hejelsa.blogg.se

Our apartment!

Kategori: Allmänt

Var ju och kollade på lägenheten idag. Tror att det bli perfekt för oss! Lagom storlek på rummen, och inte massa onödigt utrymme.
Just nu är det väldigt fula väggar med massa kattklös å grejer, men dom ska tapetsera om och måla åt oss så det blir klart till mitten av mars nånstans :)

Men så här såg det ut idag iallafall:

Här kommer väggarna bli fjädervita, alltså lite åt det naturvita hållet. Målat på väv:


Här kommer väggarna vara likadan som i hallen:


Lagomt stora ytor, helt för oss själva:


Väggen här inne blir lika som i hallen också då förstås:


Vi hade svårt att tänka oss vad vi skulle behöva ha i ett förråd.. Så vi tyckte det var en bättre idé att ha walk-in-closet med alla våra finklänningar och sånt :D


Antingen så får vi bara ett rum tapetserat eller båda. Vi skrev iallafall ner vad vi ville ha förnå i båda. I ena blir det en grå/silvrig tapet med ett jätteläckert "kurvmönster" kan man väl kalla det. Och i det andra blir det en sandvit tapet med ett jättemysigt blom/snirkel-mönster (om jag minns rätt). Båda tapeterna var urläckra iallafall! Vi vet inte än vem som har vilket rum, hoppas vi faller för ett varsit när vi ser hur det blir med tapeterna, så det slipper bli cat-fight ;)


Toaletten kommer se ut som den gör. Ett snyggt duschdraperi och lite snygga handdukar och tillpiffningar bara:


Här i vardagsrummet hamnar vår absoluta favorittapet! Vi var överens om den så fort vi bläddra upp den i tapetkatalogen! En ganska mörk grå/silvrig mönstad tapet. Kommer inte igår vad det var för mönster med det var så sjuuuukt snyggt! Kommer bli bäääääääst:


Och sen har vi vår söta typ 2 kvadratmeters balkong. Perfekt för 2 småbrudar som oss:


That's about it. Jag hoppas ni kan tänka er in i hur det kommer bli med alla nya snygga väggar och massa möbler sen. Det kommer bli ett sånt perfekt hem för mig och min sötis till vän :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här: