA idag, så nu har vi att packa i iallafall. Hela eftermiddan + kvällen kommer nog gå åt till att packa och städa. Hinner vi inte städa klart så har vi ju faktiskt rummen kvar tills 1 april, så det är ju egentligen chill. 

Ikväll var alltså sista kvällen ever med våra vänner på elevhemmet. Imorgon är det våran sista kväll, men då är det ju ingen kvar.. Och från och med vi har flyttat så måste vi ju gå hem innan 11 sen.. Det blir liksom inte samma sak. 
Men självklart kommer vi ju ha kul då också! Och framför allt så kommer ju vi dra polarna till vår lägenhet där dom får stanna hur länge dom vill :D 

Usch vad mycket jag skriver. Måste sova nu!

Besides så känner jag mig som en kille nu, byxor och baröverkropp.. om ändå killar skulle haft sån här magvärk.



Snodde några bilder från Klarken å, från de senaste dagarna:

(jag kunde inte välja sås...)

A

Kategori: Allmänt

Fick tillbaka ett av proven jag gjorde i måndags idag. Är nöjd med poängen jag fick eftersom att jag inte plugga. Men hade jag pluggat så hade jag ju definitivt haft några poäng mer. Men fick iallafall A, och det är väl det som är huvudsaken :)

Grannjäntan har fortfarande feber, så hon är inte riktigt på hugget idag heller. Så nu ska jag lägga mig och mysa med How I Met Your Mother. Man blir lite beroende sådär. Men sen ska jag ta ut sjuklurven för lite frisk luft å ta en sväng till ICA och handla lite och fråga om bananlådor till flytten x)


Jag vill ha sommar och Marsabesök!
DSC01740

Nu blev de kväller

Kategori: Allmänt

Har ni nån gång undrat vad som händer när man ska flytta datorn i mörkret?
Undrat eller inte, här får ni svaret:
En datamus, 2 lotion, 2 lypsyler och mobilen hamnar på golvet. Det är precis vad som händer det.



Jag ska sova nu. Snart. Kanske kollar til HIMYM bara för att det är så fruktansvärt bra.
Imorrn är det iallafall pluggdag på skolan. Inte kul. Men sen är det fredag och sen är det lördag! Och lördag betyder inflytt. And we are so excited!

gonatt :)

?!

Kategori: Allmänt

NEEEEEEEEJ! DET SNÖAR!? Vad vill världen oss? Jag vill ha vår ju!

Lend me your hand and we'll conquer them all

Kategori: Allmänt

Jag har en febrig granne i rummet brevid. Och medans hon ligger i sängen och myser med sin sjuka så ligger jag i min säng och myser med HIMYM och lasange. Det låter fint tycker jag.

Och Adina, jag har tillslut fastnat för Mumford & Sons. Och nu undrar jag om du har Litte Lion Man på mp3 på datorn? Eller kör du spotify only? Jag lyssna klart på den innan jag hann replaya :( Eller föresten. Skit i det jag just skrev, för jag spela just igen listan med replay och det blev inte inspelat. Så nu är jag arg, och startar how i met you mother istället så blir jag kanske på lite bättre humör iaf.

Some people want it all

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och mumsar på en dumleklubba som jag vann när jag spöade ett gäng Naturvetare på kort! Kändes ganska surt för dom, få pisk av en estet när man själv är geni liksom ;) Men men, jag är ju faktiskt rätt genialisk jag med, nånstans därinne :)

Kom just från sånglektion. Nu efter lovet har vi slutat med vis-temat och börjar på ny kula. Fick en låt idag, If I ain't got you - Alicia Keys, och ska få en till nästa vecka. Gick ganska bra idag. Är ju förskyld fortfarande så rösten va väl inte det bästa, men de funka.

Not a typical 95

Kategori: Allmänt

Har haft en jättetrevlig filmkväll med mina kära grannar Cissi och Emma ikväll! Vi kollade på Happy Feet 2, att dom filmerna är så underbara alltså! Sen hängde vi med lite annat folk också resten av kvällen :) Så nu kan jag somna med ett leende på läpparna efter en kväll med roliga vänner! :D

Planer för imorgonkväll har vi smidit också. Emma, proffssminkaren, ska sminka mig och Cissi (och Eric också tycker vi, men han verka inte så på dock...) Och sen ska vi kolla på film. Man måste passa på och va så mycke som möjligt med elevhemsvännerna innan vi drar ner till Hotellgatan for all eternity! 

Godnatt folk.

we need internet

Kategori: Allmänt

Do you know what's really sad?
Att om vi mideråriga små parvlar inte får hämta ut modemet vi ska ha, och om dom inte har öppet på Lördagar så kommer vi få klara oss första veckan utan internet! :O Hoppas vi får hämta ut de, annars dör jag. 

Var ju mördardag i skolan idag. Det kändes. Hade 0 plugglust och ingenting gick som det ska. Dock var engelskaprovet relativt enkelt, om man jämför med dödarprovet vi hade igår som man fatta noll av! Dom här senaste dagarna, måndag+tisdag, så har jag haft 3 engelskaprov.. stört.

Cereal and ...

Kategori: Allmänt

Här sitter jag, hungrig som få, och försöker bli mätt på töra flingor. Det är det enda jag har liksom.. Har säkert käkat upp typ halv paketet nu, men det är gott!

Hunger är nånting jag lever ganska ständigt med. Så fort jag inte äter är jag hungrig tycker ja. Igårkväll t.ex.. Först poppa vi popcorn föratt vi var godissugen. Sen koka vi makaroner vid 11 - halv 12 föratt vi var hungrig. Och imorse hade vi inge frukost, för vi hann inte handla igår. Så vi blev tvugna att köpa en varsin browni för att vi var huuuungrig!

Jag älskar att äta.

Kom lite senare från skolan idag. Sluta egentligen halv 3, men jag gjorde engelskaprovet jag missa efter skolan. Ångrar mig djupt att jag inte plugga mer. Har i princip inte pluggat nånting alls, bara de vi gjort på lektionerna. Och jag ska ha A.. sure.

Nä nu ska jag försöka dra Cissi ur sängen nu så vi kan handla lite maaaaat! Lite mer flingor först bara.. :)

Goder Afton

Kategori: Allmänt

Vi lever ett sjukt sötsuget liv! Skulle kunna döda för choklad både jag, Cissi och Tove. Dock går vi inte så långt med tanke på konsekvenserna...

Vi ska ta och sova snart iallafall, men först lite popcorn. Low fat om nån undrar! Så visst är vi lite nyttiga ändå :) Goderafton.

Nu ni kompisar, nu är det vår! <3

Kategori: Allmänt

mms_img597336516 (MMS)

Nu ni kompisar, nu är det vår! <3 sitter på bussen nu med en världstung väska breve mig. Hur det kommer gå att komma upp till elevhemmet med den är ju en sak i sig det..

Då var lovet slut

Kategori: Allmänt

Då är alltså lovet över. Känns tråkigt, lovet har varit underbart! Har gjort massor av roliga saker. Allt ifrån att åka runt till släktingar och kolla på saker till lägenheten, till att.. jag kommer inte på nått.. men jag har gjort mycket saker iallafall! 
Dock inte så mycket som jag borde.. här har vi tillexempel checklistan jag gjorde i början av lovet. Ja, ni ser ju vad jag "hunnit med":


Men lägga samman lägenhetssaker ska jag göra nu! Efter att jag packat de jag ska ta med idag. Sen kommer mamma och pappa upp med alla lägenhetsgrejer på lördag då vi flyttar iiiin!! :D

Mamma lagar mat, jag hungrar ihjäl så jag proppar i mig salta cashewnötter till förätt! Gåtttttt

borta hela dagen lång

Kategori: Allmänt

Har inte varit hemma på hela dagen idag.
Åkte först ner och åt lunch med mina kära ungdomar 12.30. Sen hade vi hyrt hallen och spela innebandy och fotboll där i 2 timmar, sen gick vi tillbaks till kyrkan ingen. Och dansat har jag gjort hela dagen! Rens tog dit deras wii, så "just dance" har stått på praktiskt taget hela tiden. Så svettas har man gjort hela dagen iallafall! Känns som man tappa bra många kilon. Fast jag fyllde upp dom igen med choklad såklart... ;)

Har precis kommit hem nu och är jättetrött. Imorrn blir det tillbakafärd till Ljusdal. Sista veckan på elevhemmet! Den ska vi som sagt göra det bästa av! 

Nä nu ska jag borsta tänderna och sova så jag kommer upp i tid imorrn. Ska leda lovsången på mötet så de blir väl tidig morgon.. 11 möten är jobbig.

GONATT!


UPDATE:
Och förresten! Jakob utmana mig på revange på äppelcidervinäger-drickandet. Pauline var också med där på ett hörn idag. Drack nu ett helt stort glas, och inte särskillt svagt heller! Men grejen var den att efteråt fick ja reda på att båda dom drack saft.. Sjuka idioter. Fast jag spöa Pauline med marginal iallafall! ;) 

Men om ni nånsin funderar på biverkningarna efter ett stort glas vinäger så har ni dom här:
Först svider det i munnen, halsen och mest bakom revbenen. Svedan i mun och hals försvinner ganska snabbt, men bakom revbenen kommer det och går dom närmsta timmarna. Sen får man ont i mitten av magen. Sen går smärtan neråt, och sen uppåt. Vid den punkten så spyr man nog om man är vek, tur att man är viking! :D Men man överlever iallafall, så ni kan ju testa om ni vill :)

ååh va wünderful!

Kategori: Allmänt

Depp-time's up!

Kategori: Allmänt

Dåligt med skor på bowlinghallen. Men en 36a och en 38a blir väl 37or, eller?


Nu är jag iallafall på bättre humör :) Dock är jag fortfarande lite depp över bowlingen, och över att jag inte kan träna den här söndan heller! Har tänkt träna alla söndagar sen slutet av januari, men det har alltid kommer nått imellan! Dåliga tider, inställningar och hjärnskakningar t.ex. Och nu är det dåliga tider som slår till igen. Bussen går en kvart efter träningen slutar, och det går ju inte.. :S

Men nu ska jag gå tillbaks till mitt glada humör! Ta nått att äta och bosätta mig framför TVn ska jag göra :)

Deppbarn

Kategori: Allmänt

Jag är på dåligt humör, och sjukt energilös. Orkar knappt trycka på tadgenterna, och är jätteyr och hungrig. Jag har ont i tänderna när jag tuggar. Nästa vecka kommer gå jättelångsamt. Vandringen upp till elevhemmet på söndag kommer gå jättelångsamt. 
Jag har varit på dåligt humör hela dan, och det blev inte bättre av att hela familjen spöa mig på bowlingen. Fy vad ont i huvet jag har...

Det enda som gör mig glad är en påse nötter jag har breve mig, och inte blir jag glad av det heller.

it's friday, friday

Kategori: Allmänt

Nämen lite bowling kanske? Spöa skiten ur familjen en fredagseftermiddag som denna.
Var ju meningen att jag skulle kolla på soffbord idag också, men mamma gör bara massa annat hela tiden så jag tror inte vi kommer ha tid med det till sist..

Men men! Iallafall lite bowling, i ett av mina nya linnen jag köpte för 25kr på gina. Coolt.


Forever till the end of time

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma i min sköna, men dock inte så varma säng.. har ju inget duntäcke här hemma, så jag mår lite dåligt.

Nu ska vi testa hur bra jag sover emd gummisnoddar i mun! Ska tydligen ha det nu på nätterna.. Känns inte som att dom gör nått särskillt nu när dom sitter där, men dom gör säkert nått bra. Gluggarna lär väl gå ihop snabbare iallafall, känns logiskt. 

Imorrn ska jag titta på ett soffbord och förhoppningsvis städa undan lite, och packa lite till flytten! Godnatt! :)


lan-eller?

Kategori: Allmänt

Jag är jättetrött. Vi sitter en massa folk med datorerna i högsta hugg. Vi tänkte kötta propilkki som nå igelkottar, men vi tröttna efter 1 timme x) Så nu spelar vissa LoL, vissa chatroulettar och vissa (som jag) lever på facebook.

Nu är jag iallafall jättetrött och skulle kunna somna vilken minut som helst...

Tandreglerings-torsdag!

Kategori: Allmänt

Jag skulle inte köpa nått idag. Jag skulle bara till tandläkarn, strosa runt lite och åka hem. Men men, man visste väl nästan innan att det inte skulle gå så bra, man har ju gjort samma tabbe förr! 
Det blev iallafall shorts, chinos och 3 par linnen. Till mitt försvar är allt skitsnyggt! ;D

Hade iallafall en trevlig dag i Gävle med min kära kusin. Vi hade ju tajmat in tandläkartiden, och har nu samma dag på dom kommande 2 besöken också :) Man kan hitta på lite udda umgängesgrejer när man har plåtkäft och är lika cool som oss. Åka till tandläkarn tillsammans t.ex.

Om nån nån timme ska jag bege mig iväg på lan! Lite halvt lan iallafall, pro pilkka ska vi göra! Hyvens!
Och förresten, i paketet jag fick av pauline var det en fotoram med, tro det eller ej, en bild på henne. Gullpaulan :)

"Bara för att du är bäst, Elsa"

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från en liten övningskörningstur! Körde iväg till min moster i Viksjöfors för att kolla på lite möbler som hon hade som vi kunde få till lägenheten :) 2 jättefina ekhyllor som jag är helt förälskad i! Kommer bli perfekt i vardagsrummet, Cissi!! Fick också med mig 2 tavelramar :)

Bilkörningen va lite rolig, haha. Första gången jag körde med mamma, säger ju en del ;) Hon satt och blåhöll sig i dörren och försökte styra, och förbjöd mig att köra över 50 på 80väg.. gullmamma. Men på hemvägen lät hon mig faktiskt köra 60.. ;)

Nu kom precis Pauline hit för att ha en liten mysig lov-kväll med mig. Och tro det eller ej, men hon har med sig en present till mig!! En inflyttningspresent som hon inte kunna hålla kvar tills vi flyttar. Spännandeee!!


Kuddelikuddfodral

Kategori: Jag leker kreativ



Nu är det såhär tomt i mitt fönster. Beror på att jag drog ner gardingerna för att göra kuddöverdrag. Det kommer bli så snyggt! Och den lila färgen passar så bra med den grå/silvriga som jag köpte till 2 av kuddarna. Blir 2 grå och 3 lila, och samma lila tyg på gardinger. I'm so excited! This is so aaawwwweeeessoooommmeeee!! Vill flytta in NU :D

Då är det väl bara att dra ner till symaskin och sy lite på dessa tygbitar:


KONY 2012

Kategori: Videos

Såg att den här videon poppade upp lite överallt på facebook och bloggar.
Tänkte inte kolla först för att jag tyckte 30min var så långt, och jag har massa annat som behöver göras. Men jag fick dåligt samvete och kollade på den ändå. Och jag ångrar mig inte en sekund! This must be done!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

To-do-list; Before school starts again

Kategori: Allmänt

När man tänker efter så har jag en del saker som jag verkligen måste ta tag i nu på lovet... Sånt där som är trökigt men måste göras. Jag bestämde mig för att fundera igenom lite och göra en lista, så jag gjorde det. Dock är inte allt jättetråkigt, inte nummer 1, I want those pillows to be perfect! :D

We like guests!

Kategori: Allmänt

Ja inte är vi då gästfientliga inte:


Fattar ni hur mycke vi längtas? En till vecka i skolan, sen är vi ägare av vår alldeles egna lägenhet! Åh vad vi är stoooor :D Vi har fått reda på att dom satt igång med renoveringen nu, och har tänkt bli klar den här veckan. Så det vore ju illa om dom inte skulle bli klar tills 17e :P

i need toooo.....

Kategori: Allmänt

Man blir så besviken på sig själv när man tänker att "nämen jag kan sitta en snabbis med datorn innan jag går på toa". Men sen fastnar man ju i datorn, orkar inte lyfta bort den från benen, och sitter här jättekissnödig!
Men jag tänker kämpa mig igenom ett blogginlägg ändå. Iallafall ett kort ett.

Kom just hem från kyrkan. Serverat mackor åt hungriga barn som nu är ute i skogen och blir skrämd av mina läskiga polare! Skulle varit med om jag inte var förskyld och fortfarande lite hjärnskakningspåverkad. 

...Okej.. dethär funkar inte.. vi hörs sen, måste draaaa snabbt!

Förmiddagsshopping i Bollnäs

Kategori: Allmänt

Hemkommen från Bollnäs. Hittade en del saker faktiskt :) 
Till lägenheten blev det inte nå mer än mopp + mopphink och soffkuddar. 5 kuddar och 2 fodral, dom 3 andra ska jag sy själv av tyg jag har hemma :) Sen köpte vi gardiner också med vi kolla för slarvigt så det var inte sånna vi skulle ha ändå.. :/
Sen köpte jag ju såklart lite till mej själv med. En termosmugg, parfym och ett par byxor som jag höll på och dö för förra året, dom fanns kvar, på rea! Dock inte rätt storlek, men nog kan man gå i Large på haremsbyxor allt :) Matchar min bikini! 

Min kamera är tyvärr död för tillfället, så blir inga bilder på grejerna. Pappa får försöka fixa den nå tag. 

Nu drar man väl av lite How I Met Your Mother med en twix och ett stork glas mjölk! :D

Good night people!

Kategori: Allmänt

Inte många timmar kvar tills vi kör iväg till Bollnäs och kikar efter lite smågrejer till lägenhetisen. Alltså dags att sova nu! 

Dusch imorgonbitti = Lilla my-bulle! Alltid <3
Man sover aldrig så skönt som när man inte har nå hår ivägen nånstans. Killar måste ha det underbart.



H&M imponerar med mönster och tryck

Kategori: Mode/Kläder/Shopping

Here we go, thirtyseven point O

Kategori: Allmänt

Jahapp, blev sjuka ändå då.. 37.0 (ca 38.0 på en vanlig människa, jag är udda).

Skulle egentligen med min kära mor på vattengympa ikväll. Blir så avundsjuk på henne när hon är väg på det varje vecka, jättesugen att testa själv. Men tydligen så ville inte fröken feber att jag skulle gå på vattengympa. Hon får väl bestämma idag hon då.. Blir hemmamys istället. Datorn och Pauline får göra mig frisk. För imorrn tänker jag va frisk.

Ska dra till Bollnäs och kolla efter grejer till lägenheten, och strosa runt lite på stan. Köttigt. På kvällen skulle jag villa skrämma läger-barn som springer runt i skogen. Men jag kan inte, för jag ska göra ordning kvällsfika som dom springande barnen ska få när dom kommer in. Om jag inte är för förskyld och smittar ner alla dom springande barnen förstås. Då blir det synd om dom springande barnen. 

Nu är jag på spårningsgränsen igen, det är då man ska sluta skriva innan man riskerar att bli anmäld eller liknande.. Inskickad på mentalsjukhus typ.


Words of wisdom

Kategori: Allmänt



Hjärnskakningen börjar tonas ner nu faktiskt. Istället hostar jag och snyter mig 24/7. Hatar förskylningar. 

Det fina bilden får stå för det här inlägget. Nu ska jag chilla och äta flingor som chips. That's my thing yo bro.

Dagens Ros

Kategori: Allmänt

Hemma och nerbäddad i sängen efter en ytterst trevlig kväll i Roteberg med brudarna! The proposal gick på 5an, så det blev att titta på den för hundrafemtielfte gången ungefär, tröttnar aldrig! :D Mysfilm. 
Fast en del folk kolla ju inte på filmen heller. En del folk har ju skaffat iPhone och "Draw Something". Förstår att du inte känner dig utpekad Pauline ;)

Men nu ska vi inte va taskigt mot min lilla Paul. Faktum är att hon förtjänar dagens ros från mig idag! Hon sa nått som gjorde mig rörd, på ett udda vis. Ingen komplimang liksom, mer av en diss, men det var ändå så snällt sagt :) Vad det var tar vi inte här. Det blir konstigt :P

Men du får iallafall dagens ros! Du borde lägga ut den på din blogg för att skryta. Såhär ser den ut:


(Paulines blogg länkad i bilden)

Meet me halfway

Kategori: Allmänt

Kan inte tänka på nå annat än hur snyggt vi kommer få det i lägenheten.. :D Vi börjar skrapa ihop mer och mer möbler och det blir bara mer och mer spännande att flytta in.

Pratade med Cissi idag, och ingen av oss tänker på att vi faktiskt ska bo på elevhemmet nån vecka till innan vi kan flytta in i lägenheten.. Men vi har bestämt oss för att göra det allra bästa av den veckan! T.ex filmkväll med vår egen Emma är ett måste! 

Nä nu borde jag häva på mig iallafall lite smink innan jag drar iväg på tjejkväll. Och byta byxor.. jag har ju råkat kladda såklart :S 

Jag tycker "winmyheartt-arna" är så fina:




Sunday morning

Kategori: Allmänt

pyjamasbyxor + tjocktröja
tjocktröja + shorts
tjocktröja + kjol
tjocktröja + jeansleggings
tjocktröja + andra leggings
leggings + t-shirt
leggings + annan t-shirt

Det är vad jag har hunnit med idag. Och ätit frukost och kollat på slutspurten i vasaloppet. 
Äta vid ett, byn vid 2, edith vid 7. Mer att säga finns inte. 

Fryser gör jag.. läre nog byta kläder ändå...

Slöghög

Kategori: Allmänt

Det här är både hur jag ser ut och hur jag känner mig:


Ögonen på halvfuktion, en elefant som står på mitt huvud och kroppen är pigg nog att springa ett maraton. Eller iallafall beta av några timmar på ett gym. Sån sjuk centrerad smärta. Huvudet känns som en tickande bomb, medan kroppen inte vill gö nått annat är att springa å träna å dansa.

Näääämen lite oboy och nån TV-serie på det här så!

You and i, collide

Kategori: Allmänt

Man mår så bra efter närmre en timmes dusch! Lite sämre mår vattnet som börja bli kallare och kallare mot slutet... 

Tänkte att jag skulle försöka ta med mitt huvud och dra väg på ungdomssamling ikväll. En dryg liten hjärnskakning stoppar inte mig från att träffa mina vänner! Sen imorgonkväll verkar det bli myskväll med brudarna också. Sen har jag lite andra planer för lovet också, som jag dock inte diskuterat med någon om, men jag brukar lyckas få in det jag vill :) 

Jag tänker fylla det här lovet med skratt, gemenskap och en djurisk massa tok! :D

I am beautiful, no matter what they say...

;)

You had your dreams, i had mine

Kategori: Allmänt

Inte nog med att hjärnskakningen är på botten, nu har jag dragit på mig en förskylning också, mys.

Trots yrsel och huvudvärk drog jag, mamma och Agnes till Erikshjälpen imorse för att kolla om det fanns nå grejer till lägenheten. Vi hittade både kökslampa, vardagsrumslampa och hallslampa. Vill inte Cissi ha den i hallen så hamnar den i mitt rum. Sjukt läcker lampa. 

Jag är sjukt yr i huvet. Och jag vill ha den här bikinin:


Skulle faktiskt villa ha båda dom här 2:

Our apartment!

Kategori: Allmänt

Var ju och kollade på lägenheten idag. Tror att det bli perfekt för oss! Lagom storlek på rummen, och inte massa onödigt utrymme.
Just nu är det väldigt fula väggar med massa kattklös å grejer, men dom ska tapetsera om och måla åt oss så det blir klart till mitten av mars nånstans :)

Men så här såg det ut idag iallafall:

Här kommer väggarna bli fjädervita, alltså lite åt det naturvita hållet. Målat på väv:


Här kommer väggarna vara likadan som i hallen:


Lagomt stora ytor, helt för oss själva:


Väggen här inne blir lika som i hallen också då förstås:


Vi hade svårt att tänka oss vad vi skulle behöva ha i ett förråd.. Så vi tyckte det var en bättre idé att ha walk-in-closet med alla våra finklänningar och sånt :D


Antingen så får vi bara ett rum tapetserat eller båda. Vi skrev iallafall ner vad vi ville ha förnå i båda. I ena blir det en grå/silvrig tapet med ett jätteläckert "kurvmönster" kan man väl kalla det. Och i det andra blir det en sandvit tapet med ett jättemysigt blom/snirkel-mönster (om jag minns rätt). Båda tapeterna var urläckra iallafall! Vi vet inte än vem som har vilket rum, hoppas vi faller för ett varsit när vi ser hur det blir med tapeterna, så det slipper bli cat-fight ;)


Toaletten kommer se ut som den gör. Ett snyggt duschdraperi och lite snygga handdukar och tillpiffningar bara:


Här i vardagsrummet hamnar vår absoluta favorittapet! Vi var överens om den så fort vi bläddra upp den i tapetkatalogen! En ganska mörk grå/silvrig mönstad tapet. Kommer inte igår vad det var för mönster med det var så sjuuuukt snyggt! Kommer bli bäääääääst:


Och sen har vi vår söta typ 2 kvadratmeters balkong. Perfekt för 2 småbrudar som oss:


That's about it. Jag hoppas ni kan tänka er in i hur det kommer bli med alla nya snygga väggar och massa möbler sen. Det kommer bli ett sånt perfekt hem för mig och min sötis till vän :D


Kraften att va stark

Kategori: Allmänt

Nu ni har vi lyft på våra arslen och både diskat och gått och pratat med vår klassföreståndare. Efter närmre 3 timmar sömn så fick man lite liv i kroppen iallafall. Ska ta och packa ihop lite nu innan mamma, pappa och Agnes kommer om ca 1 timme.

Det finns endast 2 positiva grejer med vårat vardagsrum:

  1. Man kan ligga här och dö tillsammans.
  2. Solen lyste mig rakt i fejjan mellan halv 12 och halv 2, så jag har fått lite färg på mina kinder :)

Nu gör vi inget annat än att längtas till 6 tiden då vi ska kolla på lägenheten. Hoppas allt går som det ska med det här, vi kommer få så bra liv i lägenhet! Elevhemslivet är inte våran grej längre. Vi tror och hoppas att den perioden i vårt liv nu är över. We’re so excited! :D


The hjärnskakning continues..

Kategori: Allmänt

Just nu skriver jag detta i ett word dokument. Det gör jag därför att jag ligger ute i vardagsrummet, och elevhemmet är inte snällt nog att ge oss internetuttag här ute. Så det här är alltså tidsinställt. Men man kanske ska börja skriva blogginlägg i word ändå… Det rättar ju felstavningar! ;D

Jag försökte gå till skolan idag i alla fall. När jag vaknade och stressa ner till tåget med Julia så mådde jag prima. Tänkte då att jag kommer nog klara av en skoldag idag, och jag är nog på bättringsvägen. Men så fort jag och Julia skildes åt, och stressen slutade så kände jag huvudvärken komma tillbaka, och mådde jätteilla hela vägen upp.
Duschade och gick till skolan sen ändå, men tog den tid jag behövde och blev sen till Gehörsläran. Men där blev jag riktigt positivt överaskad. 45,5/49 poäng på förra veckans prov! Mest i klassen. Nöjd! Varför kan man inte få lika bra betyg i dom andra ämnena också? Jag kan inget annat än musikämnena och engelska….
Led mig igenom halva mattelektionen, kunde ändå inte jobba för jag va helt borta, så matte blire på lovet iaf! Åt på skolan och gick sen hit och nu ligger både jag och Cissi här, död i varsin soffa, och har legat här sen strax efter 11. Sovit och plågats av smärta om vartannat.

Jag borde egentligen både diska och städa innan mamma kommer, hon börjar nog gråta annars. Måste verkligen plocka undan Julias sovgrejer i alla fall. Men jag kommer säkert ligga här hela tiden och inte orka rubba mig… Så vi får se hur det blir, jag har i alla fall en ursäkt.

Nog föratt jag alltid haft skapligt hög smärtgräns ändå, men hjärnskakning är inte roligt alltså..

Julia is here :D

Kategori: Allmänt

Har precis slängt mig i sängen med en Julia nedanför mig! Hon kom hit vid 8 nånting. Känns jätteroligt att ha na här! Lär väl bli fler påhälsningar och övernattningar när vi har lägenheten, både av henne och andra kompisar :)

Vi har hunnit med en del ikväll ändå. Hon har fått träffa på mina vänner, och jag tror att hon godkänner dom faktiskt ;) Vi gjorde först Tove sällskap till Delins, och sen hängde vi på 4an resten av kvällen, och nu är vi här och redo för sömn! Iallafall jag. Mitt huvud är dött och väldigt redo för sömn. 
Hoppas det blir bättre alltså.. vill helst av allt bli bra tills söndag, vill verkligen på träningen då! Blir ju troligtvis ute på konstgräset. Men jag ska iallafall försöka klara av skolan imorrn. Målet är att iallafall klara av matten, för det behöver jag verkligen!

Är iallafall taggad för imorgonkväll! Lägenhetscheckniiiiing ;D

sjuklingar

Kategori: Allmänt



Här sitter vi i mitt öppna fönster och är halvdöd båda 2. Mitt huvud sprängs mer eller mindre. Det är iallafall värre än igår så jag gjorde absolut rätt val att stanna hemma från skolan och sova till halv 2 istället. 

Kom iallafall väg till dellan en sväng och fick köpa lite naturgodis och nudlar, så nu mår jag bättre. Eller kanske inte.. vet inte, haha :P Vi kom iallafall på den brillianta idén att flytta sängen till fönstret så nu ligger vi och sjukar i den framför fönstret istället, känns bättre så.

Nä nu måste jag vila. 

I don't need a hit n' run

Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig för att va hemma från skolan imorgon. Jag tror inte att huvet kommer vara bättre imorrn än idag, och idag var något av en mardröm. Och eftersom att torsdagar är mycket värre än chill-onsdagar så är nog det bästa att vila imorgon skulle jag tro. 

På fredag måste jag nog gå dock, kanske. Blir nog tyvärr ingen gympa bara. Får ju inte anstränga mig de kommande dagarna. Doktorn gav mig stränga order att jag inte får hoppa. Det var liksom det har var allra tydligast med av allt han sa, haha.

Men jag ska väl ta och dra mig till kojs snart, även fast jag kan sova hela dan imorrn om jag så vill :) Men vi ses. Nu är det inte länge kvar tills vi ska på lägenhetskikning! ;D ;D ;D


we're beautiful and we know it.
<3